Aihe

TCL Kutonen,Frii,TV5 hyviä ohjelmia

Anonyymi

Onneksi em. kanavilta löytyy katsottavaa niille joita nykyiset kotimaisten kanavien typerät viihde huutonauru hömppä tai aivopesu ilmasto yms. propaganda ei kiinnosta. Kesän paras aamuisin oli Barn Wood Builers jossa on Usan mielenkiintoista uudisasukas historiaa. Miten taitavia rakentajia he olivat joiden talot jatkavat elämäänsä kunnostetuina. 1+5 Tytärtä joiden kasvua on kiva seurata. Alaska aiheet myös hyviä.

6

<50

  Vastaukset

  • Disneyn kanavilla on on muutama katsomis kelpoinen ohjelma,sarja.
   Toivon vain etteivät ala tehdä yhtä typeriä hömppä viihde ohjelmia ku muut esim. kokki näyttämässä eläimiä ausseissa,jääkiekko ei kiinnosta. Sukupuoli ja ulkonäkö ongelmaiset eivät kiinnosta,ovat roskaa kuten 300kg rasvakasat,hyi.

  • Kutoselta tulee ainakin mielenkiintoisia dokumentteja ja avaruusaiheisia ohjelmia, ja mm. Nasan salaiset kansiot ym, ym. Ei tuo NatGeo huonokaan kanava ole.

  • Ritari Ässä 2000 tv-leffa tulee huomenna Kutoselta jos kiinnostaa, mua ainakin kiinnostaa.
   Ritari Ässä tv-sarjaa on pyöritetty vähän joka kanavalla mutta tämä tv-elokuva ei tietääkseni ole Suomen tv:ssä ollut kertaakaan.
   Ja pääosissa mm. se alkuperäinen Ritari Ässä elikkä David Hasselhoff.

  • Kyllä aika kauheeta on tuonkin kanavan tuotanto ja ulosanti, lisäksi sillä kuten monilla muillakin kanavilla on tapana että kesken ohjelman tulee jonkun yleensä aivan älyttömäån ja ällöttävän ohjelman mainoksia ruutuun ylänurkaan, mikä on oikeasti kuvottavaa, jos tuota jotain vahingossa katsottavaa joskus löytääkin.

   En oikesasti muista että olisi ollut niissä yläkulmamainoksissa koskaan yhtään ohjelmaa jota olisi pystynyt/suostunut katsomaan ilman suurempaa pakottamista. Mutta sellaistahan se nykyään on, Suomen TV-kanavat täynnänsä, pelkkää roskaa.

   Frii-kanavalta ehkä joskus saattaa paremman puutteessa jonkun rikosjutun katsella.

  • TLC, siellä ei ole kyllä ollut koskaan yhtään ohjelmaa jota olsi edes iljennyt katsoa ;-)

   • Kyllä 5+1 tytärtä, 6set suomalais roskan voittaa. Yhtä tyhmiä on ne huijatut morsiamet 90pv jälkeen kuin pohjoismaidenn läskiakat keharipoikien kanssa.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Korona räjähtämässä käsiin 618 uutta tartuntaa 5 uutta kuolemaa

   Marin ja Kiuru karjaisivat kunnille mm. HUS-alueelle viime hetkellä, eivät ne pysty hoitamaan asioitansa vaan tarvitaan Marinin hallituksen tiukkaa oh
   Maailman menoa
   727
   13080
  2. Seiska: Sedu Koskinen vaihtaa nimensä eksoottiseksi Zedu Di Lucaksi!

   No nyt! Ja nimen takana vanha ystävä Andy McCoy... https://www.suomi24.fi/viihde/seiska-sedu-koskinen-vaihtaa-nimensa-eksoottiseksi-zedu-di-lucaksi-ni
   Kotimaiset julkkisjuorut
   93
   9044