Mistä näitä sikiäisi?

Anonyymi

Media viestitti että siivoojista, puheterapeuteista ja lastentarhanopettajista on huutava !! pula. No, siivoojan pitää nykyisin jo hallita monia asioita niin teknisesti kuin hygienia/kemian kannalta. Koulutus pitää olla ja jonkinlainen turvaluokitus tietyissä kohteissa. Mutta kuka hakeutuu hommaan josta ei makseta palkkaa jolla tulisi toimeen ja jolle kukaan ei sano edes huomenta!
Puheterapeutin homma on stressaava ja pienipalkkainen. Sen huomaa jo siitä ettei edes valtakunnan pääministerille löydy ko.terapeuttia. Miehen puheesta ei saa mitään selvää.
Lastentarhanopettajilla on kohtuulliset liksat, mutta hakeutuminen vanhempien haukuttavaksi ja lellittyjen kersojen pompoteltavaksi ei juurikaan kiinnosta kun koulutuspohjaa kuitenkin vaaditaan kohtuullisesti.

25

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Mitään työvoimapulaa ei ole olemassakaan. Samaa jaskanpauhantaa ja propagandaa a la EK ja pienellä järjellä varustetut toimittajatypykät.

    • Anonyymi

      Jos yritykset siivousalan yritykset maksaisi oikeaa palkkaa, voisivat saadakin työtekijöitä. Sama koskee hoitajia.

    • Anonyymi

      Toivottavasti kaikki maliset valtionyhtiöissä ymmärtävät irtisanoa itsensä, nämä tarvitsevat työnohjausta ay liikkeeltä palkkauksista tai edellisen 2015 hallituksen pitää kaikkien mennä samaan koulutukseen, että osaavat antaa oikeanlaiset palkat johtajille verovarojen väärinkäytökset saavat jo loppua näissä v.yhtiöissä. On se kumma että saavat miljoona palkkoja , ovatko tärkeämpiä kuin presitentti tai pääministeri??? Oikea suunta palkkauksiin.

      • Anonyymi

        Kysykää kokoomuksen politikoilta jotka istuvat valtionyhtiöissä ja niiden hallituksissa ja jotka mielellään jakamassa näille johtaja malisille miljoona palkkaa ja palkkioita ja tavikset työntekijät kipristelevät raskaissa töissään palkoillaan ja vielä pitäisi alentaa siitä 2 tonnista jonka saavat vielä pitäisi alentaa jonkun malisen ohjeen mukaisesti. Malinen itse tienaa 82.000€ kuukaudessa ja tavis 2000.€ kk.

        Jokohan jo nyt olisi tarve purkaa nämä johtajien epäoikeudenmukaiset palkat ja palkkiot seuraaville johtoportaille. Siinä hassataan veronmaksajien rahoja avokätisesti, kun ei tarvi omasta pussista maksaa, on niin mukava jakaa sitä verovaroista#!!##


      • Anonyymi

        Joko alkaa ne valtionyhtiöiden pomojen palkat alenemaan oikealle tasolle. Kansa joutuu makseleen rusettiherrojen ylellisen elämän kuin myös arkadianmäen poppoon. Palkat ja palkkiot oikeisiin mittasuhteisiin ja loppu näille kelkasta pudonneiden nepotistien sitran suojatyöpaikkojen puleeraaminen kokkareille.


    • Anonyymi

      Kun lukee persujen ja kokoomuksen nälvimiskirjoituksia tällä palstalla, ei voi kuin ihmetellä kuka ihme näitä tolloja oikein muka vielä kannattaa, perseet ei osaa muusta puhua kuin mamuista ja haukkua muita puolueita, omia visioita maan ja hallituksen luotsaamisesta ei sitten olekkaan ja näistä gallupeista sen verran ettei niiden tekemisissä ole toden tuntua pätkääkään. Tuntuu vain ettei persut ole kuin suustaan ja kirjoituksistaan muuta kuin härskejä kirjoituksia tekemään tavallisista työtätekevistä, ahkerista kansalaisista, luoja meitä varjelkoon, ettei nuo PERSUT JA KOKOOMUS enää ikäpäivänä istu hallituksessa tekemässä pieni ja keskituloisten lapsiperheiden elämään leikkauksia, eläkkeisiin, koulutukseen , julkisten alojen ,poliisin ,sairaalatyöntekijöiden ,kuntatyöläisten kuten 2015 hallituksessa ollessaan LEIKKASIVAT. Persujen kok kepun 35.000 hallitsematonta maahanmuuttoa heidän hyväksymisenä 2015.
      Kiitollinen pienestäkin hyvinvoinnin edistämisestä ja sen eteen tekemisestä 2019 uudelle hallitus kokoonpanolle ja työrauha myös RINTEEN sdp , keoun, rkp vihreiden vas . He yrittävät kohentaa edellisen 2015 kok.persut.kepun, tekemiä isoja virheitä , leikatessaan koulutuksesta, eläkkeistä, kuntatyöläisten -30% lomarahoista, lapsiperheiden ,palkansaajien 24 turha palkaton tukityö työnantajille,työttömien kyykytys, Silti persuilla , kok, kepulla heillä oli varaa 1.4 miljardia antaa Eliitille verohelpotuksia!! Oli se niin väärin.

      Kannattaisikin näiden kok, persut, kepupuolueiden 2015-2019 vuosien tekemisiä tarkastella oikein isolla suurennuslasilla ja miettiä vieläkö riistohallitus olisi teidän mielestänne hyvä hallitus.

      • Anonyymi

        Kiljukauloille oppositiossa persut&kokkareet::

        Kokoomus ja persut on kuin donald anka trumf fi. Yhtä ihmeellisiä on näiden oppositiossa könnäävät poroporvarit. Onneksi ette ole enää leikkaamassa kunnon ihmisiltä toimeentuloa kikyineen ym.huonosti hoidettuja yksityisiä espereitä ja attendoja joihin olisitte julkiset terveyspalvelut siirtäneet. Kaikkihan olemme kuulleet kuinka huonosti yksityiset ovat vanhuksia jättäneet hoitamatta.


      • Anonyymi

        Mitä vit...a Keskusta tekee nyky hallituksessa ?


      • Anonyymi

        Just näin. Kaikki valtionyhtiöitten johtajat palkan alennukseen ja roimaan sellaseen. Sopeutumiseläkeläiset duuniin , kotoa makoilemasta ja verovaroilla elätteinä olemista tultava loppu.
        Tälläiset hillotolppajohtajat pärjää 4-5000€/ kk.
        Koska ja kuka on rohkea ja lopettaa nämä väärikäytökset yhteisestä pussista.


      • Anonyymi

        Isossa kuvassa juu, kantsii tarkastella vähän enempi ja muistella viime hallitusta, sipilä , orpo, ja persut, hillotolpilla. Hyväveli porvarit. Kepsu maakuntauudistus lehmänkaupat kokkareitten kanssa, ja mukana leikkaamassa persut , koulutus, eläkeläiset, opiskelijat, lapsperheet, työttömät, kikyä sinne ja tänne , aktiivista huonoa mallia lyötiin kepillä työttömiä, kuntatyöläisiä johon kuuluvat polliisit,palomiehekkin.

        Kannatan edelleenkin sdp tä. Kyllä ne vielä saa homman toimimaan. Pienten asialla ovatten kuitenkin. Eihän he ole olleet vielä kuin muutaman kuukauden hallituksessa tässä uudessa.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Nyt sitten palkataan lääkäreitä 70milj.eurolla.

      Tuleekin lisää suomea osaamattomia lääkäreitä, joiden kirjoitustaidotkaan eivät ole ala-asteikäisten luokkaa.
      On siinä lähetteen saajalla aprikointia, mitä lähete pitää sisällään.

      Saati potilaalla itsellään, kun lääkäri ei ymmärrä mistä asiakas puhuu.
      Mutta, onko tuo nyt se tärkein asia, ei varmastikkaan vaan se lääkärin palkka ja palkkiot, muut on sivuseikkoja.

      Eiköhän tässä olisikin kaikkista paras ratkaisu ne Valelääkärit Esa , ymmärsi ainaskin potilaan puheen ja kirjoittaakkin osasi suomeksi, myöskin apu vaivaan löytyi.

    • Anonyymi

      Ketjun selanneena voisi kysyä, mistä ääliöitä sikiää, mutta sehän on tiedossa, kaikista ihmisistä osa on aina hiekommilla eväillä varustettua.
      Enemmän ihmetyttää, miten sellaiset pitää itseään "talouden tuntijoina".
      Tai ainakin uskovat tietävänsä miten epäkohdat korjataan, palkkaa lisää niin siinähän se asia korjaantuu, heh heh.

      Kaikissa teollismaissa on ns. matalapalkkatöitä, kumma kun kukaan ei ole ennen keksinyt asian korjaamiseksi maksaa siivoojille johtajan palkkoja, saisi valtiokin silloin kunnolla enemmän verotuloja, eikö niin, talousviisaat ?
      Ihan kuulostaa persujen talouspoliittisilta linjauksilta, niistä löytyy tällaisia "kukkasia" joka riviltä ja äänetäjät pitävät sitä Halla-ahoa ihan parhaana ja maan fiksuimpana poliitikkona.

      • Anonyymi

        Kumma kuinka eräs siivousyrittäjä kertoi mediassa ihan itse, että kun alkoi maksamaan enemmän palkkaa sai myös pysyviä työntekijöitä. Löytyy kyllä googlaamalla iltasanomista. Suomeen tuotiin jo 2000 -luvun alussa kiinalaisia erään suuren siivousyhtiön palvelukseen, oli aika karua kuultavaa heidän tarinansa siitä, mikä loppupeleissä oli se hyöty minkä he itse saivat. Joutuivat maksamaan tälle suomalaiselle yritykselle jopa pakollisista kielikursseista asuntokustannusten lisäksi pienestä liksastaan sekä tietysti välityspalkkion maakohtaiselle diilaajalle. Mutta tällaista vasemmisto kannattaa. Tapu tapu kontula, tuppurainen ja tomaatti vartiainen.


    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Juuri kertoi mtvn viiden jälkeen ohjelmassa.


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Raiskaajalla on aina tarkoitus alistaa ja nöyryyttää toista. Tässä tapauksessa raiskaajan tarkoitus on ollut alistaa ja nöyryyttää koko Suomen kansaa. Stna pihalla Suomesta tuollaiset maan viholliset!


    • Anonyymi

      Nyt kaikki marssimaan, että saadaan lasten ja vahusten raiskaukset loppumaan!

    • Anonyymi

      Siivoojista: Media viestitti myös että ulkomaisen työvoiman suhteen tarveharkintaan tulee muutoksia. Yksi ammattiryhmä (asiantuntija-termiä näistä ulkomaalta tuotavista käytettiin) oli siivoojat.
      Mutta kun näitä ulkomailta tulleita siivoojia on kuitenkin aivan toisen ammattitaustan omaavina - esim. joku ulkomainen lääkärin tutkinnon suorittanut työskentelee siivoojana, koska hän ei voi Suomessa toimia lääkärinä kun ei kielitaito riitä. Niin, miten hän sitten on asiantuntija siivousalalta!
      Pääkaupunkiseudulla en tilanteesta tiedä - siis miten suomalaiset kelpaavat tai hakevatko siivousalalle - mutta ainakaan eräällä muulla paikkakunnalla suomalainen ei kelpaa, ei kelpaa vaikka olisi siivousalalta kokemusta (koulutus toki puuttuu, mutta on olemassa siivousalan firmoja jotka ilmoituksissan sanovat: välttämättä et tarvitse koulutusta alalle, hyvä into ja tekemisen tahto riittää, meillä kyllä on mahdollisuus kouluttaa sinua alalle). Erityisen huonosti kelpaa, jos sattuu sanomaan tulleensa seudulle Helsingistä... Sen jälkeen haastattelu loppuu siihen! Sitä on niin kuin joku työnkarttelija, jos tulee hyvän työllisyyden omalta Helsingin seudulta jonnekin vähän etäämmälle. Tässä tapauksessa valinta lähtöön ... no jaa, jätetään kertomatta!

      Että sillä lailla!
      Erityisesti tämä: Ai, Helsingistä tullut. No, hei sitte vaan!

      Toisaalta, siivoojiksi pestataan opiskelijoita - ilmoittavat työpaikkailmoituksissa että sopii erittäin hyvin esim. opiskelijalle - no, mites sitä ammattikoulutusta siivousalalle on juuri heillä? Vanhempi ihminen ei kelpaa, eikä etenkään jos Helsingistä seudulle tullut. Olkoon vaan, että on osa-aikainen, mutta siinähän on kuitenkin mahdollisuus saada enemmän töitä, kun näyttää että tekee.

      • Anonyymi

        pulahan sitä on työntekijöistä kun ei haluta maksaa kunnon palkkaa vaa pitäisi hyväntekeväisyytenä ruveta työn antajille hommiin, siinä vielä haukutan työtävieroksuvaksi kun ei haluta töihin orja palkalla tulla.


    • Anonyymi

      Aiemmin näitä siivous ja postinlajitteluhommia tekivät opiskelijat ja yh:t ns kakkoshommina. Missähän vaiheessa tämäkin sitten muuttui niin, että kehitysmaasta täytyy lompsia Suomeensaakka siivoamaan rappuja koko suku mukana? Jotain olennaista on siis muuttunut, mutta mitä.

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      413
      4299
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      236
      2110
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      68
      1560
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      158
      1381
    5. Hallitus korottaa yleisen arvonlisäveron 25,5 prosenttiin

      Yleisen arvonlisäveron kiristäminen 1,5 prosenttiyksiköllä on hallituksen järein toimi kehysriihessä. Se voi tuoda valti
      Perussuomalaiset
      253
      1070
    6. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      67
      1057
    7. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      167
      1035
    8. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      136
      1033
    9. Puhutko toisista ihmisistä

      pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
      Ikävä
      117
      933
    10. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      51
      908
    Aihe