Ateismi on niin eilispäivää

Anonyymi

Jopa Ylioppilaslehti on nykyisin kirkon puolella.

"Kirkosta on tullut järjen, edistyksen ja ihmisyyden ääni, ja oikeastaan liberaalimpi kuin valtiosta."

"Luterilaisen kirkon arkkipiispa on ainoa valtaapitävä, joka on ääneen huolissaan yhteiskunnan eettisen perustan romahtamisesta ja kansainvälisen talouden vaatimusten säälimättömyydestä. Hän puolustaa vähemmistöjen oikeuksia ja naispappeutta."

"Kirkko on tietenkin julistanut samoja asioita ja toteuttanut samaa moraalista velvollisuuttaan pitkään, mutta kun kaikesta muusta on kadonnut järki, sen valo on alkanut loistaa kirkkaana majakkana keskellä pimeyttä."

Kirjoittaja on Ylioppilaslehden toimittaja, "joka ei ole vielä liittynyt takaisin kirkkoon". Paino sanalla "vielä".

Vuosikymmeniä sitten kukaan ei olisi uskonut, että Ylioppilaslehti julkaisisi tällaista. Silloin ateistien propaganda upposi täysin. Ei enää. Ollaan palaamassa päiväjärjestykseen.

Ateismi on passé. Takaisin.kirkkoon.

29

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Suomessa kasvaa uusi nuoriso, joka ei tarvitse alkoholia ja ateismia.

      Nuorissa on tulevaisuus!

      • Anonyymi

        Homous, lesbous ja transseksuaalisuus lisääntyy nuorissa, se on rantautu ut myös suomeen kymmeniksi vuosiksi!!!!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Homous, lesbous ja transseksuaalisuus lisääntyy nuorissa, se on rantautu ut myös suomeen kymmeniksi vuosiksi!!!!

        Ateistit kun ovat saaneet olla äänessä kymmeniä vuosia niin kaiken maailman seksuaalit ja maahantunkijat ovat saaneet valtaa. Ehkä ateistit pitäisi karkoittaa autiolle saarelle.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Ateistit kun ovat saaneet olla äänessä kymmeniä vuosia niin kaiken maailman seksuaalit ja maahantunkijat ovat saaneet valtaa. Ehkä ateistit pitäisi karkoittaa autiolle saarelle.

        Kristityt pitää lähettää Pohjois-Koreaan tekemään lähetystoimintaa. Siellä paikallinen johtaja, joka mahtuu seisomaan pöydän alla mutta ei makuulleen, suostuu oitis, jos saa rekkakuorman Jeesuksen verta eli kirkkoviintä lahjaksi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ateistit kun ovat saaneet olla äänessä kymmeniä vuosia niin kaiken maailman seksuaalit ja maahantunkijat ovat saaneet valtaa. Ehkä ateistit pitäisi karkoittaa autiolle saarelle.

        Mieluummin kaikki kiinaan!


    • Anonyymi

      Kumpi on vanhempi uskonto vai ateismi, taitavat kulkea käsikädessä.
      Olihan perussuomalaisissakin Jabba Hutt, mitä yhden vajakin lausunto merkkaa.

      • Anonyymi

        Alkuperäinen ateitisuus 3500 v. uskoa nuorempi!
        Alkuperäinen ateistisuus ei ollut jumalan kieltämistä!!!!
        Uusateistit keksi uuden tyylin 1850- luvun jälkeen ja se oli jumalan olemassaolon kieltäminen????


    • Anonyymi

      Kirkosta eroaa päivittäin noin 100 ihmistä ja tänä vuonna kirkosta on eronnut jo noin 25000 ihmistä. Eikä siihen ole tulossa muuta muutosta kuin se, että loppuvuonna erotahti aina kiihtyy. Hihhulien tyhjä räksyttäminen ei vaikuta muuta kuin siten, että eroaminen lisääntyy, kun ihmiset näkevät miten vastenmielisen typerää meininkiä uskovilla onkaan.

      • Anonyymi

        Hyvä että ihmiset poistuu homo ja lesbo
        Pappi kirkoista!!!!!!
        Kirkot ovat kohta suomessakin pizzerioina tms.
        Suomi tulee aina jälkijunassa, mitä muissa maissa tapahtuu......canadassakin on yli sata kirkkoa lopettanut viimeisen 15 v. Aikana.
        Siellä tasaarvoinen avioliittolaki on ollut voimassa noin 20 v. Ajan......sen takia yli sata kirkkoa muutettu muuhun käyttööb.....suomi käy läpi saman tien!


    • Anonyymi

      Uskovathan ne ovat olleet päsmäreinä jo vuosisatojen ajan, jopa maallisen vallan puolella. Oli langenneiden naisten ( ei miesten suinkaan) nuhtelut, naisten kirkottamiset( koska synnyttänyt nainen on muka saastainen) jalkapuut ja kinkerit m. Naispappeus on aika uusi tulokas ja kirkkoon kuuluminen oli pakollista vielä 1920-luvulla. Vaikka uskovat olivat vallan kahvassa, ei muutosta tapahtunut, ihmisiä syrjitään eri syin nykyisinkin. Jopa eri uskoisia syrjitään, Uskontoja on tuhansia, jotka kinastelevat keskenään. Eli revi siitä, uskova.

      • Anonyymi

        On vain yksi oikea usko, kristinusko, jonka laittoi alulle Aatami ja Eeva!!!
        He olivat suoraan tekemisissä Jumalan kanssa!
        Muut uskonnot ovat KAIKKI ihmistekoisia!
        Helppoa kuin heinänteko!


    • Anonyymi

      Länsimaissa kristinusko on kuihtumaan päin, tuhansia kirkkoja suljettu koska niissä ei käy kukaan, ja etenkin Euroopan nuoriso ei enää ole uskonnollista. Toisinsanoen, ateismi on vahvasti nykypäivää ja ateismin loppua on turha odottaa lähitulevaisuudessa, jos ylipäänsä koskaan.

      https://en.wikipedia.org/wiki/Decline_of_Christianity

      • Anonyymi

        Jumalaan uskovia on noin 5000 miljoonaa!!!!
        Joko ateisteja on yli tuhat?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jumalaan uskovia on noin 5000 miljoonaa!!!!
        Joko ateisteja on yli tuhat?

        Eli hihhuli-idiootin mielestä muslimit ja hindut ovatkin hänen uskonveljiään, vaikka samaan aikaan hän ei kelpuuta uskonveljikseen edes väärällä tavalla uskovia toisia kristittyjä eli evlutkuja. Voiko mitään idioottimaisempaa kaksinaismoraalia enää keksiä.

        Pelkästään täällä Suomessa uskonnottomia on jo yli miljoona, mutta kaikki heistä eivät tietenkään miellä itseään ateisteiksi.

        https://yle.fi/uutiset/3-5431247

        Maailmanlaajuisesti uskonnottomia on noin 1,1 miljardia, joista noin puolet mieltää itsensä ateisteiksi. Uskonnottomat on siis maailman kolmanneksi suurin "uskonto", sen edelle menevät vain kristinusko ja islam. Maailmassa on siis enemmän uskonnottomia kuin hinduja tai buddhalaisia.

        Tämä kaikki siis tiedoksi sivistymättömälle uskistyperykselle, joka tyypillisen hihhulin tapaan ei tiedä mistään yhtään mitään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jumalaan uskovia on noin 5000 miljoonaa!!!!
        Joko ateisteja on yli tuhat?

        Ei tuo valheesi ja tietämättömyytesi hokeminen asioita miksikään muuta.


    • "Jopa Ylioppilaslehti on nykyisin kirkon puolella."

      Ylioppilaat ovat tunnetuysti vihervassareita ja ideologiapellejä.
      Ylioppilaiden liittokin ilmoittaa avoimesti olevansa feministinen.

      Aika lapsellista.


      No kyllä se routa porsaat kotiin ajaa.
      Ja muuttaa ne valkoisiksi sika-miehiksi :-))))

    • Viittaat ilmeisesti jo vuosia vanhaan Ylioppilaslehdessä olleeseen Houellebecq'in kirjan ("Alistuminen" - eräänlainen "Orjattaresi" -mallin mukainen dystopiakuvaus) arvosteluun, jonka loppuun oli toimittaja liittänyt minusta sangen huonosti perustellun luterilaisen kirkon ylistyslaulun lähinnä viitaten nyt jo eläkkeelle jääneen Kari Mäkisen kannanottoihin.

      Kirkon ääni ei ole "järjen, edistyksen ja ihmisyyden ääni", vaan kirkon ääni on kakofonia, jossa on liberaaleja ja vanhoillisia ja pragmaatikkoja (tekisi mieli sanoa kyynikkoja) joille tärkeintä on turvata kirkon rahoituspohja ja olla ärsyttämättä ketään. Vanhalestadiolaiset ovat edelleen osa luterilaista kirkkoa eikä kirkko halua tehdä mitään pesäeroa heidän äärivanhoillisiin kannanottoihin. Kirkossa on edelleen vahva homovastainen aktiivijoukko jota kirkon johto ei halua suututtaa ja jonka suhteen kirkko on varovaisempi kuin Mäkisen ja Askolan aikaan.

      Kirkko kulkee Mäkisen ja Askolan jälkeen vain konservatiivisempaan suuntaan.

      Muutenkin vanha artikkeli on vanha ja ajastaan jäljessä. Jos seuraa keskustelua, niin ei ole todellakaan niin että Kari Mäkinen olisi yksin huolissaan "ääneen huolissaan yhteiskunnan eettisestä perustasta". Kaikista mahdollisista lehdistä Financial Timesissa oli alkuvuodesta artikkeli otsikolla "Beyond the bottom line: should business put purpose before profit?", jossa kyseenalaistetaan juuri se, että onko yrityksen tehtävä vain tuottaa voittoa omistajilleen vai pitäisikö yrityksellä olla muukin merkitys ja tarkoitus, jotta se olisi uskottava niin asiakkailleen kuin työntekijöilleen. Yrityksen on tärkeämpi toimia oikein kuin toimia kannattavasti. Vastaavaa keskustelua käydään laajasti talouspäättäjien keskuudessa. Jokainen joka on käynyt Slush-tapahtumassa on nähnyt, että suuri tai suurin osa uusista start-upeista kytkee toimintansa jotenkin "maailman parantamiseen".

      Kyynisesti syyn FT:n ja muiden vastaavien medioiden keskusteluun voi arvella olevan osin senkin, että esimerkiksi USA:ssa usko markkinatalouteen on ollut vuoden 2008 Lehman Bross kriisin jälkeen alhaisin sitten 1930-luvun. Pahimmillaan vain niukka enemmistö uskoi, että kapitalismi on kansalaisten kannalta paras talousjärjestelmä.

    • Neljä vuotta vanha artikkeli? Öö-öö? 😃

      • Anonyymi

        Uskiksen piuhat ovat vähän pidemmät kuin tavallisilla ihmisillä...


      • Anonyymi kirjoitti:

        Uskiksen piuhat ovat vähän pidemmät kuin tavallisilla ihmisillä...

        Jos ja kun Sodomaa ja Gomorraa käytetään vähän väliä tuoreena esimerkkinä Jumalan reagoinnista syntiin, vuosi 2015:han on silloin ollut kuin neljä minuuttia sitten. 😀

        Toki, kun täällä enimmäkseen uskonlahkolaiset haukkuvat kirkkoa 24/7, on virkistävää lukea kirkkoon myönteisesti suhtautuva aloitus, jossa on tosin se virhe, että kirkkoahan eivät näissä ympyröissä eniten inhoa ateistit vaan "vapaitten" suuntien kreationistiset palstaräyhääjät.


      • Jossa "kirkon äänenä" pidetään, nyt eläkkeelle jäänyttä ex-arkkipiispa Mäkistä. Ja kuten yllä totesin keskustelu yhteiskunnan ja yritysten arvoista on mennyt eteenpäin viimeisen 4 vuoden aikana.


    • Anonyymi

      Opiskelijalähetys porskuttaa ja on voimissaan.

    • Suur-Suomi ajatus oli joskus hyvinkin suosittu opiskelijapireissä, niin että aikansa kutakin.

    • Anonyymi

      Mitä sillä on väliä mitä kirjoittelevat, kun se ei Jumalia todista olevaksi niin ei horjuta millään tavalla. Ainahan ateistina on pienessä vähemmistössä.

    • Anonyymi

      Ylioppilas -lehti on aina ollut aikaansa edellä.

    • Anonyymi

      Ateismi n historiaa.

    • Anonyymi

      Hei, älä unohda, että ateistit usein irvistelevät rumasti! 🤣🤪🤣🐷

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      90
      3900
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      598
      3677
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      43
      3672
    4. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      13
      2311
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      56
      2265
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      325
      1980
    7. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      123
      1957
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      187
      1786
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      27
      1463
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1362
    Aihe