Aihealueet

Listaukset

  Vimpelin ampumahiihtokeskus?

  Anonyymi

  Vuosia sitten siitä hehkutettiin, onko se hanke kuivunut.

  9

  57

   Vastaukset

   • Ei ole!

   • Ruuti kastunut? Mitä hankkeelle kuuluu? Vihreät ainakin vastustaa kun ilmasto kärsii.

   • Kyllä kunta maksoi yksityisten tonttien kalliit tie- ja putkistä tekemiset. Onkohan tontot mennen kaupan hyvällä voitolla.

   • Rahat loppu kun keskus valmistui. Ne siinä yhdistyksessä olivat saaneet jotain tukea/lainaa kunnalta ja joka piti maksaa takasin. Ja olivat sen laittaneet menoihin eikä pystyneet enää antamaan summaa takasin. Neuvotteluja käytiin mutta ei tuloksista mitään uutisoitu että saiko kunta omansa poies. Idea oli hyvä mutta kun alettiin heti puhumaan jostain kv-tason kisoista, niin hullusti kävi. Ei mitään faciliteettejä kisakeskuksessa. Ja eikö sähköäkin ensialkuun vähän 'lainattu'. Taas yksi surullinen suomalainen suuruudenhulluus. Puhutiin kun ampumahiihto on Keskieuroopassa kova juttu ja 30 000 katsojaa ym. Noo, ei Vimpelissä silloin tai nyt palveluja edes 3000 turistille eli majoitusta, ruokapaikkoja ym.

    • Keskus ei ole valmis. Rakentaminen jätetty silleen. Oli samanlaista tekopirteää hypetystä aikanaan kun nyt uuden johtajan kanssa. Mietaa avasi ensilumen ladun jota ei sitten enään tehty toista kertaa.


   • Taitaa ne ekat lumet olla maksamatta

    • Vipelistä piti tulla ampumahiihdon kansainvälinen mekka johon kaikki haluavat harjoittelemaan. Tähän ei enää ollut kunnan rahaa niin suutarihan tästä tuli. Nyt seuraava unelma on tulla pesäpallon pääkaupungiksi. Pesäpallofrstivaaleille voidaan jopa saada väkeä, mutta mitä sitten?


    • Anonyymi kirjoitti:

     Vipelistä piti tulla ampumahiihdon kansainvälinen mekka johon kaikki haluavat harjoittelemaan. Tähän ei enää ollut kunnan rahaa niin suutarihan tästä tuli. Nyt seuraava unelma on tulla pesäpallon pääkaupungiksi. Pesäpallofrstivaaleille voidaan jopa saada väkeä, mutta mitä sitten?

     Nyt on helvetinmoinen pöhinä päällä ja ellei muuta niin kova krapula.


    • Anonyymi kirjoitti:

     Nyt on helvetinmoinen pöhinä päällä ja ellei muuta niin kova krapula.

     Vipelin pöhinä on tästä loppunut mekasta puhuminen


   suomi24-logo

   Osallistu keskusteluun

   Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Käsienpesu yhtä lähes tyhjän kanssa - Koronavirus leviää ilman välityksellä

    Kymmenet kirkossa käyneet saivat koronatartunnan Saksassa https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006517138.html "Yli 40 ihmistä on saanut koronavirustartu
    Maailman menoa
    217
    10509
   2. Millä oikeudella presidenttin Niinistö tenttasi pääministeriä ja eduskunnan puhemiestä eilen tv:ssä?

    Ei presidentti ole pääministerin esimies eikä eduskunnan puhemiehen esimies. Kummallinen tilaisuus. Yrittikö nöyryyttää Marinia ja Vanhasta?
    Maailman menoa
    241
    5037
   3. Martina manipuloi

    Martina taas manipuloi hän on suuri teeskentelijä rooli vaihdetaan lennosta. Ensin suuri uhri nyt on tarve tuoda esille että on jotain onnellista me
    Kotimaiset julkkisjuorut
    64
    930