Usko Raamatun profetioihin

Anonyymi

Raamatun profetiat toteutuvat tässä lopunajassa.
Sielunvihollinen ja henkivallat vaikuttavat.

Rinkebyn toivoton kohtalo

https://www.kansalainen.fi/ammattiliitto-kieltaa-vartijoiden-tyoskentelyn-rinkebyssa-yhden-haavoituttua-luodista/

》Ruotsin Ambulanssiliiton puheenjohtaja vaati keväällä 2017 henkilöstölleen sotilasvarusteita, koska lääkintähenkilöstö joutuu vaaraan hälytystehtävissä no go -alueille. Osan ambulanssihenkilöstöstä kerrottiin kärsivän posttraumaattisen stressin oireista pelon vuoksi.《

Länsimainen pohjoismainen sivistys- ja hyvinvointiyhteiskunta ja ambulanssimiehet saavat normaalitöistään posttraumaattista stressiä. Miten näin on päässyt käymään?

Onko se toisaalta mikään ihme, kun kaikki puhuminen aiheesta kielletään ja epäkohdat mainitseva on rasistirikollinen. Ja jos joku Trump huomauttaa siitä, niin naapurimaan epäpätevä ex-pm rientää tiedottamaan kyseessä olevan turvallisen onnelan.

Näin Neuvostoliittokin pääsi syntymään: ongelmista ei saanut puhua, koska se oli pahaa kritiikkiä ideologiaa kohtaan. Toisinajattelijat, jotka eivät jakaneet aatteen autuutta suljettiin vankiloihin tai tapettiin.

Suomessakin matu- ja sateenkaariaatteen vastustajat erotetaan, tuomitaan sakkoihin, jos ei vankilaan. Ei saa kritisoida aatetta, jossa ei ole mitään vikaa.

Huomaa, että matupolitiikka on tietoista politiikkaa: matubisneksellä rikastutaan, saadaan orjatyövoimaa ja uusia äänestäjiä. Siinä uskotaan monikulttuuriseen sateenkaaren kirjavaan suvaitsevaan onnelaan, jossa kaikki ovat vihervasemmistolaisia.

Tuokin olisi kauheaa, mutta se ei edes ole toteutumassa; lopputulos on kaaos ja väkivalta. Kommunismissakin uskottiin aatteen saavan aikaan paratiisin, ja sitä ajettiin pakolla ja väkivallalla.

Eikö pitäisi ruveta epäilemään kaikkia aatteita, joita ajetaan väkisellä ja joita ei saa kritisoida? Miten ne voivat olla onnellisia? Saako aseella uhkaamalla paratiisin?

5

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      raamatun profetiat on toteutuneet kautta aikojen, ja raamatun profetiat toteutuu edelleen.
      pitäisikö sitä ihmetellä ?

    • Tässäkin kohtaa raamatun profetia toteutuu ....nykymaailma on erittäin raaka ,vaikka monet sanoo ..ainahan sitä ihmisiä tapettu ,mutta nyt kun isketää pommeilla islamin taholta kehen tahansa ns vääräuskoiseen eli kristittyihin tai juutalaisiin niin sekin pajastaa sen raakuuden ja välinpitämättömyyden ihmisen ainoaa elämää kohtaan.

      Samalla paljastuu tuo saatanallinen tausta kun saatana iskee nimenomaan oikeisiin uskoviin eli kristittyihin ja tuleviin osaan eli juutalaisiin ,joista tulee vielä kristittyjä osasta ja heidän kääntymyksensä aika sysää lopun hetken taphtumat käyntiin tai kiihdyttää vauhtia kun Herra saapuu hakemaan omansa,

      Toki sitä ennen on kauhea aika ja kristityt ovat siinä mukana ja antikristus yms ,jonka aika on lähellä kun jälleen nämä saatanalliset merkit voimistuu ,joita näemme ympärillämme.

      Suomessa eduskunnassa saatanaa edustaa suoraan vasemmisto ja vihreät ja apuna muut ns kommunisti ateistiseen perimään kuukuvat puolueet .He toimivat suoraan saatanan ajatuksen ohjaamina yrittäen esim saada islamisteja suomeen ja sehän on sama kuin isänmaan petturuus .Se todella on sitä .
      islamin tehtävä on tuoda kuolemaa ,missä se liikkuu ja alistaa kansa islamin tahdon alle .Se ei tule meillä onnistumaan niin pitkään kun kristityt ovat suomessa ja rukoilee ja toimii ,mutta me toimimme aina ilman väkivaltaa sillä Kristuksen omat ei syyllisty väkivaltaan .
      Suomen kansa ...ja eduskunta myös ...Kuulkaa tämä ...Älkää päästäkö islamin uskoisia yhtään enää maahamme ja laittakaa valtio säädöksillä kristittyjen perinteet entistä suurempaan nousuun .
      Meillä on oikea uskonto ja oikea Kuningas Jeesus ,joka on taannut meille vaurauden ja yltäkylläisyyden sellaisena kun se tässä maailman ajassa voi olla .

      Pysykäämme vauraana ja pitäkäämme liitto Kristuksen kanssa ja mielistykäämme nöyryyteen ,että meitä ei tuho saavuta.Nyt näemme ,että me olemme jumissa kun olemme päästäneet niiden saatanan puolueiden kautta nämä saatanan avioliittokuviot voimaan.....mitä te teette ...!!!!!!! Miettikää.Halooooo..Herätys!!

      • Anonyymi

        ainakaan toisten syytteleminen, ei auta ketään.

        maailma on se mikä on.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        ainakaan toisten syytteleminen, ei auta ketään.

        maailma on se mikä on.

        Herätys on profetoitu alkavaksi luterilaisesta kirkosta ja tässä linkissä on vahva Pyhän Hengen vaikutus luterilaisessa herätysseurakunnassa ja salit on täysiä. https://www.youtube.com/watch?v=wsbrMnps_cs


      • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      134
      3599
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      110
      1409
    3. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      271
      1320
    4. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      69
      1239
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      17
      1134
    6. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1081
    7. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      45
      1028
    8. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      57
      1019
    9. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1016
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      53
      938
    Aihe