Tuulivoimarakentaminen ja luonnonsuojelujärjestöt

Anonyymi

Aikovatko Suomen luonnonsuojelujärjestöt vain katsella hiljaa vierestä, kun tuulivoimarakentamisella tuhotaan Suomen metsäluontoa ja isoja erämaa-alueita?
Suunnitelmissa on rakentaa tuhansia voimaloita lähinnä Pohjois-Suomeen ja kuljettaa sähkö Etelä_Suomeen useita voimajohtolinjoja pitkin, joista tällä hetkellä on rakenteilla ns. Metsälinja, jota myös tuulivoimlinjaksi kutsutaan. Suunnitteluasteella on kuitenkin useita muitakin voimajohtolinjoja pohjoisesta etelään.
Suomen metsäluonto on tarkoitus raiskata pysyvästi tuhansien ja taas tuhansien hehtaarien alueelta näillä tuulivoimaloilla ja vaimajohtolinjoilla.
Saksassa samaa yritettiin myös eli oli tarkoitus rakentaa Pohjois-Saksa täyteen tuulivoimaloita ja kuljettaa sähkö voimajohtolinjoja Etelä-Saksaan, mutta siellä onneksi ihmiset heräsivät ajoissa ja suunnitelmat saatiin pysäytettyä.
Nyt olisi meillä Suomessakin aika toimia ja pysäyttää tällaiset massiiviset Suomen luonnon tuhoamisaikeet. Suomen luonnonsuojelujärjestöt herätkää siis toimimaan!

9

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Nyt jo risteilee 100m leveitä voimalinjoja pitkin ja poikin ympäri suomea. Sähkö pitäisi tuottaa siellä missä on kulutuskin.

    • Anonyymi

      Maakotkan pesimisreviirit tuhoataan totaalisesti ainakin pohjanmaalla, luontoliitto on hiirenhiljaa, maakotkakantaa on saatu hiljalleen palamaan entisille asuinsijoilleen, nyt elinpiiri tuhotaan ja kotkahan on juuri herkimpiä jotka joutuvat lapojen uhriksi, samoin hylkäävät pesänsä jos tulee liikaa ulkopuolista häiriötekijää.

    • Anonyymi

      Tosta vois kyllä tehdä kantelun Euhn. ois kiva nähdä miten käy maakotkan on erityisuojelussa tietääkseni.

      • Anonyymi

        Maakotkan reviiri 150-300 neliökilometriä, jos katotaan tuota tuulivoima karttaa Pohjanmaalla rannikolta itään päin niin pahalta näyttää, ja lisäksi mitä uusia Myllyprojekteja on meneillään, niin ahdasta tulee olemaan niin kotkalla, kalasääksellä kuin muuttohaukallakin, varma on että silpotumisia lapoihin tullee, myös tyhjiä reviirejä ja pesiä..........missä on nyt ne todelliset luonnosuojelijat.


    • Anonyymi

      Kun metsät kaadetaan viherpiiperien kiihotustolpilla joita myös tuulivoimaloiksi kutsutaan, ei olekkaan enää mitään mikä sitoo hiilidioksiidia kun puut ollaan kaadettu.

      Eli jos maapallon ilkaehä silloin pilaantuu syypäänä siihen on ilmatohullut.

      • Anonyymi

        Vihreät ovat saaneet valtavan hävityksen aikaiseksi saadakseen pienen määrän tuulienergiaa. On hakattu valtavat aukot uusien teiden, sähkölinjojen ja tuulenottoalueiden alta. - Ja tämä on sitä todellista metsän hävittämistä, koska nämä alueet ovat jäävät lopullisesti puuttomiksi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vihreät ovat saaneet valtavan hävityksen aikaiseksi saadakseen pienen määrän tuulienergiaa. On hakattu valtavat aukot uusien teiden, sähkölinjojen ja tuulenottoalueiden alta. - Ja tämä on sitä todellista metsän hävittämistä, koska nämä alueet ovat jäävät lopullisesti puuttomiksi.

        Ne eivät ymmärrä edes tuhon määrää, kun eivät liiku maaseudulla


    • Anonyymi

      Ei ole enään todellisia Vihreitä on vaan täysin luonnosta erkantuneita ns. vihreitä jotka eivät osaa edes pottua kuoria itse, vihreys on tavallaan muoti ilmiö jolla ei ole mitään todellista tekemistä luonnonsuojelun kanssa.

      • Anonyymi

        Näin minäkin arvioin nykyvihreät jonninjoutaviksi haittelijoiksi, jotka todellakaan eivät näe metsää puilta.
        Ollaan kuultu mielenkiintoisista tapahtumista kettutarhoilla, öljylautoilla, seinillä tai muualla kiipeilyistä ja erilaisista häiriön aikaansaamisista sinällään laillisissa elinkeinotoiminnoissa jne. Niitä sitten vatvotaan ja muistellaan erilaisissa seminaareissa ja mielenosoituksissa ja ollaan niin vihreitä hyviksiä. Mitään todellista luonnon yksipuolistamista ja sen tuhoamista ei nähdä, mikä elinympäristössämme jatkuvasti.
        Puoluepolitiikassa haihattelu on sitten siirtynyt muihin kysymyksiin, mm. maahanmuuttoon, koulutukseen, ihmisoikeuksiin jne. varsinaisen luonnon- ja ympäristönsuojelun kysymyksistä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      70
      2062
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      167
      1599
    3. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      155
      1537
    4. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      90
      1348
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      49
      1280
    6. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      277
      1137
    7. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      132
      1041
    8. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      75
      1022
    9. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      1003
    10. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      53
      857
    Aihe