Vaikka mitä täällä sanot...

Anonyymi

Vaikka mitä täällä sanot niin jokaisen ketjun täyttää kohta satamäärin jummalattomien ja ilkeiden ihmisten valheet ja vääntelevät kaiken nurinpäin. Kun joku kirjoittaa jotain kristinuskon kannalta, kohta tulee kokonainen armeija paholaisen lapsia ja kaataa kukin sangollisen verbaalista ulostetta ja valheita sanotun päälle.

Varmaan siitä tulee hyvä mieli kun saa valehdella, väännellä totuutta ja puhua mahdollisimman paljon pahaa? En tiedä kun en voi ymmärtää mikä saa jonkun ihmisparan niin kovin katkeroitumaan että pahaa oloa pitää purkaa yöllä ja päivällä?

Erikoisia tyyppejä täällä!

17

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kuitenkin nämä "pahat ihmiset" kirjoittavat yleensä rekatuilla että pääset hänen henkisestä profiilista selväksi eikä tarvitse arvata mitähän tuo mistäkin asiasta ajattelee. Sinusta tulee vähän sala-ampujan vaikutus koska et uskalla panna koko persoonansa likoon.

      • Näinpä. Tämäkin menee uhriutujen laariin.


    • Mistä muuten halusitkaan keskustella ?

      Vai no, et tohi kuitenkaan ;) kunhan vaan teet itse tarvisemaasi pesäeroa "jummalattomiin" ja itseesi. Vai ajattelitko oikein aloittaa aikuisten oikeasti keskustelun jostakin?

      T.I

      • Anonyymi

        Lukutaito vai ymmärrys kateissa?


      • Anonyymi kirjoitti:

        Lukutaito vai ymmärrys kateissa?

        Tuskin kumpikaan. Aloittajan ongelma on subjektiivinen eli hänen kanssaan erimieltä ovat automaattisesti "jummalattomia"


      • Anonyymi
        Tolkun.Ihminen kirjoitti:

        Tuskin kumpikaan. Aloittajan ongelma on subjektiivinen eli hänen kanssaan erimieltä ovat automaattisesti "jummalattomia"

        Tuoko on sinusta keskustelua?


    • Onko arvoisa anoavaaja lukenut Pauliina Rauhalan kirjan: Taivaslaulu?

      Se mitä kirjoittaja kertoo VL-liikkeen menettelytavoista niin ihmettelen suuresti voiko tuollaista olla todella olemassa nykypäivänä.
      Tuntuu siltä, että heidän meno on kuin rikos ihmisyyttä vastaan.

      • Olikin muuten hyvä kirjavinkki. Mennyt ohi aikoinaan ja yleensä enemmän tuossa talvella sitten ehtii lukemaan.


      • Anonyymi

        Kyllä, kannattaa lukea. Luettu on.

        (kui2)


      • Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä, kannattaa lukea. Luettu on.

        (kui2)

        Ehkä tämä on hieman kärkevä lausunto kirjan sanomasta mutta siltä tuntuu kuin kyseessä ollisi hengellinen keskitysleiri.


    • Anonyymi

      Eihän nämä foorumit ole tarkoitettukaan Kristillisiksi foorumeiksi, vaan siitäkin jollain tavalla keskustelun mahdollistavaksi.

      Suomessa on kyllä yksi ainoa Kristillinenkin, Raamatun UT mukaisesta Kristillisyydestä asiallisesti ja rakentavasti KESKUSTELU foorumi.

      Tämä... http://www.suomenkristityt.foorumimme.com

      • Anonyymi

        Missä vain on ne Raamatun UT mukaisesta ja perustuvasta Kristillisyydestä keskustelemaan kykenevät (Krist. asiantuntevat), ja muut, siitä ns. kysymysmerkkisinä, rakentavasti keskustelemaan haluavat?!

        (Herätyys)


    • Anonyymi

      <<jokaisen ketjun täyttää kohta satamäärin jummalattomien ja ilkeiden ihmisten valheet ja vääntelevät kaiken nurinpäin<<

      Raamatusta Paavalia:

      <<3:13 Kristus on lunastanut meidät lain kirouksesta, kun hän tuli KIROUKSEKSI meidän edestämme - sillä kirjoitettu on: "KIROTTU on jokainen, joka on puuhun ripustettu"<<

      Jumala kirotaan ristille Paavalin sanoin. Onko tämä oikeinpäin vai väärinpäin?

      Entä kun kristuskultin seuraaminen onkin Luciferia - miten päin tätä käännellään uskonnossa, että saadaan se näyttämään joltakin muulta kuin Luciferin seuraamiselta?

      Pietarin 2. kirje:

      <<1:19 Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja KOINTÄHTI KOITTAA teidän SYDÄMISSÄNNE.<<

      Kointähdestä:

      << Antiikista lähtien Lucifer on tarkoittanut Kointähteä eli Venusta. ... Taivaallisen sodan jälkeen Jumala karkotti Luciferin, jolloin Luciferista tuli paholainen, langennut enkeli, ja HÄNEN SEURAAJISTAAN DEMONEITA.[2]<<

      Lähde: wikipedia

      Jos pysytään rehellisissä totuuksissa, ei kukaan vainoa ketään. Odotan vastausta tähän Jumalan ristille kiroamiseen ja tähän Luciferin seuraamiseen, niin saadana selvyys asioihin.

      • Anonyymi

        Nimittäin te uskovaiset ette ainoastana herjaa Jeesusta hänen nimensä liittämisellä pakanalliseen kristuskulttiin ja ihmisuhraukseen, vaan herjaatte myös Jumalaa väitteellä, että Jumala olisi antanut saatanan asua paratiisissa viekottelemassa omaksi kuvakseen tehnyttä, viatonta ihmistä.


      • Anonyymi

        Ja huomautan vielä sen verran, että jos atiikinajasta lähtien on tiedetty Kointähden tarkoittavan Luciferia, niin on turha tulla söpöttämään taas mustaa valkoiseksi, että kyse onkin ollut jostakin myöhemmästä asiasta, ja jos aiotte söpöttää jotakin, sellaista, niin otan sitten esille, että tällä Kointähden tulkinnalla Luciferiksi on nimenomana teologista perua.

        Tämä tietysti sopii erittäin hyvin kristinuskon oppinormistoonkin, koska nimenomaan uudestisyntymisen jälkeen ihminen palvelee lihalla synninlakia - ei ennen sitä.

        Siis itse oppikin on Luciferista riitteineen, eikä sitä mitenkään edes peitellä,


    • Anonyymi

      Herrain HERRA, ja kuninkaitten KuNINKAAN = Kaikkivaltiaan viran sanoillaan ja teoillaan ansainnut. Sanoi / opetti että; "hedelmistään puun" hyväksi tai pahaksi "hedelmäpuuksi" tunnistaa, ja myös kirosi / tuomitsi sellaisen hedelmäpuun, josta ei löytänyt ollenkaan hedelmää! = Se, vain uskonnollisuus, vain vähän jotenkin, vain nimeksi krist. uskossa oleminen. Se, Ei Raamatun UT mukiasesti ja perustalla eläminen ja toimiminen / vaikuttaminen. Jota se kaikille hyväksi, "maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi" / Kristuksen Jeesuksen kirkkaudeksi ja kunniaksi riittävä Kristillisyys!

      Herran Jeesuksen nimessä uskovilleen / muillekin Raamatun UT mukiaseeen ja perustuvaan Kristillisyyteen HERÄTYKSEKSI, huutavan ääni!

      Tuolta... http://www.suomenkristityt.foorumimme.com Kaikille hyväksi Raamatun UT mukaisesta Kristillisyydestä, asiallisesti ja rakentavasti KESKUSTELU, foorumilta.

      (Herätyys)

    • Kristinusko on hunajaa, hunaja houkuttelee kärpäsiä, kärpästen kannoilla kulkee kärpästen herra, kärpästen herra on valheen isä.

      Vierailetko itse esimerkiksi islam-palstalla vastustamassa islamia, ateismi-palstalla vastustamassa ateismia, juutalaisuus-palstalla vastustamassa juutalaisuutta, hindulaisuus-palstalla vastustamassa hindulaisuutta? En minäkään. Jos ylipäätään kirjoittaisin sellaisille palstoille, en kirjoittaisi vastustaakseni jotakin, vaan joko huvikseni tai sitten kannattaakseni jotakin, nimittäin kristinuskoa.

      Jos menisin vaikkapa muslimien tykö kannattamaan kristinuskoa, en rienaisi muslimeille pyhiä asioita. Pikemminkin yrittäisin löytää yhteisen maaperän, jonka varassa voisimme keskustella, ja tältä pohjalta yrittäisin tehdä heille kristinuskoa tykö. Mutta se, että toimisin näin, johtuisi siitä, etten olisi vastustamassa islamia, vaan kannattamassa kristinuskoa. Jos menisin vain vastustamaan islamia, voisin ruveta rienaamaankin.

      Kun joku on ensisijaisesti vastustamassa jotakin, kuten esimerkiksi tämän palstan pilkkaajat, jotakin on vinossa. Kannattaminen on ymmärrettävämpää. Jos joku tulee tänne dekonstruoimaan kristinuskoa tarkoituksenaan saada kristityt kääntymään johonkin toiseen uskontoon, niin silloinhan tämä dekonstruktio on hänen oman asiansa kannalta konstruktiivinen projekti. Hän on positiivisella asialla, hän on kannattamassa jotakin.

      Mutta jos kristinuskon rienaajan ainoa tarkoitus on vain pilkata pilkkaamisen ilosta tai ehkä jopa kääntää kristityt jostakin, mutta ei johonkin, nimittäin vain pois kristinuskosta, niin mitä muuta sellainen on kuin pahansuopuutta ja ilkeyttä ja pimeyttä? Se on kärpästen surinaa kärpästen herran kunniaksi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1796
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1391
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1376
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      14
      1352
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1345
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1314
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1294
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1250
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1200
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1183
    Aihe