Suomen tyhmimmät ihmiset uskoivat kommunismiin

Anonyymi

1920-luvulta lähtien kaikkien tiedossa oli, että Neuvostoliitossa vangittiin ja tapettiin ihmisiä miljoonittain täysin mielivaltaisesti. Kaikki tiesivät myös, että neuvostotalous on tehoton. Se ei tuottanut ihmisten tarvitsemia hyödykkeitä. Ja tietenkin tiedossa oli, että kommunistinen järjestelmä oli täysin epädemokraattinen.

Kaikesta edellä olevasta huolimatta tuhannet suomalaiset kannattivat kommunismia vuodesta toiseen, ja vielä nytkin, Suomessa on kommunisteja. Mielestäni kommunistit ja heidän kannattajansa ovat olleet poliittisesti Suomen tyhmimpiä ihmisiä. Ne, jotka menivät vapaaehtoisesti Neuvostoliittoon tapettaviksi kaikista varoituksista huolimatta, olivat kaikkein tyhmimpiä.

86

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kaiken huippu on, että taistolaiskommunistit, jotka olivat tyhmistä tyhmimpiä, kutsuivat itseään älymystöksi.

      • Anonyymi

        Varsinaista älymystöä. Tyhmällistö olisi oikea nimitys.


    • Anonyymi

      Tämä tyhmälistö koki olevansa 'etujoukko' uudessa sosialistisessa Suomessa. Tarkkispoika im bunde on heistä viimeinen reliikki!

      • Anonyymi

        Tyhmistä tyhmin on tässä kirjoituksen aloittaja ja hännystelijät. Eivät jaksa lukea historiaa. Tuonne Neukkulaan oli kallellaan kaikki puolueet. Kilpailivat siitä kuka on eniten suosiossa sinne.

        Neukkulassa ei edes ollut kommunismia, ei sosialismia. Parhaimmillaan siellä oli vain bolsevikkien diktatuuri. Harvainvalta.

        Se, mitä seurasi kommunismin pelosta, se aiheutti se, että länsimaat ryhtyivät nopeasti rakentamaan työväestölle vakuutuksia ja sosiaaliturvaa. Tämä koska pelkäsivät, että kommunismi leviää läpi Euroopan.

        Jos joku maa on lähellä sosialismia, se on kai sitten Kiina. Kommunismia ei ole koskaan ollut missään maassa. Pelko siitä on ollut Amerikkaa myöten.


    • Anonyymi

      Missä todisteet?Avaaja heittelee satuja

      • Anonyymi

        Todisteeksi riittää miljoonat, jotka murhattiin Neuvostoliiton ja muiden kommunisstimaiden vankiloissa ja vankileireillä (joukossa parikymmentä tuhatta suomalaistakin). Todisteeksi kelpaa myös Neuvostoliiton ja muiden sosialististen maiden romahdus. On selvää, että ihminen, joka uskoi kommunismiin, oli poliittisesti hyvin tyhmä.


      • Anonyymi

        Missä on todisteet miljoonista?


      • Anonyymi

        Tiltu ei usko ilman todisteita, että Neuvostoliitto oli ja Venäjä on olemassa! Kun ei muuta voi niin voi aina kiekaista, ettei taistolaisia ollut Suomessa ellet tuo esille aakkosellista luetteloa sotun kera!


    • Anonyymi

      Kaikista tyhminpiä olivat jotka menivät Neuvostoliittoon tapettaviksi, kommari on sokea hän ei sano totuutta NL.

    • Anonyymi

      Eiköhän nykypäivän tyhmimmät löydy tältä palstalta?

      • Anonyymi

        Aikoinaan punikit pakeni Venäjälle siellä juhlivat Suomen valtion rahoilla. Ei enää ole tyhmenpiä ihmisiä kuin kommukat. Sinne meni valtion rahat muuta nämä kommukat ei sitten osakkaan.


    • Anonyymi

      Miksi ei tänä päivänä kommunistit muuta Venäjälle.

    • Anonyymi

      Minua aina huvittaa ja samalla kauhistuttaa suuresti, kun näistä 1970 -luvun komukoista, Maolaisista ja Taistolaisista tulee juttua. AINA muistetaan korostaa kuinka kyse oli silloisen opiskelija-ÄLYMYSTÖN tekemisistä ja -liikkeestä.

      Nuo sokeat, tyhmät ja hyväuskoiset idiootit olivat valmiita mihin tahansa, jopa pettämään isänmaansa, sokeassa kommunismin palvonnassaan!

      Kuinka noin kritiikittömästi ajattelevat (ajattelemattomat?) ihmiset ilkeävät vielä väittää edustavan ÄLYMYSTÖÄ?

      Minusta pitäisikin puhua 1970 -luvun TYHMIMMISTÖSTÄ aina, kun puhe kääntyy noihin vasemmisto-opiskelijaliikkeen ihmisiin.

      Pelkkä ajatuskin kauhistuttaa, kun tiedämme noiden ihmisten olevan juuri nyt tämän yhteiskunnan eri viroissa ja vakansseissa. Ajattelevatkohan he tänäänkin yhtä puusilmäisesti ja ovatko he yhtä helposti harhautettavissa vieraan vallan palvelukseen?

      Selityksenä tuohon komukoitten "suuren harppauksen" aiheuttamaan jälkikrapulaan tarjotaan aina nuorison idealismia ja radikalismia. Sitä ei haluta myöntää, että oltiin täydellisen tyhmiä, sokeita, kuuroja ja Neuvostoliiton ohjaamia Marionetteja idän ja lännen välisessä valtapelissä kommunismin levittämiseksi kautta maailman.


      Suomen älymystönä itseään tyrkyttäneet, neukkujen mielestäki nuo hyödylliset idiootit, olivatkin todellisuudessa Suomen tyhmimmistöä sokeassa uskossaan Isä Aurinkoiseen! Vaikka kaikki kauheudet naapurista tiedettiin jo 1920 -luvulta alkaen, niin ei edes haluttu kyseenalaistaa tai uskoa tällaiseen "revareitten agitaatioon"... nyt niitä luulisi edes hävettävän.

      Tässä kirjassa kerrotiin millaista oli meno Solovetskin vankilasaareksi muutetussa luostarissa jo 1920 -luvun puolivälissä:

      Cederholm, Boris: Punainen painajainen : kuvia ja kokemuksia Neuvostomaasta
      Kustantaja: WSOY, painovuosi:1929, 324 sivua, painos: 1

      Tässä muutamia kärkinimiä Suomen tyhmimmistöstä:

      Nimilista EEC-vapaakauppasopimus torjuttava -ilmoituksessa Helsingin Sanomissa 19.9.1973.

      Tarja Halonen
      Taisto Sinisalo
      Aulis Juvela
      Raimo Väyrynen
      Jeddy Hasan
      Elisabet Helander
      Matti Järvenpää
      Veikko Salmi
      Matti Vuori
      Antero Jyränki

      Koko 500 nimen setti:

      http://www.punatahdet.com/EEC.html

      Lukuelämyksiä saitin punikeille... oikea tolliskolauma Hesarin ilmoitussivulta poimittuna.

      “EEC-VAPAAKAUPPASOPIMUS TORJUTTAVA”

      “VETOOMUS TASAVALLAN PRESIDENTILLE, HALLITUKSELLE JA EDUSKUNNALLE”

      • Anonyymi

        Olipas siinä todellakin lukuelämystä , ei uskoisi, luulis niitä pirulaisia edes hävettävän.


    • Anonyymi

      Kepulaiset kaulapanta-tsuhnat ja hyödylliset idiootit:

      Suomiryssä, oikea kaulapantatsuhna Uusitalo kohautti esittämällä itsenäisyyspäivän muuttamista Jatkosodan päättäneen Moskovan välirauhan solmimisen päivämäärälle 19. syyskuuta 1944.

      "...entinen sisäministeri ja silloinen Keskustan eduskuntaryhmän puheejohtaja Eino Uusitalo piti eduskuntaryhmänsä nimissä vieraille puolueen NKP:lle tarjoamille päivällisillä syksyllä 1974. Hän ehdotti siinä, että välirauhansopimuksen päivää 19.9. vietettäisiin toisena itsenäisyyspäivänä."

      Seppo Kääriäinen vei Kekkosen syntymäkodin multaa Kremliin. Sitä oli ideoimassa kuulemma KGB:n juoksupoika Väyrynen. Kaksi noista idiooteista on vieläkin päivänpolitiikassa.

      Felix Karasev, "Naapurin pojan muistelmat", Otava 1998.

      "Tsuhna", sanoo venäläinen halventavasti suomalaisesta, vastaavasti suomalainen nimittelee venäläistä "ryssäksi". Karasev sanoi Tsuhna -nimitystä käytetyn lähinnä Inkeriläisitä ja sanoo törmänneensä Suomessa vain muutaman kerran ryssittelyyn.

      Neuvostoliiton diplomaattipiireissä ruskeakielisiä nimiteltiin "kaulapantatsuhnaksi ". Näin Neuvostoliiton tiedustelupalvelun Helsingin osaston viimeinen päällikkö Felix Karasev, "Naapurin pojan muistelmat", Otava 1998.

      UKK ja Breshnev ja K-hetki:

      http://yle.fi/vintti/yle.fi/sininenlaulu/yle.fi/teema/sininenlaulu/kuvat/SL_iso_ETYK_2004900A.jpg

      Mallia otettiin tästä:

      http://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2105233/images/2010/brezhnev_honecker_108627636.jpg


      K-linja, mikä se on?

      "K-linja on salaliitto, se on Mafia, se on Camorra, se on bakteeri, se on syöpä, se jakaa ja vie virkoja, se on Musta Käsi, joka kaivoi Saimaan kanavan; se on kaikkialla, se on enemmän kuin kirjain, se on virus; siihen voi sisältyä Kekkonen, kapitalismi, kommunismi. K-linjan pyhin paikka on jossain, missä Urho Kekkonen polvistuneena nauttii ateistisen herranehtoollisen Kremlin kellojen soidessa ja puolisotilaalliseen asuun pukeutuneiden kommunismin pappien juhlallisesti hymistessä valittuja kohtia Marxin Pääomasta ja Leninin kootuista teoksista. Alttarin yllä kaatuu venäläisin kirjaimin teksti Finis Finlandie - Suomen loppu."

      Tämä sama teksti löytyy kirjan K-Linjalla esipuheesta.

      Millainen on Kauko Kareen näkemys K-linjasta Matti Kurjensaaren Kansakunnan kaapin päällä -kirjan mukaan?

      Matti Kurjensaari Kansakunnan kaapin päällä

      s. 177 K-linja-Mitä se on?

      Ja täällä:

      Toim. Suomi K-linjalla

      Otava, 1974, 224 s.

      K-linjalaiset olivat kuulemma Paasikiven linjalla ennen Paasikiveä! Outo yhtälö.

      Kts. Suomi K-Linjalla, sivu 12.

      Kekkonen, Korsimo, Kleemola, Karjalainen, Kuuskoski ja etunimillä pääsivät mukaan apuryssät Kaarlo ja Kustaa...

      Se toinen K-linja olikin Kalliokoski, Kukkonen ja Koivisto... mutta tämä linja oli kuulemma menossa päin Karjalan mäntyä!

      Kekkosesta Koo-linjaa Kiviniemeen asti. Välissä on muutama Kahjo Aho ja Kaulapanta-Tsuhna Uusitalo tai KooGeeBee-Väyrynen, on jopa Kremlin multakuriiri Kääriäinenkin ja Kanki-Vanhanen.

      UKK ja Breshnev ja K-hetki:

      http://yle.fi/vintti/yle.fi/sininenlaulu/yle.fi/teema/sininenlaulu/kuvat/SL_iso_ETYK_2004900A.jpg


      Kekkosesta Koo-linjaa Kiviniemeen asti. Välissä on muutama Kahjo Aho ja Kaulapanta-Tsuhna Uusitalo tai KooGeeBee-Väyrynen, on jopa Kremlin multakuriiri Kääriäinenkin ja Kanki-Vanhanen.

      • Anonyymi

        Matti Vanhanen kirjoitti 1980-luvun lopulla aivan törkeitä kirjoituksia virolaisista ja muista balteista, jotka yrittivät ylläpitää kansallista kulttuuriaan ja muistoa aikaisemmasta itsenäisyydestään. Ihmeitten ihme on, miten tästä kepulaisesta ylioppilaasta ja mainoslehtisen toimittajasta on voinut tulla jopa pääministeri ja eduskunnan puhemies. Yksi on kuitenkin varmaa: Virolaiset ja muut baltit eivät hyvällä muistele Vanhasen vihmielisiä kirjoituksia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Matti Vanhanen kirjoitti 1980-luvun lopulla aivan törkeitä kirjoituksia virolaisista ja muista balteista, jotka yrittivät ylläpitää kansallista kulttuuriaan ja muistoa aikaisemmasta itsenäisyydestään. Ihmeitten ihme on, miten tästä kepulaisesta ylioppilaasta ja mainoslehtisen toimittajasta on voinut tulla jopa pääministeri ja eduskunnan puhemies. Yksi on kuitenkin varmaa: Virolaiset ja muut baltit eivät hyvällä muistele Vanhasen vihmielisiä kirjoituksia.

        Juu nehän onkin Vanhasen 1980- lopun kirjoitukset jokaisen virolaisen ja baltin iltalukemista:):):)


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Juu nehän onkin Vanhasen 1980- lopun kirjoitukset jokaisen virolaisen ja baltin iltalukemista:):):)

        Kyllä tieto kiirii. Vanhasta muistutetaan aina tarpeen tullen vanhoista kirjoituksistaan.


      • Anonyymi

        Valitettava tosiasia on, että keskustalaiset suhtautuivat kommunismiin lähes yhtä tyhmällä tavalla kuin kommunistit. Se ero kuitenkin oli, että kepulaiset eivät menneet Neuvostoliittoon tapattamaan itseään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä tieto kiirii. Vanhasta muistutetaan aina tarpeen tullen vanhoista kirjoituksistaan.

        Niinkö luulet?
        Sinulla on kyllä kovasti subjektiivinen näkökanta, monenko suomalaisen luulet tietävän Matti Vanhasen 80- luvun lopun kirjoituksista?
        Entä luuletko Vanhasen olevan tunnettu henkilö Liettuassa?
        Tosiasiassa Matti Vanhasta ei Baltian maissa tunne edes nimeltä kuin korkeintaan muutama kymmen ihmistä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niinkö luulet?
        Sinulla on kyllä kovasti subjektiivinen näkökanta, monenko suomalaisen luulet tietävän Matti Vanhasen 80- luvun lopun kirjoituksista?
        Entä luuletko Vanhasen olevan tunnettu henkilö Liettuassa?
        Tosiasiassa Matti Vanhasta ei Baltian maissa tunne edes nimeltä kuin korkeintaan muutama kymmen ihmistä.

        Ei Vanhasta tunneta nimeltä edes Virossa, mutta Virossa tiedetään Vanhasen kirjoituksista. Virossa tiedetään, että suomalainen poliitikko, josta myöhemmin tuli keskustan puheenjohtaja ja Suomen pääministeri, asettui neuvostovallan loppuaikoina virolaisia vastaan ikävällä tavalla.


    • Anonyymi

      Pian koittaa taas 19. syyskuuta ja on Maalaisliitto-Kepun UUSI ITSENÄISYYSPÄIVÄ, jota vietetään VOITTAMATTOMAN Muna-armeijan toteuttaman 430 000 suomalaisen kodin hävityksen ja kotiseutujen anastuksen kunniaksi.

      Kysehän oli aikoinaan Maalaisliitto-KePun johdonmukaisen ja rähmällään makaamisen ulkopoliittisen linjan käytännön tuloksesta, jonka eteen on tinkimättömästi työskennellyt Hymy-Eikka Uusitalo. Ehkä kuitenkin vain Eikka viettää ko. päivää noissa merkeissä, mutta jo yläkerran neuvosto-taivaassa.

      Muita KePun ulkopolitiikan merkkihenkilöitä ovat mm.

      - ruplakassa-Korsimo,
      - rauhanpuolustajien Ruokola,
      - baltteja kurittava Vanhanen
      - presidenttiä vakoillut lyhytkautinen ex. pääministeri ja
      - Vladimirovin kanssa vehkeillyt ikuinen neuvostoystävä Väyrynen, jota maalaisliitto-kepu aikoinaan sinnikkäästi tyrkytti "Suomen" ulkopolitiikan johtoon.

      Vaikka Neuvostoliitto on maannut jo liki 30 vuotta haudassaan, sen ikiystävä Maalaisliitto-KePu yhä loppumattomasti syventää neuvostoystävyyttään.

      KePun ainoa pelastus on siivota kaikki vanhat kepu-ryssät pois kehitystä jarruttamasta.

      Tässä on KePulaisuutta raadollisimmillaan! Kavahtakaa tällaisia kepuli-ryssiä!

      Tässä taannoisia Matti Ruokolan ajatuksia.

      12.4.1986 IL: ”Länsi-Saksa uhkaa maailmanrauhaa

      Lääkintöhallituksen pj. Matti Ruokola (kepu) on viikon kiistelty mies.
      Suomen rauhanpuolustajien pj:na hän toi esille sotilaallisen uhkan Länsi-Saksasta ja viittasi yya-sopimukseen NLn kanssa.

      Mikä hän on miehiään?

      -Joskus kuulee sanottavan, että Saksan osalta yya-sopimus on vanhentunut. Haluan varoittaa tällaisesta.
      -Länsi-Saksan toimien takia yya-sopimus on yhtä ajankohtainen kuin sen kirjoittamisen aikaan. Yksikään kirjain ei ole väljähtänyt.
      DDR:n Ruokola näkee toisessa valossa kuin Liittotasavallan. Itä-Saksaan ei liity uhkatekijöitä.
      -On kysymys Euroopan turvallisuudesta ja Saksan uhkakuvasta, joka on lisääntynyt.
      Efta- ja Eureka-jäsenyydet huolestuttavat Ruokolaa.
      -Eftassa mon mukana täysivaltaisia Naton jäsenmaita. Ja Eurekalla on sotilaallisia tarkoitusperiä.
      -Suomen ja NLn suhteet eivät saa vaarantua. Vaikka maan ulkopoliittinen peruslinja onkin säilynyt, taloudellisten avausten varjolla otetuista liikkeistä länteen on syytä tuntea huolta.
      Huolia on muitakin.
      -Nuoriso irvailee NLa ja on välinpitämätöntä. Tiedotus on jenkkipainotteista. On käsittämätöntä, ettei kouluissa opeteta venäjää.
      Ja Afganistan?
      -Emme tunne kaikkia tosiasioita.
      Ovatko rauhanpuolustajat koskaan kritisoineet NL:a?
      -Ei ole ollut aihetta. Jos NL onkin joskus lisännyt sotilaallista valmiuttaan, se on vain vastannut lännen varustautumiseen. USA:n on vetäydyttävä ensin.”

      • Anonyymi

        Kepu on edelleen kallellaan itään. Katri Kulmuni on opiskellut Venäjällä ja hän on ollut mysö Suomi-Venäjän puheenjohtaja. Siitä on hyvä ponnistaa suurempiin saavutuksiin idänpolitiikassa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kepu on edelleen kallellaan itään. Katri Kulmuni on opiskellut Venäjällä ja hän on ollut mysö Suomi-Venäjän puheenjohtaja. Siitä on hyvä ponnistaa suurempiin saavutuksiin idänpolitiikassa.

        KePu-ryssä siis valittiin johtoon!

        Onnittelemme Katri Kulmunia!

        Etusivu > Ajankohtaiset > Onnittelemme Katri Kulmunia!

        https://suomivenajaseura.fi/onnittelemme-puheenjohtajaamme-katri-kulmunia/

        Suomi-Venäjä-Seura - 6.6.2019

        Onnittelemme puheenjohtajaamme Katri Kulmunia, joka valittiin 5.6.2019 elinkeinoministeriksi. Työ- ja elinkeinoministeriö saa taitavan ja osaavan ministerin. Ja vielä kaupan päälle mukavan.

        Katri Kulmuni toimi Suomi-Venäjä-Seuran puheenjohtajana 28.11.2015 alkaen. Venäjä on kuulunut Katri Kulmunin kiinnostuksen kohteisiinsa jo kouluiästä alkaen. Hän osaa venäjää ja on opiskellut myös Pietarissa. Katri Kulmuni luopui ministerin tehtävään nimityksen saatuaan Suomi-Venäjä-Seuran puheenjohtajuudesta 9.6.2019. Haikein mielin kiitämme Katria kuluneesta kolmesta ja puolesta vuodesta ja toivotamme hänelle onnea ja menestystä elinkeinoministerinä!

        Suomi-Venäjä-Seuran puheenjohtajina toimivat 1. varapuheenjohtaja Pertti Lintunen ja 2. varapuheenjohtaja Sanna Iskanius, kunnes valtuusto valitsee uuden puheenjohtajan.


    • Anonyymi

      Saksan viisaimmat eli 13,7 miljoonaa äänesti Saksan vuoden 1932 vaaleissa erästä böömiläistä korpraalia. Uusintavaaleissa böömiläiskorpin puolueen äänimäärä putosi jo 12,2 miljoonaan eli kannatus putosi lähes 11 prosenttiyksikköä.
      Siitä huolimatta tuo suurenmoinen "viisaus" ja jopa Risto Rytin ylistämä suoranainen n e r o k k u u s jäi vuosina 1933-45 pysyvästi maailmanhistoriaan. Ja Suomenkin vv. 1941-45 - valitettavasti.

      • Anonyymi

        Juhlapuheissa on tapana viljellä ylisanoja. Jatkosota pelasti Suomen itsenäisyyden ja SITÄ Tarkkispoika valittelee kovasti!

        Yhtä hävettäviä olivat sen aikuiset juhlapuheet, joissa ylistettiin suoranaisia kelmejä kuten Stalin, Hrutshev tai Breznev!


      • Anonyymi

        Nyt puhutaan Suomen tyhmistä, joten jätä Saksan tyhmät rauhaan. Saksassa oli v. 1932 kahdenlaisia tyhmiä: natseja ja kommunisteja. Yhtä tyhmiä molemmat.


      • Anonyymi

        Hitler ei ollut böömiläinen korpraali, vaan itävaltalainen korpraali


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hitler ei ollut böömiläinen korpraali, vaan itävaltalainen korpraali

        Hyvä, että oikaisit ketjun kommarin virheen. Kyseinen kommari ei hallitse edes perusmaantiedettä, joten turha hänen on ottaa kantaa historiallisiin kysymyksiin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hyvä, että oikaisit ketjun kommarin virheen. Kyseinen kommari ei hallitse edes perusmaantiedettä, joten turha hänen on ottaa kantaa historiallisiin kysymyksiin.

        Hitleriä todellakin yritettiin panetella böömiläiseksi korpraaliksi. Jajotkut luulivat näin, koska erehtyivät kaupunkien nimistä


    • Anonyymi

      Jatkosodan takia häviäjä Suomi oli erittäin lähellä menettää itsenäisyytensä. Onneksemme sentään Stalin jätti kaakkoisrajan Moskovan rauhan 1940 rajaksi, vaikka olisi voinut siirtää rajan Kymijokeen pelkkänä ilmoitusasiana. Apua emme olisi saaneet mistään böömiläiskorpraalin liittolaisena tapelleena.
      Eräiden (oikeistopiirien) mielestä yya-sopimuksen takia puoliksi itsenäisyys menikin, joskaan ainakaan minä en tiedä mihin se meni, jos meni.
      Mannerheim toisti peloissaan Paasikivelle montakin kertaa, että Suomi on miehitetty maa niin kauan kuin puna-armeija on Porkkalassa.
      Ja totta: Porkkalassa oli mm. kymmeniä ellei satoja T-34-tankkeja ja n. 30 000 punatähtistä sotilasta. (Se oli suunnilleen sama kuin Suomen sotaväen määrätty vahvuus.)
      Puna-armeijaa raskaine aseineen ei todellakaan tuotu sinne vain Suomenlahden suun valvontaan. Sen tajusi tyhminkin suomalaisuffari paitsi, että majurina mies on tyhmimmillään.
      Porkkala oli piippu ohimollamme, mutta vain JKP:n kauden loppuun saakka. Onneksemme.

      • Anonyymi

        Tarkkispoika selittelee taas omia fantasioitaan?

        ”Jatkosodan takia häviäjä Suomi oli erittäin lähellä menettää itsenäisyytensä. Onneksemme sentään Stalin jätti kaakkoisrajan Moskovan rauhan 1940 rajaksi, vaikka olisi voinut siirtää rajan Kymijokeen pelkkänä ilmoitusasiana”

        Ilman sotatoimia ei olisi voinut! Lisänä olisi ollut melkoinen takaisku maineessa heti sodan jälkeen!

        .”Apua emme olisi saaneet mistään böömiläiskorpraalin liittolaisena tapelleena.”

        Ei ole kyse avusta vaan neukun maineesta maailmassa!

        ”Eräiden (oikeistopiirien) mielestä yya-sopimuksen takia puoliksi itsenäisyys menikin, joskaan ainakaan minä en tiedä mihin se meni, jos meni.”

        Ei suinkaan YYA-aika, mutta suomettumiskausi oli aika paha.

        ”Mannerheim toisti peloissaan Paasikivelle montakin kertaa, että Suomi on miehitetty maa niin kauan kuin puna-armeija on Porkkalassa.”

        Marski ei koskaan ollut peloissaan, mutta toki tilanneoli uhkaava.

        ”Ja totta: Porkkalassa oli mm. kymmeniä ellei satoja T-34-tankkeja ja n. 30 000 punatähtistä sotilasta. (Se oli suunnilleen sama kuin Suomen sotaväen määrätty vahvuus.)”

        Entä sitten? Tarkkis kertoo tavoitteistaan ja kosteista unistaan, jotka eivät toteutuneet! Ähäkutti!

        ”Puna-armeijaa raskaine aseineen ei todellakaan tuotu sinne vain Suomenlahden suun valvontaan. Sen tajusi tyhminkin suomalaisuffari paitsi, että majurina mies on tyhmimmillään.
        Porkkala oli piippu ohimollamme, mutta vain JKP:n kauden loppuun saakka. Onneksemme.”

        Meidän onneksemme toki, mutta ei ilmeisesti sinun?

        Ja mitten seurasi? Iso mätä pskatunkio romahti 1991 ja vapauden tuulet puhalsi kaikkialla maailmassa! Ottaaks päähän?!


    • Anonyymi

      Suomen tyhmimmät ihmiset ovat tällä hetkellä perussuomalaisen puolueen jäsenet ja kannattajat.

      • Anonyymi

        Miksi? Kyseessä on Suomen suurin puolue! Perustele, jos osaat!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miksi? Kyseessä on Suomen suurin puolue! Perustele, jos osaat!

        Ei se pysty perustelemaan. Se on demari tai kepulainen.


      • Anonyymi

        Halla-aho on ainakin älykäs ja rohkea. Uslon, että persujen yli puolimiljoonaisessa kannattajakunnassa on paljon muitakin älykkäitä.


      • Anonyymi

        Ei, vaan ehdottomasti typerimmät ihmiset ovat niitä, jotka toivottavat kehitysmaamuslimit ja Afrikan savanniväen tervetulleeksi maahamme eläteiksi. Näitä typeryksiä on paljon. Perussuomalaiset eivät kuulu tähän joukkoon.


    • Anonyymi

      Ja täällä kun on poliittinen vapaus. Jokainen saa itse valita näkemyksensä.

      • Anonyymi

        Jokainen saa valita puolueensa ja näkemyksensä, mutta kaikilla mielipiteillä ei ole samaa arvoa. En esimerkiksi arvosta kommunistien ja natsien mielipiteitä ollenkaan.


    • Anonyymi

      Böömiläiskorpraali oli nimenomaan yleinen PILKKAnimi, koska sen aika rutsaiselta vaikuttava perhe oli lähtöisin jostain pöpeliköstä läheltä Böömin rajaa. Itävaltalaisille tuo korpraali onkin/olikin kieltämättä raskas taakka.
      Korpraali oli muuten natsiarmeijassa nasevasti ROTTENFÜHRER.
      Rotten-sanan kääntäköön kukin mieleisekseen. Minulle se on rotta tai mätä. Siis mätä rotta. :--0 :--0
      Ei todella ota pattiin, että NL hajosi omaan mahdottomuuteensa eli nimenomaan asevarusteluun, johon sillä ei ollut varaa. Sen sijaan jotkut tyhmimmät kuvittelevat, että asevarustelu jenkkilän tapaan toisi maaperällemme jopa tuhatvuotisen rauhan. Touhumme muistuttaa jo vaarallisella tavalla 1930-luvun touhujamme.
      Mutta kuten jo JKP opetti: Venäjä ei tuosta itärajaltamme häviä mihinkään.
      Viisaus lähtee tosiasioiden tunnustamisesta, sanoi JKP.
      https://de.wikipedia.org/wiki/Adolf_Hitler

      • Anonyymi

        Olet itse keksinyt kyseisen pilkkanimen. Kukaan muu ei sitä käytä. Sitä paitsi Böömissä ja böömiläisissä ei ole mitään pilkattavaa.

        P.S. Tunnusta pois, että olet itäänpäin kallellaan. Todennäköisesti olet vanha kommari.


      • Anonyymi

        "Korpraali oli muuten natsiarmeijassa nasevasti ROTTENFÜHRER."

        Tuo on Waffen SS:n sotilasarvo. Saksan armeijassa (Wehrmacht) korpraali oli GEFREITER.

        "Sen sijaan jotkut tyhmimmät kuvittelevat, että asevarustelu jenkkilän tapaan toisi maaperällemme jopa tuhatvuotisen rauhan. "

        Kuvitelmiin nähden on varustelumme perin maltillista! Ja kuten hyvin muistat ei yhteenkään Nato-maahan ole sotilaallisesti hyökätty vuodesta 1949 lähtien.

        "Touhumme muistuttaa jo vaarallisella tavalla 1930-luvun touhujamme."

        Niinpä! Toki malli Cajander todisti huikeasta varustautumisesta?

        "Mutta kuten jo JKP opetti: Venäjä ei tuosta itärajaltamme häviä mihinkään. "

        Tosin se jo kerran hävisi 1991. Seuraavalla kerralla se on taas pienempi!


    • Anonyymi

      Tyhmistä on olemassa valmiina hyviä luetteloita. Esimerkiksi Tiedonantajan vapputervehdyslistat on hyvä lähde. Sieltä löytyy oikea tyhmien nimikavalkaadi. Jonkun pitäisi julkaista ne eri vuosilta sosiaalisessa mediassa.

    • Anonyymi

      Etsivä Kokki elokuvassa Tähdet kertovat komisario Palmu sanoi äänestävänsä seuraavan kerran SKDLää.

      • Anonyymi

        Se ei vaan riittänyt! Puolueen kannatus laski kuin lehmän häntä! Se muutti nimensä ja vakiintui pysyvästi alle kymmenen prosentin puolueeksi! Sen taistolaissiipi ei ole täysin kadonnut, mutta on kovin sulkasatoinen!


    • Anonyymi

      Kuka sellaista äänestää, vain ja ainostaan tyhmä!

    • Anonyymi

      Kaikkein tyhmimmät uskovat vieläkin kommunismiin.

      • Anonyymi

        Voi olla,mutta vain tosiurpot uskoo kapitalismiin joka ajaa heidät ennenaikaiseen hautaan,itse edes sitä ymmärtämättä kun ovat kaiken elämässään menettäneet ja katuojaan asunnottomana alkoholistina kiepsahtavat.
        Kumpi oli se tyhmempi?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Voi olla,mutta vain tosiurpot uskoo kapitalismiin joka ajaa heidät ennenaikaiseen hautaan,itse edes sitä ymmärtämättä kun ovat kaiken elämässään menettäneet ja katuojaan asunnottomana alkoholistina kiepsahtavat.
        Kumpi oli se tyhmempi?

        Missään ei ollut enmpää alkoholismia kuin Neuvostoliitossa. Gorbatsov yritt rajoittaa alkoholin myyntiä, mutta seurauksena oli melkein vallankumous.

        Mitä tulee kapitalismiin, se on luonut ihmisille ennennäkemättömän vaurauden, demokrtian ja vapauden. Sosialismi on luonut köyhyyttä ja diktatuuria.


    • Anonyymi

      Minun mielestä kommarit olisi pitätynyt siirtää Siperiaan töihin siellä olisi töitä riittänyt.

      • Anonyymi

        Moni siirrettiinkin. Moni menetti siellä henkensä.


    • Anonyymi

      Jotka ovat kommunistimaissa käyneet ovat sanoneet että ei tälle tyhmyydelle!

      • Anonyymi

        Tosi kommunistien silmät eivät avautuneet edes Neuvoatoliitossa. Heidän mielestään kaikki oli siellä ihanaa.


    • Anonyymi

      Nooh eiköhän Emil Louhikko ollut viisampi kuin Pohjanmaan ja Varsinais-Suomen rehupuntit, sehän osasi sitä ruottiakin. Vieno Zlobina kertoo lisäksi miten tyhmät ahneet suojeluskuntien isännät möivät viljaa Gyllingin johtamaan Neuvosto-Karjalaan.

    • Anonyymi

      Kuyllä kaiken typerimmät hurahtivat äärioikeistoon.Sitähän se on tänäkin päivänäl, ei hlölmöyden muodot ole siitään muuttuneet.

      • Anonyymi

        Keitä tarkoitat? Anna nimiä.


    • Anonyymi

      Kommunistit (erityisesti stalinistikommunistit) nimittivät itseään älymystöksi ja edistyksellisiksi. Tosiasiassa tyhmempää ja taantumuksellisempa porukkaa ei ole ollut olemasa.

    • Anonyymi

      Eipä tuo Ryömäkään siihen kovin paljoa uskonut, koska ei anonnut pääsyä Pärmin porukkaan. Leino karkasi Mustasta Nuolesta jo Riihimäellä, vaikka oli mahdollisuus päästä suoraan punaparatiisiin.

    • Anonyymi

      Presidentti von Hindenburg pilkkasi mielellään halveksimaansa hitleriä böömiläiseki korpraaliksi ainakin 1930-luvun alusta asti.
      Aiheesta löytyy runsaasti juttuja mm. saksalaisesta arvostetusta aikakausilehdestä Der Spiegel mm. 7.2.2008 ja 31.7.2009.
      Hakusanoina on oikein tehokasta ja varminta käyttää nimenomaan "böhmischen Gefreiten" (= böömiläinen korpraali) yhdessä "Hindenburg"-nimen kanssa.
      Ensimmäiset saksankieliset faktavirkkeet aiheesta näkyvät jo lehden linkeissä, joten koko juttuja ei ole tarvis edes avata.
      Jos pikku uusnatsit eivät osaa saksaa, sehän on taas vain heidän pikku päänsärkynsä.

      • Anonyymi

        Hakusanoilla löytää sinunlaistesi huuhaata. Kuinka ollakaan, monissa teoksissa puhutaan siitä, kuinka näissä leuhkojen pellekenraalien piireissä puhuttiin todellakin itävaltalaisesta korpraalista. Joskus paneteltiin Hitleriä böömiläiseksi korpraaliksi, mutta asia paljastui pian. Hindenburg taisi puhua jompaa kumpaa jossain vaiheessa, mutta tosiasiassa hän ilahtui pian Hitlerin touhuista ja alkoi pitää tästä. Yhteistyö sujui hyvin


      • Anonyymi

        ”Hakusanoina on oikein tehokasta ja varminta käyttää nimenomaan "böhmischen Gefreiten" (= böömiläinen korpraali) ”

        Ja varmemman tuloksen saa kun kirjoittaa ’korpraali’ sanan oikeaan saksalaiseen muotoon ’gefreiter’.


    • Anonyymi

      Hyvin monet taiteilijat olivat kommunisteja tai ainakin tukivat heitä. Tämä johtui siitä, että kapea-alaisen koulutuksen ja huonon yleisivistyksen omaavat narsistiset taiteilijat tavoittelivat kuuluisuutta muodissa olevan vasemmistolaisuuden avulla. Taitelijapoloiset eivät ymmärtäneet, miten heidän saattaisi käydä, jos kommunistit olisivat päässeet valtaan.

    • Anonyymi

      Hindenburg käytti nimen omaan sanoja
      B Ö H M I S C H E N G E F R E I T E N, jossa muodossa myös Der Spiegel historiaa vääristämättä tietysti siteeraa Hindenburgia. (Tai jospa ainoa oikea ja originaali saksalainen muoto tunnetaan täällä s24:ssa paremmin kuin saksalaisessa laatulehdessä ja historiankirjoituksissa.
      Sanakirjan (WSOY 1968) mukaan korpraali = der Gefreite.
      On hupaisaa huomata, että tuo Hindenburgin käyttämä böhmischen Gefreiten -pilkkanimi edelleen kolahtaa ilmeisesti ainakin pikku uusnatseihimme. Kyrsii näköjään ainakin.
      On tervettä, että saksalaiset ovat jo vuosikymmeniä halunneet tutkia ja tunnustaa natsien sotarikoksia ja rikoksia ihmisyyttä vastaan. Sen sijaan Suomessa jo waffen-ss-rauhanenkeleistä puhuminen nostattaa useimmiten kovan älämölön - jostakin syystä.
      Saksalainen elokuva 'Perikato" (Untergang, 2004) kertoo paljon tuon böömiläiskorpraalin "nerokkuudesta."

      • Anonyymi

        "On hupaisaa huomata, että tuo Hindenburgin käyttämä böhmischen Gefreiten -pilkkanimi edelleen kolahtaa ilmeisesti ainakin pikku uusnatseihimme. Kyrsii näköjään ainakin."

        Ei kyrsi tipan vertaa. Puhuttelussa käytettiin Saksan armeijan korpraalista aina nimeä Gefreiter! Tämä on fakta, mutta eipä tuo turhan tärkeää ole. Käytä sinä mielesitäsi nimeä!

        "On tervettä, että saksalaiset ovat jo vuosikymmeniä halunneet tutkia ja tunnustaa natsien sotarikoksia ja rikoksia ihmisyyttä vastaan. "

        Siinä suhteessa saksalaisia ihailee vaikkapa Berliinissä kulkiessa ja huomaa samalla selvän eron siihen, kuinka intohimoisesti Venäjällä kielletään oman historian mustimmat kohdat!

        "Sen sijaan Suomessa jo waffen-ss-rauhanenkeleistä puhuminen nostattaa useimmiten kovan älämölön - jostakin syystä. "

        Ja se syy on yleensä muunnetun totuuden esittäminen! Ei sotilaat ole mitään rauhanenkeleitä, mutta ei ole liioin sopivaa se tarkoitushakuinen omasta päästä sepittely, joita komut tekevät!

        "Saksalainen elokuva 'Perikato" (Untergang, 2004) kertoo paljon tuon böömiläiskorpraalin "nerokkuudesta.""

        Se oli hieno elokuva! Samaan sarjaan nostaisin myös pari vuotta sitten ilmestyneen elokuvan "Stalinin kuolema", joka kertoo upealla tavalla neukkuvallan huippuhetkistä! Kuuluu varmaan kunniapaikalle Tarkkispojan kirjahyllyssä?


      • Anonyymi

        "Hindenburg käytti nimen omaan sanoja
        B Ö H M I S C H E N G E F R E I T E N, jossa muodossa myös Der Spiegel historiaa vääristämättä tietysti siteeraa Hindenburgia."

        Spiegel nyt ei kovin luotettava läystäke näissä asioissa ole. Mutta kyllä Hindenburgille ainakin yritettiin panetella Hitleriä böömiläiseksi valehtelemalla hänen synnyinpaikkakuntansa. Hän saattoi käyttää myös sitä termiä. Ilmeisesti hän on käyttänytkin ainakin itävaltalaiskorpraalin käsitettä.

        "On hupaisaa huomata, että tuo Hindenburgin käyttämä böhmischen Gefreiten -pilkkanimi edelleen kolahtaa ilmeisesti ainakin pikku uusnatseihimme. Kyrsii näköjään ainakin."

        Enemmän etoo vihasi ja se, että tässäkin turvaudut valheeseen ja häpäisy-yritykseen vailla perusteita. Hindenbur ei meille natseille ole edes mikään jumalasta seuraava. Ludendorff oli se suurmies ja nero, jonka ansioita lähes kaikki Hindenburgin nimiin laiteut ansiot ovat. Ludendorff tajusi heti Hitlerin nerouden ja antoi tälle kaiken tukensa. Myös Hindenburg tosiasiassa mieltyi Hitleriin hyvin pian. Hän myös huomasi pian, että Hitlerin syntypaikakunnasta oli valehdeltu hänelle

        Se, että vasemmiston ja kumppanien valehtelemiseen halutaan puuttua, ei ole mikään tae kyrsimisestä tai kolahtamisesta. Hitler syntyi Itävallan ja Saksan rajalla eikä koskaan edes asunut Böömissä. Sudeettialueet ovat Böömissä ja Praha on vanha saksalainen kaupunki. Böömiläisyydessä ei oliei ollut edes hävettävää. Sehän on Habsburgien valtakunnan sydänaluetta ja ikivanhaa alkualuetta.

        "On tervettä, että saksalaiset ovat jo vuosikymmeniä halunneet tutkia ja tunnustaa natsien sotarikoksia ja rikoksia ihmisyyttä vastaan."

        Pikemminkin on hyvin säälittävää ja surullista, että Sasasta on tehty maanpetturien johtama gulagi, jossa kaikki pakotetaan valehtelemaan olemattomista rikoksista, jollaisia ja pahempia voittajat tekivät yksipuolisesti saksalaisille.

        "Sen sijaan Suomessa jo waffen-ss-rauhanenkeleistä puhuminen nostattaa useimmiten kovan älämölön - jostakin syystä."

        Tietysti, jos puhuminen on valehtelemista. Siinä loukataan näiden urhojen kunniaa

        "Saksalainen elokuva 'Perikato" (Untergang, 2004) kertoo paljon tuon böömiläiskorpraalin "nerokkuudesta.""

        Saksalaisorjien roskaelokuva


    • Anonyymi

      Böömiläiskorpraali??

    • Anonyymi

      Tyhmiä oli dmareissa ja kepulaisissakin. Monet heistökin uskoivat kommunismiin. "Kommunismilla on tulevaisuus", he julistivat.

      • Anonyymi

        Itse asiassa varsin monet lännessä uskoivat, että kommunismi SAATTAISI toimia!

        Prahan kevät 1968 ja sen jatko vasta avasi silmät!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Itse asiassa varsin monet lännessä uskoivat, että kommunismi SAATTAISI toimia!

        Prahan kevät 1968 ja sen jatko vasta avasi silmät!

        Ne, jotka lännessä uskoivat kommunismiin, olivat juuri niitä tyhmiä ja tietämättömiä. Kepussa ja demareissa niitä li tosiaankin aika paljon.


    • Anonyymi

      Kommarit olivat sentään ihmisiä, nazi on eläin.

      • Anonyymi

        Kommari on eläin siinä kuin natsikin! Tarkkispoika kokee turhaa ylemmyyttä! Onhan teitä yhä Suomessa 0,3 prosenttia Suomessa


    • Anonyymi

      Kiva seurata miten tuo böömiläiskorpraali kyrsii edelleen eräitä. :--0 :--0 :--0 :--0 Se oli todella Hindenburgin tarkoituskin ivaamisessa jo 1930-luvun alussa. Siitä on saksalaiset arkistot tulvillaan originaaleja dokumentteja, myös netissä, joten mikäs sen hauskempaa.
      Erittäin paljon kertova kohtaus natsien mielisairaudesta elokuvassa Untergang on se, jossa göbbelsin psykopaatti muija murhaa syankaliumilla kaikki nukkuvat mukulansa sänkyihinsä. Puoli tusinaa.
      Totuudella on semmoinen hauska ominaisuus, että se pyrkii pinnalle a i n a - ennemmin tai myöhemmin - mutta AINA.
      Uskoo mitä huvittaa.

      • Anonyymi

        ”Kiva seurata miten tuo böömiläiskorpraali kyrsii edelleen eräitä. :--0 :--0 :--0 :--0 Se oli todella Hindenburgin tarkoituskin ivaamisessa jo 1930-luvun alussa. Siitä on saksalaiset arkistot tulvillaan originaaleja dokumentteja, myös netissä, joten mikäs sen hauskempaa.”

        Miksi luulet, että luulet asian ketään kyrsivän?eromme on siinä, että minä en koe omakhtaiseksi asiaksi muuta kuin Suomen toimet sodassa. Sinua sen sijaan oikeasti nyppii Saksan korpraalit ja koet yhä jopa kusilammikon idoliksesi! Itse tunnut olevan kuohuksissasi jatkuvasti!

        ”Erittäin paljon kertova kohtaus natsien mielisairaudesta elokuvassa Untergang on se, jossa göbbelsin psykopaatti muija murhaa syankaliumilla kaikki nukkuvat mukulansa sänkyihinsä. ”

        Saksalaiset osaavat tehdä mainiosti laadukkaita ja (itse)kriittisiä elokuvia!

        Samaa ei voi sanoe venäläisiltä, joilla kriittisyys ja huumori elokuvissa loistaa poissaolollaan!

        Siksi on mainiota,että muut tekevät saman heidän puolestaan! Suosittelen sinulle ratkiriemukasta leffaa ”Stalinin kuolema” jossa on paljon hauskoja ja tosipohjaisia tapahtumia! Sinut tuntien en usko, että olet sitä nähnyt vaikka netistä sen saa viidellä eurolla!

        ”Totuudella on semmoinen hauska ominaisuus, että se pyrkii pinnalle a i n a - ennemmin tai myöhemmin - mutta AINA.
        Uskoo mitä huvittaa.”

        Oletoikeassa ja kuten itsekin tiedät: TOTUUS ON STALLARIN PAHIN VIHOLLINEN!


      • Anonyymi

        Magda Goebbels ei halunnut lapsiaan sinunlaistesi käsiin


    • Anonyymi

      Suomen mädättäjät, valheen ja itsetuhon edustajat. Mamutuksen, moraalisen rappion, median valeryöpytyksen, terveen järjen ulottumattomissa olevat oliot. Juopottelevat, huumeita suosivat, aviota väheksyvät totaalisen itsepetoksen sankarit.

      • Anonyymi

        Mistä ja kenestä vaahtoat?


      • Anonyymi

        Kun katsoo valokuvia 70/80-luvulta Suomesta niin kyllä täällä näytti tosi sosialistiselta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kun katsoo valokuvia 70/80-luvulta Suomesta niin kyllä täällä näytti tosi sosialistiselta.

        Aatetta ja puhtautta? Vai oliko se sittenkin puutetta ja ahtautta?
        -mjl


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Aatetta ja puhtautta? Vai oliko se sittenkin puutetta ja ahtautta?
        -mjl

        Tai 80-luvulla jolloin luotiin Nokia, eli oliko................


    • Anonyymi

      Kommunisti ei näe totuutta jos kommunisti maissa tapetaan ihmisiä niin kommari ajattelee näin se kuuluukin tehdä.

    • Anonyymi

      Kaiken alimmat älyllisesti menivät ja menevät vieläkin äärioikealle.

    • Anonyymi

      Suomessa oli siihen aikaan ihmisiä, joilla oli asiat niin huonosti ettei heillä ollut mahdollisuutta päästä käsiksi tietoihin, joita sinulla nyt on. Rajan takaa tuli viestejä onnen maasta ja suomalaisia lähti sankoin joukoin Ruotsiin, Venäjälle ja Yhdysvaltoihin onnea etsimään.

      Kun teloitettiin kommunisteiksi epäiltyjä, tapettiin samalla varmuuden vuoksi joitakin köyhiä joilla ei ollut mitään mielipidettä kommunismista, mutta joita työväen porukka oli auttanut. Siinä ajassa oli paljon tyhmyyttä liikkeellä useammalta osapuolelta. Koska ne haavat saisi kiinni?

      • Anonyymi

        Lahden mm-hiihtoihin jonkinlaista iskua haaveillut paikallinen hihhulipoju olikin ruvennut poliisiseurannan mukaan heiluttelemaan natsitunnuksia. Onkin varmaan kiva viettää loppuelämänsä seurannassa. Varmaan CV:kin on komea - IQ:n kanssa enintään yhtä komea kuin Italian armeijan uroteot ww2:ssa.
        Se on tunnetusti maailman ohuin kirja.
        Sattuuhan sitä takin kääntöjä. Yksi tunnetuimmistahan oli murhakustun muuttuminen sotahullusta suorastaan rauhanenkeliksi kesällä 1944. Ja sekös ainakin Paasikiveä huvitti.


    • Anonyymi

      Nykyäänkin kaikkein tyhmimmät ovat kommunisteja. Li Anderson johtaa tätä tyhmien etujoukkoa. Puolueen nimi n on vain muutettu hämäysmielessä Vasemmistoliitoksi.

      • Anonyymi

        Miten näihin persuihin sitten pitäisi suhtautua? Ja puolueen nimeen? Eipä taida rikos kuulua perusteelliseen suomalaisuuteen.
        https://yle.fi/uutiset/3-9848830


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      317
      3616
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1669
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1500
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      56
      1425
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      27
      1290
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      48
      1260
    7. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      55
      1232
    8. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      189
      1187
    9. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1180
    10. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1157
    Aihe