lättymaa on litteä

Anonyymi

Anonyymi
12.9.2019 16:08
Uusi
מה זה "שטוח" בעברית? tässä se on hebreaksi.

KUN KYSYTTIIN.

Mitä on 'litteä' hepreaksi? Missä kohtaa Genesiksessä tai Jeesuksen tulkinnassa tuo sana esiintyy maan muotoa kuvaavana?

21

<50

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Vai niin

    • Anonyymi

      https://fi.wikipedia.org/wiki/Ensimmäinen_Mooseksen_kirja

      Tässä maailman vaarallisin kirja Koraanin jälkeen. Siellä niin kuin ei Koraanissakaan puhuta maan litteydestä mitään joten se on jonkun muun keksintö. Maan litteyteen voi uskoa mutta pelkkä uskominen ei tee Maasta litteää. Täytyisi myös todistaa se.

      https://en.wikipedia.org/wiki/Book_of_Genesis

      Jeesusta eikä Muhamettiä Maan litteys kiinnostanut. Miksi se kiinnostaisi minua sillä minä uskon Jeesukseen ja Muhamettiin olematta kristitty tai muslimi. Te muut pakanat uskotte, että minä olen hulllu kun puhun tällasta. Minä kun en usko, että Jumala on olemassa, sillä niin hienoa keksintöä kuin lättymaa ei edes Jumala voi keksiä. Te sanotte että olen sekopää kun uskon Jeesukseen ja Muhamettiin, mutta en usko Jumalaan. Se on niin että Jeesus Nasa-rettilainen ja Muhametti keksi tuon Jumalan eikä päinvastoin. Jeesus oli Nasan palveluksessa. Nasan päämaja oli silloin Nasaretissa. https://fi.wikipedia.org/wiki/Nasa

      https://fi.wikipedia.org/wiki/Nasaret

      Islaminuskoiset arabit valtasivat Palestiinan vuonna 637. Jeesus on merkittävä hahmo myös Koraanissa, mutta tästä huolimatta Nasaretin merkitys varhaisella muslimikaudella oli vain vähäinen. Kaupungissa oli edelleen joitakin pyhiinvaellus-kohteita, mutta se oli jäänyt selvästi Jerusalemin varjoon.

      Vuoden 2017 lopussa Nasaretin asukasluku oli 76 551. Nasaret on Israelin suurin arabikaupunki. Nasalla siellä on sivukonttori.

      • Anonyymi

        Melkein täsmälleen sama väkiluku kuin porissa ja pori on nykyään suomen arabien pääkaupunki, Nasan pääkonttori sijaitsee nykyään porin viidennessä kaupunginosassa porin Kuningas Mick Jaggerin palatsin itäsiivessä.

        Kuningas Mick Jaggerin tiedonantajan Viikkarin Sedän mukaan Jazzit pidetään ensi kesänä Viikkarin Puistossa ja kaikki saavat ilmaista punkkua itsensä Juhana Vartiaisen sitä alasti tarjoillessa, Posti tietysti maksaa koko kattauksen.


      • Anonyymi

        Vai niin, vai niin!


    • Anonyymi

      Jeesus oli ensimmäinen nasalainen. Hän lensi taivaaseen ja laskeutui Maahan (Tellus) takaisin pehmeällä laskulla.

      • Anonyymi

        Laskun pehmeys johtui tuuheista jalkakarvoista jotka auttoivat ilmajarrutuksessa, ihmisen puusta laskeutuminen oli silloin melko tuore tapahtuma ja siksi jalkojen ja koko vartalon karvoitus oli vielä melko runsasta aivan kuten Timo Soinilla.
        Timon laskeutuminen tosin olisi pehmeä johtuen mahtavasta airbägistä joka on kasvatettu veronmaksajien varoilla ja nykyään sitä velkaa joutuu verotuksen kautta maksamaan myös Sininen loikkari Ari "Jallu" Jalonen, tuo porin kuulapäiden pohjanoteeraus ja puupyssymies.


    • Anonyymi

      Uusi Testamentti viittaa epäsuorasti pallomaahan Jeesuksen sanoissa.

      • Anonyymi

        Pallo-mahaan vai pallo-maahan. Minulla alkaa olla pallomaha kun juon tota kaljoo. Karhua tietysti. Porilaista.


      • Anonyymi

        Humalaisten ja sieniä rouhivien huru-ukkojen leirinuotiolla keksimiä juttuja, porukka joka juo kamelinkusta muuttuakseen viisaiksi miehiksi, ei oikein vakuuta tieteellisyydellään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Humalaisten ja sieniä rouhivien huru-ukkojen leirinuotiolla keksimiä juttuja, porukka joka juo kamelinkusta muuttuakseen viisaiksi miehiksi, ei oikein vakuuta tieteellisyydellään.

        PALJON vakuuttavampi kuin houreinen EVOLUUTIOTEORIA , jossa ei järjen hiventä, kun tulee organismien ja rakenteiden synty kysymykseen - ne ovat nerokasta suunnittelua ja Luoja-Jumalasta Raamattu todistaa.

        Ihminen ei ole pystynyt edes elämää luomaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        PALJON vakuuttavampi kuin houreinen EVOLUUTIOTEORIA , jossa ei järjen hiventä, kun tulee organismien ja rakenteiden synty kysymykseen - ne ovat nerokasta suunnittelua ja Luoja-Jumalasta Raamattu todistaa.

        Ihminen ei ole pystynyt edes elämää luomaan.

        Ihminen on tehnyt jo bakteerin, sehän on elävä.
        Vai pitäisikö tehdä nisäkäs ennen kuin te ohimolohkovammaiset uskotte?


    • Anonyymi

      "Koko vartalon karvoitus oli vielä melko runsasta aivan kuten Timo Soinilla.
      Timon laskeutuminen tosin olisi pehmeä johtuen mahtavasta airbägistä joka on kasvatettu veronmaksajien varoilla".

      Vittaako airbag pallomahaan. Mutta eihän Soinilla koskaan mtään pyykkilauta mahaa ole koskaan edes ollutkaan.
      https://www.menaiset.fi/artikkeli/ajankohtaista/onnistujan_vinkit_nain_saat_upean_pyykkilautavatsan

      Minusta pallomaha on kauniimpi. Minä uskon pallomahaan joten 'skool' vaan ja otetaas taas "karhua"!

      • Anonyymi

        Kai se sitten viittaa pallomahaan jos kerran Raamatussa niin sanotaan?


    • Anonyymi

      Olen aikeissa perustaa kaupan. Vatsalihas liikkeen. Kaikki ei pallomahaan uskovat voivat tulla ostamaan tuotteitani. Tosin liikkeeharjoittajia ei nykyhallituksessa arvosteta joten en ole varma saanko tarvittavaa starttirahaa jotta sisin pytyngin pystyyn. Mutta idea on jo olemassa ja tuotteet on omasta päästä. Kuten omasta päästä tehty lihakeitto. Olen näet maan- kuulu läskipää. Siitä tuleekin maanmainiota läskikeittoa. Maanmainio ja maankuulu ovat yhdyssanoja,

    • Anonyymi

      Laitan tähän kohta yhden viestin mikä on nyt poistettu kahdesti. Viimeksi se poistettiin heti ettei se ehtinyt edes nousta listan kärkeen että joku olis ehkä ehtinyt jopa lukea sen. On sanottu että poistamisissa on ruuhkaa eikä moderaattori tai jos heitä vaikka useampia niin eivät ehdi poistamaan kaikkia heti että voi venyä jopa tuntiin että viesti poistetaan jonkun lukijan pyynnöstä, sillä hehän eli tehän niitä poistoja vaaditte kun se loukkaa mielstänne jotakuta tai jopa teitä itseänne. No katsotaan ja olkaa valmiit. Viesti tulee tämän jälkeen.

      14 Vastausta
      Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    • Anonyymi

      Voisitteko ystävällisesti mennä uskonto palstalle jauhamaan tuota paskaa. Täällä koetetaan puhua edes jollain lailla järkeviä ja ajankohtaisia asioita.

      • Anonyymi

        Haukut toiset "ystävällisesti" - ei millään pahalla mutta tuollainen halveksiva asenne tuottaa usein päinvastaisen reaktion -Sinua ryhdytään kouluttamaan..

        Miltä itsestäsi tuntuisi, jos sanottaisiin, että painu paskamielipiteittesi kanssa hiiteen täältä...kivaa?


    • Anonyymi

      17 Vastausta
      Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

      Ei mene ku sekuntti ni se poistaa. Ehtiikö se edes lukea sitä ko se poistaa.

    • Anonyymi

      TAAS POIST SEKUNNISSA
      18 Vastausta
      Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      20 Vastausta
      Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.
      Ei mene ku sekuntti ni se poistaa. Ehtiikö se edes lukea sitä ko se poistaa.

      Anonyymi
      13.9.2019 0:12
      Tietokoneohjelma käy läpi kaikki viestit ja poistaa ne jotka on jonkun kriteerin mukaan valittu poistettavaksi. Jos olet laittanut täsmälleen saman viestin useamman kerran, niin se on tulkittu automaattisesti spämmiksi. Ensimmäisellä kerralla se on voitu poistaa jostain muusta syystä.

      Jos sinulla on tapana kirjoitella ohi aiheesta kaikkiin ketjuihin juttuja mitkä ei liity itse aiheeseen, niin voi olla että olet peräti saanut jonkun oman erityissäännön missä kirjoittamiasi tekstejä poistetaan herkemmin kun muita.


      Anonyymi
      13.9.2019 0:29
      Mä viljelen ehkä vähän sellasta huumoria josta varsinkin ylläpito ei jostain syystä pidä. Sitten kun se poistaminen alkaa niin en tiedä mistä se nyt otti nokkiinsa. Muut keskustelijat tuskin ottaa nokkiinsa asioista. tuo poistelu tänään alkoi tuosta tai tuolta ketjussa missä moni kirjoitti mukana samassa huumorin hengessä. Sitten se pilataan poistamalla viestejä. Minun viestejä. Ei muiden.

      Minä aloitin tämän ketjun niin kai minä saan valita aiheen mistä keskustellaan. Moni heitti samanhenkistä läppää ja kaikki meni ihan ok kunnes jostain syystä alkoi noitten viestijen poisto.

    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      17
      1455
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1295
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1192
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1082
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1036
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1025
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      1013
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      989
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      981
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    Aihe