Aihe

alkoholismista

jos joku mussuttaa niin olen pelkkänä korvana. Toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos.

13

<50

  Vastaukset

  • Alkoholismille on täysin omat osionsa tässä S24:ssa, montakin osiota, mutta Huuhaa-osio ei kuulu niihin. Ei kukaan tietenkään ESTÄ puhumasta ryyppäämisestä myös Huuhaa.

  • Minäpä mussutan totuuden. Pervolkille voi sanella mitä tahansa, se asia menee toisesta korvasta sisään, ja toisesta ulos. Koska pervokilla on korvien välissä pelkkä kuparinen putki. Sanat soljuaa pikaisesti sisään ja ulos. Sempä takia pervokki ei ymmärrä mistään mitään.
   Koska pervokki ei ymmärrä mistään mitään, hän vain toljottaa ympärilleen, ja hymyilee älytöntä hymyään.
   Sellaine on pervokki. Vaaraton kylähullu.
   On aivan sama, onko pervokki humalassa tai vesiselvä.
   Jäätelö on hyvää. Ja piipaa autot ovat kiinnostavia.
   Valkotakkisia miehiä hän pitää milloin leipureina, milloin lihakauppiaina.
   Siksi pervokki on helppo viedä lepäämään.
   Tällaisia totuuksia minä poika mussutan, pervokista.

  • Alkoholismi on mielen ja tahdon puutetta. Past.Örn.

  • Oletko vähän vammainen.

   • "Oletko vähän vammainen". ...Pikkusnapsien maistelijat mitään tiedä. Kuukausien juomaputkesta sain deliriumkohtauksen. Aloin hakata hoitolaitoksen henkilökuntaa.
    Vietiin lataamoon. Siellä isot korstot laittoivat pakkopaitaan, löivät turpaan ja potkivat munille puolustuskyvytöntä miestä. Suututtaa tommottinen.


   • Anonyymi kirjoitti:

    "Oletko vähän vammainen". ...Pikkusnapsien maistelijat mitään tiedä. Kuukausien juomaputkesta sain deliriumkohtauksen. Aloin hakata hoitolaitoksen henkilökuntaa.
    Vietiin lataamoon. Siellä isot korstot laittoivat pakkopaitaan, löivät turpaan ja potkivat munille puolustuskyvytöntä miestä. Suututtaa tommottinen.

    Alkoholisti on kuulema henkilö, joka huomaa yhden viikonlopun jääneen väliin.. Itsekkin viinaan turvautujana, ahdistaa edellinen kirjoitus. Onko kohtelu laitoksessa asiallista ? Omalle kohdalle jos sattuu, potkin takaisin.


  • Aivot ovat virkistymässä. Viimeinen juomapäivä. Nyt mussuta vaniljarinkeleitä kaiken ohess. Nyt olen se kä pelkkänä korvana että ohessa. Oma laitoskokemus oli että liian vähänn tiapamii mutta niitä pistoksia kankkuun sitäkin enemmän. Olis pitänyt reseptin mukaan mennä niin ..noh hyvä vuorokausi oli laitoksessa noin yleensä.


  • Täällä kun halutaan raitistua ja tietyt kirjoittajat tunkee AA kerhoa ja niiden sanontoja kurkusta sisään ihmisille jotka ovat todella herkässä mielen tilassa niin se kuulostaa vähän siltä kuin masentunut henkilö joutuisi uskonlahkon vieteltäväksi juuri siitä syystä että mieli on heikko.
   Kyllä masentuneelle on parempi mennä terveyskeskukseen ja saada sieltä lähete mielenterveystoimistoon, meinaan että enemmänhän siinä menee sekaisin jos sellaiselle henkilölle aletaan tuputtamaan jahvetta, jeesusta ja ties mitä - Ymmärrätte mitä tarkoitan.

   Juova alkoholisti on samanlaisessa herkässä mielentilassa ja hänen halutaan lopettavan juominen, ilman mitään agendaa joka voi johtaa päinvastaiseen toimintaan.
   Se agenda voi toimia vähän aikaan, mutta jossain vaiheessa tulee järki mukaan kun henkilö raitistuu, eikö?

   Tuossa alla on AA kerhon 12-askelta, ne ovat kuin raamattua lukisi, sanotaanhan siellä raamatussakin että Älä tapa - mutta eiköhän jokainen tajua sen ilman raamattua.
   ________________________________________________________________

   1. Myönsimme voimattomuutemme alkoholiin nähden ja että elämämme oli muodostunut sellaiseksi, ettemme omin voimin kyenneet selviytymään.

   2. Opimme uskomaan, että joku itseämme suurempi voima voisi palauttaa terveytemme.

   3. Päätimme luovuttaa tahtomme ja elämämme Jumalan huomaan -sellaisena kuin hänet käsitimme.

   4. Suoritimme perusteellisen ja pelottoman moraalisen itsetutkistelun.

   5. Myönsimme väärien tekojemme todellisen luonteen Jumalalle, itsellemme ja jollekin toiselle ihmiselle.

   6. Olimme täysin valmiit antamaan Jumalan poistaa kaikki nämä luonteemme heikkoudet.

   7. Nöyrästi pyysimme häntä poistamaan vajavuutemme.

   8. Teimme luettelon kaikista vahingoittamistamme henkilöistä ja halusimme hyvittää heitä kaikkia.

   9. Hyvitimme henkilökohtaisesti näitä ihmisiä milloin vain mahdollista, ellemme näin tehdessämme vahingoittaneet heitä tai muita.

   10. Jatkoimme itsetutkistelua ja kun olimme väärässä, myönsimme sen heti.

   11. Pyrimme rukouksen ja mietiskelyn avulla kehittämään tietoista yhteyttämme Jumalaan, sellaisena kuin hänet käsitimme, rukoillen ainoastaan tietoa hänen tahdostaan meidän suhteemme ja voimaa sen toteuttamiseen.

   12. Koettuamme hengellisen heräämisen näiden askelten tuloksena yritimme saattaa tämän sanoman alkoholisteille sekä toteuttaa näitä periaatteita kaikissa toimissamme.

   _______________________________________________________

   Onhan noissa askeleissa hyviäkin asioita kuten raamatun käskyissä, esim: Älä varasta, mutta jokainen tietää ilman raamattuakin olla varastamatta, toki.
   Ja minä en ole uskovainen, otin vain esimerksi tuon raamatun.

   Mutta kun luette noita "askeleita" jotka ovat tehdyt 1930-luvulla kahden äärialkoholistin toimesta, jotka tajusivat lähestulkoon kaiken menettäneenä että henki lähtee nuorehkona jollei laita korkkia kiinni - Pystyisitkö Sinä laittamaan korkin kiinni ilman korkeampaa voimaa ilman tälläista kerrontaa: , myöntämään väärien tekojen todellisen luonteen Jumalalle, itsellemme ja jollekin toiselle ihmiselle. Kuulostaa aika vanhan ajan meiningiltä, eikö?
   Kaikki tietää että 1930-luvun Yyhdysvallat on aivan eri asia kuin Suomi vuonna nyt ja onhan nuo askeleet aika julmetun raskaita, uskonnollisia ja ehkä jopa typeriä, tarkoitan ehkä typerän lapsellisia näinä päivinä hyvinvointi Suomessa vuonna 2019.

   AA kerhon pystyttäneet kaverit olivat; William Wilson joka toimi osakemeklarina/osakehuijarina 1930-luvulla ja Robert Smith joka toimi lääkärinä erikoisalanaan peräsuolikirurgia.

   Itse kävin AA ryhmissä vuoden verran ja monissa ryhmissä kävinkin pitkin Suomea, mutta en saanut sieltä raittiutta, sen sain olemalla oma itseni ja juttelemalla muiden holistien kanssa kahvilla, heh, siitä se lähti ja sen jälkeen on ollut elämä raitista ja kivaa.
   Mutta ei ne askeleen lukemiset ja ennen lahkomaisen ryhmän alussa luetut päivän tekstit minua raitistuttaneet, ne vaan kuulosti hölmöltä, höh!

   Jos joku AA ryhmästä saa raittiuden, niin se on tietenkin parempi kuin että ryyppää itsensä hautaan, todellakin.
   Tosin moni kävi siellä vuodenpäivät ja sai sen raittiuden, mutta sen jälkeen he ovat olleet selvinpäin omana itsenään tai muissa vähän rennoimmsissa raittiuspiireissä. Hyvä näin!

   Raittiutta kaikille alkoholisteille!

  • " Jos joku AA ryhmästä saa raittiuden, niin se on tietenkin parempi kuin että ryyppää itsensä hautaan, todellakin. "
   Helvetinkö väliä sillä on, miten sinne hautaan mennään.
   Sinne mennään joka tapauksessa. Tai sitten savuna ilmaan, krematoorion kautta.
   Ryypätkää vaan rohkeasti ja ujostelematta.
   Ole oma itsesi https://www.youtube.com/watch?v=neeViFdWh3k

   • Tuo video sai mut haluamaan sekä kossua että ulos baariin tai baarin kulmille kossua kiskomaan ja sitten baarin. Miten vaan mutta näin.


   • pervokki kirjoitti:

    Tuo video sai mut haluamaan sekä kossua että ulos baariin tai baarin kulmille kossua kiskomaan ja sitten baarin. Miten vaan mutta näin.

    Juurikin tuota tarkoitin. Ole oma itse itsesi.
    Toivottavasti sieltä kapakasta löydät oikean ihanaisen, aidon kapakka ruusun.
    Todellisen wiskisiepon, siiderivalaan, narttujen nartun. PUUMAN.
    Ne ne on ihania.... SIIIS IIHHAANNIIIAAAAAAA......
    Niitä on mahtavaa naida. Kun parin päivän päästä gigua kirvelee, pissiessä, tulee edellisten iltojen mukavat hetket mieleen.
    Ne, muistot ja teot. NE ON ELÄMÄÄÄÄÄ.....
    NAUTI JA JUO......................


   • Anonyymi kirjoitti:

    Juurikin tuota tarkoitin. Ole oma itse itsesi.
    Toivottavasti sieltä kapakasta löydät oikean ihanaisen, aidon kapakka ruusun.
    Todellisen wiskisiepon, siiderivalaan, narttujen nartun. PUUMAN.
    Ne ne on ihania.... SIIIS IIHHAANNIIIAAAAAAA......
    Niitä on mahtavaa naida. Kun parin päivän päästä gigua kirvelee, pissiessä, tulee edellisten iltojen mukavat hetket mieleen.
    Ne, muistot ja teot. NE ON ELÄMÄÄÄÄÄ.....
    NAUTI JA JUO......................

    Elämä muistot ja teot..voisi kirjoittaa jopa kirjan. Toki pervokin käymissä baareissa pubiruusujakin on mutta meitsi katsoo ensisijaisti niitä ei pubiruusuja. Pubiruusuja kyllä piisaa.. voisi sanoa jopa että... KYLLÄ PIISAA.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Tiesikö Martina miehensä taustat?

   Turkkilainen miljonääri onkin irakilainen jolla huikea rikostausta? Askarruttaa tiesikö Martina mistä on kyse vai tuliko yllätyksenä. Joka tapauksessa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   417
   22714
  2. Korona räjähtämässä käsiin 618 uutta tartuntaa 5 uutta kuolemaa

   Marin ja Kiuru karjaisivat kunnille mm. HUS-alueelle viime hetkellä, eivät ne pysty hoitamaan asioitansa vaan tarvitaan Marinin hallituksen tiukkaa oh
   Maailman menoa
   727
   14980
  3. Greta Thunberg kritisoi Suomen hallitusta

   ”Tämä on epäonnistuminen”. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006515088.html Thunberg on liittänyt mukaan perustamansa Fridays for Future -liikkeen
   Maailman menoa
   382
   14636
  4. Seiska: Sedu Koskinen vaihtaa nimensä eksoottiseksi Zedu Di Lucaksi!

   No nyt! Ja nimen takana vanha ystävä Andy McCoy... https://www.suomi24.fi/viihde/seiska-sedu-koskinen-vaihtaa-nimensa-eksoottiseksi-zedu-di-lucaksi-ni
   Kotimaiset julkkisjuorut
   101
   10855
  5. Sedu Koskinen aikoo järjestää isot juhlat

   Näihin julkkiksiin ei näköjään päde mitkään lait tai korona tartu. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637821.html Kyllä esim. taviksen ylioppilas
   Kotimaiset julkkisjuorut
   141
   5869