Terroristin tappaminen

Anonyymi

Olen vain utelias... USA:lla taitaa olla dead or alive palkkioita terroristeista. Kai ne on lähinnä tarkoitettu palkkioksi jompaan kumpaan lopputulokseen johtavasta vihjeestä. Mutta mitä kansainväliset lait ja Suomen laki sanovat siitä, jos yksityishenkilö tappaisi terroristin ja lähettäisi siitä jonkin todisteen palkkion luvanneelle taholle? En yhtään epäile, etteikö palkkion luvannut olisi tyytyväinen ja valmis maksamaan, mutta joutuisiko teosta murhasyytteeseen Suomessa? Teko ei olisi tapahtunut Suomen alueella, mutta sen tekijä olisi vain siviilihenkilö. Lisäksi jos on Suomen kansalainen niin Suomen lait sitovat mahdollisesti ulkomaillakin.

2

<50

Vastaukset

 • Suomessa ainakin terroristi iskujen tutkijat on niitä jotka huumaamalla saavat porukan sekoamaan ... et repikääs siitä huumoria.

  Kovat on kyllä aineet.

 • Usa murhannut Hamza bin Ladin .- Nyt vain odotellaan silmä silmästä Trumpin jälkikasvulle !

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Nikolle syyte Sofian pahoinpitelystä

  Oikea unelmavävy.
  46
  1041
 2. Ota vielä kerran yhteyttä

  Ole kiltti. Koko ajan mietin miten voisin sanoa sulle että rakastan sua ja haluan sut ja meidät. Kun saisin siihen selvän merkin sulta niin en epäröi.
  Ikävä
  89
  812
 3. Vieläkin on taikaa...

  Juuri sinussa. Hyvä mieli tulee kun saan sinua aina nähdä. En tiedä miksi? Sinussa vain on jotain maagista. Mietin tässä tarkistettuani yhden jutun,
  Ikävä
  63
  400
 4. Samu Huberille myös syyte huumerikoksesta

  Pääseekö Samu samaan selliin Sohvi-bimbon kanssa?
  20
  395