Aihe

Globalismi on maailmanloppua.

Anonyymi

Jotkin tahot ovat itsetuhoisia, ja nauttivat katsella kansojen tuhoutumisesta, väkivallasta.

Globalismi on varmin keino syöstä maapallon kansat kaaostilaan.

Voiko takana olla maan ulkopuolinen äly?

Eihän tallaista voi ymmärtää ihmisen itsensä aikaansaamaksi???????

16

73

  Vastaukset

  • Globalismi ei ainakaan tee ilmastolle hyvää, päinvastoin. Miksi ilmastoöyhöttäjät eivät sitä vastusta?

   • Oletko ajatellut kahvia juodessasi, että ehkä me kaikki tarvtsemme ja voimme tukea toisiamme? Luultavasti käytät puhelinta ja tietokonetta, joiden osat ja materiaalit ovat lähtöisin Aasiasta.

    Me voimme pelastaa maailman tuleville sukupolville vain ja ainoastaan yhteistyöllä. Jos katsot televisiota, juot kahvia, käytät internettiä jne. olet globalisti. Jos elät maakuopassa ilman sähköä ja tuotat oman ruokasi, sitten et ole globalisti.


  • George Soros on vampyyri ja niin ovat muutkin globalistit. Imevät kaiken veren kansalta kunnes kansallinen identiteetti katoaa. Globalistit pitäis viedä oikeuteen mm. Terroristien tukemisesta Euroopassa

   • Soroksen lisäksi muutamia nimiä: Rockefellerit, CIA, Bayer, Rotschildit, siionistipankkiirit, Bilderbergerit, Trilateraalinen Komissio, YK, EU, Aasian Unioni, Afrikan Unioni, Pohjois-Amerikan Unioni, Etelä-Amerikan Unioni


  • Juuri niin. Aiemmat sukupolvet eivät hyväksyneet vieraiden kansakuntien puuttumista sisäisiin asioihinsa vaan olivat valmiit puolustamaan sitä tunkeilijoita vastaan. Nykyinen sukupolvi sensijaan sallii ulkovaltojen määräysvallan kevytmielisesti vain laittamalla nimensä sopimukseen jonka lopullista päämäärää ja tarkoitusta he itsekään eivät ymmärrä ja koska he mielestään ovat edistyksellisiä ja nykyaikaisia ja isänmaataan suojelevat ja rakastavat ovat heidän mielestään ahdasmielisiä ja vanhanaikaisia. Uskon että historia tulee kerran tulikirjaimin todistamaan tämän PETOKSEKSI ja että se aika ei ole enää kaukana.

   • "Juuri niin. Aiemmat sukupolvet eivät hyväksyneet vieraiden kansakuntien puuttumista sisäisiin asioihinsa vaan olivat valmiit puolustamaan sitä tunkeilijoita vastaan."

    Niinkö? Voisitko täsmentää hieman? Suomi oli noin 600 vuotta Ruotsin osa. Vaikka täällä puhuttiin eri kieltä, Suomesta ei ollut ensimmäistäkään ideaa. Me olimme ruotsalaisia samaan tapaan kuin suomenruotsalaiset ruotsia äidinkielenään puhuvat ovat syntyperäisiä ja geneettisiä suomalaisia. Napoleonin sotien sivunäytöksenä Venäjä valloitti Ruotsin itäiset osat. Porvoon maapäivillä Aleksanteri I antoi suomelle autonomian ja salli suomalaisten noudattaa ruotsinvalanaikaisia lakeja. Vasta 1850-luvulla suomalainen kansallinen identitetti alkoi muodostua.

    "Nykyinen sukupolvi sensijaan sallii ulkovaltojen määräysvallan kevytmielisesti vain laittamalla nimensä sopimukseen jonka lopullista päämäärää ja tarkoitusta he itsekään eivät ymmärrä ja koska he mielestään ovat edistyksellisiä ja nykyaikaisia ja isänmaataan suojelevat ja rakastavat ovat heidän mielestään ahdasmielisiä ja vanhanaikaisia. Uskon että historia tulee kerran tulikirjaimin todistamaan tämän PETOKSEKSI ja että se aika ei ole enää kaukana."

    Kyllä. Sitä kutsutaan yhteistyöksi ja yleensä se hyödyttää kaikkia osapuolia.


  • Globalismi tarkoittaa sitä'että kaikki maailman ihmiset sekoitetaan jolloin heillä kenelläkään ei ole enää omaa kulttuuria eikä turvaverkkoa vaan jokainen on yksilönä yksin ja omillaan.
   Näin he ovat helpommin hallittavissa isojen organisaatioiden taholta.

   Globalismi myy itseään muka ihanana yhteisyytenä, mutta oikeasti se tuhoaa ihmisten väliltä kaiken.
   Näethän sen joka päivä.

  • Tärkeä tarkennus ja muistutus!

   Globalismi on kulttuurimarxismia eli sen päämäärä on hävittää VAIN valkoiset kansat ja kulttuurit. Vain valkoisten asuttamia maita "monikulttuuristetaan" ja vain niihin virtaa mamuja jatkuvalla syötöllä. Muiden rotuiset maat sen sijaan pikemminkin yksikulttuuristuvat, kun valtaväestöt niissä vahvistuvat väestönlisäyksen myötä. Ja vähemmistöt pakenevat pois, lähinnä Euroopaan ja Pohjois-Amerikkaan.

   Nykyinen kehitys tulee tuhoamaan valkoiset kansat ja kulttuurit eli koko eurooppalaisen sivilisaation. Lisäksi pyrkimys on hävittää kristinusko valkoisista maista, koska se on niiden arvopohjan perusta. Länsimaiden vasurieliitit halveksivat omia kansojaan, kulttureitaan ja uskoaan. Globalismi eli kulttuurimarxismi on katalin aate, mikä länsimaita on koskaan riivaannut.

   • Tärkeä tarkennus ja muistutus!

    Idea kulttuurimarxismista on pohjimmiltan johdettu kansallissosialistien kulttuuribolshevismi-käsitteestä. Sen mukaan juutalaiset (yksin juutalaiset) olivat syypäitä Saksan tappioon 1. maailmansodassa ja Weimarin tasavallan taloushelvettiin. Kulttuuribolshevismin mukaan juutalaiset olivat syypäitä Venäjän vallankumoukseen ja Neuvostoliiton syntyyn.

    Kansallissosialistisen ideoloian mukaan kulttuuribolshevistit (siis juutalaiset) olivat soluttautuneet yhteiskunnan kaikkiin laitoksiin kouluista alkaen levittäen vasemmmistolaista propagandaa. Tämän vuoksi kaikki vasemmistolaiset puolueet ja järjestöt tuli kieltää. Näin tehtiin.

    Kristalliyö aloitti juutalaisten vainot. Vainossa tuhottiin yli 1 300 synagogaa, monia juutalaisia hautausmaita, lähes 7 000 liikettä ja kotia. Yli 30 000 juutalaista vietiin keskitysleireihin. Arvio kuoliaaksi hakattujen määrästä vaihtelee 36:sta 91:een. Eri lähteet antavat hyvin erilaisia lukuja tuhoista. Kristalliyön tapahtumat synnyttivät kansainvälisen reaktion ympäri maailmaa Monet natsimyönteiset liikkeet tuomittiin Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa, mikä johti niiden merkityksen vähenemiseen.

    "Kansallissosialistisen puolueen johto juhli Münchenissä vuoden 1923 oluttupakaappauksen vuosipäivää, kun Adolf Hitler sai tiedon, että vom Rath oli kuollut. Välittömästi tämän jälkeen Joseph Goebbels ryhtyi antamaan puolueelle ja poliisivoimille ohjeita siitä, mitä näiden olisi tehtävä.Kello 23.55 Gestapon päällikkö Heinrich Müller lähetti poliisilaitoksille sähkeitse ohjeet, joiden mukaan juutalaisia vastaan kohdistettavia iskuja ei pitänyt estää, mutta oli valmistauduttava ainakin 20 000 juutalaisen pidättämiseen valtakunnan alueella. Myöhemmin yöllä turvallisuuspoliisin päällikkö Reinhard Heydrich lähetti poliisille yksityiskohtaisemmat ohjeet toimenpiteistä juutalaisia vastaan."

    Kulttuuribolshevismin taustalla oli toki venäjän perinteet juutalaisvainojen toimeenpanijoina ja juutalaisten syyttäminen salaliitosta maailman valloittamiseksi (tekaistu Siionin pyhien kirja jne.). Tätä aatosta viljeltiin ja levitettiin ensimmäisen maailmansodan päättymisestä alkaen ja se oikeutti juutalaisten kansanmurhan. Lopulta Saksan kansa uskoi kaikki juutalaisista levitetyt valheet ja sulki silmänsä juutalaisiin kohdistuvilta vainoilta. Lukuihin ja tappokoneiston tehokkuuteen puuttumatta tosiasia on että seuraukset olivat järkyttävät.

    Nykyiset kansallissosialistit häpeävät ideologista taustaansa valehtelemalla, että natseja ovat nimenomaan vihervasemmistolaiset punanatsit eli kulttuurimarxistit, mikä on jo lähtökohtaisesti älyttömän typerä väite, illä kansallissosialismin ideologian keskiössä on kansa ja kansallismielisyys, eikä vihreitä tai vasemmistolaisia voi pitää erityisen nationalistisina puolueina. Niin tai näin oppimattomat kansallissosialisminsa taktisesti kieltävät idiootit levittävät nykyään valhetta, jonka mukaan nimenomaan kulttuurimarxistit ovat levittäytyneet yhteiskunnan kaikille osa-alueille ja yrittävät tuhota kulttuurin. STOP RIGHT THERE!

    Mitä kansallissosialistit saivat aikaan? He aloittivat sodan, jonka seurauksena koko Eurooppa oli raunioina. Vaikka Suomi sai jatkosodassa apua saksalaisilta, tosiasia on, että kansallissosialistien valtapyrkimykset ja Molotov-Ribbentrop-sopimus johtivat myös talvisotaan ja siihen, että suomi menetti noin 12 % pinta-alastaan Neuvostoliitolle. Olisiko NL hyökännyt Suomeen jos Saksa ja NL eivät olisi jakaneet Eurooppaa etupiireihin. Ehkä. Sitä ei voi tietää.

    Fakta on se, että kansallissosialistien toiminta tuhosi Euroopan ja sen seurauksena kymmeniä miljoonia menetti henkensä. Kansallismieliset aatteet ovat edeltäneet useimpia sotia 1500-luvulta lähtien. Näiden kansallismielisten aatteiden voimalla on siirretty kansakuntien rajoja ja tapettu kansoja (vrt. armenialaisten kansanmurha)ja etnisiä tai uskonnollisia vähemmistöjä, kuten juutalaiset.

    Entä mitä nämä ns. kulttuurimarxistit ovat saaneet aikaan? Ensinnäkin kaikkien kulttuurimarxistien äiti on tietenkin Winston Churchill, joka toisen maailmansodan päättymisen jälkeen vuonna 1946 ehdotti Euroopan yhdysvaltojen perustamista, jotta kansallismielisyyteen nojaavat tuhoisat sodat Euroopassa loppuvat. Tämä ja kansallissosialistien (sekä menneiden että nykyisten) inhoama paneurooppalainen liike ja sitä johtanut pasifisti Coudenhove-Kalergi toimivat ideologisena pontimena Euroopan neuvoston perustamiselle. Tämä järjestö, joka edelsi Euroopan unionia, perustettiin Lontoossa 1948 ja siihen kuuluu nykyiselään muistaakseni 47 valtiota Venäjä mukaan lukien.

    Samaiset kulttuurimarxistiset voimat osoittivat vavuutensa, kun mm. Ranskan pääministeri Robert Schuman, Konrad Adenauer ja Alcide De Casperi ideoivat Euroopan rauhallista tulevaisuutta ja yhteistyötä. En jaksa käydä jokaista yksityiskohtaa läpi, mutta EU:n alku lopetti sodat ja vainot Euroopassa. Rauha on jatkunut yli 70 vuotta. Se on Euroopassa järjettömän pitkä rauhan aika.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Tärkeä tarkennus ja muistutus!

    Idea kulttuurimarxismista on pohjimmiltan johdettu kansallissosialistien kulttuuribolshevismi-käsitteestä. Sen mukaan juutalaiset (yksin juutalaiset) olivat syypäitä Saksan tappioon 1. maailmansodassa ja Weimarin tasavallan taloushelvettiin. Kulttuuribolshevismin mukaan juutalaiset olivat syypäitä Venäjän vallankumoukseen ja Neuvostoliiton syntyyn.

    Kansallissosialistisen ideoloian mukaan kulttuuribolshevistit (siis juutalaiset) olivat soluttautuneet yhteiskunnan kaikkiin laitoksiin kouluista alkaen levittäen vasemmmistolaista propagandaa. Tämän vuoksi kaikki vasemmistolaiset puolueet ja järjestöt tuli kieltää. Näin tehtiin.

    Kristalliyö aloitti juutalaisten vainot. Vainossa tuhottiin yli 1 300 synagogaa, monia juutalaisia hautausmaita, lähes 7 000 liikettä ja kotia. Yli 30 000 juutalaista vietiin keskitysleireihin. Arvio kuoliaaksi hakattujen määrästä vaihtelee 36:sta 91:een. Eri lähteet antavat hyvin erilaisia lukuja tuhoista. Kristalliyön tapahtumat synnyttivät kansainvälisen reaktion ympäri maailmaa Monet natsimyönteiset liikkeet tuomittiin Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa, mikä johti niiden merkityksen vähenemiseen.

    "Kansallissosialistisen puolueen johto juhli Münchenissä vuoden 1923 oluttupakaappauksen vuosipäivää, kun Adolf Hitler sai tiedon, että vom Rath oli kuollut. Välittömästi tämän jälkeen Joseph Goebbels ryhtyi antamaan puolueelle ja poliisivoimille ohjeita siitä, mitä näiden olisi tehtävä.Kello 23.55 Gestapon päällikkö Heinrich Müller lähetti poliisilaitoksille sähkeitse ohjeet, joiden mukaan juutalaisia vastaan kohdistettavia iskuja ei pitänyt estää, mutta oli valmistauduttava ainakin 20 000 juutalaisen pidättämiseen valtakunnan alueella. Myöhemmin yöllä turvallisuuspoliisin päällikkö Reinhard Heydrich lähetti poliisille yksityiskohtaisemmat ohjeet toimenpiteistä juutalaisia vastaan."

    Kulttuuribolshevismin taustalla oli toki venäjän perinteet juutalaisvainojen toimeenpanijoina ja juutalaisten syyttäminen salaliitosta maailman valloittamiseksi (tekaistu Siionin pyhien kirja jne.). Tätä aatosta viljeltiin ja levitettiin ensimmäisen maailmansodan päättymisestä alkaen ja se oikeutti juutalaisten kansanmurhan. Lopulta Saksan kansa uskoi kaikki juutalaisista levitetyt valheet ja sulki silmänsä juutalaisiin kohdistuvilta vainoilta. Lukuihin ja tappokoneiston tehokkuuteen puuttumatta tosiasia on että seuraukset olivat järkyttävät.

    Nykyiset kansallissosialistit häpeävät ideologista taustaansa valehtelemalla, että natseja ovat nimenomaan vihervasemmistolaiset punanatsit eli kulttuurimarxistit, mikä on jo lähtökohtaisesti älyttömän typerä väite, illä kansallissosialismin ideologian keskiössä on kansa ja kansallismielisyys, eikä vihreitä tai vasemmistolaisia voi pitää erityisen nationalistisina puolueina. Niin tai näin oppimattomat kansallissosialisminsa taktisesti kieltävät idiootit levittävät nykyään valhetta, jonka mukaan nimenomaan kulttuurimarxistit ovat levittäytyneet yhteiskunnan kaikille osa-alueille ja yrittävät tuhota kulttuurin. STOP RIGHT THERE!

    Mitä kansallissosialistit saivat aikaan? He aloittivat sodan, jonka seurauksena koko Eurooppa oli raunioina. Vaikka Suomi sai jatkosodassa apua saksalaisilta, tosiasia on, että kansallissosialistien valtapyrkimykset ja Molotov-Ribbentrop-sopimus johtivat myös talvisotaan ja siihen, että suomi menetti noin 12 % pinta-alastaan Neuvostoliitolle. Olisiko NL hyökännyt Suomeen jos Saksa ja NL eivät olisi jakaneet Eurooppaa etupiireihin. Ehkä. Sitä ei voi tietää.

    Fakta on se, että kansallissosialistien toiminta tuhosi Euroopan ja sen seurauksena kymmeniä miljoonia menetti henkensä. Kansallismieliset aatteet ovat edeltäneet useimpia sotia 1500-luvulta lähtien. Näiden kansallismielisten aatteiden voimalla on siirretty kansakuntien rajoja ja tapettu kansoja (vrt. armenialaisten kansanmurha)ja etnisiä tai uskonnollisia vähemmistöjä, kuten juutalaiset.

    Entä mitä nämä ns. kulttuurimarxistit ovat saaneet aikaan? Ensinnäkin kaikkien kulttuurimarxistien äiti on tietenkin Winston Churchill, joka toisen maailmansodan päättymisen jälkeen vuonna 1946 ehdotti Euroopan yhdysvaltojen perustamista, jotta kansallismielisyyteen nojaavat tuhoisat sodat Euroopassa loppuvat. Tämä ja kansallissosialistien (sekä menneiden että nykyisten) inhoama paneurooppalainen liike ja sitä johtanut pasifisti Coudenhove-Kalergi toimivat ideologisena pontimena Euroopan neuvoston perustamiselle. Tämä järjestö, joka edelsi Euroopan unionia, perustettiin Lontoossa 1948 ja siihen kuuluu nykyiselään muistaakseni 47 valtiota Venäjä mukaan lukien.

    Samaiset kulttuurimarxistiset voimat osoittivat vavuutensa, kun mm. Ranskan pääministeri Robert Schuman, Konrad Adenauer ja Alcide De Casperi ideoivat Euroopan rauhallista tulevaisuutta ja yhteistyötä. En jaksa käydä jokaista yksityiskohtaa läpi, mutta EU:n alku lopetti sodat ja vainot Euroopassa. Rauha on jatkunut yli 70 vuotta. Se on Euroopassa järjettömän pitkä rauhan aika.

    Niinpä kuvitteellisten kulttuurimarxistien suurin synti on ollu eurooppalaisen yhteistyön lisääminen ja rauha. Tietenkään mitään kulttuurimarxisteja ei aikuisten oikeasti ole olemassakaan. Sellaiseen uskovat kuuluvat älyllisesti flättäreiden kanssa samaan vajakkien kerhoon. Sen sijaan ihmiset, jotka tiedostavat koko kulttuurimarxismi-käsitteen keinotekoisuuden ja käyttävät sitä vallan välineenä, ovat vaarallisia hulluja.

    "Globalismi on kulttuurimarxismia eli sen päämäärä on hävittää VAIN valkoiset kansat ja kulttuurit."

    Höpsistä. Missä niitä sotia nyt käydään? Keitä pommitetaan eurooppalaisilla ja amerikkalaisilla aseilla? Mitkä maat on pommitettu raunioiksi ja kansat ajettu kodeistaan. Hmmm. Irak, Jemen, Syyria, Libya,.. Afghanistan. Tietenkin eurooppalaiset ja amerikkalaiset osoittivat käsittämätöntä mielikuvituksellisuutta pommittaessaan Irakin, Somalian ja Libyan valtiot kivikaudelle ja tappaessaan satoja tuhansia siviileitä. Persianlahden sodalle oli kansainvälinen YK:n mandaatti, mutta Irakin sodalle ei. Väitteet joukkotuhoaseista olivat keksittyjä. Syy sodalle oli selvä: Öljy. Eurooppalaiset ja amerikkalaiset aiheuttivat pakolais- ja terroriongelman ihan omilla toimillaan. Kyse ei suinkaan ole valkoisten hävittämisestä, vaan kahdesta asiasta:

    1. Aseteollisuudesta
    2. Öljystä

    Bonuksena on tietenkin amerikkalaisten ja eurooppalaisten kansojen hegemonian turvaaminen ja geopoliittinen peli, jossa USA:n asema maailma ainoana supervaltana turvataan satojen ympäri maailmaa sijoitettujen amerikkalaistukikohtien voimalla. Ja kyllä. Somaliassa oli kyse geopoliittisesti ja strategisesti tärkeän alueen varmistamisesta valkoisten kristityjen hallintaan.

    "Vain valkoisten asuttamia maita "monikulttuuristetaan" ja vain niihin virtaa mamuja jatkuvalla syötöllä."

    Niinkö? Minä luulin, että suuret pakolaisvirrat pysähtyivät Turkkiin, Jordaniaan ja Iraniin. Katsotko kuitenkin oikeudeksesi sen, että halutessasi voit muuttaa mihin tahansa maailman maahan työn vuoksi tai eläkepäiviä viettämään. Ovatko esimerkiksi Thaimaaseen muuttavat ja siellä lomailevat suomalaiset samalla tavalla haitallisia monikulttuuristajia? Entä mitä mieltä olet Yhdysvalloista, jossa kuitenkin alkuperäisväestön syrjäyttivät eurooppalaiset maahantunkeutujat, jotka BTW, toivat mukanaan orjakaupan ja amerikanafrikkalaisen vähemmistön? Yhdysvallat on ollut kulttuurie sulatusuuni perustamisestaan lähtien jo 250 vuotta. Entä mitä mieltä olet Suomesta? Tämän maan alkuperäiset asukkaat eli saamelaiset, jotka muuten erosivat omaksi kansakseen Pohjois-Afrikan berbereistä 9000 vuotta sitten, on vähitellen ajettu Lapin perukoille. Etkö sinäkin etnonationalisti ole yksi alkuperäiskulttuurin hävittäjistä?

    "Nykyinen kehitys tulee tuhoamaan valkoiset kansat ja kulttuurit eli koko eurooppalaisen sivilisaation. Lisäksi pyrkimys on hävittää kristinusko valkoisista maista, koska se on niiden arvopohjan perusta."

    Näin voi tapahta ilmastonmuutoksen aiheuttaman ilmastopakolaisuuden seurauksena. Nykyisellä fossiilisten polttoaineiden kulutuksella maapallon keskilämpötila nousee 4 astetta vuosisadan loppuun mennessä. Tämä nostaa merenpintaa mm. niin, että Suomen etelärannikko jää monin paikoin veden alle, Kaikkein pahimmin tämä osuu kaakkois-Aasiaan alueelle, jossa elää 90 % koko maailman väestöstä. Tällä alueella elävien miljardien ihmisten elämä on sidottu monsunikiertoon, joka on aina toiminut kellontarkasti, mutta eipä toimi enää. Kuivuuus on Kiinassakin vaikuttanut kymmenien miljoonien eläään, aavikoituminen etenee, muttal samaan aikaan massiiviset tulvat vaikuttavat satojen miljoonien elämään ja tekevät maasta ravinteettoman ja viljelykelvottoman. Valitettavasti nälkä, jano, kuivuus ja tulvalt ajavat ihmiset nykyisiltä asuinsijoiltaan, mutta tähänhän sinä et usko, koska se ei tue sinun natsi-ideologiaasi.

    "Länsimaiden vasurieliitit halveksivat omia kansojaan, kulttureitaan ja uskoaan. Globalismi eli kulttuurimarxismi on katalin aate, mikä länsimaita on koskaan riivaannut."

    Voi lapsi hyvä. Mitään kulttuurimarxismia ei ole ideologiana olemassakaan. Se on keksitty harhauttamaan kaltaisiasi peruskoulupudokkaita ja muita vähemmän lahjakkaita.

    Mistäköhän mahtaa johtua, että ateistit ovat älykkäämpiä ja lahjakkaampia kuin uskovaiset? Uskovaiset kristityistä muslimeihin ovat kaikki pelottavan typeriä ja väkivaltaisia. Ja kyllä. Islam ja kristinusko ovat molemmat vain juutalaisuuden suuntauksia. Ne ovat kaikki "kirjan" uskontoja. Islamin mukaan Jeesus oli profeetta ja sellaisena hänen edelleen menee vain Mohammed, lukutaidoton sotapäällikkö, jolla oli harhoja. Sharian tausta on juutalaisessa laissa - lue se Saatanan Raamattu, kun et mistään mitään tiedä. Länsimaiden kehitys alkoi varsinaisesti Ranskan suuren vallankumouksen jälkee (1789), jolloin Ranskaan tuli uskonnonvapaus. Valistusaatteen myötä Eurooppa sekularisoitui uskonnosta, jonka tilalle tuli sivistys ja kehitys.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Tärkeä tarkennus ja muistutus!

    Idea kulttuurimarxismista on pohjimmiltan johdettu kansallissosialistien kulttuuribolshevismi-käsitteestä. Sen mukaan juutalaiset (yksin juutalaiset) olivat syypäitä Saksan tappioon 1. maailmansodassa ja Weimarin tasavallan taloushelvettiin. Kulttuuribolshevismin mukaan juutalaiset olivat syypäitä Venäjän vallankumoukseen ja Neuvostoliiton syntyyn.

    Kansallissosialistisen ideoloian mukaan kulttuuribolshevistit (siis juutalaiset) olivat soluttautuneet yhteiskunnan kaikkiin laitoksiin kouluista alkaen levittäen vasemmmistolaista propagandaa. Tämän vuoksi kaikki vasemmistolaiset puolueet ja järjestöt tuli kieltää. Näin tehtiin.

    Kristalliyö aloitti juutalaisten vainot. Vainossa tuhottiin yli 1 300 synagogaa, monia juutalaisia hautausmaita, lähes 7 000 liikettä ja kotia. Yli 30 000 juutalaista vietiin keskitysleireihin. Arvio kuoliaaksi hakattujen määrästä vaihtelee 36:sta 91:een. Eri lähteet antavat hyvin erilaisia lukuja tuhoista. Kristalliyön tapahtumat synnyttivät kansainvälisen reaktion ympäri maailmaa Monet natsimyönteiset liikkeet tuomittiin Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa, mikä johti niiden merkityksen vähenemiseen.

    "Kansallissosialistisen puolueen johto juhli Münchenissä vuoden 1923 oluttupakaappauksen vuosipäivää, kun Adolf Hitler sai tiedon, että vom Rath oli kuollut. Välittömästi tämän jälkeen Joseph Goebbels ryhtyi antamaan puolueelle ja poliisivoimille ohjeita siitä, mitä näiden olisi tehtävä.Kello 23.55 Gestapon päällikkö Heinrich Müller lähetti poliisilaitoksille sähkeitse ohjeet, joiden mukaan juutalaisia vastaan kohdistettavia iskuja ei pitänyt estää, mutta oli valmistauduttava ainakin 20 000 juutalaisen pidättämiseen valtakunnan alueella. Myöhemmin yöllä turvallisuuspoliisin päällikkö Reinhard Heydrich lähetti poliisille yksityiskohtaisemmat ohjeet toimenpiteistä juutalaisia vastaan."

    Kulttuuribolshevismin taustalla oli toki venäjän perinteet juutalaisvainojen toimeenpanijoina ja juutalaisten syyttäminen salaliitosta maailman valloittamiseksi (tekaistu Siionin pyhien kirja jne.). Tätä aatosta viljeltiin ja levitettiin ensimmäisen maailmansodan päättymisestä alkaen ja se oikeutti juutalaisten kansanmurhan. Lopulta Saksan kansa uskoi kaikki juutalaisista levitetyt valheet ja sulki silmänsä juutalaisiin kohdistuvilta vainoilta. Lukuihin ja tappokoneiston tehokkuuteen puuttumatta tosiasia on että seuraukset olivat järkyttävät.

    Nykyiset kansallissosialistit häpeävät ideologista taustaansa valehtelemalla, että natseja ovat nimenomaan vihervasemmistolaiset punanatsit eli kulttuurimarxistit, mikä on jo lähtökohtaisesti älyttömän typerä väite, illä kansallissosialismin ideologian keskiössä on kansa ja kansallismielisyys, eikä vihreitä tai vasemmistolaisia voi pitää erityisen nationalistisina puolueina. Niin tai näin oppimattomat kansallissosialisminsa taktisesti kieltävät idiootit levittävät nykyään valhetta, jonka mukaan nimenomaan kulttuurimarxistit ovat levittäytyneet yhteiskunnan kaikille osa-alueille ja yrittävät tuhota kulttuurin. STOP RIGHT THERE!

    Mitä kansallissosialistit saivat aikaan? He aloittivat sodan, jonka seurauksena koko Eurooppa oli raunioina. Vaikka Suomi sai jatkosodassa apua saksalaisilta, tosiasia on, että kansallissosialistien valtapyrkimykset ja Molotov-Ribbentrop-sopimus johtivat myös talvisotaan ja siihen, että suomi menetti noin 12 % pinta-alastaan Neuvostoliitolle. Olisiko NL hyökännyt Suomeen jos Saksa ja NL eivät olisi jakaneet Eurooppaa etupiireihin. Ehkä. Sitä ei voi tietää.

    Fakta on se, että kansallissosialistien toiminta tuhosi Euroopan ja sen seurauksena kymmeniä miljoonia menetti henkensä. Kansallismieliset aatteet ovat edeltäneet useimpia sotia 1500-luvulta lähtien. Näiden kansallismielisten aatteiden voimalla on siirretty kansakuntien rajoja ja tapettu kansoja (vrt. armenialaisten kansanmurha)ja etnisiä tai uskonnollisia vähemmistöjä, kuten juutalaiset.

    Entä mitä nämä ns. kulttuurimarxistit ovat saaneet aikaan? Ensinnäkin kaikkien kulttuurimarxistien äiti on tietenkin Winston Churchill, joka toisen maailmansodan päättymisen jälkeen vuonna 1946 ehdotti Euroopan yhdysvaltojen perustamista, jotta kansallismielisyyteen nojaavat tuhoisat sodat Euroopassa loppuvat. Tämä ja kansallissosialistien (sekä menneiden että nykyisten) inhoama paneurooppalainen liike ja sitä johtanut pasifisti Coudenhove-Kalergi toimivat ideologisena pontimena Euroopan neuvoston perustamiselle. Tämä järjestö, joka edelsi Euroopan unionia, perustettiin Lontoossa 1948 ja siihen kuuluu nykyiselään muistaakseni 47 valtiota Venäjä mukaan lukien.

    Samaiset kulttuurimarxistiset voimat osoittivat vavuutensa, kun mm. Ranskan pääministeri Robert Schuman, Konrad Adenauer ja Alcide De Casperi ideoivat Euroopan rauhallista tulevaisuutta ja yhteistyötä. En jaksa käydä jokaista yksityiskohtaa läpi, mutta EU:n alku lopetti sodat ja vainot Euroopassa. Rauha on jatkunut yli 70 vuotta. Se on Euroopassa järjettömän pitkä rauhan aika.

    Tyypillistä vasurien (eli kultuurimarxistien!) propagandaa koko tuo natsi-yhteyden korostaminen! Ihan kuin joku asia TÄYTYISI olla valhe, kun ihan natsitkin siitä puhuivat? ;-)

    Eräs suuri ajattelija sanoi osuvasti, että natsit olivat 90%.sti oikeassa, mutta se jäljelle jäävä 10% oli liian pahaa siedettäväksi. Olen samaa mieltä.

    Sen sijaan nämä näennäsidemokrtaiat ovat korkeintaan 50% oikeassa, mutta se 50% ei ole liian huonoa siedettäväksi. JOTEN jos viitataatn natsien ajatteluun, niin sehän on pikemminkin todiste asian totuudellisuudesta!

    Kulttuurimarxismin(uusmarxismin) henkinen isä oli italialainen Antonio Gramsci. Sen moottori oli ns. Frankfurtin koulun jäsenet. Taktiikan viimeistelijä oli amerikanjuutalainen Saul Alinsky.

    Paneurooppalais-liike liittyy kultttuurimarxismiin. Sehän pyrkii hävittämään valkoisen eli eurooppalaisen rodun Euroopasta. Nimenomaan masiivisten väestönsiirroilla muista maanosista.

    Sekä globalismi ja paneuroopalaisuus on suunnattu vain yhtä uskontoa eli kristinuskoa vastaan. Koska se on valkoisten kansojen uskonto ja arvopohjan perusta.

    Kulttuurimarxismin päätaktikon Alinskyn teoksessa( Rules For radicals) korostetaan, että heilä ei ole moraalia lainkaan!? Toisin kuin heidän vastustajillaan, mikä kuvataan heikkoudeksi? Ja että VALEHTELU kuuluu tärkeänä osana heikäläisten taktiikkaan!

    SINÄ olet näköjään joko typeryyttäsi tai kavaluuttasi ominut tuon globalistisen moraalin ja taktiikan..


   • Anonyymi kirjoitti:

    Niinpä kuvitteellisten kulttuurimarxistien suurin synti on ollu eurooppalaisen yhteistyön lisääminen ja rauha. Tietenkään mitään kulttuurimarxisteja ei aikuisten oikeasti ole olemassakaan. Sellaiseen uskovat kuuluvat älyllisesti flättäreiden kanssa samaan vajakkien kerhoon. Sen sijaan ihmiset, jotka tiedostavat koko kulttuurimarxismi-käsitteen keinotekoisuuden ja käyttävät sitä vallan välineenä, ovat vaarallisia hulluja.

    "Globalismi on kulttuurimarxismia eli sen päämäärä on hävittää VAIN valkoiset kansat ja kulttuurit."

    Höpsistä. Missä niitä sotia nyt käydään? Keitä pommitetaan eurooppalaisilla ja amerikkalaisilla aseilla? Mitkä maat on pommitettu raunioiksi ja kansat ajettu kodeistaan. Hmmm. Irak, Jemen, Syyria, Libya,.. Afghanistan. Tietenkin eurooppalaiset ja amerikkalaiset osoittivat käsittämätöntä mielikuvituksellisuutta pommittaessaan Irakin, Somalian ja Libyan valtiot kivikaudelle ja tappaessaan satoja tuhansia siviileitä. Persianlahden sodalle oli kansainvälinen YK:n mandaatti, mutta Irakin sodalle ei. Väitteet joukkotuhoaseista olivat keksittyjä. Syy sodalle oli selvä: Öljy. Eurooppalaiset ja amerikkalaiset aiheuttivat pakolais- ja terroriongelman ihan omilla toimillaan. Kyse ei suinkaan ole valkoisten hävittämisestä, vaan kahdesta asiasta:

    1. Aseteollisuudesta
    2. Öljystä

    Bonuksena on tietenkin amerikkalaisten ja eurooppalaisten kansojen hegemonian turvaaminen ja geopoliittinen peli, jossa USA:n asema maailma ainoana supervaltana turvataan satojen ympäri maailmaa sijoitettujen amerikkalaistukikohtien voimalla. Ja kyllä. Somaliassa oli kyse geopoliittisesti ja strategisesti tärkeän alueen varmistamisesta valkoisten kristityjen hallintaan.

    "Vain valkoisten asuttamia maita "monikulttuuristetaan" ja vain niihin virtaa mamuja jatkuvalla syötöllä."

    Niinkö? Minä luulin, että suuret pakolaisvirrat pysähtyivät Turkkiin, Jordaniaan ja Iraniin. Katsotko kuitenkin oikeudeksesi sen, että halutessasi voit muuttaa mihin tahansa maailman maahan työn vuoksi tai eläkepäiviä viettämään. Ovatko esimerkiksi Thaimaaseen muuttavat ja siellä lomailevat suomalaiset samalla tavalla haitallisia monikulttuuristajia? Entä mitä mieltä olet Yhdysvalloista, jossa kuitenkin alkuperäisväestön syrjäyttivät eurooppalaiset maahantunkeutujat, jotka BTW, toivat mukanaan orjakaupan ja amerikanafrikkalaisen vähemmistön? Yhdysvallat on ollut kulttuurie sulatusuuni perustamisestaan lähtien jo 250 vuotta. Entä mitä mieltä olet Suomesta? Tämän maan alkuperäiset asukkaat eli saamelaiset, jotka muuten erosivat omaksi kansakseen Pohjois-Afrikan berbereistä 9000 vuotta sitten, on vähitellen ajettu Lapin perukoille. Etkö sinäkin etnonationalisti ole yksi alkuperäiskulttuurin hävittäjistä?

    "Nykyinen kehitys tulee tuhoamaan valkoiset kansat ja kulttuurit eli koko eurooppalaisen sivilisaation. Lisäksi pyrkimys on hävittää kristinusko valkoisista maista, koska se on niiden arvopohjan perusta."

    Näin voi tapahta ilmastonmuutoksen aiheuttaman ilmastopakolaisuuden seurauksena. Nykyisellä fossiilisten polttoaineiden kulutuksella maapallon keskilämpötila nousee 4 astetta vuosisadan loppuun mennessä. Tämä nostaa merenpintaa mm. niin, että Suomen etelärannikko jää monin paikoin veden alle, Kaikkein pahimmin tämä osuu kaakkois-Aasiaan alueelle, jossa elää 90 % koko maailman väestöstä. Tällä alueella elävien miljardien ihmisten elämä on sidottu monsunikiertoon, joka on aina toiminut kellontarkasti, mutta eipä toimi enää. Kuivuuus on Kiinassakin vaikuttanut kymmenien miljoonien eläään, aavikoituminen etenee, muttal samaan aikaan massiiviset tulvat vaikuttavat satojen miljoonien elämään ja tekevät maasta ravinteettoman ja viljelykelvottoman. Valitettavasti nälkä, jano, kuivuus ja tulvalt ajavat ihmiset nykyisiltä asuinsijoiltaan, mutta tähänhän sinä et usko, koska se ei tue sinun natsi-ideologiaasi.

    "Länsimaiden vasurieliitit halveksivat omia kansojaan, kulttureitaan ja uskoaan. Globalismi eli kulttuurimarxismi on katalin aate, mikä länsimaita on koskaan riivaannut."

    Voi lapsi hyvä. Mitään kulttuurimarxismia ei ole ideologiana olemassakaan. Se on keksitty harhauttamaan kaltaisiasi peruskoulupudokkaita ja muita vähemmän lahjakkaita.

    Mistäköhän mahtaa johtua, että ateistit ovat älykkäämpiä ja lahjakkaampia kuin uskovaiset? Uskovaiset kristityistä muslimeihin ovat kaikki pelottavan typeriä ja väkivaltaisia. Ja kyllä. Islam ja kristinusko ovat molemmat vain juutalaisuuden suuntauksia. Ne ovat kaikki "kirjan" uskontoja. Islamin mukaan Jeesus oli profeetta ja sellaisena hänen edelleen menee vain Mohammed, lukutaidoton sotapäällikkö, jolla oli harhoja. Sharian tausta on juutalaisessa laissa - lue se Saatanan Raamattu, kun et mistään mitään tiedä. Länsimaiden kehitys alkoi varsinaisesti Ranskan suuren vallankumouksen jälkee (1789), jolloin Ranskaan tuli uskonnonvapaus. Valistusaatteen myötä Eurooppa sekularisoitui uskonnosta, jonka tilalle tuli sivistys ja kehitys.

    "Missä niitä sotia käydään?"!!?? Niitä käydään NYT ja muslimit kutsuvat sitä jiahdiksi!

    Pätevän laskelman mukaan Länsi-Eurooppaa muuttuu muslimienemmistöiseksi vuoteen 2047 mennessä. Ruotsi vielä nopeammin!

    Jo muutaman vuosikymmenen ovat monet imaamit saarnanneet , kuinka Eurooppa vallataan eli islamisoidaan mamutulvan ja korkean syntyvyyden avulla. Jopa Muammar Khaddafi puhui siitä, vaikka ei ollut edes muslimi.

    Muslimijohtajat näet tajusivat, että Eurooppaa ei voi vallata ja käännyttää pakolla sotilaallisesti. Siksi he kehottavat muslimeja muuttamaan Euroopaan ja käskevät heitä lisääntymään nopeasti.

    Voi lapsi hyvä! Juuri sinuinlaisista " hyödyllisistä idiooteista" Lenin puhui, kun viittasi länsimaiden marxilaiseen älymystöön. Siilä erotuksella. että et kuulu älymystöön...


   • Anonyymi kirjoitti:

    Tyypillistä vasurien (eli kultuurimarxistien!) propagandaa koko tuo natsi-yhteyden korostaminen! Ihan kuin joku asia TÄYTYISI olla valhe, kun ihan natsitkin siitä puhuivat? ;-)

    Eräs suuri ajattelija sanoi osuvasti, että natsit olivat 90%.sti oikeassa, mutta se jäljelle jäävä 10% oli liian pahaa siedettäväksi. Olen samaa mieltä.

    Sen sijaan nämä näennäsidemokrtaiat ovat korkeintaan 50% oikeassa, mutta se 50% ei ole liian huonoa siedettäväksi. JOTEN jos viitataatn natsien ajatteluun, niin sehän on pikemminkin todiste asian totuudellisuudesta!

    Kulttuurimarxismin(uusmarxismin) henkinen isä oli italialainen Antonio Gramsci. Sen moottori oli ns. Frankfurtin koulun jäsenet. Taktiikan viimeistelijä oli amerikanjuutalainen Saul Alinsky.

    Paneurooppalais-liike liittyy kultttuurimarxismiin. Sehän pyrkii hävittämään valkoisen eli eurooppalaisen rodun Euroopasta. Nimenomaan masiivisten väestönsiirroilla muista maanosista.

    Sekä globalismi ja paneuroopalaisuus on suunnattu vain yhtä uskontoa eli kristinuskoa vastaan. Koska se on valkoisten kansojen uskonto ja arvopohjan perusta.

    Kulttuurimarxismin päätaktikon Alinskyn teoksessa( Rules For radicals) korostetaan, että heilä ei ole moraalia lainkaan!? Toisin kuin heidän vastustajillaan, mikä kuvataan heikkoudeksi? Ja että VALEHTELU kuuluu tärkeänä osana heikäläisten taktiikkaan!

    SINÄ olet näköjään joko typeryyttäsi tai kavaluuttasi ominut tuon globalistisen moraalin ja taktiikan..

    "Tyypillistä vasurien (eli kultuurimarxistien!) propagandaa koko tuo natsi-yhteyden korostaminen! Ihan kuin joku asia TÄYTYISI olla valhe, kun ihan natsitkin siitä puhuivat? ;-)"

    "Pietari keskeytti hänet ja sanoi: 'Vaikka kaikki muut luopuisivat sinusta, minä en koskaan luovu.' Jeesus vastasi: 'Totisesti: tänä yönä, ennen kuin kukko laulaa, sinä kolmesti kiellät minut.' Pietari sanoi: 'Vaikka minun pitäisi kuolla kanssasi, minä en ikinä sinua kiellä.' Samaa vakuuttivat muutkin opetuslapset."

    Te nykyiset knsallissosialistit olette imuroineet kaikki oppinne natseilta, mutta kiellätte ideologisen kotimaanne niin kuin Pietari Jeesuksen. Te olette tekopyhiä valehtelijoita.

    "Eräs suuri ajattelija sanoi osuvasti, että natsit olivat 90%.sti oikeassa, mutta se jäljelle jäävä 10% oli liian pahaa siedettäväksi. Olen samaa mieltä."

    Kuka oli tämä suuri "eräs ajattelija"?

    "Sen sijaan nämä näennäsidemokrtaiat ovat korkeintaan 50% oikeassa, mutta se 50% ei ole liian huonoa siedettäväksi. JOTEN jos viitataatn natsien ajatteluun, niin sehän on pikemminkin todiste asian totuudellisuudesta!"

    Suomessa vallitsee edustuksellinen demokratia kuten useimmissa sivistyneissä ihmisoikeuksia ja sananvapautta kunnioittavissa valtioissa. Näin on toki ollut Suomen perustamisesta lähtien. Se pitääkö natsien oppeja hyväksyttävinä on ideologinen, poliittinen ja eettinen valinta. Demokratiaa se ei ole, sillä kansallissosialistinen työväenpuolue esti enemmistön saatuaan käytännössä kaikkien muiden puolueiden toiminnan, jolloin Kolmannen valtakunnan Saksa oli yksipuoluejärjestelmä ja meritokratia.

    "Kulttuurimarxismin(uusmarxismin) henkinen isä oli italialainen Antonio Gramsci. Sen moottori oli ns. Frankfurtin koulun jäsenet. Taktiikan viimeistelijä oli amerikanjuutalainen Saul Alinsky."

    --> Vankilavihkoissa Gramsci hahmotteli uudenlaista marxilaisuuden teoriaa ja toimintaperiatteita, jotka erosivat jyrkästi ajan hallitsevasta stalinistisesta ideologiasta. Gramsci korosti, että demokratia ja kansalaisvapaudet ovat arvoja, joita ei tule loukata vallankumouksenkaan oloissa. Hän myös vaati taiteilijoiden ja tiedemiesten rajoittamatonta luomisvapautta. Itseään Gramsci piti machiavellilaisena: ”Kansa on Ruhtinas.” <-- ei minulla ole mitään vastaansanomista tuohon.

    ---> Saul David Alinsky (30. tammikuuta, 1909 – 12. kesäkuuta 1972) oli amerikkalainen kansalaisaktivisti, jota pidetään yhtenä nykyaikaisen kansalaisjärjestötoiminnan perustajista. Hän pyrki kohentamaan Yhdysvaltojen köyhien asuinalueiden olosuhteita, ja 1950-luvulta lähtien hän keskittyi afroamerikkalaisen väestönosan elinolojen parantamiseen erityisesti Chicagon, New Yorkin ja Kalifornian ghetoissa. Alinskyn metodit olivat usein tarkoituksellisen provosoivia, koska hän uskoi että naurettavin taktiikka voi olla tehokkain. Hän uhkasi kerran järjestää ”pieruhyökkäyksen” Rochesterin kaupunginorkesterin konserttiin, jossa yleisö koostui kaupungin silmäätekevistä. Suunnitelman mukaan aktivistien tuli syödä runsaasti papuja ennen konserttia ja siirtyä sitten salin puolelle kilpailemaan orkesterin puhallinsoitinten kanssa. Pelkkä uhkaus riitti tavoitteen saavuttamiseen, eikä suunnitelmaa tarvinnut toteuttaa. Samoin kävi Chicagossa, jossa Alinsky uhkasi järjestää O'Haren lentokentän vessoihin hyvin pukeutuneita mustia miehiä varaamaan kaikki pisoaarit." Vaikuttaa aika duudsonilta.

    Frankfurtin koulukuntaan lukeutuu joukko arvostettuja filosofeja ja sosiologeja: Marx Horkheimer, Theodor Adorno, Herbert Marcuse, Erich Fromm, Leo Löwenthal, ja Jürgen Habermas. Fraknfurtin koulukunta edusti Kriittistä teoriaa, jonka mukaan:

    kapitalistisessa yhteiskunnassa lisääntyvän teknistymisen, tieteellisen edistyksen ja tästä seuraavan byrokratisoitumisen takia yksilöt vieraantuvat ja siten yksilön merkitys katoaa. Yksilöiden välisistä suhteista tulee traditionaalisten siteiden löyhtyessä tavaravälitteisiä ja ne muuttuvat entistä enemmän taloudellisiksi vaihtosuhteiksi. Oppi katsoo, että tästä seuraa täysin hallittu maailma, joka kontrolloi yksilöä sosiaalisesti ja alistaa idealismin, nonkonformismin, epäkonventionaalisuuden ja luovuuden. Kriittinen teoria edellyttää, että filosofialla tulisi olla yhteiskunnassa keskeinen ja käytännöllinen rooli paremman tulevan yhteiskunnan luomiseksi.

    Frankfurtin koulukunan ideologiaan marx vaikutti ja se käsitteli yhteiskuntaa. Mitään kulttuurimarxismi tai Euroopan tummentamiseen tähtävää oppia se ei sisällä. Se on täysin tuulesta temmattu juttu. Marx itse puolusti köyhien ja työläisten asemaa. Hän kuoli kolmisenkymmentä vuotta ennen NL:n syntymää, joten Neuvostoliitosta ja sen stalinistisesta politiikasta Marxia ei voi syyttää.

    Paneurooppalais-liike liittyy kultttuurimarxismiin. Sehän pyrkii hävittämään valkoisen eli eurooppalaisen rodun Euroopasta. Nimenomaan masiivisten väestönsiirroilla muista maanosista." - Kyllä, jos skoo äärioikeistolaisten valheita.


  • Suuri osa eurooppalaisista on aivopesty ajattelemaan, että kun ilmasto muuttuu, niin miljoonat lähtee tulemaan tänne, ja ne kaikki pitää ottaa vastaan koska rakkaus.
   Oikeesti siinä vaiheessa pitää kaivaa aseet esiin ja ryhtyä puolustamaan elintilaansa.
   Niin on aina ennenkin tehty, eikä mikään muu ratkaisu ole oikeasti toiminut.
   Maailma on tässä tilassa vain ja ainoastaan lässyttäjien takia.

   • "Suuri osa eurooppalaisista on aivopesty ajattelemaan, että kun ilmasto muuttuu, niin miljoonat lähtee tulemaan tänne, ja ne kaikki pitää ottaa vastaan koska rakkaus."

    Suurin osa eurooppalaisista ja maailman väestöstä on riittävän älykkäitä ymmärtääkseen esitetyt faktat. Pieni typerysten joukko taistelee tosiasioita vastaan. Mielestäni sen on yhtä sälittävää kuin flättäreiden touhu. Sillä, mitä Greta Thunberg, media, vihervasurit tai 97 % tutkijoista ja tutkimuspapereista sanoo, ei ole merkitystä. Yksinkertainen fysiikka osoittaa, miksi maapallo lämpenee.

    Perusasiat:
    1. Sähkömagneettinen säteily ilmenee eri aallonpituuksina infrapunasta näkyvän valon kautta ultraviolettiin. Tärkeää on, että aurinkon säteily lämmittää. Uskotko tämän?
    2. Auringon säteilemä energia voidaan muuttaa aurinkokennoissa sähköksi. Onko tämä totta vai tarua?
    3. Auringosta maahan kohdistuu energiaa keskimäärin 342 wattia neliömetrille joka sekunti. Päiväntasaajalla määräon suurempi, navoilla pienempi. Luku on keskiarvo. Comprende?
    4. Maahan tulevasta säteilyenergiasta 235 wattia neliömetrille absorboituu lämpönä; tästä 67 wattia ilmakehään ja 168 maahan ja meriin - siis jokaista neliömetriä kohden keskimäärin.
    5. Maahan kohdistuvasta säteilystä 107 wattia per neliömetri per sekunti heijastuu takaisin avaruuteen. Mitä enemmän valkoista pintaa, sitä suurempi osa säteilystä heijastuu ja miä enemmän tummaa pintaa, sitä enemmän säteilyä sitoutuu lämpönä.
    6. Hiilidioksidin määrä ilmakehässä on lisäänynyt 40 % esiteolliseen aikaan verrattuna. Sitä on ilmakehässä hyvin vähän, mutta se sitoo lämpöä yhdeksän kertaa tehokkaammin kuin vesihöyry. Esiteolliseen aikaan verrattuna maapallon sitoma lämpömäärä on kasvanut 2,6 wattia neliömetrille per sekunti. Eihän se kuulosta pahalta.
    7. Tästä 2,6 watista 1,5 wattia lämpösäteilyä on sitoutunut ilmakehän hiilidioksidiin, 0,5 wattia metaaniin,, 0,2 wattia typpioksideihin, 0,2 wattia vesihöyryyn ja 0,2 wattia hiilivetyihin. Huomaatko? Hiilidioksidi sitoo enemmän lämpösäteilyä kuin muut kasvihuonekaasut yhteensä.

    Mutta mitä se tarkoittaa ja onko sillä merkitystä? Kasvihuoneilmiö, joka ymmärrettiin jo 1820-luvulla, pitää maapallon keskilämpötilan 30 astetta lämpimämpänä, kuin mitä lämpötila olisi ilman kasvihuoneilmiötä. Se mahdollistaa elämän. Venuksessa kasvihuoneilmiö on karannut ja planeetan pintalämpötila on yli 400 asetta - se on kuumempikuin Aurinkoa lähempänä sijaitseva Merkurius. Marsin kaasukehä on niin ohut, että kasvihuoneilmiötä ei synnyt ja siksi Marsin keskilämpötila on -50 astetta.

    Kun ilmakehän hiilidioksidipitoisuus kasaa, myös kasvihuoneilmiö tehostuu, eli ilmakehään sitoutuu enemmän lämpöä. Tämä johtuu fossiilisista polttoaineista, koska ilmakehän hiilidioksidi koostuu isotoopeista 12 ja 13, jotka ovat seurausta fossiilisista polttoineista. Jos ilmiö johtuisi auringosta, yläilmakehä lämpenisi, mutta näin ei tapahdu; vain alailmakehä lämpenee. Itse asiassa auringon aktiivisuu on laskenut jo 100 vuotta, vaikka ilmasto on samana aikana lämmennyt. Myöskään kiertorataheiladus ei selitä ilmiötä. Jää vain yksi vaihtoehto: ihminen.

    Ihimiskunta tuottaa vuosittain biljoonia tonneja hiilidioksidia. Määrä vain lisääntyy, vaikka ilmaston lämpenemisestä varoiteltiin jo 1980-luvulla. Samaan aikaan hiiltä sitovia metsiä kaadetaan ja kulotetaan kiihtyvällä tahdilla. Tämä johtaa laskelmien mukaan 4 asteen maapallon keskilämpötilan kasvuun vuoteen 2100 mennessä. Se on ihan aikuisten oikeasti aivan vitun paha skenaario. Pahimmin ilmiö kohdistuu kaakkois-Aasiaan, jossa elää 90 prosenttia maailman väestöstä.

    "Oikeesti siinä vaiheessa pitää kaivaa aseet esiin ja ryhtyä puolustamaan elintilaansa.
    Niin on aina ennenkin tehty, eikä mikään muu ratkaisu ole oikeasti toiminut."

    Eiköhän sieltä tulla aseiden kanssa pohjoiseen. Siinä ei paljon paina suomalainen puolustustahto kun Kiina lähtee etenemään pohjoiseen ja länteen työntäen edellään pakolaisvirtoja. En epäile, ettetkö olisi valmis tappamaan naisia ja lapsia rajalle, mutta sinä oletkin sankari!

    "Maailma on tässä tilassa vain ja ainoastaan lässyttäjien takia."

    Maailma on tässä tilassa kaltaistesi idioottien vuoksi. Analogiana: Menet lääkärille voimakkaan kylkikivun vuoksi. Lääkäri tutkii, ottaa verikokeet, ultraäänikuvat jne. Hän vakavoituu ja sanoo: -maksasi on todella huonossa kunnossa. Jos et korjaa elintapojasi, kuolet 1-2 vuodessa. Sitten hän märää sinulle kipulääkkeitä, jotka helpottavat oireisiin. Pian unohdat lääkärin sanat ja mietit, että tämä oli väärässä. Aika kuluu. Pian tuleekipujen lisäksi muitakin oireita. Hakeudut sairaalaan. Sama lääkäri tutkii sinu ja toteaa - okei, olen pahoillani, mutta maksasi on niin huonossa kunnossa, että se lopettaa toimintansa viikoissa. Uutta maksaa ei voida antaa elintapojesi vuoksi. Mitään ei ole tehtävissä.

    Tuttavapiirissäni neljä henkilöä on elänyt tämän tarinan. Kolme kuoli ja yksi kuunteli lääkäriä. Optus: luota niihin, jotka tietävät enemmän kuin sinä!


   • Anonyymi kirjoitti:

    "Suuri osa eurooppalaisista on aivopesty ajattelemaan, että kun ilmasto muuttuu, niin miljoonat lähtee tulemaan tänne, ja ne kaikki pitää ottaa vastaan koska rakkaus."

    Suurin osa eurooppalaisista ja maailman väestöstä on riittävän älykkäitä ymmärtääkseen esitetyt faktat. Pieni typerysten joukko taistelee tosiasioita vastaan. Mielestäni sen on yhtä sälittävää kuin flättäreiden touhu. Sillä, mitä Greta Thunberg, media, vihervasurit tai 97 % tutkijoista ja tutkimuspapereista sanoo, ei ole merkitystä. Yksinkertainen fysiikka osoittaa, miksi maapallo lämpenee.

    Perusasiat:
    1. Sähkömagneettinen säteily ilmenee eri aallonpituuksina infrapunasta näkyvän valon kautta ultraviolettiin. Tärkeää on, että aurinkon säteily lämmittää. Uskotko tämän?
    2. Auringon säteilemä energia voidaan muuttaa aurinkokennoissa sähköksi. Onko tämä totta vai tarua?
    3. Auringosta maahan kohdistuu energiaa keskimäärin 342 wattia neliömetrille joka sekunti. Päiväntasaajalla määräon suurempi, navoilla pienempi. Luku on keskiarvo. Comprende?
    4. Maahan tulevasta säteilyenergiasta 235 wattia neliömetrille absorboituu lämpönä; tästä 67 wattia ilmakehään ja 168 maahan ja meriin - siis jokaista neliömetriä kohden keskimäärin.
    5. Maahan kohdistuvasta säteilystä 107 wattia per neliömetri per sekunti heijastuu takaisin avaruuteen. Mitä enemmän valkoista pintaa, sitä suurempi osa säteilystä heijastuu ja miä enemmän tummaa pintaa, sitä enemmän säteilyä sitoutuu lämpönä.
    6. Hiilidioksidin määrä ilmakehässä on lisäänynyt 40 % esiteolliseen aikaan verrattuna. Sitä on ilmakehässä hyvin vähän, mutta se sitoo lämpöä yhdeksän kertaa tehokkaammin kuin vesihöyry. Esiteolliseen aikaan verrattuna maapallon sitoma lämpömäärä on kasvanut 2,6 wattia neliömetrille per sekunti. Eihän se kuulosta pahalta.
    7. Tästä 2,6 watista 1,5 wattia lämpösäteilyä on sitoutunut ilmakehän hiilidioksidiin, 0,5 wattia metaaniin,, 0,2 wattia typpioksideihin, 0,2 wattia vesihöyryyn ja 0,2 wattia hiilivetyihin. Huomaatko? Hiilidioksidi sitoo enemmän lämpösäteilyä kuin muut kasvihuonekaasut yhteensä.

    Mutta mitä se tarkoittaa ja onko sillä merkitystä? Kasvihuoneilmiö, joka ymmärrettiin jo 1820-luvulla, pitää maapallon keskilämpötilan 30 astetta lämpimämpänä, kuin mitä lämpötila olisi ilman kasvihuoneilmiötä. Se mahdollistaa elämän. Venuksessa kasvihuoneilmiö on karannut ja planeetan pintalämpötila on yli 400 asetta - se on kuumempikuin Aurinkoa lähempänä sijaitseva Merkurius. Marsin kaasukehä on niin ohut, että kasvihuoneilmiötä ei synnyt ja siksi Marsin keskilämpötila on -50 astetta.

    Kun ilmakehän hiilidioksidipitoisuus kasaa, myös kasvihuoneilmiö tehostuu, eli ilmakehään sitoutuu enemmän lämpöä. Tämä johtuu fossiilisista polttoaineista, koska ilmakehän hiilidioksidi koostuu isotoopeista 12 ja 13, jotka ovat seurausta fossiilisista polttoineista. Jos ilmiö johtuisi auringosta, yläilmakehä lämpenisi, mutta näin ei tapahdu; vain alailmakehä lämpenee. Itse asiassa auringon aktiivisuu on laskenut jo 100 vuotta, vaikka ilmasto on samana aikana lämmennyt. Myöskään kiertorataheiladus ei selitä ilmiötä. Jää vain yksi vaihtoehto: ihminen.

    Ihimiskunta tuottaa vuosittain biljoonia tonneja hiilidioksidia. Määrä vain lisääntyy, vaikka ilmaston lämpenemisestä varoiteltiin jo 1980-luvulla. Samaan aikaan hiiltä sitovia metsiä kaadetaan ja kulotetaan kiihtyvällä tahdilla. Tämä johtaa laskelmien mukaan 4 asteen maapallon keskilämpötilan kasvuun vuoteen 2100 mennessä. Se on ihan aikuisten oikeasti aivan vitun paha skenaario. Pahimmin ilmiö kohdistuu kaakkois-Aasiaan, jossa elää 90 prosenttia maailman väestöstä.

    "Oikeesti siinä vaiheessa pitää kaivaa aseet esiin ja ryhtyä puolustamaan elintilaansa.
    Niin on aina ennenkin tehty, eikä mikään muu ratkaisu ole oikeasti toiminut."

    Eiköhän sieltä tulla aseiden kanssa pohjoiseen. Siinä ei paljon paina suomalainen puolustustahto kun Kiina lähtee etenemään pohjoiseen ja länteen työntäen edellään pakolaisvirtoja. En epäile, ettetkö olisi valmis tappamaan naisia ja lapsia rajalle, mutta sinä oletkin sankari!

    "Maailma on tässä tilassa vain ja ainoastaan lässyttäjien takia."

    Maailma on tässä tilassa kaltaistesi idioottien vuoksi. Analogiana: Menet lääkärille voimakkaan kylkikivun vuoksi. Lääkäri tutkii, ottaa verikokeet, ultraäänikuvat jne. Hän vakavoituu ja sanoo: -maksasi on todella huonossa kunnossa. Jos et korjaa elintapojasi, kuolet 1-2 vuodessa. Sitten hän märää sinulle kipulääkkeitä, jotka helpottavat oireisiin. Pian unohdat lääkärin sanat ja mietit, että tämä oli väärässä. Aika kuluu. Pian tuleekipujen lisäksi muitakin oireita. Hakeudut sairaalaan. Sama lääkäri tutkii sinu ja toteaa - okei, olen pahoillani, mutta maksasi on niin huonossa kunnossa, että se lopettaa toimintansa viikoissa. Uutta maksaa ei voida antaa elintapojesi vuoksi. Mitään ei ole tehtävissä.

    Tuttavapiirissäni neljä henkilöä on elänyt tämän tarinan. Kolme kuoli ja yksi kuunteli lääkäriä. Optus: luota niihin, jotka tietävät enemmän kuin sinä!

    Voit olla varma, että sekin lääkäriä kuunnellut kuolee, vaikka kuunteli niitä jotka tietävät.


  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Joskus naista ei vaan tajua

   Nainen ostaa netistä tavaraa 30 eurolla kengät ja sitten lähtee hakee niitä 30km päästä eli ajaa 60 km edestakas kun kaupassa samat kengät maksaa 40 e
   Parisuhde
   29
   1504