Millä pankilla paras ja monipuolisin mobiiliapplikaatio?

Anonyymi

Mietin Danske Bankille korvaajaa. Heidän uusi mobiiliapplikaationsa on surkea ontuva ja riisuttu versio vanhoista toiminnoista.

Millä pankilla mobiilitoiminnot ovat nykyisin hyvällä tasolla? Sijoitan ja haluan seurata sijoituksia mobiilisti ja haluan että pystyn luokittelemaan ja seuraamaan tilitapahtumia vapaavalintaisilla jaksoilla. Ja laskut on toki pystyttävä maksamaan tarvittaessa lukemalla viivakoodi kameralla.

Nordnet ja Nordnetin apin toiminnallisuudet ovat minulle tuttuja. Nordnetin normisivustoakin pystyy käyttämään melko jouhevasti mobiililaitteella eli tällä hetkellä yksi vahva vaihtoehto on se, että siirrän sijoitukseni sinne. Mutta palkka- ja rahaliikennepankki puuttuu.

11

118

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Mieti vielä lisää. Eikä mietteitä ole mikään pakkko tällä palstalla uikuttaa.

    • Anonyymi

      OP-ryhmän mobiilisovellus on tietotekniikan lehdessä menestynyt testissä hyvin, ja se on myös minun mielestäni erinomainen.

      (OP-ryhmällä on myös tablettiversio mobiilipankista. Se oli aiemmin yksi kauneimpia appeja mitä minulla on ollut, mutta OP päätti "yhtenäistää asiakaskokemuksen" ja se on nyt samanlainen kuin kännykkäversio (tosin skaalautuu edelleen hyvin näyttöön ). Ulkonäössä mentiin kuitenkin rutkasti taaksepäin. )

      Mu

    • Anonyymi

      S-Pankilla on paras.vaihda tilisi sinne.

      • Anonyymi

        S-pankin appi on varmaan huonoin. Tungettu liikaa kaikkea sekalaista sälää. Pankkisovelluksessa on tarkoitus hoitaa pankkiasioita, ei selvittää koskas ne Sokoksen muotiviikot oikein ovat. Ja paikallisessa kahvilassa on näköjään täytetty croissant ja cappuccino tarjouksessa. Miksi tuollaisen tiedon pitää olla pankin sovelluksessa? Lopputuloksena on hemmetin sekava, raskas ja epävakaa sovellus.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        S-pankin appi on varmaan huonoin. Tungettu liikaa kaikkea sekalaista sälää. Pankkisovelluksessa on tarkoitus hoitaa pankkiasioita, ei selvittää koskas ne Sokoksen muotiviikot oikein ovat. Ja paikallisessa kahvilassa on näköjään täytetty croissant ja cappuccino tarjouksessa. Miksi tuollaisen tiedon pitää olla pankin sovelluksessa? Lopputuloksena on hemmetin sekava, raskas ja epävakaa sovellus.

        En oikein ymmärrä, mitä tarkoitat. Käytän useita pankkeja ja pidän eniten Spankin Mobiili ratkaisuista sormenjäljen kanssa. Ainakin kun käyttää sryhmää, niin kaikki on siellä. Myös sijoittaminen helppoa.

        Omaveroa olen testannut nyt Posti lakon aikana ja oli yllätys kuinka hyvin se toimii ja kuinka se on organisoitu. Ei tule enää paperia meille verottajalta.


    • Anonyymi

      Kaikki on omalla tapaa hyviä ja huonoja. Laatu on kokemus.

      Itse olen OP asiakas ja kokeilin tänää ensimmäisen kerran OP pankkia selaimella ja kyllä se on rankka. Tekstiviestillä saa avainlistan numeron ja sitä rataa.... se menee jos ei sitä paljoa käytä.

      Elämä on vaikea.

      • Anonyymi

        OP:n verkkopankki on kieltämättä kankea, mutta kuitenkin erittäin monipuólinen.

        OP:n mobiilipankki on taas sutjakkatoiminen ja melkein yhtä monipuolinen kuin verkkopankkikin.

        Tavallaan mobiilipankkikin on verkkopankki, mutta kutsun verkkopankiksi nimenomaan nettiselaimella Internetissä käytettävää pankkia.


      • Anonyymi

        Osuuspankilla on OP Saavutettava -palvelu, joka on OP:n verkkopankin lähes yhtä monipuolinen , mutta simppelimpi versio. Se sopii hyvin mm. näkövammaisille, mutta myös normaalit aisitit omaava saattaa pitää siitä. Tosin kirjautuminen on EU:n direktiiveistä johtuen yhtä vaativaa kuin tavalliseen verkkopankkiinkin kirjautuminen.

        https://saavutettava.op.fi/


    • Anonyymi

      Ei olisi OP vaihtoehtona tullut mieleenikään, en ole koskaan ollut OP:n asiakas. Kiitos kuitenkin vinkistä, alankin ottaa selvää, minkälaisia pankki- ja sijoituspalveluita OP tarjoaa ja millä hinnalla.

      Nordeasta ei ole kenelläkään kokemusta?

      T. Ap

    • Anonyymi

      Onko aloittajalla kokemusta ulkomaisista välittäjistä. Niitä on hyvinkin edullisia. Applikaatioista en tiedä. Kauppalehden keskustelupalstalta voisi saada hyviä vinkkejä.

    • Anonyymi

      Minusta op on ollut tähän asti hyvä, kun on sijoituksia ja kaupankäyntiä ym kaiken näkee samalla kertaa. Toivon ettei se muutu ja että jatkossa olisi yhtä helppoa asioida.
      Toiv sälyttävät verkkopankin nk se nyt on.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      26
      1356
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1282
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1196
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1194
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1173
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1171
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1167
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1154
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1139
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1130
    Aihe