Aihealueet

Listaukset

  Osta uusi auto niin ei tarvi itkeä ja valittaa romuista

  Anonyymi

  Minä tein tänään niin. Vaihdoin auton josta maksoin 59900e niin autoon joka on uusi ja maksoin 69900e. Sain hyvityksen 60000e tästä käytetystä eli ihan hyvin kun ajoin sillä 2kuussa 7000km. Nyt alla uusi auto jossa pitkä huoltoväli ja kaikki uutta ilman murheita. Sain tästä uudesta vielä 6500e alennuksen eli 69900e oli lopullinen hinta alen jälkeen. Tein hyvät kaupat ja korko oli 0,99% todellinen joku 1,30%. Kokonaan velaksi niinkuin aina.

  9

  <50

   Vastaukset

   • Olet siis velkaa autosta jonka "haltija " saat rahoituslaitoksen armosta olla.
    Joka sivumennen sanoen on 70 000€ velkaa.

    Mieluummin pikkuvikainen ranskalainen jolla ei taloudellista arvoa kuin vuoden brutto- tai puolentoista vuoden netto-palkka velkaa.
    Muita hyviä ovat Skodat, Datsiat tai Ssangyongit

    Jos taas kehut liisingillä niin kolmen vuoden jälkeen rahat ovat menneet eikä sulla ole minkäänlaista autoa.

    • Viimeset 15vuotta olen ollut velkaa paperilla 50-100t e autosta. Koskaan en ole maksanut yhtä autoa yli vuotta enkä koskaan viimeistä isompaa erää. Isot tulot kun on niin voi tehdä näin.


    • Köyhien puhetta pelätä velkaa. Jos on paljon rahaa voi hyvin ottaa velkaa pienellä korolla ja olla sitomatta rahaa autoon. Minulla on osakkeissa ja kiinteistössä ihan mukava potti eikä tulisi mieleenkään laittaa rahaa osakkeista autoon. Osakkeista saa vuodessa ihan kivat tuotot kun autoissa ne kuluu. Auton kuitenkin tarvitsen ja pitäähän elämästä nauttiakkin kun voi.


    • Anonyymi kirjoitti:

     Viimeset 15vuotta olen ollut velkaa paperilla 50-100t e autosta. Koskaan en ole maksanut yhtä autoa yli vuotta enkä koskaan viimeistä isompaa erää. Isot tulot kun on niin voi tehdä näin.

     Nerokasta, voihan sitä rahansa tyhmemminkin käyttää, en tosin tiedä miten?
     No kukaan oikeasti isotuloinen ei täällä tuollaisia kirjoita, joku päivärähakeikkapoika ehkä, mutta ne tulot ei riitä luokkaan isot tulot.


   • Kalliin auton pitäminen on kallista puuhaa oli se hankittu vaikka miten. Se on faktaa ja halvalla vanhalla saa kaikkein halvimmat kilometrit ilman pakollisia suuria menoja.
    Tulot ja varallisuus on keskimäärin Suomessa alhaisella tasolla ja suurin omaisuus on sidottu asuntoon, mikä on kuitenkin järkevintä ja turvallisinta pitkällä aikavälillä.

    • Kun on tässä 30vuotiaana asunto maksettu niin mikä on ongelma käsittää että voi ostaa auton velaksi?🤣 köyhiä harmittaa toki sen olen huomannut. Aina köyhät marisee täällä kuinka ei kannata ottaa autovelkaa, kateus paistaa läpi kun itsellä näyttää punaista naama yhdenkin luottohakemuksen jälkeen...ei meinaan mene köyhällä läpi 70-100tonnin autoon 0% käsirahalla..tottakai se harmittaa...no mutta ethän sä pystyisi edes niitä osareita maksamaan😅


    • Anonyymi kirjoitti:

     Kun on tässä 30vuotiaana asunto maksettu niin mikä on ongelma käsittää että voi ostaa auton velaksi?🤣 köyhiä harmittaa toki sen olen huomannut. Aina köyhät marisee täällä kuinka ei kannata ottaa autovelkaa, kateus paistaa läpi kun itsellä näyttää punaista naama yhdenkin luottohakemuksen jälkeen...ei meinaan mene köyhällä läpi 70-100tonnin autoon 0% käsirahalla..tottakai se harmittaa...no mutta ethän sä pystyisi edes niitä osareita maksamaan😅

     Niinpä. Kuitenkin 90% kalliista autoista ostetaan velaksi. Köyhiä ja tyhmiä kaikki? Tuskimpa. Fiksu ihminen osaa käyttää rahansa myös fiksusti ja auto kannattaa maksaa nimenomaan erissä pienellä korkotasolla joka nyt on.


    • Anonyymi kirjoitti:

     Kun on tässä 30vuotiaana asunto maksettu niin mikä on ongelma käsittää että voi ostaa auton velaksi?🤣 köyhiä harmittaa toki sen olen huomannut. Aina köyhät marisee täällä kuinka ei kannata ottaa autovelkaa, kateus paistaa läpi kun itsellä näyttää punaista naama yhdenkin luottohakemuksen jälkeen...ei meinaan mene köyhällä läpi 70-100tonnin autoon 0% käsirahalla..tottakai se harmittaa...no mutta ethän sä pystyisi edes niitä osareita maksamaan😅

     100 tonnin auton arvo putoo n.18 tuhatta ekana vuonna. Vaikea on tuosta olla kateellinen. Auto se vaan on.


   • Mulla ok-talo Helsingissä, muutama sijoitusasunto, mökki ja vene. Osakkeita jonkin verran ja talletuksiakin riittävästi.

    Ostin 5 vuotta sitten auton 3000 eurolla ja olen ajanut sillä 150000 km. Pari tonnia on mennyt korjauksiin ja huoltoihin. Autolla voin vetää 1800 kilon venetraileria, jonka takavetoinen auto kiskoo rampilta helposti.

    Se on vaan tyhmää maksaa liikaa.

   suomi24-logo

   Osallistu keskusteluun

   Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Käsienpesu yhtä lähes tyhjän kanssa - Koronavirus leviää ilman välityksellä

    Kymmenet kirkossa käyneet saivat koronatartunnan Saksassa https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006517138.html "Yli 40 ihmistä on saanut koronavirustartu
    Maailman menoa
    208
    9877
   2. Millä oikeudella presidenttin Niinistö tenttasi pääministeriä ja eduskunnan puhemiestä eilen tv:ssä?

    Ei presidentti ole pääministerin esimies eikä eduskunnan puhemiehen esimies. Kummallinen tilaisuus. Yrittikö nöyryyttää Marinia ja Vanhasta?
    Maailman menoa
    202
    4145
   3. Trump häviää Presidentin vaalit ? Ennuste

    https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006516345.html Tuon mukaan Biden saa murskavoiton. Vaaleihin on aikaa, joten tilanne saattaa muuttua
    Maailman menoa
    122
    4023
   4. Sofia Belof on nyt Eiranrannan Stefun kotirouva

    Taas Seiska oli oikeassa, vaikka Sohvi jälleen oli kieltänyt muuttavansa Stefun omistamiin asuntoihin. Muuttopuuhissa neitonen oli heti kun ex:n isä h
    Kotimaiset julkkisjuorut
    156
    3205
   5. Martina Nannalle viinille

    Martina menee Nannalle viinille. Naapurin Roope on Martinan kuskina. Siis mitäh... Minkä ikäinen tuo Roope on? Tosi nuoria ystäviä Martinalla on. Pape
    Kotimaiset julkkisjuorut
    77
    1952