EI SUOMI OLE ENÄÄ ITSENÄINEN VALTIO

Anonyymi

Kaikki lait ja päätökset tulevat eu,sta,Itsenäisyyspäivän vietto on nykyään muodollista.Kevytautolaki torpattiin eu.ssa heti ja suomen oli siihen pakko taipua.Näyttää siltä että eu;sta on tulossa rikkaiden kansallisten suuryritysten hallisema diktatuuri jossa poliittiset päättäjät ovat pelkkiä suuryritysten pelinappuloita,Nämä nukkehallitukset käyttävät vain muodollista valtaa mutta todelliset hallitsijat ovat ne raharuhtinaat jotka pakottavat maat hyväksymään omat lakinsa ja arvomaailmansa.Köyhien kyykytys on menossa joka eu,maassa.Suuryrityksille mahdollistetaan veronkierrot ym laittomuudet muuttamalla lakeja niin että laittomasta tulee laillista.Tähän tarvitaan poliitikkoja jotka esittävät ne mukamas omina ideoinaan mutta ne ovat rahafaaraoiden masinoimia päätöksiä.Suomessa on sama köyhien kyykytys ohjelma menossa.Yli 200 miljardin elökerahastoja ei käytetä kansan hyväksi.Mitä sitten jo niiden arvo romahtaa ja koko rahakasa haihtuu ilmaan,Nyt näillä rahoilla tuetaan suuryritysten veroalea.Ne toimivat vakuutena kun turhia yritystukia mätetään miljardikaupalla yrityksille jotka jakavat ne osinkoina omistajilleen ja sijoittajille.

13

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ja tämän asian herra on tajunnut vasta 2019?:D
      Ps pahoittelen herraksi kutsumistä mikäli kirjoittajalla lerpattaa jalkovälissä kukon sijasta filee :)

    • Anonyymi

      EU nimenomaan on oma valtakoneistonsa, joka on syntynyt liittämällä yhdeksi hallitsevaksi voimaksi valtiovalta, politiikka, lainsäädäntö, valuutta- ja pankkijärjestelmä ja yhdistämällä kansalliset markkinat EU-markkinoiksi, sekä lisäämällä omistusta ja hallintaa eri keinoin politisoinut median omaksi äänitorvekseen.

      "Demokraattinen yhteiseurooppalainen liittouma" on vain mielikuvallinen keinotodellisuus, joka ei käytännössä kuitenkaan toteudu; maiden itsemääräämisoikeus on EU-laein rajoitettua ja demokratia ohjattua ja supistettua. EU:n mediamielikuvan näkökulmasta EU-nevotteluhuoneissa yms. kaikki osallistuvat eri toimintoihin, joka luo illuusion demokratiasta, ikään kuin kaikki tehtäisiin "yhdessä". Kun tarkastellaan tehtyjä päätöksiä, niiden vaikutuksia, ja kenen ideologian tai päämäärien mukaisia ne ovat, nähdään, että päätöksia ohjailee vakioitunut ryhmä, jota kutsutaan EU:ta hallitsevaksi vakioeliitiksi. Tämän tyhmän ympärille todellakin rakentuu tunnusomaisesti tietty valtaideologia, jolla kansoille myydään mielikuvaa "ainoasta oikeasta". Ei siis ole epäselvää, kenellä on se todellinen päätäntävalta viedä EU:ia haluamaansa suuntaan. Jos lisää haluaa todisteita, niin se näkyy myös kaiken kilpailevan poliittisen ja demokraattisen vallan heikentämisenä, jopa valheuutisin mustamaalattuna ja häpäistynä. Sekä julkisissa tapahtumissa että arkielämässä, kuin myös median kautta luodaan jatkuvasti negatiivisia valheellisia mielikuvia "äärioikeistosta", "natseista" , "rasisteista", "venäjämielisistä" jne. ja näillä leimataan poliittinen ja demokraattinen vihollinen, jotta sen vaikutusvalta, sekä kannatus saadaan heikennettyä. Poliittiset ideologiat, päämäärät, ihmiset jne ovat jakautuneet jyrkästi toisiaan vastaan kilpaileviksi voimiksi, jonka tuloksena, tai sivuoireena, ihmiset, elämäntavat, moraali, vapaus, hyvinvointi, demokratia jne kärsii vakaviakin tappioita. Eikä tilannetta paranna yhtään se, että näitä positiivisia arvoja täytyy sitten luoda keinotekoisesti, jotta näyttäisi, että "me toimimme demokraattisesti ja välitämme ihmisistä". Sitten mukaan liittyy fanit yms. jotka sokeasti viljelee näitä epätotuuksia.

      Jotta totuuden löytää, täytyy hylätä populismi, sojea fanitus, valtavirtamuotiu-ilmiöt ja muu silmänlume ja katsoa syvemmälle puolueettomasti. Nykyään puolueettomuus ja totuudesrata puhuminen on hankalaa, sillä sinut leimataan "viholliseksi", kun tuot asioita esille "väärällä" tavalla. Aivan kuten Venällä toisinajattelijat. Kohtelu on julmaa.

      Tästä löytyy tämänhetkisen EU:n todelliset kasvot, sekä kylmä luonne, Me tavalliset ihmiset, sekä terveet arvot, olemme kärsimässä suuren tappion sairastuneen valtataistelun, sekä tervettä ajattelua tuhoavan populismin vuoksi. Globalismi on yhtä tuhoisa ideologia kuin esim Pohjois-Korean ja Venäjän kulissikommunismi. Emme me tarvitse tällaista. Itsevaltiaat tarvitsee.

    • Anonyymi

      Koko EU on valtava salakavala kulttuurimarxistinen ja paneuroopalainen juoni. EU esitettiin aluksi eurooppalaisten kansojen ja kulttuurien puolustajana, jota kansat äänestivät sen puolesta.

      Mutta kun liittovaltioistumiskehitys on edennyt, niin EU on toiminut koko ajan enemmän tuhotakseen eurooppalaiset kansat, kulttuurit ja kristinuskon maanosasta. Kuin suoraan arvomädättäjävasurien oppikirjasta!

      Samalla valtaa keskitetään lisää Brysselin pienelle eliitille kansojen kontrollin ulkopuolelle. Eli unionista on tullut epädemokraattinen elitokratia. Sekin kuuluu kulttuurimarxistiseen taktikkaan!

      Jos ei ymmärrä tuota globalistien vyörytystä Europassa ja muissa länsimaissa, niin ei voi tajuta mistä on todella kysymys.

      Kyse on 1920-luvulta alkaneesta ja 1960-luvulla kiihtyneestä "pitkästä marssista läpi instituutioiden", kuten vasuriarvomädättäjien esikuva Antonio Gramsci aikoinaan muotoili!

    • Anonyymi

      Avaus on silkkaa pötyä,kuten EU-vihaajilla aina.
      EU:ssa kaikki jäsenmaat ovat mukana päätöksissä,jotka tehdään demokraattisessa prosessissa.
      Kukin jäsenmaa säätää itse suurimman osan laeistaan ja vastaa EU-lakien toimenpanosta.

      • Anonyymi

        Miksi levität valheita Suomen kansalle?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miksi levität valheita Suomen kansalle?

        Nukutko vielä olisi aika herätä.


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Mitähän tuokin höpisijä tarkoittaa?

        Asevoimat ovat kunkin maan oman hallinnon alaisia.
        Naton jäsenet osoittavat tietyt joukot yhteisten johtoportaiden käyttöön.


    • Anonyymi

      yip

    • Anonyymi

      Jos Britania eu:n jäsenenä oli itsenäinen niin miksi heidän piti nyt erota eusta jotta saivat itsenäisyyden.

      • Anonyymi

        Samasta syystä suomi ei ole itsenäinen vaan eu maakunta.


      • Anonyymi

        britania hyppäsi pois kun liittovaltio kehitys yhteisvastuineen oli tiedossa,


    • Anonyymi

      Eu vihaajaa jankuttava Eurofigter ei käy ihan kaikilla "pytyillä" .

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      295
      3239
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      82
      1601
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1480
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      41
      1321
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      26
      1222
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      47
      1210
    7. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1180
    8. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      44
      1136
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1117
    10. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      156
      1025
    Aihe