Sovun liitto - Yhä voimassa vai katki?

Nyt kun Jeesus on muuttamassa muslimien tykö ja alkaa olla Profeetta Isa ja myöhemmin ehkä Intian Vyasadeva niin herää kysymys onko Jumalan ja Jumalattomien sekä saatanan; niin kaiken näkyvän ja näkymättömän välillä tekemä sovun liitto yhä voimassa?
Jumalahan Kristuksessa LUPASI ja SITOUTUI hoitamaan jumalattomien, syntisten ja pahojen asiat kuntoon. Hän lupasi sovituksen ja armon synneistä sekä vielä antoi ihmisyyden ja monia muita asioita. Näin Jumala sitoutui pahaan ja hylkäsi ainakin Koraanin lukemisen perusteella ihmiskunnan.
Ainakin se, että kirkko on ottanut siipiensä suojaan homoseksuaalit sekä transut yms. näyttäisi viittaavan siihen, että SOVUN LIITTO SAATTAA YHÄ OLLA VAHVEMPI KUIN AJATTELEMME.

Sovitus Jumalan ja pahojen välillä on yhä vielä vahva ja voimassa nähdäkseni? Mitä itse ajattelette?

4

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Nyt ystävä hyvä, joko sinä vitsailet tai sinulla on mennyt nämä asiat aikalailla täysin vinksalleen.
      Juttelisitko jonkun Raamatullisesti uskovan kanssa näistä jutuista?
      Yhdessä tutkiskellen löytyy kyllä Herran avulla se ainoa Totuus !
      Rukoile Isää Jeesuksen Kristuksen nimeen avaamaan sinulle asiat oikein ja auttamaan sinua uskon tiellä.
      Herramme ei ole muslimien Herra eikä ole liitossa pahan kanssa, meillä on aivan eri Herra, Kristityillä ja muslimeilla.
      Älä lue sitä koraania, se ei anna sinulle kuin harmia sillä se ei ole totuus.
      Siunausta ja rauhaa!
      Lotta

    • Anonyymi

      Vain paha tekee liiton pahan kanssa. Vain paha ryhtyy edes neuvottelemaan saatanan kanssa. Mutta sitähän nämä maalliset kirkot ja myös muut uskonnot perustaltaan ovat. Ei niillä ole mitään tekemistä Taivaallisen liiton kanssa.

      Joka solmitaan Ihmisen ja Jumalan väliin. Siinä ei tarvita ketään apumieheksi eikä välittäjäksi.

      Kirjat, profeetat, enkelit, herrat, ja mitä näitä onkaan, kirkot, temppelit, seurakunnat, lahkot, kaikki maallista ja katoavaa. Vain Jumala on Ikuinen. Vain Jumala on Tosi.

    • Eräs seikka mikä aiheuttaa taistelutilanteen hyvän ja pahan välillä on raamatunkäännöksissä annetut päinvastaiset ohjeet toisiinsa nähden. Esim. Tämän Aionin tehtäväksi määrää Profeetta Danielin kirja joko:
      1. Näky ja profetia sinetillä SULJETAAN
      2. Näky ja profetia sinetillä VAHVISTETAAN.

      Samoin eräs Pietarin kirjeen kohta kuuluu käännöksestä riippuen:
      1. Olkaa kärsivälliset ja pitkämieliset
      2. Olkaa irrationaaliset ja äkkinäiset

      On outoa, että eri raamatun käännökset antavat päinvastaisia ohjeita toisiinsa nähden. Nyt kun on kaksi eri tulkintaa niin HYVÄT pyrkivät sulkemaan näyn ja profetian eli poistamaan raamatun ja koraanin vihakirjoina markkinoilta. Sen sijaan PAHAT pyrkivät vahvistamaan näyn ja profetian asemaa. Eli lisäämään raamatun ja koraanin menekkiä.

      Kolmantena ryhmänä ovat vielä ne, jotka soutavat ja huopaavat noiden kahden vaihtoehdon : Suljetaan raamattu, Vahvistetaan raamattu VÄLILLÄ. He yrittävät käydä viisaista ja rauhantekijöistä asettuen vuoron perään kumallekin kannalle.

      Mutta Jeshua sanoi, että kun Jumalan valtakunta tulee pitää valita jompi kumpi puoli. Puolueeton ei silloin saa olla kukaan. Pitäisi valita kummalla puolella seisoo, mutta tällä kertaa ei VOITTAJAN puoli ole niin selvä kuin ennen. Nyt kysytään Jumalan valtakunnan suhteen sydäntä ja rehellisyyttä. Pitäisi ehkä asettua EI SILLE PUOLELLE jonka kuvittelee voittavan, vaan sille puolelle kummalla kannalla todella onkaan sydämessään.

      Mulla itselläni ei ole mitään mahdollisuutta valita puolta, vaan joudun esittämään sovittelevia esityksiä puoleen jos toiseenkin.

    • Vaikka ratkaisu saattaa tuntua oudolta tai väärältä niin Jehova on sanonut tarvitsevansa Suomelta sen, että raamatun kirjoituksista tehdään maksullisia. Heprealaiset kirjoitukset 1 euron ja kreikkalaiset kirjoitukset 50 senttiä. Tietenkin tuo 1 euro kuuluu siihen antaa, että juutalaiset voisivat elää sanan turvin. Eli juutalaiset toimisivat siinä sinetinvartijoina. Tuo kreikkalaisten kirjoitusten maksu saattaa aiheuttaa kränää kun siihen tahtovat päästä käsiksi sekä Euroopan yhteisö lännessä että Venäjä idässä.
      Eli jokaisesta kirjasta raamatullisesta, joka painetaan tulisi suorittaa tuo maksu ja sen lisäksi jokainen SITEERAAMINEN, LINKITTÄMINEN ja LAINAAMINENKIN maksaisi tuon verran.

      Tämä seikka sekä SULKISI että VAHVISTAISI samaan aikaan näyn ja profetian eli PÄÄPAINO olisikin sanalla sinetti, sinetöidään. sinetillä eikä noilla kahdella vastakkaisella sanalla. Monet vastustavat Jehovan esitystä, mutta onneksi EU on jo tehnyt päätöksen puoltaa sitä. Uusi tekijänoikeusdirektiivi nimittäin antaa oikeuden palvelun tarjoajille periä maksu Linkistä, siteerauksesta tai lainauksesta.
      Myös Venäjän lainsäädäntö on kulkenut samaan suuntaan, koska julkinen sanan esillä pitäminen on rajoitettu uskonnolisiin kokoustiloihin. Enää ei saa kaduilla tai toreilla pitää esillä sanaa.

      Itse olen lainannut ja siteerannut raamattua niin paljon, että olen tullut jo aivan orjaksi enkä kykene maksamaan kaikkea vaadittavaa maksua. Vuonna 2013 jo Jehova teki esityksen asiasta. Onneksi EU:n tekijänoikeusdirektiivi astuu voimaan täydelleen vasta parin vuoden kuluttua.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1555
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      15
      1384
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1331
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      31
      1285
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      33
      1248
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      14
      1166
    7. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1106
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      8
      1106
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1094
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1072
    Aihe