Miten aloitte protituoiduksi ?

Anonyymi

Oliko siihen jokin syy ? Eli miten kaikki alkoi ? Kaduttaako ?

11

302

  Vastaukset

  • Opiskelu, ei rahaa mihinkään muuhun kuin ruokaan ja asumiseen. Helppoa rahaa siis. Tai ainakin rahaa. Joskus kaduttaa, mutta elämä on...

  • Hirvee panetus pillussa koko ajan oli se syy.

  • Tietysti siihen oli syy :D
   "Helppo" raha houkutti todella vaikeassa taloudellisessa tilanteessa, siihen yhdistettynä jonkin asteinen taipumus nymfomaniaan, kyltymätön seksin himo - vastaus on helppo.
   Jonkin ajan jälkeen ei enää ollut kyse heikosta taloudellisesta tilanteesta, vaan pikemminkin siitä, että sain pidettyä itselleni ennennäkemättömän hyvän elintason yllä sellaisen asian avulla, josta nautin.
   Sinänsä ei kaduta, mutta se stigma, joka suhun jää roikkumaan sen jälkeen, kun "ylimääräiset" ihmiset saa tietää sun touhuista.. Se on välillä kaivellut vähän.

  • Olin silloin 19 vuotias ja avoliitossa. Olin mieheni kanssa laivaristeilyllä kun n. 55 vuotias mies haki minua tanssimaan. Tanssiessa hän ehdotti, että maksaisi seksistä minun kanssani. Tarjous oli 2000,- euroa, enemmän, kuin kuukauden palkka. Ja mieheni saisi tulla mukaan katselemaan, jos en yksin uskaltaisi. Hän laittoi käyntikorttinsa taskuuni ja pyysi soittamaan, jos kiinnostaisi. Kerroin asiasta miehelleni heti ja hetki siinä tuumailtiin. Sovittiin, että soitan ja sovin tapaamisen ja että mieheni tulisi mukaan. Parikymmentä minuuttia ja 2000,- se oli paljon rahaa. Seuraavalla kerralla oli helpompaa ja taksakin vain 200,- Nyt olen jättänyt nuo hommat ja elän normaalia lapsiperheen elämää.

   • Oletko naimisissa edelleen saman miehen kanssa? Mitä miehesi tuumasi toisen naidessa sinua?


  • Kävin lukioikäisenä tyttönä siivoamassa naapuritalossa asuvan sotaveteraanin kaksiota. Tuosta on aikaa 30 vuotta. Jutut jotenkin vain etenivät myös seksiin ja lopulta se oli lähes joka kerran agendalla. Sitten jossain vaiheessa hän antoi minulle 500 markka ylimääräistä ja sanoi, että osta itsellesi jotakin kivaa. Ja siitä se sitten alkoi. Helppoa rahaa siivousfirman keikkojen lisäksi. Tuo juttu jäi ns. päälle ja jatkoi ilmoittamalla lehdissä seuralaiseksi. Välillä oli kuukausien pausseja ja sitten taas aloitin. Nyt olen jo yli-ikäinen tuohon. Mutta ei minua kaduta, eikä ahdista. Ja jos jotakin muistan, niin tuon ensimmäisen vanhan miehen kiitollisen katseen ja hymyn. Olisin toki voinut elää toisinkin, mutta tämä nyt meni näin.

   • Jutusta ei selvinnyt, harrastitteko seksiä? Ketju liittyy prostituutioon.


   • Laskeskelin, että olen suunnilleen sinun ikäisesi - ja edelleen markkinoilla. Itselläni käy kauppa hyvin, joten ei se ikään katso.

    Et ole koskaan ajatellut tehdä comebackiä, ihan vaan uteliaisuudesta?

    Tosin sanottakoon: se lehti-ilmoittelun aika oli ihanaa ja mielestäni monin tavoin helpompaa.


  • Erosin jäin yksin huoltajaksi ja talous tiukilla olin nais kavereiden kanssa laivalla kun yksi vanhempi mies kiinnostui minusta. Yritti iskeä ravintolassa että lähtisin hänen hyttiin, myöhemmin muuamien paukkujen jälkeen hän tarjosi isohkon summan jos rakastelisin hänen kanssaan. Hetken mietin myös itsellänikin teki mieli miestä lähdin hyttiin rakastelimme pitkään, mies oli taitava käsittelee minua. Teen nykyään lisä ansioita muutaman kerran kuussa nyt vaki asiakkaat jotka tapaan säännöllisesti.

  • Oli aika helppo vastata tarjoukseen kyllä. Ei puhuttu rahasta. Kysyttiin vaan lähdenkö matkalle mukaan. Mies hieroi kädellä mun pakaroita sanoen että mun ei tarvitsisi maksaa mitään.
   Huora mikä huora. Vaikka ei raahaa.

   • Ei huorakaan raahaa, ainakaan uppotukkeja. Sen sijaan joskus ehkä rahalaukkua jos on onnistunut saamaan asiakkaaksi miljardöörin.


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 11 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sofia ja Stefu tarjoilijoina.

   Näkyy Sofian instastoryssa olevan video jossa Sofia ja Stepu tarjoilevat pöytiin Fyllaksessa. Stufun sisko antanut töitä?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   87
   1988
  2. Stefu ja Sofia voisi jo lopettaa Martinan kiusaamisen.

   Kaikki on jo nähty kummankin IG storyssa . Pari päivää viikossa selvinpäin ja sitten juomaan. Kaikki tuo esitys on vaan Martiinaa varten ja nyt jo voi
   Kotimaiset julkkisjuorut
   149
   1727
  3. S&S Instat kovin hiljaisena

   Onkohan siellä lyöty vetoa, kumpi pystyy olemaan pitempään ilman päivittelyä? Soffalla varmaan pää sauhuaa jo... 😂
   Kotimaiset julkkisjuorut
   92
   1346
  4. Raaka-Rane lähti reissuun lentokentällä

   Instassa runsas aamiainen lentokentällä, pöytäseurueessa kaksi muuta. Täytyy järjestellä bisnekset kuntoon ulkomailla...
   30
   1051