Kannattaako eläkeläisen muuttaa Ruovedelle!

Anonyymi

Mökki löytyy jo vesistön rannassa ja vissiin kämpät halpoja siellä. Kokemusta Ruovedestä vain kesäkuukausina. Onko mitään järkeä ostaa asuntoa sieltä ja muuttaa sinne? Puolet vuodesta voisi olla mökillä ja toisen puolen "cityasunnossa".

20

160

  Vastaukset

  • miettisin kaksi kertaa.

  • Ainakin kannattaa ottaa asioista selvää muualta kuin tältä sivustolta. Täällä räksyttää varsinkin tämä yksi, jonka elämäntehtävä on solvata kaikkea huonolla kirjoitustaidollaan. Paljonhan tänne on eläkeläisiä muuttanut, monet takaisin syntymäseudulleen, mutta tuskin olisivat tulleet, jos tämä olis niin kauhea paikka kuin näissä nettihorinoissa kerrotaan.

   • Miettisin myös kaksi kertaa. Huonot palvelut, pitkät välimatkat palveluiden pariin. Kylät kuihtuu, mutta hyvä toisaalta jos ne eläkeläisten voimin saataisiin elävemmiksi. Epäilen myös että kunnallisvero nousee tällä taloudenpidolla mitä tänä vuonna ollut. Sittenhän se olisi jälleen suomen kärkipäässä. eläkeläisillä Ruovesi nousuun, uusi slogan.


   • Eipä ihme että verot nousee kun katsoo vaikkapa tuota päiväkoti hanketta, kaksi viikkoa kuorma-autot ovat ajaneet hiekkaa pois ja nyt on kuulemma lehtikirjoituksen mukaan vasta pintamaat kuorittu!!!


   • Anonyymi kirjoitti:

    Eipä ihme että verot nousee kun katsoo vaikkapa tuota päiväkoti hanketta, kaksi viikkoa kuorma-autot ovat ajaneet hiekkaa pois ja nyt on kuulemma lehtikirjoituksen mukaan vasta pintamaat kuorittu!!!

    Oletko oikein vierestä seurannut ;)


   • Anonyymi kirjoitti:

    Oletko oikein vierestä seurannut ;)

    en, 66:lla on vaan tullut vastaan kaikenmaailman eläkeläiskuormureita. Eihan sinne työmaalle saa mennä ilman kypärää, vaikka maansiirtäjät ilman olivatkin lehtikuvassa,
    ehkä sakot ei tunnu työsuojelurikkomuksesta kun saa rokottaa ruoveen kuntaa härskeimmän kautta.


   • Anonyymi kirjoitti:

    en, 66:lla on vaan tullut vastaan kaikenmaailman eläkeläiskuormureita. Eihan sinne työmaalle saa mennä ilman kypärää, vaikka maansiirtäjät ilman olivatkin lehtikuvassa,
    ehkä sakot ei tunnu työsuojelurikkomuksesta kun saa rokottaa ruoveen kuntaa härskeimmän kautta.

    Eiköhän ne rokota urakoitsijaa härskeimmän kautta jos jotain rokottaa.


  • Nyt kaikki sadat paluumuuttajat, vastatkaa paluumuuttajien kyselyyn. Sillä kunnassa halutaan tietää miten positiivinen tekeminen ja kova vire näkyy paluumuuttajien arjessa. Voittaakin vielä voi älyluurin tai risteilyn.

  • Kannattaa muuttaa. Puhdasta ilmaa, hyvät lenkkimaastot. Kaikkee muuta saa paikallisista kaupoista paitti kenkiä. Kenkämyyjiäkin käy vähän väliä kylällä. Eläkeläisille paljon kaikkee toimintaa ja tanssitkin joka viikko

  • että suunta jos ei käänny ollaan kriisikunta.et silläkö päiväkodilla tänne asukaita tulee.mites ne rahaa tuo.työpaikkoja pitää olla.ei kunnan talous sillä nouse et kahtakättä heitellään.katotaan sano lääkäri.

   • Eiiii, ei, ei, tässä mikään kriisikunta olla, kunnanjohtajahan on antanut oikeen positiivisuusvaroituksen :D


   • Anonyymi kirjoitti:

    Eiiii, ei, ei, tässä mikään kriisikunta olla, kunnanjohtajahan on antanut oikeen positiivisuusvaroituksen :D

    Kunnanjohtajatar ihan ok, mutta se lauma minkä hän on kerännyt ympärilleen ei ok. Aivan turhia kehitys- ja muutosjohtajan pestejä, sen mitä ovat kovan palkkansa eteen saaneet aikaan ei tod ole positiivista. pelkästään negatiivista niin kunnan imagolle kuin varoillekkin.


  • Asunnon saa halvalla. Pitää miettiä miksi niitä on paljon myynnissä. Kylä kuihtuu, ei paljoa muuta aktiviteettia paitsi kivat ulkoilumahdollisuudet. Rittääkö se nykyihmiselle, en tiedä. Mä lähtisin muualle ellen olisi asunnon loukossa, sitä ei kukaan osta.

   • Pistä asunnon hinta kohalleen niin varmasti käy kaupaksi.


  • Mikä juttu se "positiivisuus varoitus" oikeen on? Nauran kippurassa!

   • Se tarkoittaa sitä, että kunnantalolta potkitaan pois kaikki negatiiviset työntekijät.


   • Kunnanjohtajan keksimä kiva sana. Ei muuta, ollaan nääs luovia täällä Ruovedellä. 2 vuoden tavoite on muuttotappio nollaan. Saanen naurahtaa sillekin. Etuovessa on useita todella halpoja asuntoja, miksi ne ei mene kaupaksi? Samat pyörii kukausi, ellei vuositolkulla myynnissä. Varmasti on hintaa tarkistettu alaspäin. Ilmako pitäisi alkaa, että pääsisi eroon?


  • Kyllähän Ruovedellä kivoja luontopaikkoja on, mutta asumiseen tarvii kyllä muutakin, kuten palveluita, jotka vähenevät, kun kohta pelkät vanhat asuvat kunnassa.
   Asunnon saa jo halvalla mutta siitä ei saa omiaan pois koskaan, kun arvot jatkavat laskuaan. Kesällä kunta elää hetken melko eloisasti vapaa-ajan asujien ja matkailijoiden lisätessä nuppilukua, mutta sitten vaipuu horrokseen yli 100kk:ksi. Kyllä on hiljainen kylän raitti pitkän aikaa. Jos siitä pitää nii oikea osoite.

   • Hah-hah-hah, jotain tuollaista pitää Ruoveenkin saada iskulauseeksi. Myötähäpeä esim. radiossa toitotettavasta mainoksesta:Ruovesi, parasta mitä housut jalassa voi tehdä??


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Korona: Kunta jätti sairaat vanhukset heitteille TAAS!!!

   Kuusamon kunta on ilmeisesti päättänyt jättää koronakriisissä riskiryhmään kuuluvat liikuntarajoitteiset vanhukset ilman ruokaa. Kunta on sopinut ett
   Kuusamo
   40
   2119
  2. Ihmisjahti Kotkassa

   Mitä ammuskelua enkeleiden kerholla oli? Villikka ja Kasila etsinnässä?
   Kotka
   30
   1250