Niinistö trappaa joka vikko Valkoisessa talossa

Anonyymi

Haloska ei päässyt kertaakaan
https://www.ess.fi/uutiset/kotimaa/art2571388

7

<50

  Vastaukset

  • Kiitokset presidentti Niinistölle, että pitää hyviä suhteita erityisesti USA:n presidentin kanssa. Niinistöllä on myös toimivat suhteet Venäjän presidentin kanssa. Kun on hyvät keskusteluvälit, voi syntyä jotakin rakentavaa maiden ja maailmanrauhan suhteen.
   Pienenä maana Suomi voi ottaa osaa kuitenkin moniin pyrkimyksiin rakentaa rauhaa, vakautta ja rakentavaa yhteistyötä meille ja yhteistyökumppaneillemme. Niinistön tapa ottaa suoraan esille myös vakavia ja arkojakin kysymyksiä, on hyvin arvokas sinällään.

   Presidentti Niinistön ja presidentti Trumpin tapaaminen osoitti, että vaikka Trump on joutunut mielivaltaisen ajojahdin uhriksi, "noitavainojen tapaan" hänen syrjäyttämisekseen seuraavissa presidentinvaaleissa, Trump tunsi selvästi myös kokouksessa lämpöä ja rauhaa suhteessa Suomen presidenttiin ja Suomeen yleensäkin.

   Toivottavasti Niinistö jaksaa jatkossakin pitää hyviä ja toimiviasuhteita ja tuoda esille niitä asioita, joita olisi syytä korjata. Ulkomaille ei pieni suomi voi esiintyä agressiivisesti ja mielivaltaisesti sanktioivasti.

  • NO NIIN ETTEKÖ JO HOKAA " poika oli työ haastattelussa " KOIRAN KUSETTAJAN VIRKA AUKI " pojalla " VANKKA KOKEMUS KUSETTAMISESTA K O K .

  • Nämä ovat näitä "presidenttejä", jotka menevät keittiön kautta valkoiseen taloon.
   Viimeksi tehty virallinen valtiovierailu USA:n 1961 Urho Kekkosen toimesta.
   Tässä ero presidenttien arvostuksen välillä.

  • Se oli todella nöyryyttävä vierailu suomalaisille, kun tasavallan presidentti istuu USA:n presidentin vieressä tämän raivotessa tiedotusvälineiden edustajille.

   Trumpilla alkaa olla vähissä ne valtionpäämiehet, jotka haluavat hänet tavata. Silloinhan pienen Suomen julkisuudenkipeä Sauli voi piristää hänen päiväänsä.

   • Hävittäjäkauppa vielä tekemättä,64kpl.....kaikki kunnia Niinistölle.....tosin Trump ei kutsu ilman oman edun tavoittelua pienen maan pomoa sinne. Suomi ei ole Nato maa....vaikuttaa, saadaan erilaista kulmaa....


   • Jos vertaa Trumpia Bushiin Clintoniin nämä ei välittäisi tavata Niinistöä vaan keskittäisi kaiken tarmonsa sotimiseen vaikka Pohjois Korean kanssa et mitenkään sotaisana Trump ei ole esille tullut. Saukki oli ehkä liian ylveän vanhanaikainen kuin sotakirves saappaassa vieraillessaan Yhdysvalloissa vakka oli siellä roolissa Kätkäläisen. Trumppi toverillisesti nappasi lehdistötilaisuudessa Saukkia reidestä kiinni johon Saukki vastasi säpsähtävästi vetäytyen joten edistävän keskustelun päätyttyä lopun ajasta Trumppi mekasti kyllästyneenä median kanssa joka hiillosti häntä virkarikossyytteitä sivuten. Turhauttavaa olla suomen presidentti kun ei voi paiskoa kovaa vitsiä mediassa ja olla juonessa mukana soittaen suuta medialle.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Jos vertaa Trumpia Bushiin Clintoniin nämä ei välittäisi tavata Niinistöä vaan keskittäisi kaiken tarmonsa sotimiseen vaikka Pohjois Korean kanssa et mitenkään sotaisana Trump ei ole esille tullut. Saukki oli ehkä liian ylveän vanhanaikainen kuin sotakirves saappaassa vieraillessaan Yhdysvalloissa vakka oli siellä roolissa Kätkäläisen. Trumppi toverillisesti nappasi lehdistötilaisuudessa Saukkia reidestä kiinni johon Saukki vastasi säpsähtävästi vetäytyen joten edistävän keskustelun päätyttyä lopun ajasta Trumppi mekasti kyllästyneenä median kanssa joka hiillosti häntä virkarikossyytteitä sivuten. Turhauttavaa olla suomen presidentti kun ei voi paiskoa kovaa vitsiä mediassa ja olla juonessa mukana soittaen suuta medialle.

    Sauli Niinistö on pienen maan presidentti on hyvä pitää kohteliaat välit monien isojen maiden presidentteihin.


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kauanko Maisan avioliitto kestää?

   Vuosi vaiko kaksi, mitä veikkaat? Ensi vuonna ero, tämä on veikkaukseni.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   392
   9851
  2. Ohisalo: paperittomille työlupa jonon ohi

   https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/1883695a-f66c-488e-a622-ac181f96a0ff Miten on mahdollista, kaikki uutisointi mikä liittyy Ohisaloon on negatiiv
   Maailman menoa
   122
   1045
  3. Helsingissä Oodissa puukotus tekijä poistunut paikalta ei vaaraa !

   No nyt noita kulttuuritekoja tehdään jo oikessa ympäristössään kirjastossa. Että silleen. ILtalehti.
   Maailman menoa
   111
   916