Veikkauksen automaattipelit

Anonyymi

Oletteko pannut merkille, että Veikkauksen automaattipelien (netissä pelaan) voittomahdollisuudet ovat vähentyneet sekä pelivoitot ovat alentuneet. Huomattava muutos tapahtunut tämän vuoden aikana. Ja turha sanoa, että palautusprosentti, esim. 96 %, on miljoonien pelikertojen keskiarvo, sillä paljon pelanneena ero on koko tämän vuoden ollut huomattava.
Toisekseen: paremmin oli RAY:n aikana. Ja kolmanneksi:Miksi ihmeessä tarvitsee joka viikko lanseerata vähintään monia, tai vähintään yksi, uusi automaattipeli!!!??? Sekin raha voisi olla pelien voitoissa.
Summa-summaarum: Veikkaus on mennyt alaspäin, johtajan palkka taivaisiin, yhteiskunnallinen vaikutus voisi olla suurempi ja voitot järkevällä tasolla!! Hyi häpeä, sillä se on veronmaksajien ja pelaajien ylläpitämä laitos!

1

<50

  Vastaukset

  • Tietääkö kukaan mikä on nimeltä korttipeli jossa täytyy muodostaa 2,5,8,J,A? Kolme väliä on sallittu määrä ja A kaataa kortit pöydälle sille pelaajalle pistekorteiksi.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  SEISKA.FI

  • Aina vähän porno! Courtney Stoddenin ylikireä toppi käänsi päät puistossa - onko tuo samanlainen koira kuin Sofia Belórfilla?!
  • Kohukaunotar Marjut Lyra: Ihmiset väittivät minun hylänneen lapseni!
  • Stefan Thermanin firmaa haetaan konkurssiin!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Britti kehuu Suomalaista terveydenhoitoa.

   MTV HS: Brittimies virui Suomessa viisi viikkoa tajuttomana hengityskoneessa – elämästä kamppailu juuri Suomessa oli onnekas sattuma Brittiläinen toi
   Maailman menoa
   102
   4846
  2. Maskisekoilu riittäsi jo -STM!

   STM:n maskisekoilu vain jatkuu. Mitä ihmettä onkaan tapahtunut? Onko nyt menossa jälkien peittelyvaihe ja mielipiteitten hämärtämisprojekti? LUE TÄMÄ:
   Maailman menoa
   170
   1247
  3. Stefan Thermanin firmaa haetaan konkurssiin

   Tuoreita kuulumisia: https://www.seiska.fi/Uutiset/Stefan-Thermanin-firmaa-haetaan-konkurssiin/1151960
   123
   1089
  4. Ketä kaipaatte?

   Sanokaa edes kaupunki tms. jossa hän asuu.
   Ikävä
   92
   1087