Myönnetään tappio

Anonyymi

Pitäisikö meidän vain myöntää tappio? Meistä ei taida kehittyä koskaan Seinäjoen moista kaupunkia, juna meni jo. Kauhajoki muuttotappio kaupunki. Ilkan mukaan seinäjoen väenkasvu oli n 300+ meillä negatiivinen. Tämä suunta on näillä kahdella kaupungilla ollut jo 30 vuotta, seinäjoki porskuttaa, kauhajoki uppoaa yhä syvemmälle. Ruvetaanko tekemään oikeasti jotain, vai viimmeenen sammuttaa valot. Tuho on lähellä.

6

<50

Vastaukset

 • No kuule koska oot tommosta kuullu kenekään unelmoivan, kuka ny heleveti haluaas seinäjoki olla, haloo,,,,,,,,,,,

 • https://www.ilkka.fi/tilaajalle/maakunta/kauhajoki-saattaa-myyda-puolet-fortumin-osakkeistaan-myynti-toisi-kaupungille-muhkean-rahapotin-1.2788175

  Fortumin osakkeita kaupungilla on kaikkiaan 902 640 kappaletta ja niiden markkina-arvo oli lokakuun viimeinen päivä tänä vuonna 16 784 591 euroa 18,595 euron osakekurssilla.

  EVLI Varainhoidon hoidossa olevan sijoitussalkun markkina-arvo oli syyskuun lopussa 4 694 149 euroa ja FIM Varainhoidon hoidossa olevan sijoitussalkun markkina-arvo samaan aikaan 4 392 082 euroa.

  https://www.fortum.fi/tietoa-meista/sijoittajille/osaketietoa/suurimmat-osakkeenomistajat

  Sekä Fortumia 9,5 Miljoonalla.

  Alkakaa lukemaan pörssiyhtiöiden vuosikertomuksia. Fortum ei ole paras tapa tienata varmaa osinkoa.

 • Meiltä olis tulos koko suku paikkaamaa väkikatoa. Vaa aika kuoleelta vaikutaa tämä sivu ainakin. Kurikka taitaa olla parempi suunta vai tykäätekö ite ausa Kauhajojella?

 • Jatketaan vain entiseen ylimieliseen malliin niin tuhoutuu kaikki

 • Pöyristyttää.

  • Varokaa asianajotoimistoa Kurikan keskustassa. On poliisi päällikön tytär ajaa vain poliisin asiaa. Estää poliisin käskystä valituksen etenemisen korkeinpaan. Lavasataa asiakkaansa valituslautakunnan valitukseen. Valituslautakunta koostuu lakitoimistoista jotka vapaamuureiden jäseniä nämä nimenomaan ovat niitä rikollisia jotka ongelmia tuottavat. Poliisita kolmannes kuuluu kerhoon ja tuomareista varmasti suurin osa. Oikeutta Suomesamme ei saa veljeskunta hallitsee koko oieustointa ja on antanut Valan käymättä veljeään vastaan


Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.