Kalajoki Olli blogi

Anonyymi

Ollin tarinaa blogia on koetettu saada suljettua, koska siinä mainitaan epäsuotuisassa valossa ihmisiä.
Mielenkiintoista on seurata saavatko hänen kirjoitelmiensa kohteet blogistia ruotuun Vai voiko ihmisistä kirjoittaa epäasiallisestikin sananvapauden nimissä.?
Blogisti toteaa rikkovansa räikeästi kotisivukoneen sääntöjä, mutta ei lakia.

Blogisti itse kuvaa tilannetta seuraavasti. Ote Ollintarinaa.net

"Ja itseäni lohduttaa myös se juristin ja poliisien kertoma totuus ettei oikeuskaan tule blogia kieltämään , ainoastaan puuttumaan välivaltafantasioihin ,mutta ei yksittäisiin henkilöihin liittyviin voimakkaisiinkaan sanamuotoihin."

Onko hänen bloginsa vihapuhetta vai mielipiteitä?

430

1656

  Vastaukset

  • "Saan ystäviltäni runsaasti tausta-aineistoa hörhöakkaa vastaan ja itse tässä lähiaikoina ,jo huomisesta alkaen käyn liki 500 kommentin ja sen lisäksi tyttöparan laittamat vuosien jutut mulle läpi. Tosin sekin on turhaa,koska jo pelkkä haasteessa oleva aineisto joka ehkä mahdollisesti voi olla minun ,tai jonkun mun tekemää ammun alas. Varmaa ei ole sekään olenko itse aineistoa tuottanut,mielestäni valtaosilta en.

   Tästä surkuhupaisasta draamanhakusadusta sitten tarkemmin joskus kun noin kuukauden kuluttua menen käräjille tuottamaan huippujuristinaiseni kanssa hörhölle komppaajineen pettymyksen katkeran joululahjan. Mua ei huolestuta yhtään ja jos kusetuksen vuoksi häviäisin ei harmita sekään. Rikon samana päivänä ,ainakin täällä blogissa lähärin ja tietooni saamallani naisen puhelinnumerolla vielä tekstareinakin."
   (Ollin tarinaa.net)

   Blogisti ei ole olevansa mistään vastuussa, vaan voi halventaa ja solvata ihmisiä julkisesti. Hän on saanut tuomioita kunnianloukkauksesta ja viimeisimmän tuomion aiheettomasta hälytyspuhelusta poliisille.
   Mikä on sananvapauden ja nettikiusaamisen ero?

   • Nyt tää blogi on lopullisesti suljettu.
    Ei tuu enempää tuomioita kirjailijalle.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Nyt tää blogi on lopullisesti suljettu.
    Ei tuu enempää tuomioita kirjailijalle.

    Hänellä on uudet blogisivut!


   • Anonyymi kirjoitti:

    Hänellä on uudet blogisivut!

    Siis tämä jorinablogi, josta hän on saanut käräjätuomioita, on suljettu.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Hänellä on uudet blogisivut!

    Käsittääkseni hän toivoo, ettei kukaan lue hänen blogiaan. Hän vain tallentaa ne nettiin .
    En ymmärrä logiikkaa, mutta ehkä parempi ettei niitä sitten lueta.
    Netti vainonta ja kiusaaminen, ihmisten haukkuminen jne on helppoa, koska lopettamiseen voi vaikuttaa ainoastaan oikeuden kautta. Kunnianloukkaus on kuitenkin määritelty ja jos julkinen kirjoitus saa aikaan yleistä halveksuntaa kohdetta kohtaan, on se rikos.

    Mielipiteen ja ilmaisun oikeus julkisissa kirjoituksissa on vastuullista, kuten ko blogistin kohdalla on havaittu.

    On hyvä, että ihmiset tarttuvat nopeasti nettivainoon, koska muutoin se ei lopu.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Nyt tää blogi on lopullisesti suljettu.
    Ei tuu enempää tuomioita kirjailijalle.

    Mikä se itsensä muiden yläpuolelle ylentänyt Ameerikan avolavaa ajava heppu on ei siirtänyt autoaan vaikka tankkauspaikat oli varattuna Alko soitella ajankulukseen mittarilta autossa istuen muistaakseni kulkuneuvo oli ruskehtava 4wd USA avolava. No 10 min pääst kyytiin kömpi ylipainoinen naikkonenki.


  • Hän uusimmassa blogissaan Paivamatkaa 9 kirjoittaa hyvin siististi siihen suljettuun verraten. Olen käsittänyt että hän julkaisee sitä päivittäin myös facebook-sivuillaan.Josta se on vapaasti luettavissa kaikille facebookin käyttäjille..Lisäksi tuolla osoitteella se on myös palvelun tuottajanalustalla luettavissa. Ainakin tänä iltana kun luin siellä on kaikki tuotetut blogit. Häntä ei kuulemma enää häiriköidä ja vainota siinä mitassa kun ennen että sen vuoksi blogi on siistiytynyt. Kaksi muuta blogiaan ovat hyvin runollisista tunnelmointia, hyvin harvoin niitä päivittää. Ei edes joka kuukausikaan

   Tämä uusin on myös sellainen ettei siihen näköjään voi kommentoida kun vain faceprofiililla joka myös törkeää kommentointia eräiltä lukijoilta suitsii ,kun ei voi nimimerkkiä tai anonyymisyyttä käyttää kommentoinnissa.

   En tiedä onko totta mutta kertoo siirtäneensä kokonaisuudessaan suljettuna olleen ollintarinaa-blogin naisystävänsä avustamana ja naisen ylläpitämänä uudestaan suljettuna kutsublogina nettiin..

   • Tangoon tarvitaan kaksi, koska onhan hänen kirjoitukset tuoneet hänelle tuomioita.Käsittääkseni ketään ei ole tuomittu häneen kohdistuneista kirjoituksista.

    Se kertoo siitä, että blogia on osattava kirjoittaa. Esim. Parviainen kirjoitti julkkiksista hyvin rajuja blogeja, mutta ei yksityishenkilöistä, kuten Kalajoki.
    Henkilökohtaisesti en usko että tuomittuja blogeja olisi mihinkään siirretty. Jos on, hyvä, etteivät ne ole julkisia.

    Blogin pitäminen on hyvin vaativaa, hyviäkin kirjoittajia on.
    Blogeja ei saa käyttää välineenä ihmisten kiusaamisesta tai vainonnnassa.

    Mielipiteen esittämisen tai nettikiusaamisen ero on selkeä

    Juorulehtien keskustelupalstat ovat ihan oma genre.


   • Ote blogista paivamatkaa: "
    Taas perusteissa mainittiin ,jälleen kerran (noin 25-30 kertaa ennen) että blogikirjoitus on epäasiallinen mutta ei täytä millään muotoa uhkauksentai kunnianloukkauksen rajan ylittämistä. No,se on totta. Yksikään kirjoitus ei sitä rajqa olen 13 vuoden aikqn ylittänyt EI SIIS YKSIKÄÄN. Sen myönnän koska vaanettä joitakinepäasiallisia blogeja olenkirjoittanut,Raiivoon provosoituna en ole ajatellut loppuun asti. Silooinkinolen tasan tarkkaan pitänyt huolenettenole valehdellut tai ylittänyt rikosoikeudellisia rajoja,en kenellekäänenkää kkoskaan. Vainoojjaporukallenia mnille muillekin onnäköjään mahdotontqa käsittää että suomessa sanan -jailmaisunvapaus ,myös bloogeissa, on niin vaahva että jonkun j nirppanokan hhajustimeensa ottminen ei ylitärikosrajaa.Eri asia jos muualla kun blogeissa tai fasesivuilla tekisi saman häkki pamahtaisi"

    Tätä jos vertaa J. Aron käsitykseen vainosta tai kiusaamisesta, mielenkiintoista.?
    Kiusaamisesta nimenomaan netissä.

    Kaikilla ihmisillä pitää olla oikeus elää vapaana vainosta.


  • Ketä kiinnostaa jonkun aikuisen ukon päiväkirjan lukeminen arjen tavallisista asioista, ei minun ainakaan.

   pussasin kissaa, kuuntelin musaa, kävin baarissa, kävin karaokessa, kävin seurakunnan ruokailussa, kävin rannalla, tulin kotiin, nukuin huonosti, nukuin hyvin, ulkona on kylmä, ulkona on pimeää, sydämeen ottaa, päähän ottaa, selkään ottaa, jalkaan ottaa, mahaan ottaa, pussasin kissaa, kuuntelin musaa, kävin baarissa, kävin karaokessa, kävin seurakunnan ruokailussa, kävin rannalla, tulin kotiin, nukuin huonosti, nukuin hyvin, ulkona on kylmä, ulkona on pimeää, sydämeen ottaa, päähän ottaa, selkään ottaa, jalkaan ottaa, mahaan ottaa, pussasin kissaa, kuuntelin musaa, kävin baarissa, kävin karaokessa, kävin seurakunnan ruokailussa, kävin rannalla, tulin kotiin, nukuin huonosti, nukuin hyvin, ulkona on kylmä, ulkona on pimeää, sydämeen ottaa, päähän ottaa, selkään ottaa, jalkaan ottaa, mahaan ottaa, pussasin kissaa, kuuntelin musaa, kävin baarissa, kävin karaokessa, kävin seurakunnan ruokailussa, kävin rannalla, tulin kotiin, nukuin huonosti, nukuin hyvin, ulkona on kylmä, ulkona on pimeää, sydämeen ottaa, päähän ottaa, selkään ottaa, jalkaan ottaa, mahaan ottaa,

   • Noinkin vanhalla ihmisellä ei ole paljon muuta kirjattavaa. ? Tuollainen kirjoitteluhan on ihan ok.
    Mielipiteenvapaus / nettikiusaaminen asia liittyi vain toisista ihmisistä kirjoitteluun.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Noinkin vanhalla ihmisellä ei ole paljon muuta kirjattavaa. ? Tuollainen kirjoitteluhan on ihan ok.
    Mielipiteenvapaus / nettikiusaaminen asia liittyi vain toisista ihmisistä kirjoitteluun.

    Näyttää olevan sananvapaus / rikos /kiusaaminen ? julkistaa yleisessä fasessa naisen tietoja, jota kohtaan sai siis äskettäin lähestymiskiellon.
    Tehkää ilmoituksia fasen ylläpidolle!


   • Anonyymi kirjoitti:

    Näyttää olevan sananvapaus / rikos /kiusaaminen ? julkistaa yleisessä fasessa naisen tietoja, jota kohtaan sai siis äskettäin lähestymiskiellon.
    Tehkää ilmoituksia fasen ylläpidolle!

    Oho, herjausblogi on vain vaihtanut nimeä. Sivullaan todellakin naisen nimi esillä!
    Viitsii vielä valehdella,ettei ole blogeistaan saanut kunnianloukkaustuomioita. On saanut!

    Ihmettelen mitä vainoajia nuo hänen peukuttajat ovat? Kuinka joku voi tsempata kiusaamista ?
    Ihan selkeää kiusaamista ja ihmisten haukkumista.


   • ...otin parit käräjätuomiot..🤣


   • Anonyymi kirjoitti:

    ...otin parit käräjätuomiot..🤣

    Käräjätuomioita kunnianloukkauksesta on tuomittu niin vlogeista kuin blogeista, sekä teksteistä ja fasekirjoituksista, kenelle hyvänsä, joka kirjoittaa asiattomasti. Nyt on esim. Reformistudiolle haettu lähäriä blogien ja twiittijn perusteella. En ota siihen kantaa onko se aiheellista
    Ihmiset ovat valveutuneempia eivätkä hyväksy itseensä kohdistuvaa asiattomuutta.
    On eri asia lähteekö poliisi tutkimaan asiaa, ehkä julkisuuden henkilöitä paremmin.?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Oho, herjausblogi on vain vaihtanut nimeä. Sivullaan todellakin naisen nimi esillä!
    Viitsii vielä valehdella,ettei ole blogeistaan saanut kunnianloukkaustuomioita. On saanut!

    Ihmettelen mitä vainoajia nuo hänen peukuttajat ovat? Kuinka joku voi tsempata kiusaamista ?
    Ihan selkeää kiusaamista ja ihmisten haukkumista.

    Ei pidä paikkaansa. Hänellä ei ole naisen nimellä tehtyä herjausblokia. Ei uskalla laittaa. Nuo vihjailut ovat Ollin valheita.


  • Olen yksi entisen ollintarinaa blogin uuden sivuston lukija.Siellä on Ollin tarinan juttuja,ja entistä paljon rajumpia kirjoituksia aiemmissa blogeissa mainituista henkilöistä.

   Sain Olliltta itseltään vinkin blogiin.Blogin ylläpitäjänaisen,tämän Julian kirjoituksia on vain muutama.Taitavasti ovat blogin nimenneet

   Ollin nämä muut blogit ovat hyvin kilttiä kirjoittamista. Lähes unettavan tasaista

   Sananvapautta ei ihmiseltä voi riistää,se on perusoikeus.
   Jos jonkun pää ei kestä totuutta itsestään suosittelen Ollin muiden blogien lukemista.

   Kielellistä nokkeluutta Ollintarina uusiversiossakin saa nauraa,niin osuvasti muutaman hengen kiusaajaporukasta on kirjoitettu ja blogia ylläpitävän Julian terävät sivallukset täydentävät lukunautintoa.

   Blogissa mainitut henkilöt tuskin sitä millään keinolla pääsee lukemaan ,niin hyvin se on piilotettu naisen taakse

   • Ja höpö, höpö 🙄


   • Suuruusharhainen ihminen voi kuvitella, että hänellä on oikeus sanoa ihmisistä loukkaavaa ja valehdella. Normaali ihminen ymmärtää oman toimintansa merkityksen. Siksi on hyvä, että sairaita rajoitetaan, esim. sulkemalla blogit.
    En nyt tarkoita, että jokin ollinnarinaa vai marinaa vai mitä, olisi edes kirjalliisesti mitään kiinnostavaa tai säilyttämisen arvoista. Uskon, että sitä on luettu juuri vainokirjoitusten vuoksi.

    Siinä on sitten turha vinkua ja nyyhkiä mistään sananvapaudesta. Kukaan normaali ihminen ei kaipaa vainoblogeja. Valejutut ovat nokkelia vain suuruusharhaisen omassa suuressa päässä. ?
    Joitakin törky sairaita kirjoituksia on kopioitu mm. takku.net sivustoon


  • Se että tämä uusi päivänmatkaa9 blogi olisi jotenkin siistimpi kuin se edellinen hullun jorinaa bloginsa, on kyllä täyttä sontaa. Likipitäen joka päivä siellä jatkaa samaa riitelyään, haukkumistaan, herjaamistaan ja nimittelyään , valheittensa kertoilua eri ihmisistä kuin ennenkin. Sama juttu facessaan, tosin vähän siistimmin ettei saa banneja. Mutta levittelee toisten nimiä ja asuinpaikkoja sielläkin uhoten edelleen.
   Jos kerran haluaa olla rauhassa, jos kerran haluaa olla erillään , miksi sitten päivittäin jollain tasolla pitää provoilla ihmisiä, jankuttaa samoja juttujaan ?
   HÄN ITSE HALUAA YLLÄPITÄÄ RIITOJA, YRITTÄÄ PROVOSOIDA MUITA RIITELEMÄÄN , KOSKA ON HUOMIOHUORA JOKA HALUAA ETTÄ HÄNESTÄ PUHUTAAN, HYVÄÄ TAI PAHAA IHAN SAMA HÄNELLE KUNHAN PUHUTAAN. Me tässä ketjussa toteutamme hänen toivettaan...

   Tässä eilisen uuden blogin pari kohtaa, tuntuu tutulle eikö ?

   " Ylösnousu 10.00 ja silloin soitti myös ystäväni Krista. Kuulemma minusta taas törkeyksiä sama naisporukka ja espoolainen mies kirjoitelleet kun ennenkin.Sanoi että älä lue.Hän jälleenlähettää tulostetut tekstit mulle,vien ne sitten näiden rikostutkintaan joulun jälkeen poliisille."

   Ja tämä seuraava tarina jos se olisi totta, rikkoisi aika rankasti lakia, huumeiden käyttö, hallussapito ja osataminen on suomen rikoslain mukaan laiton ja rangaistava asia.

   " Rosa,vantaalaisystäväni soitteli alkuillasta.Kysyi että onko se hullusakki nyt jahdannut mua että pitääkö lähteä mylläämään. Sanoin että ei mitään onneksi kuulu,mutta kirjoittelevat kuulemma
   Netin salatun kauppakanavan kautta oli ostanut jouluksi "voimatuotteita". Niiden käyttövoima tuo Rosalle rohkeutta ja agressiivisuutta jo valmiina olevan lisäksi. Minä en ole silloinkaan riskin alla ,mutta jotkut muut voivat olla. Esim Jennaan ei suuntaudu riskejä mutta mulla joitakin naistuttuja jotka leikkivät kovaa ja vahvaa naista,niitä Rosa haluaisi välillä kouluttaa kunnolla. Toistaiseksi olen onnistunut välttämään ettei tule mitään konflikteja Rosa ne voitokkaasti selvittäisi mennen tullen mutta en halua todellakaan mitään ongelmia kenellekään kovista leikkivistä naistutuistakaan. Tositilanteessa ne pelkäävät minuakin saati kovan rikostaustan omaavaa Rosaa. Ja niiden suuri idoli,espoolaismies on kaikkein arin"

   Ja loppu tuosta blogista samaa maanista ja harhaista tarinaa juomisesta, rajuista karaoke esityksistä, nuoresta avosta jennasta ja hänen 3v tyttärestään jonka aikana vedetään viiniä ja rietastellaan, syömistä, juomista nukkumista,siivoamista, kissan lahjoja , joulusiivoja, koristelua....jne. BOORING !

   • Niin, valheblogeja voi pitää. Ihmetyttää vain, miksi? Noi hieromasauvablogit ja harharetket ovat hassuja esseitä suoraan 40- luvulta, eihän niissä mitään pahaa ole. Jokainen sen ymmärtää, ettö ne ovat toiveita ja haaveita.
    Vanhuksilkakin on oikeus ilmaista itseään. Kouluttamaton ihminen kirjoittaa sillä tasolla, missä on.
    Muistan eräässä vanhainkodissa oli mies, joka kirjoitteli pilkkakirjoituksia katkeruuksistaan ruutuvihkoon. Se koettiin vain hassuna höpsöttelynä. Ei otettu vakavasti.
    Se, että kissalla on äiti ja isi ja lahjat sun kuvat ruokakupin ympärillä, kuvaa yksinäisyyttä. Silloin, kirjoittelu on henkireikä, toive, että joku ulkomaailmassa huomaa vanhuksen.

    Vanhusten yksinäisyys on tänäpäivänä yleistä. Mutta Vanhuksilakin on ilmaisunvapaus.
    Tietenkin, jos on provosoiva kirjoitus tai riidan haastaminen, se on avunpyyntö,
    Kylmä yhteiskunta ei vastaa siihen. Tässä tapauksessa eivät edes lähisukulaiset.
    Enemmänkin kuin vihainen voisi olla surullinen tähän päivän ilmiöistä.

    Nämä rikoskirjoitukset ovat ihan pötyä, sen tietää jokainen. Kukaan " rikollinen" ei kertoisi asioitaan ihmiselle, joka hölöttäisi ne ulos?
    Hänen bloginsa on suljettu ja ehkä uudella blogillaan etsii uusia rajoja.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Niin, valheblogeja voi pitää. Ihmetyttää vain, miksi? Noi hieromasauvablogit ja harharetket ovat hassuja esseitä suoraan 40- luvulta, eihän niissä mitään pahaa ole. Jokainen sen ymmärtää, ettö ne ovat toiveita ja haaveita.
    Vanhuksilkakin on oikeus ilmaista itseään. Kouluttamaton ihminen kirjoittaa sillä tasolla, missä on.
    Muistan eräässä vanhainkodissa oli mies, joka kirjoitteli pilkkakirjoituksia katkeruuksistaan ruutuvihkoon. Se koettiin vain hassuna höpsöttelynä. Ei otettu vakavasti.
    Se, että kissalla on äiti ja isi ja lahjat sun kuvat ruokakupin ympärillä, kuvaa yksinäisyyttä. Silloin, kirjoittelu on henkireikä, toive, että joku ulkomaailmassa huomaa vanhuksen.

    Vanhusten yksinäisyys on tänäpäivänä yleistä. Mutta Vanhuksilakin on ilmaisunvapaus.
    Tietenkin, jos on provosoiva kirjoitus tai riidan haastaminen, se on avunpyyntö,
    Kylmä yhteiskunta ei vastaa siihen. Tässä tapauksessa eivät edes lähisukulaiset.
    Enemmänkin kuin vihainen voisi olla surullinen tähän päivän ilmiöistä.

    Nämä rikoskirjoitukset ovat ihan pötyä, sen tietää jokainen. Kukaan " rikollinen" ei kertoisi asioitaan ihmiselle, joka hölöttäisi ne ulos?
    Hänen bloginsa on suljettu ja ehkä uudella blogillaan etsii uusia rajoja.

    Olipa tuo vanha mies kuinka kouluttamaton, tahi sivistymätön tahansa. Kenenkään ei pidä missään tilanteessa kannustaa, hyväksyä tai sääliä tuommoista ihmistä.

    Vanhuus tai heikko koulumenestys, heikko elämän hallinta ei oikeuta ketään valehtelemaan muista ihmisistä, ilkeilemään tahi uhkailemaan yhtään ketään, yhtään mitenkään.

    Se on totta että on lähinnä surkuhupaisaa, lukea kyvyttömän vanhuksen "seksifantasioita", tahi haaveita perheestä jota koskaan ei saanut, kuin mielikuvituksessaan.

    Silti on vaikeaa hyväksyä kaltaisiasi hyssyttelijöitä , jotka ovat mahdollistajia. Älkää kannustako pahuuteen, ilkeyteen ja epäterveeseen elämänmuotoon ja laatuun vanhuksiakaan !


   • Anonyymi kirjoitti:

    Olipa tuo vanha mies kuinka kouluttamaton, tahi sivistymätön tahansa. Kenenkään ei pidä missään tilanteessa kannustaa, hyväksyä tai sääliä tuommoista ihmistä.

    Vanhuus tai heikko koulumenestys, heikko elämän hallinta ei oikeuta ketään valehtelemaan muista ihmisistä, ilkeilemään tahi uhkailemaan yhtään ketään, yhtään mitenkään.

    Se on totta että on lähinnä surkuhupaisaa, lukea kyvyttömän vanhuksen "seksifantasioita", tahi haaveita perheestä jota koskaan ei saanut, kuin mielikuvituksessaan.

    Silti on vaikeaa hyväksyä kaltaisiasi hyssyttelijöitä , jotka ovat mahdollistajia. Älkää kannustako pahuuteen, ilkeyteen ja epäterveeseen elämänmuotoon ja laatuun vanhuksiakaan !

    Ei täällä kukaan ole kannustanut pahuuteen jne. Oletko ihan hölmö ja lukutaidoton ?. Lue ihmisten kommentit ja vastaa sitten vasta. Ei kannata kirjoitella katkerana ja itse syyllistyä muitten ajatusten haukkumiseen. Näin ollen teet juuri itse sitä, mistä muita syytät.
    Sinä et voi sanoa, kuinka jonkun on ajateltava tai ketä joku säälii. Säälistä ei kommentissa edes puhuttu, vaan sen toit esiin itse. Älä tulkitse virheellisesti toisten kommentteja.
    Älä arvostele ihmisiä hyssyttelijöiksi tai mahdollistajiksi, ethän edes itse tajua lukemaasi!
    Taidat itse olla nettikiusaaja?
    Se hyväksytkö SINÄ jotakin tai et, on oma asiasi.

    Ymmärsin kommentin siten, ettei kukaan tervepäinen usko noita höpöhöpö blogeja, lain rajat rikkoneet blogit ovat tuottaneet tuomioita jne.
    Ei kannata antaa moisen hölynpölyn mennä tunteisiin. Tuollaiset blogit voi jättää omaan arvoonsa.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ei täällä kukaan ole kannustanut pahuuteen jne. Oletko ihan hölmö ja lukutaidoton ?. Lue ihmisten kommentit ja vastaa sitten vasta. Ei kannata kirjoitella katkerana ja itse syyllistyä muitten ajatusten haukkumiseen. Näin ollen teet juuri itse sitä, mistä muita syytät.
    Sinä et voi sanoa, kuinka jonkun on ajateltava tai ketä joku säälii. Säälistä ei kommentissa edes puhuttu, vaan sen toit esiin itse. Älä tulkitse virheellisesti toisten kommentteja.
    Älä arvostele ihmisiä hyssyttelijöiksi tai mahdollistajiksi, ethän edes itse tajua lukemaasi!
    Taidat itse olla nettikiusaaja?
    Se hyväksytkö SINÄ jotakin tai et, on oma asiasi.

    Ymmärsin kommentin siten, ettei kukaan tervepäinen usko noita höpöhöpö blogeja, lain rajat rikkoneet blogit ovat tuottaneet tuomioita jne.
    Ei kannata antaa moisen hölynpölyn mennä tunteisiin. Tuollaiset blogit voi jättää omaan arvoonsa.

    Miksi itselläsi menee noin syvälle tunteisiin jouluyönä kolmelta, jonkun järkevä kommentti ?
    Oma kommentointisi oli hyvin lähellä järjetöntä, kuumensiko sauna aivosi vai mikä iski tajuntaasi noin voimallisesti ?
    Jokainen joka hyväksyy, kannustaa tai kieltäytyy ääneen sanomasta sitä totuutta että tämä vanha mies toimii väärin muita ja itseäänkin kohtaan, on mahdolistaja.
    Kannattaisiko sinun itsesi lakata leikkimästä kaikkivaltiasta, joka tulee raivopäisenä tänne tuomitsemaan ja kertomaan kuka saa olla asioista eri mieltä, kuka taasen ei.
    Onko se nettikiusaamista kun ja jos uskaltaa julkisesti osoittaa olevansa ihminen, joka ei todellakaan teidän kahden sekopäisen sinun ja vanhan miesystäväsi "ennustajan ja haittaenergioitten poistajan" = rahastajan höpötyksiä hyväksy eikä usko.
    Kukaan normaali ihminen ei raivoa netissä kolmelta jouluyönä vaikka valvoisikin, oletko tajunnut ollenkaan miksi joulua vietetään ? Se on armorikas Herramme syntymän juhla, vaikkei Jeesus oikeasti jouluna ole syntynytkään.
    Joulurauha julistettiin eilen päivällä kello 12:00 , tajuatko mitä rauha tarkoittaa ?

    Maassa rauha ja ihmisillä hyvä tahto ! Poista itsestäsi muo haittaenergiat ja paholaiset, teet monelle palveluksen !


   • Anonyymi kirjoitti:

    Miksi itselläsi menee noin syvälle tunteisiin jouluyönä kolmelta, jonkun järkevä kommentti ?
    Oma kommentointisi oli hyvin lähellä järjetöntä, kuumensiko sauna aivosi vai mikä iski tajuntaasi noin voimallisesti ?
    Jokainen joka hyväksyy, kannustaa tai kieltäytyy ääneen sanomasta sitä totuutta että tämä vanha mies toimii väärin muita ja itseäänkin kohtaan, on mahdolistaja.
    Kannattaisiko sinun itsesi lakata leikkimästä kaikkivaltiasta, joka tulee raivopäisenä tänne tuomitsemaan ja kertomaan kuka saa olla asioista eri mieltä, kuka taasen ei.
    Onko se nettikiusaamista kun ja jos uskaltaa julkisesti osoittaa olevansa ihminen, joka ei todellakaan teidän kahden sekopäisen sinun ja vanhan miesystäväsi "ennustajan ja haittaenergioitten poistajan" = rahastajan höpötyksiä hyväksy eikä usko.
    Kukaan normaali ihminen ei raivoa netissä kolmelta jouluyönä vaikka valvoisikin, oletko tajunnut ollenkaan miksi joulua vietetään ? Se on armorikas Herramme syntymän juhla, vaikkei Jeesus oikeasti jouluna ole syntynytkään.
    Joulurauha julistettiin eilen päivällä kello 12:00 , tajuatko mitä rauha tarkoittaa ?

    Maassa rauha ja ihmisillä hyvä tahto ! Poista itsestäsi muo haittaenergiat ja paholaiset, teet monelle palveluksen !

    No, huh, säähän hassu oot ? Tiedätkö, jotkut tekevät sellaista ihmeellistä asiaa kuin työ. ?Onko tuttu sana? Sitä tekevät toiset ihan yölläkin.Siinä on myös pikkupausseja, jolloin voi esim kommentoida sun höpsöihin ideoihis. Enkä todellakaan ole raivonnut, kuten sinä teet. Sanasi ovat vain huvittavia. Mutta sananvapaus on meillä kaikilla ja ilmaisuvapaus.
    Jos kaipaat rauhaa, älä roiku aivopieruinesi täällä suolessa.
    Mikä hemmetin haittaenergian poistaja mää oon? Ja blogistiko on mun miesystävä?
    Voi sua rassukkaa, henkäsehän välillä. Juhli vaikka Herramme Jeesuksen synttäreitä, vaikkei ne nyt oikeasti ookkaan.
    Älä ole katkera, se tekee susta happaman ja ruman.
    Ajattele ihmisistä myönteisesti ja rehellisesti. Jätä kauna ja riita niin maailma pelastuu.


   • Anonyymi kirjoitti:

    No, huh, säähän hassu oot ? Tiedätkö, jotkut tekevät sellaista ihmeellistä asiaa kuin työ. ?Onko tuttu sana? Sitä tekevät toiset ihan yölläkin.Siinä on myös pikkupausseja, jolloin voi esim kommentoida sun höpsöihin ideoihis. Enkä todellakaan ole raivonnut, kuten sinä teet. Sanasi ovat vain huvittavia. Mutta sananvapaus on meillä kaikilla ja ilmaisuvapaus.
    Jos kaipaat rauhaa, älä roiku aivopieruinesi täällä suolessa.
    Mikä hemmetin haittaenergian poistaja mää oon? Ja blogistiko on mun miesystävä?
    Voi sua rassukkaa, henkäsehän välillä. Juhli vaikka Herramme Jeesuksen synttäreitä, vaikkei ne nyt oikeasti ookkaan.
    Älä ole katkera, se tekee susta happaman ja ruman.
    Ajattele ihmisistä myönteisesti ja rehellisesti. Jätä kauna ja riita niin maailma pelastuu.

    Väitän ettet sinä ole koskaan tehnyt mitään oikeaa työtä ja jos kerran vuorokaudessa kommentointi asiallisesti sinuun verraten on roikkumista...keep that... LOL


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

    Voi voi sinua päihdeongelmaista ihmistä, joka pilaa oman elämänsä lisäksi muidenkin elämän. On surullista että joulunajankin pitää vetää ja riidellä, Ivata ja pilkata jopa täysin tuntemattomia netissä. Kuinka sekaisin pitää olla sinun ? 🤪🙄


   • Anonyymi kirjoitti:

    Olipa tuo vanha mies kuinka kouluttamaton, tahi sivistymätön tahansa. Kenenkään ei pidä missään tilanteessa kannustaa, hyväksyä tai sääliä tuommoista ihmistä.

    Vanhuus tai heikko koulumenestys, heikko elämän hallinta ei oikeuta ketään valehtelemaan muista ihmisistä, ilkeilemään tahi uhkailemaan yhtään ketään, yhtään mitenkään.

    Se on totta että on lähinnä surkuhupaisaa, lukea kyvyttömän vanhuksen "seksifantasioita", tahi haaveita perheestä jota koskaan ei saanut, kuin mielikuvituksessaan.

    Silti on vaikeaa hyväksyä kaltaisiasi hyssyttelijöitä , jotka ovat mahdollistajia. Älkää kannustako pahuuteen, ilkeyteen ja epäterveeseen elämänmuotoon ja laatuun vanhuksiakaan !

    Kyllä nuo blogit ovat siistiytyneet, kun tuomittu blogi lopetettiin. Minusta paivamatkaa on ihan hyvä ja lukemisen arvoinen. Se kuvastaa tiettyä elämänvaihetta. Ikäihmisten blogit ovat harvinaisia?
    Luen siistejä kirjoituksia juuri siksi.
    Sananvapaus on myös tietysti vastuuta ja onko joku vihakirjoitusta riippuu ihmisen käsityksistä.
    Tässä ketjussa on katkeruutta ja vihaa. Eikö suomalainen osaa esittää asiaa ystävällisesti ja haukkumatta toisia? Haukutaan vierasta ihmistä esim. päihderiippuvaiseksi, mahdollistajaksi tai hyssyttelijöiksi ja siunaillaan jumalaa apuun.
    Tietysti keskusteluketjut vetävät puoleensa monenmoisia tyyppejä, mutta ehkä se rauhoittaa pahaa mieltä?

    Meillä on mielipiteen vapaus ja oikeus kirjoittaa vaikka blogeja. Kertoa ajatuksistamme.
    Mitä on vihapuhe? Tynkkynen pohtii sitä mielenkiintoisesti kanavallaan.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kyllä nuo blogit ovat siistiytyneet, kun tuomittu blogi lopetettiin. Minusta paivamatkaa on ihan hyvä ja lukemisen arvoinen. Se kuvastaa tiettyä elämänvaihetta. Ikäihmisten blogit ovat harvinaisia?
    Luen siistejä kirjoituksia juuri siksi.
    Sananvapaus on myös tietysti vastuuta ja onko joku vihakirjoitusta riippuu ihmisen käsityksistä.
    Tässä ketjussa on katkeruutta ja vihaa. Eikö suomalainen osaa esittää asiaa ystävällisesti ja haukkumatta toisia? Haukutaan vierasta ihmistä esim. päihderiippuvaiseksi, mahdollistajaksi tai hyssyttelijöiksi ja siunaillaan jumalaa apuun.
    Tietysti keskusteluketjut vetävät puoleensa monenmoisia tyyppejä, mutta ehkä se rauhoittaa pahaa mieltä?

    Meillä on mielipiteen vapaus ja oikeus kirjoittaa vaikka blogeja. Kertoa ajatuksistamme.
    Mitä on vihapuhe? Tynkkynen pohtii sitä mielenkiintoisesti kanavallaan.

    Jännä kuinka "sananvapauteesi vedoten" ilmeisesti sivuutit hienosti nuo muut ilkeydet,
    Joten oletko hän joka niitä tänne laukoi, vai toinen hänen kavereistaan ? Eihän teitä ole kun kolme max neljä jotka tätä jaksatte ja sitten muutama meitä jotka satunnaisesti kommentoidaan teidän sekoiluitanne !
    On ilmeisen OK haukkua sellaista joka uskaltaa sanoa totuuden teistä ja muusta
    - hälmöksi/hupsuksi
    - lukutaidottomaksi
    - nettikiusaajaksi
    - happamaksi
    - rumaksi
    -eukoksi
    -vähän vajaaksi
    - tunnettu nettiriitaeukko
    - henkisesti köyhäksi

    Että nuo mainitsemasi ilmaisut (kolme) joita pidit kauheina, jotka olivat totuuksia versus nämä yhdeksän toisen tuntemattoman tai ilmeisesti useammasta tuntemattomasta sanotut henkilöön menevät ilkeilyt, on sitten sitä sananvapautta ja ihan OK ??????


   • Anonyymi kirjoitti:

    Jännä kuinka "sananvapauteesi vedoten" ilmeisesti sivuutit hienosti nuo muut ilkeydet,
    Joten oletko hän joka niitä tänne laukoi, vai toinen hänen kavereistaan ? Eihän teitä ole kun kolme max neljä jotka tätä jaksatte ja sitten muutama meitä jotka satunnaisesti kommentoidaan teidän sekoiluitanne !
    On ilmeisen OK haukkua sellaista joka uskaltaa sanoa totuuden teistä ja muusta
    - hälmöksi/hupsuksi
    - lukutaidottomaksi
    - nettikiusaajaksi
    - happamaksi
    - rumaksi
    -eukoksi
    -vähän vajaaksi
    - tunnettu nettiriitaeukko
    - henkisesti köyhäksi

    Että nuo mainitsemasi ilmaisut (kolme) joita pidit kauheina, jotka olivat totuuksia versus nämä yhdeksän toisen tuntemattoman tai ilmeisesti useammasta tuntemattomasta sanotut henkilöön menevät ilkeilyt, on sitten sitä sananvapautta ja ihan OK ??????

    Vian ei tarvitse olla suuri, kun se on korvien välissä.

    Mitä mieltä olette vihapuheesta, onko se määritelty hyvin? Mikä on vihapuhetta ja vainoa?
    Tästä on tällähetkellä useitakin julkisia esimerkkejä ja jo tuomioitakin.
    Tynkkynen ha Räsänen on saanut useamman tuomion fasepäivityksestään, jotka olivat vanhoja ja tulkittiin tässä ajassa.
    Mitä blogikirjoituksiin tulee, kysymys on siitä, onko vihapuheenkohde yksityishenkilö vai julkinen henkilö.
    Tää blogisti on hyvin kopistellut näitä rajoja.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Vian ei tarvitse olla suuri, kun se on korvien välissä.

    Mitä mieltä olette vihapuheesta, onko se määritelty hyvin? Mikä on vihapuhetta ja vainoa?
    Tästä on tällähetkellä useitakin julkisia esimerkkejä ja jo tuomioitakin.
    Tynkkynen ha Räsänen on saanut useamman tuomion fasepäivityksestään, jotka olivat vanhoja ja tulkittiin tässä ajassa.
    Mitä blogikirjoituksiin tulee, kysymys on siitä, onko vihapuheenkohde yksityishenkilö vai julkinen henkilö.
    Tää blogisti on hyvin kopistellut näitä rajoja.

    O.K on hieno mies! Lopetaisitte jo hänen kiusaamisen 🙄


  • Hyvää Uutta Vuotta Olli ja kaikkea Hyvää Tulevalle Vuodelle! Toivottavasti jatkat hienon blogisi kirjoittelua myös vuonna 2020!

  • Mielikuvitus Blogia

   • Kateus on kavala tauti. Voimia sinulle ja jaxuhalit!


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kateus on kavala tauti. Voimia sinulle ja jaxuhalit!

    Ilman muuta me kaikki uskotaan että on koko yö oltu hotelissa 19v pimun kanssa ja pantu niin että tyrät vaan rytkyy :-D :-D Niinhän ne kaiki impotentit 71 vuotiaat ukotrahjukset on tehneet :-D
    Tottakai me kaikki se silmillä ja järjellä valheeksi todettu paska uskotaan. Jos mielikuvitus on papparaisen ainut huvitus se olkoon niin.
    Oikein antoisaa vuotta 2020 kaikille !


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ilman muuta me kaikki uskotaan että on koko yö oltu hotelissa 19v pimun kanssa ja pantu niin että tyrät vaan rytkyy :-D :-D Niinhän ne kaiki impotentit 71 vuotiaat ukotrahjukset on tehneet :-D
    Tottakai me kaikki se silmillä ja järjellä valheeksi todettu paska uskotaan. Jos mielikuvitus on papparaisen ainut huvitus se olkoon niin.
    Oikein antoisaa vuotta 2020 kaikille !

    Eikös tämä tuon facessa valhetta jatkava M ole sama nainen josta tämä pappa on kertonut monelle ihan nimellä mainiten kuinka monesti ovat ihme juttuja heitelleet papan faceen jotta ovat saaneet kuulemma naureskella sitten kun muut on uskoneet. Tuo nainenhan sopii hyvin kuvauksiin siitä juuliastakin ihan venakon näkönen tapaus pitkät vaaleat hiukset yms. jollasia tämä pappa tuntuu ihailevan. Jos edes on oikea olemassaoleva henkilö tuokaan M.
    Papppa ja sen kaverit kyllä vahvistavat sen sanonnan että Samanlainen hakeutuu samanlaisen seuraan. Niin tuntuvat yhtä sekaisin kaikki sen kaveritkin olevan j valmiita valehtelemaan heti kun tilaisuus vaan tulee. Outoa muuten että tuo nainen on ihan saman näköinen kun toinen papan meedio kaverikin... S Oulusta ... ??? Ettei ole sama henkilö ?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ilman muuta me kaikki uskotaan että on koko yö oltu hotelissa 19v pimun kanssa ja pantu niin että tyrät vaan rytkyy :-D :-D Niinhän ne kaiki impotentit 71 vuotiaat ukotrahjukset on tehneet :-D
    Tottakai me kaikki se silmillä ja järjellä valheeksi todettu paska uskotaan. Jos mielikuvitus on papparaisen ainut huvitus se olkoon niin.
    Oikein antoisaa vuotta 2020 kaikille !

    Täyttä satua. Joillakin on fetissi korkkareihin tai ylilihaviin, rikollisiin tai mt ongelmaisiin,mutta, että 19-vuotiaalla tytöllä sydänvikaiseen syöpäsairaaseen , yli 53 v vanhempaan vanhukseen, en usko. Joka on vielä tunnettu naisten kiusaaja ?, ulkonäköään ei ole kutsuva, .. Eikätietysti tuollaista usko kukaan ,jolla on järki päässä.
    Satuhaaveina mielenkiintoinen kertomuksen juoni, turvatoimineen ja atareineen.Roseviineineen ja saunoineen 🤣🤣🤣
    Mielenkiinnolla luen, mitä kaikkea vanhus voi haaveilla. Siksi ihan ok. Eikä solvaa ketään. Siitä pisteet.
    Hyvää alkavaa vuotta kaikille ja annetaan kaikkien kukkien kukkia.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Eikös tämä tuon facessa valhetta jatkava M ole sama nainen josta tämä pappa on kertonut monelle ihan nimellä mainiten kuinka monesti ovat ihme juttuja heitelleet papan faceen jotta ovat saaneet kuulemma naureskella sitten kun muut on uskoneet. Tuo nainenhan sopii hyvin kuvauksiin siitä juuliastakin ihan venakon näkönen tapaus pitkät vaaleat hiukset yms. jollasia tämä pappa tuntuu ihailevan. Jos edes on oikea olemassaoleva henkilö tuokaan M.
    Papppa ja sen kaverit kyllä vahvistavat sen sanonnan että Samanlainen hakeutuu samanlaisen seuraan. Niin tuntuvat yhtä sekaisin kaikki sen kaveritkin olevan j valmiita valehtelemaan heti kun tilaisuus vaan tulee. Outoa muuten että tuo nainen on ihan saman näköinen kun toinen papan meedio kaverikin... S Oulusta ... ??? Ettei ole sama henkilö ?

    No täyttä satuahan nuo juttunsa ovat, mutta niin kauan kuin ei ketään nimellä solvaa, haaveilkoot.
    Mitä tuosta, avohuollon rappio näkyy juuri näissä, elämästä syrjäytyneissä,
    Mutta jos ovat onnellisia elämässään, mitä väliä .

    Tää "ihannenainenkin" energiahoitaja 😂😂😂
    laittanut itse kuvansa someen ja edustaa takku.net sivulla. Voi jee.

    Näitä rassukoita pitää kannustaa ja elättää ilolla.
    Ettei huolta, kunhan syövät lääkkeensä kuten on määrätty.


  • Sananvapaus on kansalaisen perusoikeuksiin kuuluva oikeus ilmaista ja vastaanottaa julkisuudessa mielipiteitään.

   Ja koska tarinamme päähenkilö on itse levittänyt julkisesti asioitaan niitä siis saa myös julkisesti ruotia elikkäs ilmaista mielipiteitään. On myös todistettavasti niin että tarinamme päähenkilö, on julistautunut useaan otteeseen julkisuuden henkilöksi, jolloin häneen eivät päde yksityisyyden suojan kohdat samoin, kun ei julkiseen henkilöön.

   Tarinamme päähenkilö itse on lukuisia kertoja rikkonut lakia, julkaisemalla julkisesti yksityishenkilöiden nimiä, tietoja ja asioita. Tosia ja keksimiään juttuja. loukaten ihmisten kunniaa toistuvasti.

   Ja sitten mielipiteeseen joka koskee päähenkilömme tarinaa taannoisesta uudenvuoden vietostaan.
   Tarinassa on monia yksityiskohtia, jotka sotivat aiemmin kerrottuja asioita ja silkkoja faktoja vastaan.

   Vale 1. Päähenkilömme kertoo peseytyneensä ennen treffejään suihkussaan kotonaan, käyttäen hajustettua saippuaa ??
   lainaus blogista .."suihkussa pesin vessassa itseni,valitsin vielä hyvin parfymoidun suihkusaippuan."
   Fakta 1. Päähenkilömme on kertonut olevansa erittäin hajuherkkä, ei siedä hajuvesiä tai voimakkaita tuoksuja ?? Jos on hajuste yliherkkä ei taatusti pese itseään parfymoidulla saippualla, eikä edes omista sellaista koska koko pieni vessahan haisisi sille kokoajan.

   Vale 2. Päähenkilömme kertoo mystisen "Atari poliisin" jollaisia ei edes ole enää, olleen vapaalla ja virkaveljoneen tarkkailleen häntä Helsingin asemahallissa.
   Lainaus ; "..Atari-poliisilla oli eilen illan suussa aikaa siviilivaatteissaan tarkkailla mua ja jos joku on sitä henkilöä. Seurata tytön valitsemaan hotelliin tai pahimmassa tapauksessa jonkin kerhon tiloihin.Hänellä oli valmius tarvitessaan puuttua mukanaan olleen toisen vapaavuorolaispoliisin kanssa tilanteeseen.."

   Fakta 2. Kuten todettua , Atari,= poliisin rekisterissä nimitys ammatti- ja taparikolliselle. Faktaa myös se, ei kukaan poliisi vapaalla käytä uudenvuoden aattona aikaansa jonkun mitättömän vanhuksen toimien tarkkailuun, ei ole minkään poliisin suojeluksessa tuo vanhus.1980-luvulla poliisi perusti pääkaupunkiseudulle ja myöhemmin muuallekin Suomeen niin sanottuja T-ryhmiä, joiden tehtävänä oli tarkkailla ja hankkia tietoa henkilöistä rikosten ennalta ehkäisemiseksi ja paljastamiseksi. Myöhemmin ryhmiä kutsuttiin Atari-ryhmiksi ja -yksiköiksi. 2000-luvun alussa alettiin puhua tiedottajien rekisteröimisestä ja sittemmin järjestäytyneestä tiedottajatoiminnasta (JTT)
   Faktaa sekin että se ken on, joskus ollut Helsingin rautatieasemalla uuden vuoden aattona illalla , tietää mikä väentungos siellä on, joten tarkkailu olisi aika haastavaa.

   Vale 3. Päähenkilömme väittää olleensa kauniin, missinmitoissa olevan 19 vuotiaan tytön kanssa, joka oli kovasti päihtynyt, silti pystynyt seksiin, kävelyihin keskustassa jossa luokaton määrä oli ihmisiä ( olin siellä itse eipä tuota hahmoa siellä missään tullut nähtyä), ruokailuun vaikka jokainen Helsingin ruokaravintola jossa laadukasta ruokaa oli tintattu täyteen ja varaus olisi pitänyt tehdä päiviä jopa viikkoja aiemmin, tavan kapakatkin olivat likimain täynnään juhlivia kansalaisia.
   Lainaus " Lähdimme sitten lähellä olevaan hotelliin josta tyttö oli valinnut kahden hengen saunallisen huoneen ."
   " Olimme lepäilemässä vuoteella kun sitten soi puhelin ja yksi ihana ystäväni soitti mulle.Juteltiin pitkätovi.Tyttö sillä välin jo nukahtikin.Puhelun jälkeen ,puoli neljän seudulla lähdimme tytön kanssa saunaan ja yhdessä pienessä saunassa vuoden ensimmäiset löylyt otimme. "

   Fakta 3. Lähellä rautatieasemaa Radisson Blu Plaza Hotel, Helsinki, Solo Sokos Hotel Torni Helsinki, Original Sokos Hotel Albert... näissä saunallisia sviittejä, mutta tasan tarkkaan ei vapaana yhtäkään uutena vuotena ja hintataso sellainen, ettei 19v ole sellaiseen varaa! Tämän tiedon kertoi eräässä noissa hotelleista työskentelevä henkilö. Kansalaistori on Kampissa, sen lähelllä on tosiaan vain muutama hotelli, täynnä !!!
   Kuka muka mies (71v) keskustelee naiskaverin kanssa pitkän tovin, jos seurassa on 19v , kaunis, aktiivinen tyttö joka vielä oli maksanut kaiken ? Se kaveri oli se joka väitti tuon facessa jutelleensa.

   Summaru sum. Jokaisen päähenkilömme kertoman tarinan voi ampua alas faktoilla, jos olikin joku suttura , jos joku olikin antanut joulu tai synttärilahjaksi jonkun hostelliyön, oli se suttura jos oli nuorikin vielä takuulla maksettu nainen. Opiskelija tytöt valitettavasti Helsingissä myyvät itseään rahoittaakseen elämisensä, silti nuori tyttö maksaa varmasti useamman satasen yöltä ellei ole ihan amatööri.
   Johan sekin kertoo jotain että tytön oli pakko vetää raskaat kännit ennen kuin pystyi vievään homman läpi.
   Kuitenkin luotettavista lähteistä kuultu fakta on se, ettei ollut ketään nuorta tyttöä, ei hotelliyötä , oli vain vanhan yksinäisen miehen fantasia ja eräs vanha kaveri itä puolella joka majoitti yhdeksi yöksi , ne oli surulliset bileet... :-)

   • Vuodatuksesi kertoo valtavasta mustasukkaisuudesta! Mieltäsi on kiusannut tuo tapaaminen. Nyt yrität vakuuttaa ja todistella itsellesi ettei sinun halujesi kohteella ole ollutkaan mitään tapaamista!


   • Anonyymi kirjoitti:

    Vuodatuksesi kertoo valtavasta mustasukkaisuudesta! Mieltäsi on kiusannut tuo tapaaminen. Nyt yrität vakuuttaa ja todistella itsellesi ettei sinun halujesi kohteella ole ollutkaan mitään tapaamista!

    "Vuodatuksesi kertoo valtavasta mustasukkaisuudesta! Mieltäsi on kiusannut tuo tapaaminen. Nyt yrität vakuuttaa ja todistella itsellesi ettei sinun halujesi kohteella ole ollutkaan mitään tapaamista!"

    Mustasukkainen joku sinulle Älä jaksa. Eikö tajuntaasi ui että sinulle ja jutuillesi naureskellaan asuinpaikkakunnallasi. Yksin yrität jatkaa nettiriitaa täällä. Pelkät fase päivityksesi kertovat sen ettei sinulla ole ketään livessa jonka kanssa keskustelisit tapahtumistasi. Ei ketään kiinnosta puhelinkeskustelusi.


   • Anonyymi kirjoitti:

    "Vuodatuksesi kertoo valtavasta mustasukkaisuudesta! Mieltäsi on kiusannut tuo tapaaminen. Nyt yrität vakuuttaa ja todistella itsellesi ettei sinun halujesi kohteella ole ollutkaan mitään tapaamista!"

    Mustasukkainen joku sinulle Älä jaksa. Eikö tajuntaasi ui että sinulle ja jutuillesi naureskellaan asuinpaikkakunnallasi. Yksin yrität jatkaa nettiriitaa täällä. Pelkät fase päivityksesi kertovat sen ettei sinulla ole ketään livessa jonka kanssa keskustelisit tapahtumistasi. Ei ketään kiinnosta puhelinkeskustelusi.

    Jep ja rimanalituksia tuolla papalla piisaa. Se orjatar esitys aiheutti läsnäolijoissa ja videon nähneissä hilpeyden sekaista myötähäpeää. Ihme ketjuista saappaat jalassa, huutamista ja mölinää ei edes esitys. Ei ole mitään tossa tai Miisa muutama sitkeä vanha ukko ja eukko tykkääjissä. Mustia ei kukaan ole haudan partaalla hoippuvasta sekaisin olevasta ukkosta 😂😁🤪🙄


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

    Vaan kalapappa voi kuvitella että joku olisi hänestä mustasukkainen 😂Ja kyllä kalapappa sinulle nauretaan sekä Kirkkonummella että pitkin Suomea. Ja se M;llä alkavan nimen omaava joka on kaiketi se kuuluisa "psykologi/traumaterapeutti" Salla voisi vähän miettiä mitä oikeasti ajattelee kun valvottaa puhelimitse aamuun asti sekavaa sairasta VANHAA miestä ! Tappaako johonkin kohtaukseen sitä yrität ?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Vaan kalapappa voi kuvitella että joku olisi hänestä mustasukkainen 😂Ja kyllä kalapappa sinulle nauretaan sekä Kirkkonummella että pitkin Suomea. Ja se M;llä alkavan nimen omaava joka on kaiketi se kuuluisa "psykologi/traumaterapeutti" Salla voisi vähän miettiä mitä oikeasti ajattelee kun valvottaa puhelimitse aamuun asti sekavaa sairasta VANHAA miestä ! Tappaako johonkin kohtaukseen sitä yrität ?

    Kalapapalta puuttuu itsesuojeluvaisto. Suuruusharha onhänellä paha.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

    Totuus ei muutu vaikka poistatit edellisen kirjoitukseni. Meitä on ainakin kolme , sinä luulet että vain yksi, se tekee sinut tyhmäksi.
    Olet itse kaikkea sitä mitä muista kirjoittelet täällä !
    Hae apua jos koet että julkisten face sivujen tai blogien lukeminen on stalkkaamista ja näet mustasukkaisuuta mielipiteissä ! Hei apua olet täysin sekaisin...


   • Anonyymi kirjoitti:

    Totuus ei muutu vaikka poistatit edellisen kirjoitukseni. Meitä on ainakin kolme , sinä luulet että vain yksi, se tekee sinut tyhmäksi.
    Olet itse kaikkea sitä mitä muista kirjoittelet täällä !
    Hae apua jos koet että julkisten face sivujen tai blogien lukeminen on stalkkaamista ja näet mustasukkaisuuta mielipiteissä ! Hei apua olet täysin sekaisin...

    Kalapapasta teen ilmoituksen terveydenhuoltoon. Hänen blokit näytin jo Espoossa . Nyt toimitan papan asuinpaikkakuntaan.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kalapapasta teen ilmoituksen terveydenhuoltoon. Hänen blokit näytin jo Espoossa . Nyt toimitan papan asuinpaikkakuntaan.

    Miksi?


  • Täälläkään ei sananvapaus toteudu, täällä eräs paukuttelija poistattaa mielipiteitä ja itse käy haukkumassa törkeästi muut kirjoittajat ! Haloo S24 taas kerran !!!

   • Fasessaan kuulostaa vuohen mölinä. ?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Fasessaan kuulostaa vuohen mölinä. ?

    Laulaa ei osaa ei pysy sävelessä ja rytmissä. Tyypillistä epävireistä karaoke ölinää ..🙄😳🤢


   • Anonyymi kirjoitti:

    Laulaa ei osaa ei pysy sävelessä ja rytmissä. Tyypillistä epävireistä karaoke ölinää ..🙄😳🤢

    Vuohen mölinää tosiaan 😂😂😂😂😂😂😂😂
    Mutta onneksi on suuruusharha.
    Sillain mölisee Jumalasta seuraava.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Vuohen mölinää tosiaan 😂😂😂😂😂😂😂😂
    Mutta onneksi on suuruusharha.
    Sillain mölisee Jumalasta seuraava.

    Ölinät ei haittaa ja äänellään variskin raakkuu.
    Tärkeintä, että lainkoura ylettyi pahoihin blogeihin.
    Joten hyvä siitä ja piste.
    Tärkeetä, että ihmiset puuttuvat herjoihin ja niin ne saadaan loppumaan.
    Oikein hyvää kuluvaa vuotta ja tsemppiä niin ex blogistille kuin muillekin.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Vuohen mölinää tosiaan 😂😂😂😂😂😂😂😂
    Mutta onneksi on suuruusharha.
    Sillain mölisee Jumalasta seuraava.

    Onneksi on myös kiva hallusinaatio Rosa murhaaja/narkomaanista jolla taas jotain uhkaillaan facessa...


  • Totuushan on se että Olli on ollut hyvin hiljaa ja rauhallisesti kun ollintarinaa laitettiin tauolle.Tämä Päivämatkaa on sympaattinen,miellyttävä lukea. Muita blogejaan ei päivitä ollenkaan

   Ihmettelen itse myös sitä valtavaa mustasukkaisuutta jossa uudenvuoden aikaan tänne kirjoittanut hyökkäsi Ollia ja hänen 19-vuotiasta tyttöään kohtaan.Näyttää olevan että se oli satunnainen kohtaaminen.Hyvä että tyttö nautti Ollista ja Ollin kirjoittama unelma toteutui.

   Törkeämpää sananvapauden rikkomista ja kunnianloukkausta nyt marraskuun alusta asti ovat kirjoittaneet muut kun Olli.

   Jonkinlaista kunnioitusta odotan yli 70-v miestä kohtaan hänestä kirjoittavillta. Karaoke-esityksissään yhdyn siihen että ne rokit eivät nuotilleen mene ollenkaan ,mutta eiköhän niissä lienekin tärkeintä heittäytyä esityksen liikunnalliseen puoleen. Siihen ei välttämättä pysty vanhaa miestä kymmeniä vuosia nuoremmatkaan

   • Olli sinun teksti sinun tyyli. Miksi.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Olli sinun teksti sinun tyyli. Miksi.

    Hyvä, että se rikollinen blogi saatiin lopetettua!
    Sananvapaus on ihan eri asia kuin ihmisten vainoaminen!
    Hyvä myös, ettei törkyblogeillaan enää kerää tuomioita ja rasita virkamiehiä!
    Isotteli aikanaan, ettei blogia lopeteta, mutta toisin kävi.


   • " esityksen liikunnallinen puoli" 🤣🤣🤣🤣🤣

    Ps. Hän ei enää voi kirjoittaa kunnianloukkaustekstejään, koska ei ole alustaa siihen!
    Fasessa on säännöt ja onhan blogisti saanut siitäkin banaania.
    En tiedä onko fasen sääntöjen mukaista uhata ihmisiä narkomaanilla? Vaikka se olisikin mielikuvitusta?
    Mutta kertoo kyllä kirjoittelun tasosta.


   • Anonyymi kirjoitti:

    " esityksen liikunnallinen puoli" 🤣🤣🤣🤣🤣

    Ps. Hän ei enää voi kirjoittaa kunnianloukkaustekstejään, koska ei ole alustaa siihen!
    Fasessa on säännöt ja onhan blogisti saanut siitäkin banaania.
    En tiedä onko fasen sääntöjen mukaista uhata ihmisiä narkomaanilla? Vaikka se olisikin mielikuvitusta?
    Mutta kertoo kyllä kirjoittelun tasosta.

    Jep ja ne liven kaverit sitten kertoo siitä yleisestä elämisen tasosta. Jos kavereina pitää olla vaan rikollisia murhaajia ja narkkareita tai päästään viinollisia jota paappa ihailee tosin miksi kun tuomitsee sen että naiset ihastuu rikollisiin ja itsellä pitää olla kavereina epäsosiaaleja ja lusmuja tai sitten jotain outoja hengellisiä joiden elämäntyyli ja tavat ei vakuuta kovinkaan hengellisestä elämästä *tirsk* vahvasti yhdistyy kyllä nämä kaikki saman kaltaisuudet erääseen erikoiseen glamyyri tähteen ja sen ex managereihin ja muihin vellihousuihin jaa mutta siellähän onkin samoja venkuloita kavereina ex sellaisina ja nyxinä molemmilla. LOL


   • Anonyymi kirjoitti:

    " esityksen liikunnallinen puoli" 🤣🤣🤣🤣🤣

    Ps. Hän ei enää voi kirjoittaa kunnianloukkaustekstejään, koska ei ole alustaa siihen!
    Fasessa on säännöt ja onhan blogisti saanut siitäkin banaania.
    En tiedä onko fasen sääntöjen mukaista uhata ihmisiä narkomaanilla? Vaikka se olisikin mielikuvitusta?
    Mutta kertoo kyllä kirjoittelun tasosta.

    Ja taas se narkki muka perui sopivasti...


   • Anonyymi kirjoitti:

    " esityksen liikunnallinen puoli" 🤣🤣🤣🤣🤣

    Ps. Hän ei enää voi kirjoittaa kunnianloukkaustekstejään, koska ei ole alustaa siihen!
    Fasessa on säännöt ja onhan blogisti saanut siitäkin banaania.
    En tiedä onko fasen sääntöjen mukaista uhata ihmisiä narkomaanilla? Vaikka se olisikin mielikuvitusta?
    Mutta kertoo kyllä kirjoittelun tasosta.

    Jos on uhkailua, voi tehdä ilmon faceen. ! Fasea ei saa käyttää rikollisiin toimiin.
    Yhteisösäännöt ovat selkeät!


   • Anonyymi kirjoitti:

    Jos on uhkailua, voi tehdä ilmon faceen. ! Fasea ei saa käyttää rikollisiin toimiin.
    Yhteisösäännöt ovat selkeät!

    On se ihqua kun päivittää faceaan erittäin tärkeillä uutisilla ruuastaan, kissastaan ja "roosa narkkarista" tai muista olemattomista ihmisistä ? Hänelle vissiin on aikoinaan mammansa opetuksista ohi mennyt jos sellaisia nyt on ollutkaan että olemassa on sellainen käsite, kuin LOJAALIUS ! Jos joku on oikeasti ystävä toiselle, ei veljeile ystävänsä vihamiesten kanssa. Ja sitten on tietysti nämä hänen kaltaiset joille on tärkeää vaan olla kaikkien kaveri tai ainakin luulla sitä olevansa. Nämä hänen "ystävänsä" jotka todistettavasti ovat olemassa olevia ihmisiä , kaveeraa vaan sadakseen muista tietoja häneltä, joka onkin verraton lörppäturpa !


   • Anonyymi kirjoitti:

    On se ihqua kun päivittää faceaan erittäin tärkeillä uutisilla ruuastaan, kissastaan ja "roosa narkkarista" tai muista olemattomista ihmisistä ? Hänelle vissiin on aikoinaan mammansa opetuksista ohi mennyt jos sellaisia nyt on ollutkaan että olemassa on sellainen käsite, kuin LOJAALIUS ! Jos joku on oikeasti ystävä toiselle, ei veljeile ystävänsä vihamiesten kanssa. Ja sitten on tietysti nämä hänen kaltaiset joille on tärkeää vaan olla kaikkien kaveri tai ainakin luulla sitä olevansa. Nämä hänen "ystävänsä" jotka todistettavasti ovat olemassa olevia ihmisiä , kaveeraa vaan sadakseen muista tietoja häneltä, joka onkin verraton lörppäturpa !

    Mitä väliä kenen kanssa kaveeraa tai ei. Jokaisella on oikeus valita kaverinsa.
    Tämä ketju käsittelee sananvapautta tai oletettua nettivainoa!


   • Anonyymi kirjoitti:

    On se ihqua kun päivittää faceaan erittäin tärkeillä uutisilla ruuastaan, kissastaan ja "roosa narkkarista" tai muista olemattomista ihmisistä ? Hänelle vissiin on aikoinaan mammansa opetuksista ohi mennyt jos sellaisia nyt on ollutkaan että olemassa on sellainen käsite, kuin LOJAALIUS ! Jos joku on oikeasti ystävä toiselle, ei veljeile ystävänsä vihamiesten kanssa. Ja sitten on tietysti nämä hänen kaltaiset joille on tärkeää vaan olla kaikkien kaveri tai ainakin luulla sitä olevansa. Nämä hänen "ystävänsä" jotka todistettavasti ovat olemassa olevia ihmisiä , kaveeraa vaan sadakseen muista tietoja häneltä, joka onkin verraton lörppäturpa !

    " ystävänsä vihamiesten kanssa". Kenellä normaalilla ihmisellä on vihamiehiä? Etenkään keski-ikäisillä ja vanhoilla ?
    Normi ihminen tulee toimeen ihmisten kanssa, se on yksi mielenterveyden mittari.


   • Anonyymi kirjoitti:

    " ystävänsä vihamiesten kanssa". Kenellä normaalilla ihmisellä on vihamiehiä? Etenkään keski-ikäisillä ja vanhoilla ?
    Normi ihminen tulee toimeen ihmisten kanssa, se on yksi mielenterveyden mittari.

    No Pualalla ainakin. Ei ole kirjoitusvirhe, hän on asettanut kovat sanktiot nimensä käytöstä. Kuulin huhua jostain kurssista, jossa käsiteltäisiin naisia jollain tavalla. Nauroin paskasesti ajatukselle että kukaan olisi niin imbesilli että siihen provoon lankeaisi :-D Mutta ei yllättänyt että tähän upposi.


   • Anonyymi kirjoitti:

    " ystävänsä vihamiesten kanssa". Kenellä normaalilla ihmisellä on vihamiehiä? Etenkään keski-ikäisillä ja vanhoilla ?
    Normi ihminen tulee toimeen ihmisten kanssa, se on yksi mielenterveyden mittari.

    Vihamiehistään ja vihanaisistaan ja monilla eri rumilla nimityksillä nimitellen juurikin tuo paappa ja te varsinkin neljä hänen on-off rakastanaisystävää jauhatte vuodesta toiseen. Joten vilkaise sinne peiliin ja kysy peilikuvaltasi oletko siis normaali ja henkisestikin aikuinen ?


   • Anonyymi kirjoitti:

    " ystävänsä vihamiesten kanssa". Kenellä normaalilla ihmisellä on vihamiehiä? Etenkään keski-ikäisillä ja vanhoilla ?
    Normi ihminen tulee toimeen ihmisten kanssa, se on yksi mielenterveyden mittari.

    Normi ihminen ei esiinny jakamissaan kuvissa ilman vaatteita.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Normi ihminen ei esiinny jakamissaan kuvissa ilman vaatteita.

    Normi ihminen ei myöskään eläkeläisten karaokessa revi laulun lopuksi paitaansa auki eikä keksi mitään narkomaanien kanssa suoritettuja seksiorgioita ! Koskahan tuo oikeasti kärrätään hoitoon ?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Normi ihminen ei myöskään eläkeläisten karaokessa revi laulun lopuksi paitaansa auki eikä keksi mitään narkomaanien kanssa suoritettuja seksiorgioita ! Koskahan tuo oikeasti kärrätään hoitoon ?

    Se on Alzhaimer.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Normi ihminen ei myöskään eläkeläisten karaokessa revi laulun lopuksi paitaansa auki eikä keksi mitään narkomaanien kanssa suoritettuja seksiorgioita ! Koskahan tuo oikeasti kärrätään hoitoon ?

    Katsoin hänen julkista face-seinää ja täytyy sanoa että olin järkyttynyt. En tiedä miksi hän laulaa kun hänellä ei ole sävelkorvaa lainkaan 🙄. Tuo hänen "hevi-esitys" oli niin nolo ( joku sieltä huutelikin että älä vain kaadu". Myös nämä "Roosa" kirjoittelut ovat niin noloja. Tämän vanhan miehen touhu on niin surullista katsotavaa että vetää sanattomaksi... Toivottavasti kun minä vanhenen niin minulta ei häviäisi itsekritiikki ja itsekunnioitus!


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

    Missä hän harjoittelee huutamista ja loikkia ? Naapureilla on kestämistä.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

    Antaa hänen jatsata. Ei sillä ole väliä. Hänen ikänsä huomioiden, on vain hyvä, että liikkuu.
    Lapsellista moittia hänen tekemisiään. Valehdelkoot ja huutakoot niin paljon kuin tahtoo, kyllä tähän maailmaan ääntä mahtuu.
    Jos hän on ryyppyporukoissa, hän ei ole ainoa vanhus, joka juo. Hänellä on itsemääräämisoikeus, kuin kenellä muulla tahansa.
    Jos hänen päivitykset kutittaa pakaroita, älä lue niitä.

    Kysymys on kaiketi ollut herjablogeista, jotka hän on kai lopettanut. Joten annetaan hänen olla huomiotta.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Antaa hänen jatsata. Ei sillä ole väliä. Hänen ikänsä huomioiden, on vain hyvä, että liikkuu.
    Lapsellista moittia hänen tekemisiään. Valehdelkoot ja huutakoot niin paljon kuin tahtoo, kyllä tähän maailmaan ääntä mahtuu.
    Jos hän on ryyppyporukoissa, hän ei ole ainoa vanhus, joka juo. Hänellä on itsemääräämisoikeus, kuin kenellä muulla tahansa.
    Jos hänen päivitykset kutittaa pakaroita, älä lue niitä.

    Kysymys on kaiketi ollut herjablogeista, jotka hän on kai lopettanut. Joten annetaan hänen olla huomiotta.

    No eipä ollut vaikeaa arvata että tämänkaltainen kirjoitus, tänne kohta ilmestyy !! :-D
    Kun katsos kyse on tässä nyt sananvapaudesta, vapaudesta ilmaista ajatuksiaan ilman sensuuria kuitenkaan rikkomatta lakia, kuten teistä hänen ystävistää osa hänen itsensä lisäksi kuitenkin omissa julkaisuissanne tekee, maitsemalla nimiä, paikkakuntia, tunnistettavia tietoja muista, ikiä, ammatteja..jne... heistä jotka kulloinkin teidän uhreiksenne päätyy , useinkin täysin tietämättään , miksi ??
    Ei riko lakia jos ilmaisee mielipiteensä henkilöstä, joka on itse halunnut tullaomalla nimellään ja naamallaan julkiseksi, joka nauttii narsistisesti kaikesta saamastaan julkisuudesta, oli se hyvää tai hänen tapauksessaan lähinnä negatiivista julkisuutta.
    Kun ihminen ei ymmärrä omien tekojensa seurauksia, mutta silti esiintyy muiden auttajana ja näkijänä, rahastaen vielä hyväuskoisia siitä humpuukistaan, on oikeus moittia, arvostella ja olla uskomatta sairaan mielen tuotoksia tosiksi.
    Jos sinua itseäsi kutkuttaa reiältäsi lukea näitä, miksi tulet näitä lukemaan ja kommentoimaan ? Etkö vieläkään ymmärrä keskustelupalstojen tarkoitusta ?
    Kaksinaismoralismi on teillä joillakin ollut vuosia jos ei jopa vuosikymmeniä, se ainoa autuaaksi tekevä väkevä sana.
    Vuoroin olette syvässä uskossa kaikki sitä julkisesti kulistaen ja jakaen väkevää Jumalan sanaa, vuoroin rietastelun ja Jumalanpilkan määrää ei voi edes laskea. Te olette kuin hemmetin huono skits TV-sarja vrs. kaunarit tai salatut elimet


   • Anonyymi kirjoitti:

    No eipä ollut vaikeaa arvata että tämänkaltainen kirjoitus, tänne kohta ilmestyy !! :-D
    Kun katsos kyse on tässä nyt sananvapaudesta, vapaudesta ilmaista ajatuksiaan ilman sensuuria kuitenkaan rikkomatta lakia, kuten teistä hänen ystävistää osa hänen itsensä lisäksi kuitenkin omissa julkaisuissanne tekee, maitsemalla nimiä, paikkakuntia, tunnistettavia tietoja muista, ikiä, ammatteja..jne... heistä jotka kulloinkin teidän uhreiksenne päätyy , useinkin täysin tietämättään , miksi ??
    Ei riko lakia jos ilmaisee mielipiteensä henkilöstä, joka on itse halunnut tullaomalla nimellään ja naamallaan julkiseksi, joka nauttii narsistisesti kaikesta saamastaan julkisuudesta, oli se hyvää tai hänen tapauksessaan lähinnä negatiivista julkisuutta.
    Kun ihminen ei ymmärrä omien tekojensa seurauksia, mutta silti esiintyy muiden auttajana ja näkijänä, rahastaen vielä hyväuskoisia siitä humpuukistaan, on oikeus moittia, arvostella ja olla uskomatta sairaan mielen tuotoksia tosiksi.
    Jos sinua itseäsi kutkuttaa reiältäsi lukea näitä, miksi tulet näitä lukemaan ja kommentoimaan ? Etkö vieläkään ymmärrä keskustelupalstojen tarkoitusta ?
    Kaksinaismoralismi on teillä joillakin ollut vuosia jos ei jopa vuosikymmeniä, se ainoa autuaaksi tekevä väkevä sana.
    Vuoroin olette syvässä uskossa kaikki sitä julkisesti kulistaen ja jakaen väkevää Jumalan sanaa, vuoroin rietastelun ja Jumalanpilkan määrää ei voi edes laskea. Te olette kuin hemmetin huono skits TV-sarja vrs. kaunarit tai salatut elimet

    Ketkä " te"? Onko sinulla harhoja?
    Toivotaan, että saat apua.
    Sinunkaltsisiasi änkeää jokaisiin ketjuihin ja pilaa ilman.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ketkä " te"? Onko sinulla harhoja?
    Toivotaan, että saat apua.
    Sinunkaltsisiasi änkeää jokaisiin ketjuihin ja pilaa ilman.

    Öynöy otatkohan sinä vähän liian vakavasti suolen ketjut ? LOL


  • Surullista se lienee nyt alkanut... Joku täällä tai jossain ennusti että kohta ne viikottaiset kapakkareissut alkaa poikimaan juopporemmien pesiytymistä vanhuksen kotiin ryyppäämään. No vanhus oli laittanut kuvan kivoista vierailijoistaan seropi koissunsa kanssa, jossa myös pari rähjäistä henkilöä heijastuu ikkunasta, pöydällä useita tyhjiä kaljatölkkejä ja taatusti kaikki vanhuksen viinat jota vaan on ollut, on juotu ja ruuat syöty.
   Kohta sitten alkaa se juoppojen majoittaminen ja rähinät juovuksissa, lienee todennäköistä että joku päässee vielä hengestään tuossakin sortin sakissa.

   • Taas on "Julia" herännyt henkiin ja "yhdessä" lähdetään risteilylle 😂
    Jotkut nähtävästi uskoo siihen, kun jotain hokee tarpeeksi kauan, niin siitä tulee totta!


   • Mitä tämä asia sinulle kuuluu? Mikä olet tuomitsemaan muitten elämää?
    Jätä ihmiset rauhaan ja keskity omaan elämääsi.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Mitä tämä asia sinulle kuuluu? Mikä olet tuomitsemaan muitten elämää?
    Jätä ihmiset rauhaan ja keskity omaan elämääsi.

    Varmaan jättää monikin hänet heti rauhaan, kun hän lopettaa muista sonnan jauhamisen ja kaikenlaisen valehtelun. Hyväksyisi sen että on vanha ja keskittyisi elämään asiallisesti jatkuvasti muita loukkaamatta. Kuten joku hänen JULKISESSA facessaan mainitsikin totuuden. (tuo julkinen on isoilla , jotta kaikki tajuaa ettei suinkaan tarvitse stalkata henkilöä, joka julkisesti ihan kaiken aina haluaakin kertoa)
    Kun on jatkuvasti joko muille kateellinen tai yrittää muissa herättää kateutta noilla keksityillä juulioillaan ja muilla höpötyksillään seksiorgioista yms. saa vaan itselleen paskan olon ja kerää pahaa karmaa.
    Vaikka hän kuvitteleekin suuruusharhassaan olevansa Jumalasta seuraava, hän on silti tavallinen kuolevainen jota koskee samat kaikkiallisuuden lait kuin muitakin


   • Anonyymi kirjoitti:

    Mitä tämä asia sinulle kuuluu? Mikä olet tuomitsemaan muitten elämää?
    Jätä ihmiset rauhaan ja keskity omaan elämääsi.

    Palstan nimikin sen kertoo SANANVAPAUS !
    Sananvapaus on kansalaisen perusoikeuksiin kuuluva oikeus ilmaista ja vastaanottaa julkisuudessa mielipiteitään


   • Anonyymi kirjoitti:

    Palstan nimikin sen kertoo SANANVAPAUS !
    Sananvapaus on kansalaisen perusoikeuksiin kuuluva oikeus ilmaista ja vastaanottaa julkisuudessa mielipiteitään

    Sananvapaus tässä ketjussa liittyy nimenomaan kalajoen BLOGIIN . Jos osaat, niin lue aloitus. Jos tahdot kirjoitella katkeria mielipiteitäsi aloita niille OMA ketju.!

    Ps. Tai kirjoita ihan omista tavoistasi ja elämästäsi, vaikka ne taitavatkin löytyä ihan googlettamalla.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Varmaan jättää monikin hänet heti rauhaan, kun hän lopettaa muista sonnan jauhamisen ja kaikenlaisen valehtelun. Hyväksyisi sen että on vanha ja keskittyisi elämään asiallisesti jatkuvasti muita loukkaamatta. Kuten joku hänen JULKISESSA facessaan mainitsikin totuuden. (tuo julkinen on isoilla , jotta kaikki tajuaa ettei suinkaan tarvitse stalkata henkilöä, joka julkisesti ihan kaiken aina haluaakin kertoa)
    Kun on jatkuvasti joko muille kateellinen tai yrittää muissa herättää kateutta noilla keksityillä juulioillaan ja muilla höpötyksillään seksiorgioista yms. saa vaan itselleen paskan olon ja kerää pahaa karmaa.
    Vaikka hän kuvitteleekin suuruusharhassaan olevansa Jumalasta seuraava, hän on silti tavallinen kuolevainen jota koskee samat kaikkiallisuuden lait kuin muitakin

    Koska hänen päivityksenä nostavat noin kovin sun tunteita, voit estää hänet fasessa, etkä näe hänen päivityksiään.
    Karmaa syntynee sinulle itsellesi katkerista ja kateellisista kommenteista.

    Mielestäni hänen kirjoituksensa ovat kivoja ja elämänmyönteisiä, toisin kuin sinun.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Varmaan jättää monikin hänet heti rauhaan, kun hän lopettaa muista sonnan jauhamisen ja kaikenlaisen valehtelun. Hyväksyisi sen että on vanha ja keskittyisi elämään asiallisesti jatkuvasti muita loukkaamatta. Kuten joku hänen JULKISESSA facessaan mainitsikin totuuden. (tuo julkinen on isoilla , jotta kaikki tajuaa ettei suinkaan tarvitse stalkata henkilöä, joka julkisesti ihan kaiken aina haluaakin kertoa)
    Kun on jatkuvasti joko muille kateellinen tai yrittää muissa herättää kateutta noilla keksityillä juulioillaan ja muilla höpötyksillään seksiorgioista yms. saa vaan itselleen paskan olon ja kerää pahaa karmaa.
    Vaikka hän kuvitteleekin suuruusharhassaan olevansa Jumalasta seuraava, hän on silti tavallinen kuolevainen jota koskee samat kaikkiallisuuden lait kuin muitakin

    Julkistakin fasea voi stalkata! Sinunlaisesi tekevät niin! Lopeta stalkkaus niin elämäsi paranee,


   • Anonyymi kirjoitti:

    Koska hänen päivityksenä nostavat noin kovin sun tunteita, voit estää hänet fasessa, etkä näe hänen päivityksiään.
    Karmaa syntynee sinulle itsellesi katkerista ja kateellisista kommenteista.

    Mielestäni hänen kirjoituksensa ovat kivoja ja elämänmyönteisiä, toisin kuin sinun.

    Kivoja ja elämänmyönteisiä??? 😂


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kivoja ja elämänmyönteisiä??? 😂

    Onhn se kivaa lukea kun höperö pelaa paskahousua kissansa kanssa kissakorteilla ja häviääkin sille vielä :-D
    Ja minusta tuskin löytyy kuukkelilla yhtään mitään toisin kun höperöstä ja sen rakkaista naiskavereista :-D


   • Anonyymi kirjoitti:

    Onhn se kivaa lukea kun höperö pelaa paskahousua kissansa kanssa kissakorteilla ja häviääkin sille vielä :-D
    Ja minusta tuskin löytyy kuukkelilla yhtään mitään toisin kun höperöstä ja sen rakkaista naiskavereista :-D

    Toiset tykkää toisesta ja toiset ei tykkää toisesta. Ilmeisesti kuulut jälkimmäiseen. Kyllä sinusta on tietoa, pitkältä ajalta. Mutta älä hyvä ihminen ole noin katkera, se tekee susta ruman ja vanhan, "höperyydestäsi " puhumattakaan.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Toiset tykkää toisesta ja toiset ei tykkää toisesta. Ilmeisesti kuulut jälkimmäiseen. Kyllä sinusta on tietoa, pitkältä ajalta. Mutta älä hyvä ihminen ole noin katkera, se tekee susta ruman ja vanhan, "höperyydestäsi " puhumattakaan.

    Heh heh siellä taas maanmainio ennustaja kertoilee satujaan. Ei ole minusta tietoa netissä ei ole eikä tule mutta jatka sinä paskanpuhumista jospa joku vielä uskoo suakin.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Toiset tykkää toisesta ja toiset ei tykkää toisesta. Ilmeisesti kuulut jälkimmäiseen. Kyllä sinusta on tietoa, pitkältä ajalta. Mutta älä hyvä ihminen ole noin katkera, se tekee susta ruman ja vanhan, "höperyydestäsi " puhumattakaan.

    Eilen haukuttiin naiset facessa ( yllätys, yllätys). Ehkä se on sitä elämänmyönteisyyttä?? 😂


   • Anonyymi kirjoitti:

    Eilen haukuttiin naiset facessa ( yllätys, yllätys). Ehkä se on sitä elämänmyönteisyyttä?? 😂

    Tänään taas levitellään ”tietoa” toisten syyllistyneen rikoksiin häntä kohtaan. Mikähän rikos lienee tällä kertaa..


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

    Miksi ihmeessä kommentoisin hänen fasessa? Hän on yhtä aggressiivinen kuin sinä. Luuletko että kaltaisesi ihmisten kanssa pystyy juttelemaan? Teillä taitaa olla samanlainen "kiva" ja "elämänmyönteinen" elämänasenne 😂😂😂


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

    Kiva, että olet ottanut sydämen asiaksesi olla täällä palstapoliisina 😊. Toisaalta sinun pitäisi ymmärtää, että ihmiset saa kirjoittaa tälle sivustolle yhtä lailla kuin sinäkin. Eikä ole kiva että haukut ihmisiä ☹️ Tekee vain elämästäsi kurjemman kun ajattelet tuntemattomista ihmisistä pahaa
    p.s. miksi ihmeessä kenenkään tarvitsee viedä yhtään ketään minnekään? 🤔


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kiva, että olet ottanut sydämen asiaksesi olla täällä palstapoliisina 😊. Toisaalta sinun pitäisi ymmärtää, että ihmiset saa kirjoittaa tälle sivustolle yhtä lailla kuin sinäkin. Eikä ole kiva että haukut ihmisiä ☹️ Tekee vain elämästäsi kurjemman kun ajattelet tuntemattomista ihmisistä pahaa
    p.s. miksi ihmeessä kenenkään tarvitsee viedä yhtään ketään minnekään? 🤔

    Samaa mieltä. Tämä lienee niitä " nettivainouhreja". Hän on niin täynnä negatiivisuutta, ettei edes ymmärrä mihin ketjuun kirjoittaa. Eikä sitä, että kertoo itsestään.
    Säälittävä tapaus.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Miksi ihmeessä kommentoisin hänen fasessa? Hän on yhtä aggressiivinen kuin sinä. Luuletko että kaltaisesi ihmisten kanssa pystyy juttelemaan? Teillä taitaa olla samanlainen "kiva" ja "elämänmyönteinen" elämänasenne 😂😂😂

    Täällä ei ole muita aggressiivisia kuin sinä itse. Taitaa kääntyä jo pahasti sairauden puoleen.
    Hae ihmeessä apua itsellesi.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

    Minä en tiedä kuka tänne kirjoittaa kun ei tarvitse nimeään mainita. Toiset näköjään tietää kuka kirjoittaa ja mitä! Vau 😲


   • Anonyymi kirjoitti:

    Minä en tiedä kuka tänne kirjoittaa kun ei tarvitse nimeään mainita. Toiset näköjään tietää kuka kirjoittaa ja mitä! Vau 😲

    Tämä.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

    Paappa uhriutuu. Miksi hän mainitsee iän naispuolisilta mielikuvitusystäviltä. Paappa ei ole huomannut jatkuvasti alenevaa suosiotaan fasessa. Paljon kysymyksiä.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Paappa uhriutuu. Miksi hän mainitsee iän naispuolisilta mielikuvitusystäviltä. Paappa ei ole huomannut jatkuvasti alenevaa suosiotaan fasessa. Paljon kysymyksiä.

    Ikä on paapalle sellainen pakkomielle- itse kun elelee jatkoajalla jo ilman mitään markkina-arvoa enään. Itse huudellut blogeissaan ja naamakirjassa törkyä toisista ja odottelee että itsestään saa sanoa vain kivoja asioita.

    Sanon yhden. Onneksi paappa on jo noin vanha ettei kauaa ole muiden riesana kiusaamassa ihmisiä.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

    Lopeta nyt jo nuo törkyily herjauskirjoittelusi noi keroo lähinnä susta itestäsi ei kestään muusta anna ihmisten olla omaa mieltään et sä tätäkään paikkaa määrää olet kuinka sekasin oletkaan. Kaikki jo tajuaa kuka olet, poistat jokaisen sinuun viittaavankin tai sellaisen jossa kuvittelet jonkun suhun viittaavaan.


  • Parta on hieno kun se muotoiltu ja huoliteltu. Sama koskee hiuksia. Ei epäsiisti ja eikä yleensä ihminen, joka ei huolehdi siisteydestään ole kiinnostava.

   • Riehuminen naamalärvikirjassa on taas alkanut. Toivottavasti hovi korottaa tuomiota!


  • Pois haihtukaa ,lumet ja entinen,
   nyt nousta saa,kukkaset toiveiden.Kerran kohtaamme uudelleen,
   silloin on kevät muistoineen.....,,...

  • Miksi vaivautua ajattelemaan, lukemaan tai kommentoimaan mitään mikä tuohon aivottomaan , itseään täynnä olevaan mitättömään papparaiseen edes kaukaisesti liittyy ?
   Siis miksi tähänkään kommentoin... EVVK koko typerys !

   • Elämäsi on kai niin tyhjänpäiväistä? Se pistää varmaan haukkumaan ja dissaamaan ihmisiä.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Elämäsi on kai niin tyhjänpäiväistä? Se pistää varmaan haukkumaan ja dissaamaan ihmisiä.

    Kiva pakkomielle sulla ihan on pakko jotain aivopierujaan päästä tänne tuhnuttamaan sanoo kuka ihan mitä vaan. Mut kai sun elämä opn vaan niin tyhjää ja mielikuvituksetonta et sun on pakko tulla tuhnuttamaan...


  • Kalajoella taas pyssyleikit mielessä. Ostanut ”kadulta” pistoolin. Ketähän sitten alkaa seuraavaksi uhkailemaan??

   • Kajoen julkinen facebook tänään n. tunti sitten ;

    "Ostin "katumarketista" pistoolin panoksineen. Tämä on sellainen kevyt,mukana pidettävä.Muut aseeni ovat joko liian isoja tai painavia mukana kuljettaa. Sain sen hyvin halvalla. Mies myi mutta pistoolin mulle toi nainen.Kumpaakaan en tuntenut."

    Tämä kirjoitus on saatettu poliisin tietoon , erittäin painavan toiveen kera että nyt tämä vanhuksen julkinen kirjoittelu tuoltakin osin on loputtava ja virkavallan pakkotoimin puututtava tähän itseäänkin vahingoittavaan sekoiluun. Myös facebookin ylläpidolle !


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kajoen julkinen facebook tänään n. tunti sitten ;

    "Ostin "katumarketista" pistoolin panoksineen. Tämä on sellainen kevyt,mukana pidettävä.Muut aseeni ovat joko liian isoja tai painavia mukana kuljettaa. Sain sen hyvin halvalla. Mies myi mutta pistoolin mulle toi nainen.Kumpaakaan en tuntenut."

    Tämä kirjoitus on saatettu poliisin tietoon , erittäin painavan toiveen kera että nyt tämä vanhuksen julkinen kirjoittelu tuoltakin osin on loputtava ja virkavallan pakkotoimin puututtava tähän itseäänkin vahingoittavaan sekoiluun. Myös facebookin ylläpidolle !

    ”Tämä on sellainen kevyt,mukana pidettävä”

    Mutta sitten kommentoi tämän unohtaen:

    ”Mukana ei saa kanniskella.
    Joo,sitten on nämä lupajutut vielä.

    Nyt on pitkän aikaa,viime syksystä asti ollut fyysisesti rauhallista, sitä ennen muutaman vuoden oli tappouhkat oikeestikin hyvin konkrettisesti päällä.Niin kotona oloon kun kodin ulkopuolella liikkumiseen liittyen.Silloin mulla myös matkoilla oli aika tiukka turvavarustus.

    Kerroin niistä poliiseillekin ja muijat soittivat jatkuvasti.
    Nytkin on samojen naisten vuoksi tiettyjä turvajuttuja. En voi kertoa kuitenkaan niistä mitään.”


   • Anonyymi kirjoitti:

    ”Tämä on sellainen kevyt,mukana pidettävä”

    Mutta sitten kommentoi tämän unohtaen:

    ”Mukana ei saa kanniskella.
    Joo,sitten on nämä lupajutut vielä.

    Nyt on pitkän aikaa,viime syksystä asti ollut fyysisesti rauhallista, sitä ennen muutaman vuoden oli tappouhkat oikeestikin hyvin konkrettisesti päällä.Niin kotona oloon kun kodin ulkopuolella liikkumiseen liittyen.Silloin mulla myös matkoilla oli aika tiukka turvavarustus.

    Kerroin niistä poliiseillekin ja muijat soittivat jatkuvasti.
    Nytkin on samojen naisten vuoksi tiettyjä turvajuttuja. En voi kertoa kuitenkaan niistä mitään.”

    Eihän tietenkään nuo asejutut tosia ole, kuka sille myisi ja millä rahalla ostaisi, ellei sitten joku kapakkatuttu rahapulassa.
    Mutta olen samaa mieltä siitä että sos.toimi ja poliisit voisivat puuttua tuon ihmisen holtittomaan menoon ja julkiseen kirjoitteluun.
    On myös jotenkin edesvastuutonta niiltä sen facekamuilta ja täällä teiltä eräiltä se että innosttavat sitä aina, kun se sekoilee siellä, varsinkin se yksi vaalea nainen tuntuu kovasti tykkäävän sen edesvatuuttomastakin sekoiluista. Edesvastuutonta on myös edes suunnitella mitään yhteismeedio juttuja tuollaisen kanssa, kuka takaa sen ettei hän sekoa väkijoukossa, puukkoja on kertonut jo vuosia repussa kantavansa mukanaan. Kuka normaali järkinen sellaista tekee ?
    Pakko sanoa että kaipa sen facekamuista jotain kertoo sekin että yksi siellä ihan tosissaan kertoili valeuutista kuinka korona virus on Bill Gatesin rahoittama ja labrassa kehitetty joukkotuhoasen , lääketehtaiden hyödyksi ??? Ei pahalla, mutta joskus sitä miettii tuon facenkin mielekkyyttä, kun siellä saa pipa kireellä sekoilla ihan mitä haluaa ja kukaan ei oikeasti puutu asiaan.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Eihän tietenkään nuo asejutut tosia ole, kuka sille myisi ja millä rahalla ostaisi, ellei sitten joku kapakkatuttu rahapulassa.
    Mutta olen samaa mieltä siitä että sos.toimi ja poliisit voisivat puuttua tuon ihmisen holtittomaan menoon ja julkiseen kirjoitteluun.
    On myös jotenkin edesvastuutonta niiltä sen facekamuilta ja täällä teiltä eräiltä se että innosttavat sitä aina, kun se sekoilee siellä, varsinkin se yksi vaalea nainen tuntuu kovasti tykkäävän sen edesvatuuttomastakin sekoiluista. Edesvastuutonta on myös edes suunnitella mitään yhteismeedio juttuja tuollaisen kanssa, kuka takaa sen ettei hän sekoa väkijoukossa, puukkoja on kertonut jo vuosia repussa kantavansa mukanaan. Kuka normaali järkinen sellaista tekee ?
    Pakko sanoa että kaipa sen facekamuista jotain kertoo sekin että yksi siellä ihan tosissaan kertoili valeuutista kuinka korona virus on Bill Gatesin rahoittama ja labrassa kehitetty joukkotuhoasen , lääketehtaiden hyödyksi ??? Ei pahalla, mutta joskus sitä miettii tuon facenkin mielekkyyttä, kun siellä saa pipa kireellä sekoilla ihan mitä haluaa ja kukaan ei oikeasti puutu asiaan.

    Poliisin pitäisi tehdä kotietsintä Kalajoen luona. Se lopettaisi paapan paskan jauhamisen. Linkittäkää tuon sadut Kirkkonummi ryhmiin. Tietäisivät asukkaat olla varuillaan.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Poliisin pitäisi tehdä kotietsintä Kalajoen luona. Se lopettaisi paapan paskan jauhamisen. Linkittäkää tuon sadut Kirkkonummi ryhmiin. Tietäisivät asukkaat olla varuillaan.

    Nyt siellä on esillä käsiaseen jäljennös tai ilmapistooli jota ylpeesti esittelee "mutkana" !
    Ei jumalauta eikö nyt face ja poliisit jo kohta tee jotakin asialle ?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Nyt siellä on esillä käsiaseen jäljennös tai ilmapistooli jota ylpeesti esittelee "mutkana" !
    Ei jumalauta eikö nyt face ja poliisit jo kohta tee jotakin asialle ?

    Hovioikeus myönsi fisulle valitusluvan! Korotuksia siis luvassa Kalajoelle tuomioon, ei suinkaan hylkyä.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Nyt siellä on esillä käsiaseen jäljennös tai ilmapistooli jota ylpeesti esittelee "mutkana" !
    Ei jumalauta eikö nyt face ja poliisit jo kohta tee jotakin asialle ?

    Jos se on lelu ase ni mitäpä poliisit sille voi?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Jos se on lelu ase ni mitäpä poliisit sille voi?

    Fase poisti pyssyketjun sääntöjen vastaisena, vaikka jokainen näki, ettei se ole oikea ase.
    Fase ei anna sairaiden leikkiä säännöillä. Poliisit ovat tuon kämpän tutkineet, eikä siellä ole mitään aseita tai aineita.
    Ihmetyttää, että alkaako tiina sugari hänen kumppanikseen. Toki yhtäläisyyksiä heillä on, laskeva suosio ja ... no laskeva suosio.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Poliisin pitäisi tehdä kotietsintä Kalajoen luona. Se lopettaisi paapan paskan jauhamisen. Linkittäkää tuon sadut Kirkkonummi ryhmiin. Tietäisivät asukkaat olla varuillaan.

    Miksi et itse linkitä?

    Ei hänellä ole oikeita aseita, kunhan valehtelee.
    Useissa ryhmissä siitä keskustellaan ja ihmiset ovat saaneet tarpeekseen. Sehän näkyi jo siinä ettei kukaan tahtonut hänen kursseilleen tai asiakkaakseen.
    Monelle on tuottanut pettymyksen valheillaan ja häiriköinnillään.
    Harhan sivulla näkyi pätkä heidän keskusteluaan ja oli siinäkin jo suuna päänä haukkumassa. Joka asiaan lyö kuononsa.
    Ihmettelen jos Stiina Suhari hänen völjyynsä lähtee. Onko sekin valhe?
    Nyt ei enää kirjoita ollenkaan blogia, kun ei voi haukkua ja solvata. Että se on hyvä.

    Saatiin yksi vihanpito blogi vähemmäksi.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Miksi et itse linkitä?

    Ei hänellä ole oikeita aseita, kunhan valehtelee.
    Useissa ryhmissä siitä keskustellaan ja ihmiset ovat saaneet tarpeekseen. Sehän näkyi jo siinä ettei kukaan tahtonut hänen kursseilleen tai asiakkaakseen.
    Monelle on tuottanut pettymyksen valheillaan ja häiriköinnillään.
    Harhan sivulla näkyi pätkä heidän keskusteluaan ja oli siinäkin jo suuna päänä haukkumassa. Joka asiaan lyö kuononsa.
    Ihmettelen jos Stiina Suhari hänen völjyynsä lähtee. Onko sekin valhe?
    Nyt ei enää kirjoita ollenkaan blogia, kun ei voi haukkua ja solvata. Että se on hyvä.

    Saatiin yksi vihanpito blogi vähemmäksi.

    Eiköhän kohta joku raivo blogi tule. On riidoissa elämänsä naisen kanssa. Ja tämä nainen kaveeraa taas hänen on/off ystävänsä kanssa. (Esti hänet mesessäkin) Pakkohan hänen on jostain taas huomiota saatava.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Eiköhän kohta joku raivo blogi tule. On riidoissa elämänsä naisen kanssa. Ja tämä nainen kaveeraa taas hänen on/off ystävänsä kanssa. (Esti hänet mesessäkin) Pakkohan hänen on jostain taas huomiota saatava.

    Huomiota hän saa varmasti virkavallalta ihan lähiaikoina. Eihän nämä kaljajoen rikokset tässä olleet!


   • Anonyymi kirjoitti:

    Eiköhän kohta joku raivo blogi tule. On riidoissa elämänsä naisen kanssa. Ja tämä nainen kaveeraa taas hänen on/off ystävänsä kanssa. (Esti hänet mesessäkin) Pakkohan hänen on jostain taas huomiota saatava.

    No johan se näköjään eilen raivosi facessaan , aika säälittävää kyllä koko sen touhuilu satuineen avovaimoista ja ihmettelee kai sitäkin kuinka jatkuvaa rahapulaa ruikuttava ja köyhien ruokia syövällä on varaa ostella kaikenmaailman aktiivisuusranneke turhuuksia ?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Miksi et itse linkitä?

    Ei hänellä ole oikeita aseita, kunhan valehtelee.
    Useissa ryhmissä siitä keskustellaan ja ihmiset ovat saaneet tarpeekseen. Sehän näkyi jo siinä ettei kukaan tahtonut hänen kursseilleen tai asiakkaakseen.
    Monelle on tuottanut pettymyksen valheillaan ja häiriköinnillään.
    Harhan sivulla näkyi pätkä heidän keskusteluaan ja oli siinäkin jo suuna päänä haukkumassa. Joka asiaan lyö kuononsa.
    Ihmettelen jos Stiina Suhari hänen völjyynsä lähtee. Onko sekin valhe?
    Nyt ei enää kirjoita ollenkaan blogia, kun ei voi haukkua ja solvata. Että se on hyvä.

    Saatiin yksi vihanpito blogi vähemmäksi.

    Fasessa koettaa paimentaa näitä viimeisiä uskollisia. Jotka kyllä hekin jo paljon kyseenalaistavat juttuja. Häntähän kommentoi vain muutama ihminen. Korkeintaan 5 tyyppiä.
    Ryhmissä pitkät pätkät hänestä ja sekoilemistaan jutuista.

    Naurettiin että hänellä on aina " kaksi rikollista naista", jotka muka hänestä pahaa puhuvat. Tosiasiassa kuukkelista kyllä tietoa löytyy, ilman naisiakin. Ihmiset eivät ole tyhmiä.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Fasessa koettaa paimentaa näitä viimeisiä uskollisia. Jotka kyllä hekin jo paljon kyseenalaistavat juttuja. Häntähän kommentoi vain muutama ihminen. Korkeintaan 5 tyyppiä.
    Ryhmissä pitkät pätkät hänestä ja sekoilemistaan jutuista.

    Naurettiin että hänellä on aina " kaksi rikollista naista", jotka muka hänestä pahaa puhuvat. Tosiasiassa kuukkelista kyllä tietoa löytyy, ilman naisiakin. Ihmiset eivät ole tyhmiä.

    Missä ryhmissä? Olisi kiva lukea. Kun hän monesti kertoo että netissä häntä haukutaan joka puolella. Mutta en itse ole löytänyt.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Missä ryhmissä? Olisi kiva lukea. Kun hän monesti kertoo että netissä häntä haukutaan joka puolella. Mutta en itse ole löytänyt.

    Ei niitä ole. Tämä ketju jossa hänen julkista, jo mennyttä blogiaan voi arvostella mutta tietääkseni muita ei ole.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Missä ryhmissä? Olisi kiva lukea. Kun hän monesti kertoo että netissä häntä haukutaan joka puolella. Mutta en itse ole löytänyt.

    Etsivä löytää ja kolkuttavalle avataan 🤣🤣🤣


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ei niitä ole. Tämä ketju jossa hänen julkista, jo mennyttä blogiaan voi arvostella mutta tietääkseni muita ei ole.

    Sitä rikollista blogia ei ole arvosteltu aikoihin. Eihän enää kirjoita kuin fasessa.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Sitä rikollista blogia ei ole arvosteltu aikoihin. Eihän enää kirjoita kuin fasessa.

    Ps. Eikös hän uhonnut, että suljettu blogi avautuu helmikuussa?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ps. Eikös hän uhonnut, että suljettu blogi avautuu helmikuussa?

    Blogin Domain on vapaata riistaa, blogi on pysyvästi kiinni. Hän voi avata toki uuden mutta tuskin mikään muuttuu jos kirjoittelu jatkuu.


  • Eikai vaan taas jäänyt valeesta kiinni ? HAH HAH hah

   29. tammikuuta kello 16.29 ·

   Perjantaina karaokeen Helsinkiin ,näillä näkymin myös duettona, karaokekaverina ystäväni Minttu.Edellyttäen että ehditään treenaamaan edes vähän. Tanssikoreografian vedän intuitiolla täysillä

   • Ihanaa, hän alkaa sahariinin kanssa kouluttamaan miehen ja naisen väliseen rakkauteen.
    Toivottavasti ehdin kurssille, on meinaan huippua Suomessa!


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ihanaa, hän alkaa sahariinin kanssa kouluttamaan miehen ja naisen väliseen rakkauteen.
    Toivottavasti ehdin kurssille, on meinaan huippua Suomessa!

    Onko tällä rakkauden ammattilaisella miten pitkä avioliitto takana ja montako lasta hänellä on? Tietääkö kukaan?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Onko tällä rakkauden ammattilaisella miten pitkä avioliitto takana ja montako lasta hänellä on? Tietääkö kukaan?

    Yksi kurssi voisi olla rakkaus mielikuvitus naisten kanssa, rakkaus nettideitti seksi naisten kanssa, rakkaus ihanne naisen kanssa ja rakkaus näkymättömien avovaimojen kanssa, ehkä myös rakkaus rikollisen narkkarin kanssa.
    Rakkaushaaveet nuorten tyttöjen kanssa jne.

    Mielenkiintoista.
    Ps, hällä on vissiin yksi lapsi. Kissa.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Yksi kurssi voisi olla rakkaus mielikuvitus naisten kanssa, rakkaus nettideitti seksi naisten kanssa, rakkaus ihanne naisen kanssa ja rakkaus näkymättömien avovaimojen kanssa, ehkä myös rakkaus rikollisen narkkarin kanssa.
    Rakkaushaaveet nuorten tyttöjen kanssa jne.

    Mielenkiintoista.
    Ps, hällä on vissiin yksi lapsi. Kissa.

    Edelliseen vastaus:

    Hönössä ei ole mitään mielenkiintoista. Ei edes oletettu kissa.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Edelliseen vastaus:

    Hönössä ei ole mitään mielenkiintoista. Ei edes oletettu kissa.

    Kyllä. Hän on erittäin mielenkiintoinen. Nyt on jo alkanut sataa osallistujia,että hyvin pyyhkii. Jos on vuosikymmenet ollut satojen naisten kanssa ja vieläkinnuoret naiset mustasukkaisina kilpailee hänestä , on paras kertomaan mitä rakkaus on.
    Rakkautta on muutakin kuin parisuhteessa. Monien auttajana tehnyt pyyteetöntä laupeuden työtä. Siksi vihan ja mustat energiat häntä koettaa vaientaa. Mutta se ei onnistu, aina löytyy ihmisiä jotka tukevat ja ovat saman universumin voimassa.
    Tulossa oikein voimallinen päivä.
    Toivotaan mustasukkaisten ja kateellisten ihmisraukkojen pääsevän valon ja rakkauden maailmaan.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kyllä. Hän on erittäin mielenkiintoinen. Nyt on jo alkanut sataa osallistujia,että hyvin pyyhkii. Jos on vuosikymmenet ollut satojen naisten kanssa ja vieläkinnuoret naiset mustasukkaisina kilpailee hänestä , on paras kertomaan mitä rakkaus on.
    Rakkautta on muutakin kuin parisuhteessa. Monien auttajana tehnyt pyyteetöntä laupeuden työtä. Siksi vihan ja mustat energiat häntä koettaa vaientaa. Mutta se ei onnistu, aina löytyy ihmisiä jotka tukevat ja ovat saman universumin voimassa.
    Tulossa oikein voimallinen päivä.
    Toivotaan mustasukkaisten ja kateellisten ihmisraukkojen pääsevän valon ja rakkauden maailmaan.

    Olli mainostat itseäsi valheellisin keinoin. Ihmettelen shariinan itsetuhoviettiä miksi haluaa kanssasi tuhota loputkin maineestaan ? Et ole kykenevä ohjeistamaan ihmissuhde asioissa yhtään ketään, katso elämääsi se on yhtä suurta sekasotkua jossa sinut on jätetty useasti juurikin sen huonon määräävän luonteesi ja olemuksesi vuoksi.
    Miksi kirjoittelet tänne nuita itseäsi kannustavia viestejä ? Oikeasti kun katsoo sinun facea voi huomata kuinka vain muutama itsesi kaltainen höhlä sinua enää kannustaa. Astral TV on suurinta huijausta ja siellähän se suhari toimii. Olet itse heidän toimensa haukkunut miksi nyt suostut yhteistyöhön ? Haukut myös facessasi henkiset jotka ottaa rahaa ja rahastaa , mitäpä itse teet 50e tunti ? Melkoista rahastusta paskanpuhumisesta jota et ilmoita edes verottajalle ja KELA;aan ???!!!.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Olli mainostat itseäsi valheellisin keinoin. Ihmettelen shariinan itsetuhoviettiä miksi haluaa kanssasi tuhota loputkin maineestaan ? Et ole kykenevä ohjeistamaan ihmissuhde asioissa yhtään ketään, katso elämääsi se on yhtä suurta sekasotkua jossa sinut on jätetty useasti juurikin sen huonon määräävän luonteesi ja olemuksesi vuoksi.
    Miksi kirjoittelet tänne nuita itseäsi kannustavia viestejä ? Oikeasti kun katsoo sinun facea voi huomata kuinka vain muutama itsesi kaltainen höhlä sinua enää kannustaa. Astral TV on suurinta huijausta ja siellähän se suhari toimii. Olet itse heidän toimensa haukkunut miksi nyt suostut yhteistyöhön ? Haukut myös facessasi henkiset jotka ottaa rahaa ja rahastaa , mitäpä itse teet 50e tunti ? Melkoista rahastusta paskanpuhumisesta jota et ilmoita edes verottajalle ja KELA;aan ???!!!.

    En ole olli. Olen tavallinen ihminen ja tahdon, että kaikilla ihmisillä on oikeus sananvapauteen. Olen seurannut kyllä tässä ja tiedän, että jotkut jutut on kärjistettynä. Ollilla on kuitenkin henkistä tietoa, jota voi jakaa. Vaikka eläisi miten. Esimerkiksi luonnonparannus ja kädestä katsominen. Niitä harvat enään osaavat.
    En hyväksy kaikkia hänen tekemisiään mutta vastaa minulle, miksi nämä nuoret naiset hinkuvat hänen seuraansa? Miksi he tahtovat vanhemman ihmisen viisautta elämäänsä?
    Olli on kiltti perusluonteeltaan ja jaksaa kuunnella heidän ongelmiaan. Kuinka moni kiireisessä yhteiskunnassa siihen alkaa?


   • Anonyymi kirjoitti:

    En ole olli. Olen tavallinen ihminen ja tahdon, että kaikilla ihmisillä on oikeus sananvapauteen. Olen seurannut kyllä tässä ja tiedän, että jotkut jutut on kärjistettynä. Ollilla on kuitenkin henkistä tietoa, jota voi jakaa. Vaikka eläisi miten. Esimerkiksi luonnonparannus ja kädestä katsominen. Niitä harvat enään osaavat.
    En hyväksy kaikkia hänen tekemisiään mutta vastaa minulle, miksi nämä nuoret naiset hinkuvat hänen seuraansa? Miksi he tahtovat vanhemman ihmisen viisautta elämäänsä?
    Olli on kiltti perusluonteeltaan ja jaksaa kuunnella heidän ongelmiaan. Kuinka moni kiireisessä yhteiskunnassa siihen alkaa?

    Tämä hänen ihanne nainen, ottaisi vaan nöyrästi oppia vastaan. Olli voisi tehdä hänestä työnsä jatkajan. Hankala, kun näkijät ja meedio eivät siirrä tietoa, vaikka sitä olisi jakaa.


   • Anonyymi kirjoitti:

    En ole olli. Olen tavallinen ihminen ja tahdon, että kaikilla ihmisillä on oikeus sananvapauteen. Olen seurannut kyllä tässä ja tiedän, että jotkut jutut on kärjistettynä. Ollilla on kuitenkin henkistä tietoa, jota voi jakaa. Vaikka eläisi miten. Esimerkiksi luonnonparannus ja kädestä katsominen. Niitä harvat enään osaavat.
    En hyväksy kaikkia hänen tekemisiään mutta vastaa minulle, miksi nämä nuoret naiset hinkuvat hänen seuraansa? Miksi he tahtovat vanhemman ihmisen viisautta elämäänsä?
    Olli on kiltti perusluonteeltaan ja jaksaa kuunnella heidän ongelmiaan. Kuinka moni kiireisessä yhteiskunnassa siihen alkaa?

    Ei kukaan nuori nainen hinkua hänen seuraansa! Mikä vitsi 😂🤪


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ei kukaan nuori nainen hinkua hänen seuraansa! Mikä vitsi 😂🤪

    No ainakin 4 nuorta tai nuorempaa naista on taistellut hänen suosiotaan. Turha valehdella.


   • Anonyymi kirjoitti:

    No ainakin 4 nuorta tai nuorempaa naista on taistellut hänen suosiotaan. Turha valehdella.

    Joo, voihan itsestään kuvitella mitä tahtoo 😊 Kun vakuuttaa itselleen asioita niin niistä voi tulla omassa mielessään totta.. ! 😜🤪


   • Anonyymi kirjoitti:

    Joo, voihan itsestään kuvitella mitä tahtoo 😊 Kun vakuuttaa itselleen asioita niin niistä voi tulla omassa mielessään totta.. ! 😜🤪

    Jos puhelimessa läärytään yökaudet, täytyy siinä jokin (hinku) tauti olla?
    Pyydetään makaroonilaatikolle, sienimetsään, ollaan yökylässä jne. Selkeää hinkua. 🤣🤣🤣


   • Anonyymi kirjoitti:

    Jos puhelimessa läärytään yökaudet, täytyy siinä jokin (hinku) tauti olla?
    Pyydetään makaroonilaatikolle, sienimetsään, ollaan yökylässä jne. Selkeää hinkua. 🤣🤣🤣

    Niin, ehkä tämän hinkuamisen (suosion)takana on se, että tätä tapausta voi käyttää omiin sotiin...!


  • Täällä hauskaa sakkia ja yhtä hauska ylläpito. Poistellaan näköjään jonkun mieliksi ihan vaan sananvapauteen kuuluvia mielipiteitä kuten, jos vanhalla miehellä on useita nuoria naisystäviä joiden kanssa peuhaa, miksi valvoo kaveritapaamista edeltävän yön vaikkei se kaveri ollut edes nuori ja oli ollut useamman vuoden sen facekaverikin ?
   Sanooko järki että tämäkin on MIELIPIDE kysymyksen muodossa ?
   Tarkoittaa sitä etten usko nuoriin rakastajattariin tai nuoriin naisystäviin ainakaan "siinä mielessä" jos tuommoisen kiihtymystilan saa pelkkä kahvikutsu :-D
   Ja mitä tulee rahastukseen on sahariinan ja papan "ihmissuhdekoulu" (joka vitsi jo sinänsä) hemetin kallis 70e per lärvi siinä taas verottomana tienataan muiden hölmöydelle senhän nio molemmat osaa tyhjällä rahastuksen.
   MIELIPIDE TÄMÄKIN !

   • En usko, että kukaan uskoo näihin nuoriin naisiin ja kihlahtuihin. En tiedä, ymmärtääkö vanhus, että nämä tarinat nuorista naisista synnyttää myötähäpeetä lukijassa.

    Olen samaa mieltä, että tämä "ihmissuhde kurssi" kuulostaa vitsiltä!


   • Jokainen osallistuja voi PYYTÄÄ kuitin, jonka voi kopioida verottajalle. Kuitissa PITÄÄ näkyä eritelty alv. Muuten verottaja lyö hösselis pösselis.🤣
    Kuitissa on oltava myös yrityksen tiedot.
    Ei sen kummempaa.
    Jos yrittäjä osallistuu kurssille, voi käyttää kuitin alv vähennykseen.Jos Stinalla on yritys, h.n antaa kuitin ja maksaa veron, tilavuokrat ja meedion palkkion h.än saa vähennyksiin.

    Mitä laitonta tässä on?
    Jos joku on niin dorka, ettei vaadi kuittia, oma vika. Silloin voi olla, ettei Kurssimaksu mene tilikirjaan!


   • Ei ole kallis kurssi. Katsopas mitä muut pyytävät.
    Ihan normi hinta.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ei ole kallis kurssi. Katsopas mitä muut pyytävät.
    Ihan normi hinta.

    Ihan sama mitä tekee ja paljonko saa rahaa mistäkin höpöhöpö- kurssista koska sillon käyttää aikansa ainakin viisaasti eikä Muiden kiusaamiseen ja jatkuvaan haukkumiseen!


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ei ole kallis kurssi. Katsopas mitä muut pyytävät.
    Ihan normi hinta.

    No jos se itse itkee että 26e on kallis hinta lipusta messuille jossa vaikka mitä on tuo paksanpuhumisen kurssi hintava ei mitään hinta laatusuhdetta tuossa !


   • Anonyymi kirjoitti:

    No jos se itse itkee että 26e on kallis hinta lipusta messuille jossa vaikka mitä on tuo paksanpuhumisen kurssi hintava ei mitään hinta laatusuhdetta tuossa !

    No ei tällaisesta kurssista paljookaan nettoa. Jos ajatellaan, että osallistuu 24 kurssilaista, se on nopeesti laskettuna vajaat 1700, siitä pois alvit rapia 300, tilavuokra, henkilökohtainen vero, , matkat, loppu jaettuna kahdella.
    Julkisesti meedio on kertonut olevansa ulosottovelkainen, joten sinnekin pojot.
    Että ei jää paljoo taskuun.

    Kurssihan voi olla hyvin laadukas, ei tietä vielä. 🤣


   • Anonyymi kirjoitti:

    No ei tällaisesta kurssista paljookaan nettoa. Jos ajatellaan, että osallistuu 24 kurssilaista, se on nopeesti laskettuna vajaat 1700, siitä pois alvit rapia 300, tilavuokra, henkilökohtainen vero, , matkat, loppu jaettuna kahdella.
    Julkisesti meedio on kertonut olevansa ulosottovelkainen, joten sinnekin pojot.
    Että ei jää paljoo taskuun.

    Kurssihan voi olla hyvin laadukas, ei tietä vielä. 🤣

    Kurssimaksusta puuttuu eritelty alv? Sehän pitää nykyään aina ilmoittaa.
    Sisältääkö maksu alvin vaiko ei?


   • Yövuoron ratoksi luettiin näitä kommentteja ja todettiin, että 70 euroo voi hyvinkin maksaa, että pääsee kuulemaan Jumalasta seuraavaa 🤣🤣🤣🤣
    Ja eikö toi harhoissaan hupata tuo toinenkin. 🤣🤣🤣


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kurssimaksusta puuttuu eritelty alv? Sehän pitää nykyään aina ilmoittaa.
    Sisältääkö maksu alvin vaiko ei?

    Näin kurssipitäjä kirjoitti julkisessa facepäivityksessä 2.helmikuuta

    " Silloin meillä on se rakkaus kurssi jonka pidämme. Aihekin on naisia inspiroiva, päivään sopiva. Täytyy sanoa kurssia kanssani pitävälle Stiinalle että pidä musta lujasti kiinni etten vaan loveen lankea sillä yrittäjiä on 💙💙💙😄🙂"

    Eli tällaiset odotukset kurssin pitäjällä!


   • Anonyymi kirjoitti:

    Näin kurssipitäjä kirjoitti julkisessa facepäivityksessä 2.helmikuuta

    " Silloin meillä on se rakkaus kurssi jonka pidämme. Aihekin on naisia inspiroiva, päivään sopiva. Täytyy sanoa kurssia kanssani pitävälle Stiinalle että pidä musta lujasti kiinni etten vaan loveen lankea sillä yrittäjiä on 💙💙💙😄🙂"

    Eli tällaiset odotukset kurssin pitäjällä!

    My saunan tilavuokra 1.3.20 on 99e max määrä joka mahtuu 24 mutta istumapaikkoja viidelletoista. Jos paikalle saapuu 20 henkilöä 20x70 = 1400 - 99e = 1301e jaettuna kahdelle = 650,50e mikä on alvi ?
    Että aika kova hinta todellakin siitä että kaksi kouluttamatonta ihmistä sössää ja sählää mentaali koulutuksessa, jossa voi saada paljonkin pahaa aikaan. Ihmissuhde asiat tulisi jättää ammattilaisille ei kyökkipsykologeille ja kaikenmaailman meedioille !


   • Anonyymi kirjoitti:

    My saunan tilavuokra 1.3.20 on 99e max määrä joka mahtuu 24 mutta istumapaikkoja viidelletoista. Jos paikalle saapuu 20 henkilöä 20x70 = 1400 - 99e = 1301e jaettuna kahdelle = 650,50e mikä on alvi ?
    Että aika kova hinta todellakin siitä että kaksi kouluttamatonta ihmistä sössää ja sählää mentaali koulutuksessa, jossa voi saada paljonkin pahaa aikaan. Ihmissuhde asiat tulisi jättää ammattilaisille ei kyökkipsykologeille ja kaikenmaailman meedioille !

    Alvia ei tarvitse maksaa, jos
    Firman tulot on toimintajaksolla alle kymppitonnin, muutoin tietty. Jos suharilla on yritys hän voi maksaa meedion osuuden palkkana, josta tietty menee verot ja työnantajamaksut.
    Mutta saa myös vähennykset.
    Järkevintä on, jos kummallakin on toiminimi, silloin kumpikin maksaa yrityksensä kulut ja saa myös poistot.
    Jos ulosotto asiakkaalla olisi noinkin suuri ylimääräinen tulo, ottaa uo siitä leijonanosan.
    Jotenka, hinta lienee kohtuullinen.

    Toinen seikka on tietysti se, vastaako kurssittajien oma koulutus aihetta?
    Henkisellä saralla voi itsensä nimittää miksi terapeutiksi tahansa.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Näin kurssipitäjä kirjoitti julkisessa facepäivityksessä 2.helmikuuta

    " Silloin meillä on se rakkaus kurssi jonka pidämme. Aihekin on naisia inspiroiva, päivään sopiva. Täytyy sanoa kurssia kanssani pitävälle Stiinalle että pidä musta lujasti kiinni etten vaan loveen lankea sillä yrittäjiä on 💙💙💙😄🙂"

    Eli tällaiset odotukset kurssin pitäjällä!

    Aina hänestä jonkun pitää pitää kiinni. Eiks hän ennen käräjiäänkin, pyytänyt käräjäavustajaa pitämään itsestään kiinni.🤣


   • Anonyymi kirjoitti:

    Näin kurssipitäjä kirjoitti julkisessa facepäivityksessä 2.helmikuuta

    " Silloin meillä on se rakkaus kurssi jonka pidämme. Aihekin on naisia inspiroiva, päivään sopiva. Täytyy sanoa kurssia kanssani pitävälle Stiinalle että pidä musta lujasti kiinni etten vaan loveen lankea sillä yrittäjiä on 💙💙💙😄🙂"

    Eli tällaiset odotukset kurssin pitäjällä!

    Jumalasta seuraava voi odottaa tällaista suosiota?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Jumalasta seuraava voi odottaa tällaista suosiota?

    Toivon, ettei kurssille osallistu ketään yli 35 vuotiasta. Meediohan naisvihassaan on jo haukkunut ikäisensä ja kolkytvuotta nuoremmat naiset.
    Ikähaarukka voisi olla 12-34 v.?
    🤣🤣🤣


   • Anonyymi kirjoitti:

    Toivon, ettei kurssille osallistu ketään yli 35 vuotiasta. Meediohan naisvihassaan on jo haukkunut ikäisensä ja kolkytvuotta nuoremmat naiset.
    Ikähaarukka voisi olla 12-34 v.?
    🤣🤣🤣

    12-18v ei voi päästää tuon lähelle. Ei omaa mitään käytöstapoja ja kertoilee julkisesti mieltymyksistään huomattavasti nuorempia naisia kohtaan. Siitäkin huolimatta tosiaan on haukkunut kaikki ympärillään olevat ja muutkin naiset siinä sivussa. Täysi juntti koko mies.

    Moniko ”uhri” määrätään lähestymiskieltoon?


   • Anonyymi kirjoitti:

    12-18v ei voi päästää tuon lähelle. Ei omaa mitään käytöstapoja ja kertoilee julkisesti mieltymyksistään huomattavasti nuorempia naisia kohtaan. Siitäkin huolimatta tosiaan on haukkunut kaikki ympärillään olevat ja muutkin naiset siinä sivussa. Täysi juntti koko mies.

    Moniko ”uhri” määrätään lähestymiskieltoon?

    Eikös hän saanut itse kaksi tuomiota kuukauden sisään. Toisen sai swappauksesta.?
    Elikä soitteli poliisit aiheettomasti lapsiperheeseen?

    Mistä rakkaudesta hän voi kertoa? Ja opettaa?

    Satupapparainen vois siistiä naamansa.!?


   • Anonyymi kirjoitti:

    12-18v ei voi päästää tuon lähelle. Ei omaa mitään käytöstapoja ja kertoilee julkisesti mieltymyksistään huomattavasti nuorempia naisia kohtaan. Siitäkin huolimatta tosiaan on haukkunut kaikki ympärillään olevat ja muutkin naiset siinä sivussa. Täysi juntti koko mies.

    Moniko ”uhri” määrätään lähestymiskieltoon?

    No niinpä. Esiintyy vainonnan kohteena. Kyllä käräjäoikeus on oikeus suomessa.
    Vinkukoot partaansa niin paljon kuin ehtii.
    Ei todellakaan ole mikään uhri. Bloginsakin lopetettiin, ettei vainoa ihmisiä!


  • Pitäisikö ilmoittaa poliisille että täällä rikotaan sananvapautta ? Yksi häiriintynyt ex ystävänsä ja kohta varmaan taas NYX täällä määrää ja poistattaa kesyjä vaikka itte kirjottaa paljon pahemmin hänen nimensä on pyhä ja jos totuus viittaa häneen se on huiskis ja viesti poistuu. Vaadin ylläpitoa lopettamaan tämän touhussa. 🙄🧐

  • Vastaavat kurssit maksavat yleensä kaksinkertaisesti tuon summan ,joten ei ole kallis.

   • Kouluttamattomat kurssitajat eivät tietenkään voikaan periä samoja hintoja kuin ammattilaiset.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kouluttamattomat kurssitajat eivät tietenkään voikaan periä samoja hintoja kuin ammattilaiset.

    Eikö nää henkiset ole hirveän köyhiä? Meedio ainakin on kertonut syövänsä diakonin hätäapuruokia.
    Siksi hyvä, että itsekin yrittävät leipäänsä tienata. Monet tosiaan syrjäytyvät ja odottavat passiivisena avustuksia.
    Juuri nämä eläkeläiset, joilla on olematon työtausta, ja siksi vain kansaneläke, ovat syrjäytymisvaarassa. Nostan hattua vanhuksille, jotka jaksavat hakea itsekin leivänjatketta ja käyvät vanhustenpiireissä,
    Moni vanhus jää sukulaisten hylkäämänä kämppäänsä ja masentuu.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Eikö nää henkiset ole hirveän köyhiä? Meedio ainakin on kertonut syövänsä diakonin hätäapuruokia.
    Siksi hyvä, että itsekin yrittävät leipäänsä tienata. Monet tosiaan syrjäytyvät ja odottavat passiivisena avustuksia.
    Juuri nämä eläkeläiset, joilla on olematon työtausta, ja siksi vain kansaneläke, ovat syrjäytymisvaarassa. Nostan hattua vanhuksille, jotka jaksavat hakea itsekin leivänjatketta ja käyvät vanhustenpiireissä,
    Moni vanhus jää sukulaisten hylkäämänä kämppäänsä ja masentuu.

    Googletin. Naiskouluttaja on taidemaalari ja varsin hyvä. Uskon, että häntä mennään kuulemaan. Hän on kai myös kokenut kouluttaja esim. Taroteihin?

    Vanhoista pitää huolehtia, jokainen on joskus vanha. Aktiivinen vanhuus on nykyään yleisempää kuin ennen.
    Köyhyydelle ei voi mitään. Suomessa on kymmeniätuhansia köyhiä, jotka hakevat avustuksia. Ja enemmän on tulossa.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Googletin. Naiskouluttaja on taidemaalari ja varsin hyvä. Uskon, että häntä mennään kuulemaan. Hän on kai myös kokenut kouluttaja esim. Taroteihin?

    Vanhoista pitää huolehtia, jokainen on joskus vanha. Aktiivinen vanhuus on nykyään yleisempää kuin ennen.
    Köyhyydelle ei voi mitään. Suomessa on kymmeniätuhansia köyhiä, jotka hakevat avustuksia. Ja enemmän on tulossa.

    Poistatat viestejä täältä. Taisi osua viesti uudenvuoden aaton vietostasi. Valheella on lyhyet jäljet.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Poistatat viestejä täältä. Taisi osua viesti uudenvuoden aaton vietostasi. Valheella on lyhyet jäljet.

    Niinpä sitä samaa satua ja tarua ihan kaikesta. Se on ihan oikeasti nähty kotinsa kulmilla uuden vuoden aattona seitsämän aikaan illalla kotiinsa menossa kaukana kaukana helsingistä. Kerran se satuili sen juulian olevan tulossa luokseen ja samaan aikaan kun muka sen oli nähtiin monen ihmisen silmin ukko raiska kaupassa ihan yksin. Samaa on toistunut useasti joku muka olisi kylässä ukko silti yksin haahuilee kylillä. Autostaan valehteli mikä muka oli merkki ja kuka muka omisti auton ja mitä muka maksoi. Samaan aikaan kuitenkin kuljetti naapuriaan sillä pikku kopperollaan. Outoja tuntuu olevan sen seksitreffitkin kun samaan aikaan yksin istuu huoltsikalla munkki kahvilla kun piti jyystämässä olla :-D
    Jos olisi joku avokki miksei kuvaa siltä vaikka kättä tietysti paha sitäkään olemattomalta kuvata. Tuota sahariinaa on huolella haukuttu netissä ei se mikään taidemaalari ole ja mikä ihmeen tarot koulutus on hällä ??


   • Anonyymi kirjoitti:

    Niinpä sitä samaa satua ja tarua ihan kaikesta. Se on ihan oikeasti nähty kotinsa kulmilla uuden vuoden aattona seitsämän aikaan illalla kotiinsa menossa kaukana kaukana helsingistä. Kerran se satuili sen juulian olevan tulossa luokseen ja samaan aikaan kun muka sen oli nähtiin monen ihmisen silmin ukko raiska kaupassa ihan yksin. Samaa on toistunut useasti joku muka olisi kylässä ukko silti yksin haahuilee kylillä. Autostaan valehteli mikä muka oli merkki ja kuka muka omisti auton ja mitä muka maksoi. Samaan aikaan kuitenkin kuljetti naapuriaan sillä pikku kopperollaan. Outoja tuntuu olevan sen seksitreffitkin kun samaan aikaan yksin istuu huoltsikalla munkki kahvilla kun piti jyystämässä olla :-D
    Jos olisi joku avokki miksei kuvaa siltä vaikka kättä tietysti paha sitäkään olemattomalta kuvata. Tuota sahariinaa on huolella haukuttu netissä ei se mikään taidemaalari ole ja mikä ihmeen tarot koulutus on hällä ??

    Nyt ovat jo mestareita. Mikähän suuruusharha siinä on?
    Ihmetyttää, jos vanhalla ihmisellä on etälamaannutin? Onko laillista? Tai turvallista naapureille, kun on itsensäkin meinannut lamaannuttaa.?
    Vaiko valhetta?


   • Miksiköhän ikivanhoja äänitteitä vuodelta nakki ja muussi joissa esiintyy useita nimiä joilla ei ole mitään tekemistä nykypäivän kähinöissänne ?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Miksiköhän ikivanhoja äänitteitä vuodelta nakki ja muussi joissa esiintyy useita nimiä joilla ei ole mitään tekemistä nykypäivän kähinöissänne ?

    Nakki ja muusi. Video on julkinen.
    Syytä tietää mikä luennoitsija on.


  • Vanhus on sekaisin ja tarvitsee terveydenhuollon apuja.

   Mä olen ihan varma että erään riivaajahenkiä tiloista puhdistavan nuoremmassa keski-iässä olevan naisen tilapuhdistukseni onnistui 100% ja myös tunnisti puhdistaessaan Hyvän hengen ja Mestareiden voimalla asuntoni että myös mun kuinka nettikiduttaja .riivaaja -akkain asettamat paholaisenergiat lähtivät. Olivat siirtäneeet oman itsensä hallitsijoita minuun ja kotiini Ikuisesti kiitollinen olen tälle auttajanaiselle joka ei toimi julkisuudessa .Sillä sen puhdistuksen riivaaja-akoista tunsin ihan konkreettisestikin. Se avasi silloin entistä kauniimmat ovet elämään. Siitä on jo jonkin aikaa: Minähän niiden energioita sitten myös lähetin niille takaisin .

   Äsken sattui outo juttu. Mulla on ollut todella elinvoimainen ja hyväkuntoinen keltainen Vanhapoika-kaktus tuossa keittiössä Olin valmistamassa mulle ja kissalle ruokaa kun yhtäkkiä kaktus lerpahti veltoksi ja kaatui,suoraan siltä sijaltaan . Koitin korjata sen tilannetta mutta se kuoli Sikäli hätkähdyttävä ilmiö että kun mulla on näitä tuttujen kuolemaenteitä joko sillä hetkellä tai aivan parin vrk sisällä ettei vaan nyt olisi taas merkki jostain .Normaalisti ei täysin kunnossa oleva kukka kolmessa minuutissa kuole

   • Kaktus ei kuole kolmessa minuutissa ja eikä kaktus ole ollut kunnossa.
    Kaktusta on kasteltu liikaa, jolloin se mätänee sisältä. Ulospäin kaktus on normaalin näköinen mutta se lyyhistyy "suoraan siltä sijaltaan" kun sisus on ontto ja mädäntynyt. Talvi on kaktuksen lepokautta, jolloin sitä pitää kastella niukasti. Kaktusta on vaikea tapaa mutta liikaa kastelemalla se onnistuu.

    Näitä "yliluonnollisia" ilmiöitä olen joutunut selittämään kun olin kukkakaupassa töissä 😂😂😂.


   • Jos olet sitä mieltä että hän tarvitsee apua voit tehdä hänen kotikuntansa sostoimeen huoli ilmoituksen. Kunnan on sellaisen saatuaan velvollisuus tutkia onko avulle tarvetta.
    https://www.kirkkonummi.fi/seniorihuoli


   • Anonyymi kirjoitti:

    Jos olet sitä mieltä että hän tarvitsee apua voit tehdä hänen kotikuntansa sostoimeen huoli ilmoituksen. Kunnan on sellaisen saatuaan velvollisuus tutkia onko avulle tarvetta.
    https://www.kirkkonummi.fi/seniorihuoli

    Tällaiset ilmoitusten tekemiset ja videoitten levittelyt ovat nettikiusaamista.
    Jos olet huolissasi, mikset itse tee ilmoitusta?
    Vanha video ei liity kurssiin mitenkään.
    Levität vain pahaa ja todella vedät esiin vanhoja kaunojasi?
    Miksi toimit niin?
    Anna ihmisten olla rauhassa.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Tällaiset ilmoitusten tekemiset ja videoitten levittelyt ovat nettikiusaamista.
    Jos olet huolissasi, mikset itse tee ilmoitusta?
    Vanha video ei liity kurssiin mitenkään.
    Levität vain pahaa ja todella vedät esiin vanhoja kaunojasi?
    Miksi toimit niin?
    Anna ihmisten olla rauhassa.

    Vanhus hakee huomiota keinoja kaihtamatta. Hän uhriutuu. En hämmästyisi jos videon julkaisija on vanhus itse. Hänen päivitykset on ristiriitaisia. Rahapula, diakoniaruokailut, ruokakassien haut. Kapakoissa istuminen. Tallinnanreissut. Turhat ajomatkat.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Tällaiset ilmoitusten tekemiset ja videoitten levittelyt ovat nettikiusaamista.
    Jos olet huolissasi, mikset itse tee ilmoitusta?
    Vanha video ei liity kurssiin mitenkään.
    Levität vain pahaa ja todella vedät esiin vanhoja kaunojasi?
    Miksi toimit niin?
    Anna ihmisten olla rauhassa.

    En ole levittänyt videota en käske tekemään ilmoitusta kerroin vain että sellaisen voi tehdä jos oikeasti on huolissaan toisen pärjäämisestä miksi vinkua täällä mistään ? Pappa meedio on itse pahasti nettikiusaaja ollut vuosia ja siksipä saanut tuomioita. Älä jaksa syyllistää täälläkin mielipiteistä. 😒🙄


   • Anonyymi kirjoitti:

    En ole levittänyt videota en käske tekemään ilmoitusta kerroin vain että sellaisen voi tehdä jos oikeasti on huolissaan toisen pärjäämisestä miksi vinkua täällä mistään ? Pappa meedio on itse pahasti nettikiusaaja ollut vuosia ja siksipä saanut tuomioita. Älä jaksa syyllistää täälläkin mielipiteistä. 😒🙄

    Jos joku on huolissaan, löytää kyllä osoitteen ilman sun tiedoitustasikin.
    Kuinka teitä niin kiinnostaa vanhan ihmisen asiat. ?
    Voittehan estää hänet tai jättää lukematta päivitykset!
    Sinulla ei ole mielipiteitä, koska olet kuin vanha kulunut vinyylilevy, joka jauhaa samaa biisiä
    Uudestaan ja uudestaan. Mene eteenpäin ja keskity omaan elämääsi. Älä lyö lusikkaasi toisen soppaan vaan ryystä omaa keittoasi.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Jos joku on huolissaan, löytää kyllä osoitteen ilman sun tiedoitustasikin.
    Kuinka teitä niin kiinnostaa vanhan ihmisen asiat. ?
    Voittehan estää hänet tai jättää lukematta päivitykset!
    Sinulla ei ole mielipiteitä, koska olet kuin vanha kulunut vinyylilevy, joka jauhaa samaa biisiä
    Uudestaan ja uudestaan. Mene eteenpäin ja keskity omaan elämääsi. Älä lyö lusikkaasi toisen soppaan vaan ryystä omaa keittoasi.

    Tämä on MINUN MiELIPITEENI olet typerä harakka joka yrittää päteä ja ohjeistaa ihmisiä vapaassa yhteiskunnassa. Mene ja ohjeistaa pappa meediota että lopettaa KOKONAAN muista puhumisen niin loppuu puheet myös hänestä. Tosin sekä sinä että hän olette tyhmiä sinä et tajua olet itse tunnettu huutelustasi tänään taas tuo vaihde sinulla huomenna on taas jotain muuta. 🤪


   • Anonyymi kirjoitti:

    Tämä on MINUN MiELIPITEENI olet typerä harakka joka yrittää päteä ja ohjeistaa ihmisiä vapaassa yhteiskunnassa. Mene ja ohjeistaa pappa meediota että lopettaa KOKONAAN muista puhumisen niin loppuu puheet myös hänestä. Tosin sekä sinä että hän olette tyhmiä sinä et tajua olet itse tunnettu huutelustasi tänään taas tuo vaihde sinulla huomenna on taas jotain muuta. 🤪

    Se, että yllytät ihmisiä tekemään ilmoituksia, ei ole mielipide vaan manipulointia ja kiusaamista!
    Koeta nyt kuitenkin rauhoittua ja koota itsesi.
    Ei puhumista ole kriminalisoitu, etkä voi määräillä mistä ihmiset puhuvat.Et kykene kontrolloimaan kuin itseäsi, ja sanalla sanoen, sekin vaikuttaa heikolta.

    Toivotaan kaikille ihmisille hyvää. Mielipiteen ja sananvapautta, sekä ymmärrystä siihen, mitä se tarkoittaa.😅


   • Anonyymi kirjoitti:

    Se, että yllytät ihmisiä tekemään ilmoituksia, ei ole mielipide vaan manipulointia ja kiusaamista!
    Koeta nyt kuitenkin rauhoittua ja koota itsesi.
    Ei puhumista ole kriminalisoitu, etkä voi määräillä mistä ihmiset puhuvat.Et kykene kontrolloimaan kuin itseäsi, ja sanalla sanoen, sekin vaikuttaa heikolta.

    Toivotaan kaikille ihmisille hyvää. Mielipiteen ja sananvapautta, sekä ymmärrystä siihen, mitä se tarkoittaa.😅

    Älä jauha jaskaa... kukaan ei ole yllyttänyt yhtään mitään eikä ketään. Poistata niin paljon kun sinua huvittaa , ymmärrätkö ettei silloin sananvapaus toteudu ? Älä tule aina sanelemaan kuka saa kirjoittaa ja mitä, kas kun vaan sinä olet täällä yrittänyt rajoittaa sitä kuka saa sanoa ja mitä saa sanoa. Olet erittäin outo ja epämielyttävä tyyppi, ei ihme ettei sinusta kukaan pidä.


  • Sananvapaus ja ajatuksen vapaus ja sen ilmaisuhan ei täälläkään toteudu. Joku umpiluupää poistattaa aivan kaiken josta HÄN ei tykkää.

   • Ihan vaan tiedoksi ! Näköjään henkilö josta ketju on, lukee palstaa. Jos ihmisellä on lanteille asti olevat hiukset niiden värjäämiseen saadakseen tasaisen lopputuloksen menee ainakin kaksi pakettia .
    Muutama pikku juttu ;
    1. Kestoväri harmaille, kevytväri muille
    2.Hiusvärit sisältävät noin 20–30 eri kemikaalia, joista osa on äärimmäisen herkistäviä ja allergisoivia. Yksi pahimmista herkistäjistä on parafenyleenidiamiini PPD ja sen johdannaiset kuten tolueeni-2,5-diamiini. Suurin osa kestoväreistä sisältää PPD:tä.PPD imeytyy ihon läpi verenkiertoon ja voi aiheuttaa ihoärsytystä ja allergiaa.
    3. Värjäyksen jälkeen päänahka voi kutista ja turvota. Turvotus voi olla niin paha, että silmät muurautuvat umpeen. Vaikeissa tapauksissa voi tulla hengitysvaikeuksia tai jopa rytmihäiriöitä.Pahimmillaan hiusväriallergia voi johtaa kuolemaan.

    Innolla odotan sen sinisen loputulosta mahtaa olla karsea ..


   • Olet kyllä pikkasen vainoharhainen? Minä olen ilmiantanut pari kirjoitusta ihan testi mielessä. Tämä palsta niin naurettava. Ja en ole mitään lähinaisia-miehiä. Seurannut jonkun aikaa tätä kirjoittelua ja en voi muuta sanoa kuin naurettavia olette. Teidän tyylinkin jo tunnistaa et kuka kirjoittelee. Vähän pettynyt sinuun kun kovin olet vuosia väittänyt ettet kirjoita enään mihinkään.. kyllä tyylisi on niin tuttu. Hoitele vain kotiasi älä näitä palstoja.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ihan vaan tiedoksi ! Näköjään henkilö josta ketju on, lukee palstaa. Jos ihmisellä on lanteille asti olevat hiukset niiden värjäämiseen saadakseen tasaisen lopputuloksen menee ainakin kaksi pakettia .
    Muutama pikku juttu ;
    1. Kestoväri harmaille, kevytväri muille
    2.Hiusvärit sisältävät noin 20–30 eri kemikaalia, joista osa on äärimmäisen herkistäviä ja allergisoivia. Yksi pahimmista herkistäjistä on parafenyleenidiamiini PPD ja sen johdannaiset kuten tolueeni-2,5-diamiini. Suurin osa kestoväreistä sisältää PPD:tä.PPD imeytyy ihon läpi verenkiertoon ja voi aiheuttaa ihoärsytystä ja allergiaa.
    3. Värjäyksen jälkeen päänahka voi kutista ja turvota. Turvotus voi olla niin paha, että silmät muurautuvat umpeen. Vaikeissa tapauksissa voi tulla hengitysvaikeuksia tai jopa rytmihäiriöitä.Pahimmillaan hiusväriallergia voi johtaa kuolemaan.

    Innolla odotan sen sinisen loputulosta mahtaa olla karsea ..

    Jos ei jo erotu karaokessa niin viimeistään sinisellä värillä saa huomiota! 🙂


   • Anonyymi kirjoitti:

    Jos ei jo erotu karaokessa niin viimeistään sinisellä värillä saa huomiota! 🙂

    Älä huoli sillä meni pupu pökiin :-) Kun piti oikeasti ruveta värjäämään mielikuvitus daamit vetäytyivät vaikka ensin lanteillaan asti hiuksiaan roikottava malli saikkuri niin lupasi ja ohjeisti :-D toisen käskettiin jopa pudottaa kihlasormus postiluukusta. TIRSK :-D


   • Anonyymi kirjoitti:

    Olet kyllä pikkasen vainoharhainen? Minä olen ilmiantanut pari kirjoitusta ihan testi mielessä. Tämä palsta niin naurettava. Ja en ole mitään lähinaisia-miehiä. Seurannut jonkun aikaa tätä kirjoittelua ja en voi muuta sanoa kuin naurettavia olette. Teidän tyylinkin jo tunnistaa et kuka kirjoittelee. Vähän pettynyt sinuun kun kovin olet vuosia väittänyt ettet kirjoita enään mihinkään.. kyllä tyylisi on niin tuttu. Hoitele vain kotiasi älä näitä palstoja.

    Oot totaalisen dorka ja täysin tunnistettava ! 🙄


   • Anonyymi kirjoitti:

    Oot totaalisen dorka ja täysin tunnistettava ! 🙄

    Kiitos samoin ;) Keneksiköhän minua luulet :) Minun arvaus tais mennä oikein kun noin hermostuit :)


   • Anonyymi kirjoitti:

    Älä huoli sillä meni pupu pökiin :-) Kun piti oikeasti ruveta värjäämään mielikuvitus daamit vetäytyivät vaikka ensin lanteillaan asti hiuksiaan roikottava malli saikkuri niin lupasi ja ohjeisti :-D toisen käskettiin jopa pudottaa kihlasormus postiluukusta. TIRSK :-D

    Uutta nuorta mielikuvitusnaista etsitään, hihihihihihhihig

    Eipä kirjoita enää ollenkaan blogia, kun ei fasen alustalla voi herjata.
    Vasta itki karvoihinsa, että blogin kirjoittelu on henkireikä.
    Hyvä, että ilmoja tehtiin ja toiminta loppui.

    Ps. Voiko joku uskoa, että on avoliitossa, mutta ei ole mitään tunnesidettä lapseen?
    Höpöhöpö.
    Nyt voi lyödä luukut kiinni, ei herätä mielenkiintoa, vaikka värjäsi karvansa saman värisiksi kuin on peruukkinsa.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kiitos samoin ;) Keneksiköhän minua luulet :) Minun arvaus tais mennä oikein kun noin hermostuit :)

    Höpön löpön itsehän sinä täällä olet tunnistavinasi ihmisiä jostain ihme "tyyleistä". Kukahan se jaksaisi päivystää täällä ellei itselläsi olisi se lusikka syvimmällä sopassa ?


  • Vanhukselle naureskellaan Kirkkonummella ja kutsutaan kylähulluksi.

   • Koettaa hämmentää fasekansaa, etteivät kysele myttyyn menneestä kurssista.
    Jälleen kerran, ei osanottajia.
    Pitäs jo tajuta, ketä kiinnostaa.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Koettaa hämmentää fasekansaa, etteivät kysele myttyyn menneestä kurssista.
    Jälleen kerran, ei osanottajia.
    Pitäs jo tajuta, ketä kiinnostaa.

    Tavan tyhmä kyllä se sahariinakin, ei sillä itselläänkään kummoinen noste tunnu netin perusteella olevan, aika iso joukko kertoo sen höpöttävän höpöjä, tuntuu olevan tärkeintä se että meikit ja hiukset ojennuksessa.
    Mutta silti onko nyt kukaan niin dorka pistää oman maineensa jonain "näkijänä" likoon tuollaisen hourulan ukon kanssa.
    Tuo yksihän taas tämänkin mielipiteen poistattaa mutta sillähän se oman tyhmyytensä vaan todistaa LOL


   • Anonyymi kirjoitti:

    Tavan tyhmä kyllä se sahariinakin, ei sillä itselläänkään kummoinen noste tunnu netin perusteella olevan, aika iso joukko kertoo sen höpöttävän höpöjä, tuntuu olevan tärkeintä se että meikit ja hiukset ojennuksessa.
    Mutta silti onko nyt kukaan niin dorka pistää oman maineensa jonain "näkijänä" likoon tuollaisen hourulan ukon kanssa.
    Tuo yksihän taas tämänkin mielipiteen poistattaa mutta sillähän se oman tyhmyytensä vaan todistaa LOL

    No tosiaan, kuka on niin dorka?
    Kuka tahtoo tehdä yhteistyötä jo ammoin unohdetun ja itsensä totaalisesti munanneen vanhuksen kanssa?
    Sahariinallakaan ei liene paljon tykkääjiä?
    Nämä tuhjänpäivIsyydet on niin nähty.


  • Niin on meddio pappa ja hiihtäjä legenda kuin kaksi marjaa. kaksoinolento haasteeseen sopivat !
   Ulkonäkö sama = vastenmielinen, ikäkin natsaa toinen vaan vuoden nuorempi (Mietaa)
   jututkin ja mahtailut ihan samanlaista saissea. Itseään täynnä nämä kaksi toinen tosin urheilussa sentään jotain saanut aikaan , toinen ei ole saanut aikaan kun oikeudenpäätöksiä itselleen. Molemmat papparaiset paljon puhuu seksisytä, ilmeisesti siitä puhe mistä puute, tosin Mietaa saanut sentään pojan tehtyä toinen ei muuta kun tuhnuja maailmalle.
   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/1fe5caab-e2c6-495e-bafd-7928b8928fe7

   • Joo, kannattaa uskoa, mitä Anu Saagim puhuu ja mitä Iltalehti kirjoittaa. Näiden kahden miehen vertailu on hiukan kaukaa haettua! Juha Mietaan saavutukset ovat hiukan eri tasoa kuin tämän toisen ukkelin!


   • Anonyymi kirjoitti:

    Joo, kannattaa uskoa, mitä Anu Saagim puhuu ja mitä Iltalehti kirjoittaa. Näiden kahden miehen vertailu on hiukan kaukaa haettua! Juha Mietaan saavutukset ovat hiukan eri tasoa kuin tämän toisen ukkelin!

    No ei ole kaukaa haettu tuo. On tosiaan saman näkösiä ja jutut yhtä yliampuvia ja kyllähän muutama muukin samaan ohjelmaan osallistunut on sanonut Miedosta samaa, ärsyttävä, seksipuheita jne. ei ole vaikea uskoa.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Joo, kannattaa uskoa, mitä Anu Saagim puhuu ja mitä Iltalehti kirjoittaa. Näiden kahden miehen vertailu on hiukan kaukaa haettua! Juha Mietaan saavutukset ovat hiukan eri tasoa kuin tämän toisen ukkelin!

    Anu Saagim on kyllä ihan liian vanha Ollille! Juha Miedolla ei käy niin hyvä flaksi kun Ollilla. Ymmärsin että Jenna otti tosi raskaasti kihlojen purun eikä olisi suostunut edes tiputtamaan sormusta postiluukusta. Ei Jennalla ole helppoa kun Juliakin haluaisi kosia Ollia. Olen ymmärtänyt, että Ollilla on vientiä nuorten naisten keskuudessa. Muistan kun hän kertoi blogissaan, miten jopa 12- vuotias flirttaili hänelle junassa. Juha Mieto on valitellut kumppanin puuttumisesta mutta Ollilla ei tämmöisiä ongelmia ole vaan päinvastoin. Vertailu Miedon ja Kalajoen kesken on minustakin todella ontuvaa.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Anu Saagim on kyllä ihan liian vanha Ollille! Juha Miedolla ei käy niin hyvä flaksi kun Ollilla. Ymmärsin että Jenna otti tosi raskaasti kihlojen purun eikä olisi suostunut edes tiputtamaan sormusta postiluukusta. Ei Jennalla ole helppoa kun Juliakin haluaisi kosia Ollia. Olen ymmärtänyt, että Ollilla on vientiä nuorten naisten keskuudessa. Muistan kun hän kertoi blogissaan, miten jopa 12- vuotias flirttaili hänelle junassa. Juha Mieto on valitellut kumppanin puuttumisesta mutta Ollilla ei tämmöisiä ongelmia ole vaan päinvastoin. Vertailu Miedon ja Kalajoen kesken on minustakin todella ontuvaa.

    No kuka normi nuori yh äiti ei tahtoisi syöpädiapetes ja silsasairasta yli 70 v. Paappaa miehekseen ja pienelle lapselle isäpuoleksi. ?
    Hulluhan se on, joka ei tuollaista tahtoisi?
    Paappalla kun vielä on oikea asearsenaali yksiössään ja kissa, joka ulkoilee käytävällä ja velkaa. Kuin pienessä kylässä.
    Loisto saalis. Puhumattakaan paappan ulkonäöstä..


   • Anonyymi kirjoitti:

    Anu Saagim on kyllä ihan liian vanha Ollille! Juha Miedolla ei käy niin hyvä flaksi kun Ollilla. Ymmärsin että Jenna otti tosi raskaasti kihlojen purun eikä olisi suostunut edes tiputtamaan sormusta postiluukusta. Ei Jennalla ole helppoa kun Juliakin haluaisi kosia Ollia. Olen ymmärtänyt, että Ollilla on vientiä nuorten naisten keskuudessa. Muistan kun hän kertoi blogissaan, miten jopa 12- vuotias flirttaili hänelle junassa. Juha Mieto on valitellut kumppanin puuttumisesta mutta Ollilla ei tämmöisiä ongelmia ole vaan päinvastoin. Vertailu Miedon ja Kalajoen kesken on minustakin todella ontuvaa.

    Uskon, että extream- malli-erikoissairaanhoitaja superpitkätukkainen Julia yhdessä 10 vuotiaan poikansa kanssa voittaa tämän hatarilla pefofiililauluja soittavan 3 vuotiaan tytön yh äidin Jennan. Että meedio valitsee Juulin. Sori Jennna, mene nyt tyttösi kanssa terapiaan, kun menetät yli 70 vuotiaan ylkäsi,
    On se varmaan traumaattista,


   • Anonyymi kirjoitti:

    Uskon, että extream- malli-erikoissairaanhoitaja superpitkätukkainen Julia yhdessä 10 vuotiaan poikansa kanssa voittaa tämän hatarilla pefofiililauluja soittavan 3 vuotiaan tytön yh äidin Jennan. Että meedio valitsee Juulin. Sori Jennna, mene nyt tyttösi kanssa terapiaan, kun menetät yli 70 vuotiaan ylkäsi,
    On se varmaan traumaattista,

    Saa nähdä miten tässä nyt käy! Viekö voiton loppujen lopuksi Julia? Vai ilmestyykö kuvioihin aivan uusi yh- äiti?
    Varmasti vientiä riittää vielä enemmän kun hiuksista tulee siniset! Siniset hiukset ja vielä joku raju rock-kappale karaokessa niin rumempia naisia saa portsari olla häätämässä kepin kanssa!!!


  • Siniparta on esillä facessa.

   Jaiks.

   • Oi voi, nyt on naurettu niin, että elämä jatkui monella vuodella.


   • Vanhuksen huomion kerjääminen ei ole tervettä. Se juoksisi munasillaan saadakseen huomiota.


   • Sinileväjoki 😅😅😅
    Mutta ihan oikeasti on hienoa, että nykyajan vanhuksilla on rahaa tälläytyä ja huolehtia ulkonäöstään. Jollei olisi hyvinvointiyhteiskunta, ei siihen olisi varaa. Onko se kaunis vai ei, on ihan makuasia. Jos itse tykkää niin hyvä.
    Aikanaan naapurustossa asui vanhus, joka alkoi pukeutua kuin intiaani. Sekin hyväksyttiin, koska se ei vahingoita muita.
    Sitä en usko, että pikkutytöt tulevat vierasta ihmistä kehumaan tai veteraani ikäiset naiset nauraisivat ilkeästi. ?
    Isoissa kaupungeissa katukuva on värikäs ja etenkään nuoret, harvoin katsovat tarkemmin linkkaavien, kumarien vanhusten ulkonäköä.
    Tuossa joku kommentoi Anu Sagimia. Hänellä on hyviä kuitteja, kun kysyttiin katsovatko miehet hänen Peräänsä. Hän vastasi, katsovat, sekä varusmiehet kuin myös veteraanit. 😅
    On turha luulla, että 70 vuotiaat naiset olisivat rupsahtaneita mummoja. Mummoja he voivat olla, mutta huolehtivat ulkonäöstään ja terveydestään. Olen samassa harrasteryhmässä tämän ikäisten naisten kanssa ja sanottava on, että ikäisensä paapat ovat ihan eri tasolla., sairauksineen , ihmissuhdesotkuineen ja kurttuineen.


  • Edellinen kommentti poistui käsittämättömästä syystä (modeille tiedoksi tämäkin siinä ei ollut mitään loukkaavaa) julkaisi kuvan sinisestä kuontalostaan.

   • Täällä on joku häiriintynyt mode joka poistaa ihan oudosti juttuja usein poistaa ne joissa ei ople mitään sääntöjen vastaista tai loukkaavaa mutta jättää ihan selkeesti loukkaavia ja sääntöjen rajoilla olevia ? Huhu kertoo että eräs siniparran ex kaveri olisi sen jutun takana.
    Onhan herra siniparta juossut talonsa rapussa munasillaan ja siksi naapurit osti sille kylpytakin josta siitäkin valehteli että kaveri osti sen lahjaksi. On esiintynyt kuulemma partsillaan ilkosillaan useasti ja esitellyt itteään jne. Sekasin on.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Täällä on joku häiriintynyt mode joka poistaa ihan oudosti juttuja usein poistaa ne joissa ei ople mitään sääntöjen vastaista tai loukkaavaa mutta jättää ihan selkeesti loukkaavia ja sääntöjen rajoilla olevia ? Huhu kertoo että eräs siniparran ex kaveri olisi sen jutun takana.
    Onhan herra siniparta juossut talonsa rapussa munasillaan ja siksi naapurit osti sille kylpytakin josta siitäkin valehteli että kaveri osti sen lahjaksi. On esiintynyt kuulemma partsillaan ilkosillaan useasti ja esitellyt itteään jne. Sekasin on.

    Pthyi. Miten se saa kulkea vapaana.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Täällä on joku häiriintynyt mode joka poistaa ihan oudosti juttuja usein poistaa ne joissa ei ople mitään sääntöjen vastaista tai loukkaavaa mutta jättää ihan selkeesti loukkaavia ja sääntöjen rajoilla olevia ? Huhu kertoo että eräs siniparran ex kaveri olisi sen jutun takana.
    Onhan herra siniparta juossut talonsa rapussa munasillaan ja siksi naapurit osti sille kylpytakin josta siitäkin valehteli että kaveri osti sen lahjaksi. On esiintynyt kuulemma partsillaan ilkosillaan useasti ja esitellyt itteään jne. Sekasin on.

    Niin ja yksi häiriintynyt meedion energiahoitelija ystäväinen riehuu taas meedion facessa.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Niin ja yksi häiriintynyt meedion energiahoitelija ystäväinen riehuu taas meedion facessa.

    Joo ihmettelen vaan että miten siitä nimestään tai kuvastaan jota itse julkisesti jakelee siis kumpaakin voi ketään velottaa 7000e verran jos ne jossain mainitsee ? Pitäisi olla suojeltu ja suljettu nimi että voisi mitään vaatia varsinkin jos itse jakelee avoimesti kumpaakin ? !
    No jos ei aiemmin ole kukaan tajunnut nyt viimeistään pitäisi tajuta kuka meddiolle on opettanut höpötykset erinlaisten uhriutumisjuttujen suhteen rahastuksista ja silkkaa sekoilua ja luulottelua. Jos sen ilmeisesti uhkailijan itsensä luoman valeprofiilin juttu jotenkin liittyi toisen sinisiin haiveniin missä se kävi ilmi ? Mutta hänjonkanimeäeisaalausua näkee aina aika outoja asiayhteyksiä asioissa kun muistelee niitä taannoisia murhauhkapahoinpitelyvainoamis tarinoita jotka nekin keksittyjä.
    Pappa meddio on nyt varmasti mielissään kun sai taas yhteyden rakkaaseen ystävättäreensä kannatti siis värjätä :-D


   • Anonyymi kirjoitti:

    Joo ihmettelen vaan että miten siitä nimestään tai kuvastaan jota itse julkisesti jakelee siis kumpaakin voi ketään velottaa 7000e verran jos ne jossain mainitsee ? Pitäisi olla suojeltu ja suljettu nimi että voisi mitään vaatia varsinkin jos itse jakelee avoimesti kumpaakin ? !
    No jos ei aiemmin ole kukaan tajunnut nyt viimeistään pitäisi tajuta kuka meddiolle on opettanut höpötykset erinlaisten uhriutumisjuttujen suhteen rahastuksista ja silkkaa sekoilua ja luulottelua. Jos sen ilmeisesti uhkailijan itsensä luoman valeprofiilin juttu jotenkin liittyi toisen sinisiin haiveniin missä se kävi ilmi ? Mutta hänjonkanimeäeisaalausua näkee aina aika outoja asiayhteyksiä asioissa kun muistelee niitä taannoisia murhauhkapahoinpitelyvainoamis tarinoita jotka nekin keksittyjä.
    Pappa meddio on nyt varmasti mielissään kun sai taas yhteyden rakkaaseen ystävättäreensä kannatti siis värjätä :-D

    Tämä niin vahvasti, samaa mieltä! Tämä jota on vainottu omien puheidensa mukaan ennen ajanlaskun alkua jo ja ilmeisesti loppua (ei tällekään fantasialle) ole odotettavissa.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Tämä niin vahvasti, samaa mieltä! Tämä jota on vainottu omien puheidensa mukaan ennen ajanlaskun alkua jo ja ilmeisesti loppua (ei tällekään fantasialle) ole odotettavissa.

    Taas on tekemässä rikosilmoituksia. ? Sellaiseksi taisi mennä tämäkin kurssi.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Taas on tekemässä rikosilmoituksia. ? Sellaiseksi taisi mennä tämäkin kurssi.

    Herranjestas mikä urpå tuo ukko on :-/ Mikä ihmeen taivaanlahja naisille tuo vanhus kuvittelee smurfin sinisine kutreineen ja rötäpartoineen olevansa? Kukaan itseään kunnioittava nainen ei tuohon koskisi pitkällä tikullakaan. Sahariina ja kaikki sitä kannustavat tekevät itsestään naurettavia mutta se olkoon heidän häpeänsä sitten se.


  • Vanhus käyttää hyväkseen köyhille tarkoitettua hätäapua. Kehtaa täyttää kaappinsa ilmaisella ruoalla. Varallisuus riittää risteilyille, riittää ulkona syömiseen, riittää alkoholiin. En anna mitään arvoa hänelle.

   • Köyhyytttäkin on monenlaista, henkistä ja fyysistä.
    Henkisesti köyhä ihminen on ehkä köyhin. Vauraus voi lisääntyä, mutta äly ei.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Köyhyytttäkin on monenlaista, henkistä ja fyysistä.
    Henkisesti köyhä ihminen on ehkä köyhin. Vauraus voi lisääntyä, mutta äly ei.

    No tuon miehen kohdalla on sitten nuo molemmat köyhyydet,. On taloudellista ja ennen kaikkea henkistä köyhyyttä hänellä. Kaikki tuo riehuminen netissä, ihmisten haukkuminen, satujen keksiminen se on henkistä köyhyyttä, jos on jatkuva tarve keinoja kaihtamatta hakea muilta huomiota, se vasta henkistä köyhyyttä onkin. Meitä on moneen junaan ja hänen kaltaisensahan jäävät sitten asemille..


   • Anonyymi kirjoitti:

    No tuon miehen kohdalla on sitten nuo molemmat köyhyydet,. On taloudellista ja ennen kaikkea henkistä köyhyyttä hänellä. Kaikki tuo riehuminen netissä, ihmisten haukkuminen, satujen keksiminen se on henkistä köyhyyttä, jos on jatkuva tarve keinoja kaihtamatta hakea muilta huomiota, se vasta henkistä köyhyyttä onkin. Meitä on moneen junaan ja hänen kaltaisensahan jäävät sitten asemille..

    Kuka on niin idiootti, että menee kurssille, jonka ohjaaja epäilee itsellään olevan coronan?
    Muutoinkin epidemia aikana live kurssit ovat kyseenalaisia!
    Ja maksu mielellään käteisenä,... kuinkas muuten ?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kuka on niin idiootti, että menee kurssille, jonka ohjaaja epäilee itsellään olevan coronan?
    Muutoinkin epidemia aikana live kurssit ovat kyseenalaisia!
    Ja maksu mielellään käteisenä,... kuinkas muuten ?

    Ps. Karaoke mikit on täynnä sylkeä ja ihmisen ihosolukkoa. Epidemia aikana ne pitäisi pyyhkiä jokaisen laulajan jälkeen.
    Katsoin ton ukonkin huutoa mikkiin, kun räkä vaan lensi, kun örisi.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kuka on niin idiootti, että menee kurssille, jonka ohjaaja epäilee itsellään olevan coronan?
    Muutoinkin epidemia aikana live kurssit ovat kyseenalaisia!
    Ja maksu mielellään käteisenä,... kuinkas muuten ?

    Yksikään henkilö, joka on terveydenhoito alalla ei vähättele korona-virusta.
    Korona ei ole vaarallinen perus terveelle ihmiselle. Toimenpiteillä yritetään suojella niitä, jotka ovat riskikiryhmässä mm. iäkkäät, diabetesta ja/tai sydän-ja verisuonitautia sairastavat, syöpäsairaat.

    Ikävä kyllä, monet vähättelevät asiaa, ja lähtevät levittämään tautia eteenpäin. On ikävää, ettei jotkut tunnu ymmärtävän, että varatoimenpiteillä yritetään välttää sitä, ettei sairaalat yli kuormitu potilaista. Kuten monissa maissa on käynnyt.
    Taudin etenemistä pyritään hidastamaan, ja näin välttää taudin piikkiä. Koronan lisäksi hoito on pyrittävä takaamaan myös muille sairauksille.

    Kukaan sairaanhoitaja ei sano iäkäälle, ei-perusterveelle henkilölle, että kysymys on hysteriasta vaan kehottaa häntä pysymään mahdollisimman paljon pois ihmisjoukoista ja kertoo hänelle sairauden riskeistä.

    Koronan oireet ovat flunssan kaltaiset, ja jos näitä oireita on, niin silloin pitää ajatella muita ihmisiä, ja pysyä kotona. Ikävä kyllä keskuudestamme löytyy ihmisiä, jotka eivät kykene ajattelemaan muita ihmisiä kuten vanhuksia. Heidän maailmansa on vain minä, minä ja taas kerran minä!

    Jos haluaa siteerata Sauli Niinistöä niin kannattaa lukea, mitä hän sanoo koronasta. Niinistö sanoi, että asiaan tulee suhtautua vakavasti ja ihmisten tulee ajatella muita ihmisiä ja pitää etäisyyttä muihin ihmisiin.

    Turha on itseään isänmaalliseksi väittää, jos oma etu menee aina kaiken muun edelle!


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kuka on niin idiootti, että menee kurssille, jonka ohjaaja epäilee itsellään olevan coronan?
    Muutoinkin epidemia aikana live kurssit ovat kyseenalaisia!
    Ja maksu mielellään käteisenä,... kuinkas muuten ?

    Yksikään henkilö, joka on terveydenhoito alalla ei vähättele korona-virusta.
    Korona ei ole vaarallinen perus terveelle ihmiselle. Toimenpiteillä yritetään suojella niitä, jotka ovat riskikiryhmässä mm. iäkkäät, diabetesta ja/tai sydän-ja verisuonitautia sairastavat, syöpäsairaat.

    Ikävä kyllä, monet vähättelevät asiaa, ja lähtevät levittämään tautia eteenpäin. On ikävää, ettei jotkut tunnu ymmärtävän, että varatoimenpiteillä yritetään välttää sitä, ettei sairaalat yli kuormitu potilaista. Kuten monissa maissa on käynnyt.
    Taudin etenemistä pyritään hidastamaan, ja näin välttää taudin piikkiä. Koronan lisäksi hoito on pyrittävä takaamaan myös muille sairauksille.

    Kukaan sairaanhoitaja ei sano iäkäälle, ei-perusterveelle henkilölle, että kysymys on hysteriasta vaan kehottaa häntä pysymään mahdollisimman paljon pois ihmisjoukoista ja kertoo hänelle sairauden riskeistä.

    Koronan oireet ovat flunssan kaltaiset, ja jos näitä oireita on, niin silloin pitää ajatella muita ihmisiä, ja pysyä kotona. Ikävä kyllä keskuudestamme löytyy ihmisiä, jotka eivät kykene ajattelemaan muita ihmisiä kuten vanhuksia. Heidän maailmansa on vain minä, minä ja taas kerran minä!

    Jos haluaa siteerata Sauli Niinistöä niin kannattaa lukea, mitä hän sanoo koronasta. Niinistö sanoi, että asiaan tulee suhtautua vakavasti ja ihmisten tulee ajatella muita ihmisiä ja pitää etäisyyttä muihin ihmisiin.

    Turha on itseään isänmaalliseksi väittää, jos oma etu menee aina kaiken muun edelle!


   • Anonyymi kirjoitti:

    Yksikään henkilö, joka on terveydenhoito alalla ei vähättele korona-virusta.
    Korona ei ole vaarallinen perus terveelle ihmiselle. Toimenpiteillä yritetään suojella niitä, jotka ovat riskikiryhmässä mm. iäkkäät, diabetesta ja/tai sydän-ja verisuonitautia sairastavat, syöpäsairaat.

    Ikävä kyllä, monet vähättelevät asiaa, ja lähtevät levittämään tautia eteenpäin. On ikävää, ettei jotkut tunnu ymmärtävän, että varatoimenpiteillä yritetään välttää sitä, ettei sairaalat yli kuormitu potilaista. Kuten monissa maissa on käynnyt.
    Taudin etenemistä pyritään hidastamaan, ja näin välttää taudin piikkiä. Koronan lisäksi hoito on pyrittävä takaamaan myös muille sairauksille.

    Kukaan sairaanhoitaja ei sano iäkäälle, ei-perusterveelle henkilölle, että kysymys on hysteriasta vaan kehottaa häntä pysymään mahdollisimman paljon pois ihmisjoukoista ja kertoo hänelle sairauden riskeistä.

    Koronan oireet ovat flunssan kaltaiset, ja jos näitä oireita on, niin silloin pitää ajatella muita ihmisiä, ja pysyä kotona. Ikävä kyllä keskuudestamme löytyy ihmisiä, jotka eivät kykene ajattelemaan muita ihmisiä kuten vanhuksia. Heidän maailmansa on vain minä, minä ja taas kerran minä!

    Jos haluaa siteerata Sauli Niinistöä niin kannattaa lukea, mitä hän sanoo koronasta. Niinistö sanoi, että asiaan tulee suhtautua vakavasti ja ihmisten tulee ajatella muita ihmisiä ja pitää etäisyyttä muihin ihmisiin.

    Turha on itseään isänmaalliseksi väittää, jos oma etu menee aina kaiken muun edelle!

    Olen samaa mieltä. Terveydenhoitoalan ohjeistus on yhtenäinen ja realistinen. Ei missään nimessä vähätellä tai sanota, että ihmiset ovat vain hysteerisia!
    Ei voi laukata terveysasemalle, koska myös henkilökuntaa suojellaan.
    Jos epäillään coronaa, myös eksä on altistunut, jos on dokannut miehen kanssa oikeasti. Eli ei saa mennä työpaikalle! Jos on todella Tehohoitoyksikössä!
    Näytin päivityksiä omassa yksikössä ja ei voi olla kysymys terveydenhoidon työntekijästä!
    Julkisia kyseenalaisia päivityksiä voi jakaa myös edelleen, virushan leviää myös leväperäisyyden vuoksi. Jos terveydenhuollossa on tuollaisia työntekijöitä, heidät pitää saada kiinni!


   • Anonyymi kirjoitti:

    Olen samaa mieltä. Terveydenhoitoalan ohjeistus on yhtenäinen ja realistinen. Ei missään nimessä vähätellä tai sanota, että ihmiset ovat vain hysteerisia!
    Ei voi laukata terveysasemalle, koska myös henkilökuntaa suojellaan.
    Jos epäillään coronaa, myös eksä on altistunut, jos on dokannut miehen kanssa oikeasti. Eli ei saa mennä työpaikalle! Jos on todella Tehohoitoyksikössä!
    Näytin päivityksiä omassa yksikössä ja ei voi olla kysymys terveydenhoidon työntekijästä!
    Julkisia kyseenalaisia päivityksiä voi jakaa myös edelleen, virushan leviää myös leväperäisyyden vuoksi. Jos terveydenhuollossa on tuollaisia työntekijöitä, heidät pitää saada kiinni!

    Eikö tämä ihminen ymmärrä, että ilman koronatestiä ei voi sanoa onko kysymyksessä korona vai tavallinen flunssa? Koronatesteihin ei niin vain pääse.
    Nämä varmistetut koronatapaukset on testattu mutta on ihmisiä, joilla on korona ja he sairastavat kotona ja eikä heitä ole testattu.
    Korona ei välttämättä edes nostata kuumetta mutta ei se sitä tarkoita, että ihminen voi lähteä levittämään virusta muille.
    Asiantuntijat sanovat, että kuolemantapauksilta ei vältytä mutta miksi lähteä tieten tahtoen yleisille paikoille, jos on flunssan oireita. Minä ainakin ajattelen muita ihmisiä ja pysyttelen kotona (itselläni on nuhaa, yskää) Meidän lähellä asuu muutamia vanhuksia, joiden puolesta käydään kaupassa, jotta heidän ei tarvitse altistua taudille mikä voi olla heille kohtalokas.

    Toisaalta monet vanhukset ovat pudonneet kärryiltä, mitä maailmassa tapahtuu ja ehkä siksi ovat aivan pihalla koko koronan suhteen. He eivät esim. ymmärrä, että täällä yritetään välttää Italian kaltainen tilanne 😟.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Olen samaa mieltä. Terveydenhoitoalan ohjeistus on yhtenäinen ja realistinen. Ei missään nimessä vähätellä tai sanota, että ihmiset ovat vain hysteerisia!
    Ei voi laukata terveysasemalle, koska myös henkilökuntaa suojellaan.
    Jos epäillään coronaa, myös eksä on altistunut, jos on dokannut miehen kanssa oikeasti. Eli ei saa mennä työpaikalle! Jos on todella Tehohoitoyksikössä!
    Näytin päivityksiä omassa yksikössä ja ei voi olla kysymys terveydenhoidon työntekijästä!
    Julkisia kyseenalaisia päivityksiä voi jakaa myös edelleen, virushan leviää myös leväperäisyyden vuoksi. Jos terveydenhuollossa on tuollaisia työntekijöitä, heidät pitää saada kiinni!

    Tämä.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Olen samaa mieltä. Terveydenhoitoalan ohjeistus on yhtenäinen ja realistinen. Ei missään nimessä vähätellä tai sanota, että ihmiset ovat vain hysteerisia!
    Ei voi laukata terveysasemalle, koska myös henkilökuntaa suojellaan.
    Jos epäillään coronaa, myös eksä on altistunut, jos on dokannut miehen kanssa oikeasti. Eli ei saa mennä työpaikalle! Jos on todella Tehohoitoyksikössä!
    Näytin päivityksiä omassa yksikössä ja ei voi olla kysymys terveydenhoidon työntekijästä!
    Julkisia kyseenalaisia päivityksiä voi jakaa myös edelleen, virushan leviää myös leväperäisyyden vuoksi. Jos terveydenhuollossa on tuollaisia työntekijöitä, heidät pitää saada kiinni!

    Tämä.
    Kantelu sos ja terveysministeriöön. Jos tyyppi on olemassa oleva henkilö, kyllä selviää.
    Hyvä, että tällaiset tyypit tulevat esiin.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Tämä.
    Kantelu sos ja terveysministeriöön. Jos tyyppi on olemassa oleva henkilö, kyllä selviää.
    Hyvä, että tällaiset tyypit tulevat esiin.

    Julia on mielikuvitushahmo. Kalajoki valehtelee liikaa ja kompastuu valheisiinsa.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Julia on mielikuvitushahmo. Kalajoki valehtelee liikaa ja kompastuu valheisiinsa.

    Eikö edes tällä Stiina Saharilla ole järkeä päässä? Hallitus on ohjeistanut, ette mitään yhteis tilaisuuksia järjestetä, etenkin, kun Stiinan MEEDIO KALAJOKI on eilen soitellut terveyskeskukseen ja epäillyt, että hänellä on corona.
    Oletteko ihan sekopäitä! Ja järjestänyt yhteislivetilaisuuksia. Hävetkää! Jos osaatte.

    Älkää missään nimessä menkö koulutuksiin tai kursseille, huolehtikaa itsestänne.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Julia on mielikuvitushahmo. Kalajoki valehtelee liikaa ja kompastuu valheisiinsa.

    No, eiköhän tuo kaikki tiedä! Nämä juliajennapäivitykset on vain noloja....! Eikö ihminen pysty vanhenemaan arvokkaasti 😟


   • Anonyymi kirjoitti:

    Eikö edes tällä Stiina Saharilla ole järkeä päässä? Hallitus on ohjeistanut, ette mitään yhteis tilaisuuksia järjestetä, etenkin, kun Stiinan MEEDIO KALAJOKI on eilen soitellut terveyskeskukseen ja epäillyt, että hänellä on corona.
    Oletteko ihan sekopäitä! Ja järjestänyt yhteislivetilaisuuksia. Hävetkää! Jos osaatte.

    Älkää missään nimessä menkö koulutuksiin tai kursseille, huolehtikaa itsestänne.

    Moite olisi syytä suunnata "Avartuvan ihmiskuvan" omistajille / hallitukselle, jotka tarjoavat tilat tuohon sirkus esitykseen.
    https://www.avartuvaihmiskuva.fi/


   • Anonyymi kirjoitti:

    Julia on mielikuvitushahmo. Kalajoki valehtelee liikaa ja kompastuu valheisiinsa.

    Jaaha. No niin arvelinkin.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Eikö edes tällä Stiina Saharilla ole järkeä päässä? Hallitus on ohjeistanut, ette mitään yhteis tilaisuuksia järjestetä, etenkin, kun Stiinan MEEDIO KALAJOKI on eilen soitellut terveyskeskukseen ja epäillyt, että hänellä on corona.
    Oletteko ihan sekopäitä! Ja järjestänyt yhteislivetilaisuuksia. Hävetkää! Jos osaatte.

    Älkää missään nimessä menkö koulutuksiin tai kursseille, huolehtikaa itsestänne.

    Eihän tuo pappa ymmärrä koronasta mitään! Eikö sillä ole ketään ihmistä, joka selittäisi sille vähän tilannetta?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Eihän tuo pappa ymmärrä koronasta mitään! Eikö sillä ole ketään ihmistä, joka selittäisi sille vähän tilannetta?

    Nyt se vasta ymmärsi kun hallitus ilmoitti uusista säännöistä. Ennen tätä kaikki ovat olleet vain "hysteerisiä"!


   • Anonyymi kirjoitti:

    Nyt se vasta ymmärsi kun hallitus ilmoitti uusista säännöistä. Ennen tätä kaikki ovat olleet vain "hysteerisiä"!

    Joo, nyt vasta tajusi olevansa riskiryhmässä 🙄
    Nyt se " hysteria" iski häneenkin....


  • Nyt se "Avartuva ihmiskuva" paikka ja kaikki muutkin paikat missä tämä YLI 70 vuotias aikoo esiintyä, RIKOTTE LAKIA JOS ANNATTE TUON ESIINTYÄ !

   10. Toimintaohjeena yli 70-vuotiaat velvoitetaan pysymään erillään kontakteista muiden ihmisten kanssa mahdollisuuksien mukaan (karanteenia vastaavat olosuhteet)

   • En usko, että esiintyy! Vasta eilen se ymmärsi kuuluvansa siihen pahimpaan riskiryhmään... Vaikka asiasta on jo tiedotettu usean päivän ajan...

    Tätä ennen hallituksen suositusohjeet ovat olleet ihan hölmöjä ja ylimitoitettuja. " Juliakin" kanssa ehdittiin sopia ettei lähdetä tähän hysteriaan mukaan. Nyt kun jouduttiin ottamaan valmiuslaki käyttöön niin hallitus on tosi hieno ja upea 😂

    Monissa maissa on jouduttu ottamaan kovemmat keinot käyttöön juuri sen takia, että ihmiset ovat olleet piitaamattomia suositusohjeiden suhteen.
    Nyt se syyttää Italiassa ja Espanjassa lomailleita ihmisiä koronasta muutenhan koronaa ei Suomessa olisikaan.. 🙄


   • Anonyymi kirjoitti:

    En usko, että esiintyy! Vasta eilen se ymmärsi kuuluvansa siihen pahimpaan riskiryhmään... Vaikka asiasta on jo tiedotettu usean päivän ajan...

    Tätä ennen hallituksen suositusohjeet ovat olleet ihan hölmöjä ja ylimitoitettuja. " Juliakin" kanssa ehdittiin sopia ettei lähdetä tähän hysteriaan mukaan. Nyt kun jouduttiin ottamaan valmiuslaki käyttöön niin hallitus on tosi hieno ja upea 😂

    Monissa maissa on jouduttu ottamaan kovemmat keinot käyttöön juuri sen takia, että ihmiset ovat olleet piitaamattomia suositusohjeiden suhteen.
    Nyt se syyttää Italiassa ja Espanjassa lomailleita ihmisiä koronasta muutenhan koronaa ei Suomessa olisikaan.. 🙄

    Lähinainen käskee ex vihamiehensä sivulla, kaikkia lähinaisia huolehtimaan vanhuksesta ja kertomaan, että kaikki onkin mielikuvitusta " koska tahtommehan vanhuksen pysyvän terveenä ja hyvinvoivana" 😅😅😅😅


   • Anonyymi kirjoitti:

    Lähinainen käskee ex vihamiehensä sivulla, kaikkia lähinaisia huolehtimaan vanhuksesta ja kertomaan, että kaikki onkin mielikuvitusta " koska tahtommehan vanhuksen pysyvän terveenä ja hyvinvoivana" 😅😅😅😅

    Lähinaisella on kaikki todellinen mielikuvitusta ja mielikuvitus todellista ?


   • Anonyymi kirjoitti:

    En usko, että esiintyy! Vasta eilen se ymmärsi kuuluvansa siihen pahimpaan riskiryhmään... Vaikka asiasta on jo tiedotettu usean päivän ajan...

    Tätä ennen hallituksen suositusohjeet ovat olleet ihan hölmöjä ja ylimitoitettuja. " Juliakin" kanssa ehdittiin sopia ettei lähdetä tähän hysteriaan mukaan. Nyt kun jouduttiin ottamaan valmiuslaki käyttöön niin hallitus on tosi hieno ja upea 😂

    Monissa maissa on jouduttu ottamaan kovemmat keinot käyttöön juuri sen takia, että ihmiset ovat olleet piitaamattomia suositusohjeiden suhteen.
    Nyt se syyttää Italiassa ja Espanjassa lomailleita ihmisiä koronasta muutenhan koronaa ei Suomessa olisikaan.. 🙄

    Toi ukko on yksinkertainen. Katsokaa aivopierut hänen sivultaan. Miten ihminen voi olla noin tyhmä?
    Ja kyllä, hänen " 29 v. Avovaimonsa" tehtävä on hänestä huolehtia. Ihan kuten muissakin parisuhteissa puolison tehtävä on.
    Mutta, ei sossun pitäisi häntä ruokkia.
    Ja kyllä, hän on vanhus.


   • Anonyymi kirjoitti:

    En usko, että esiintyy! Vasta eilen se ymmärsi kuuluvansa siihen pahimpaan riskiryhmään... Vaikka asiasta on jo tiedotettu usean päivän ajan...

    Tätä ennen hallituksen suositusohjeet ovat olleet ihan hölmöjä ja ylimitoitettuja. " Juliakin" kanssa ehdittiin sopia ettei lähdetä tähän hysteriaan mukaan. Nyt kun jouduttiin ottamaan valmiuslaki käyttöön niin hallitus on tosi hieno ja upea 😂

    Monissa maissa on jouduttu ottamaan kovemmat keinot käyttöön juuri sen takia, että ihmiset ovat olleet piitaamattomia suositusohjeiden suhteen.
    Nyt se syyttää Italiassa ja Espanjassa lomailleita ihmisiä koronasta muutenhan koronaa ei Suomessa olisikaan.. 🙄

    Ei, nyt tämä karanteeni määräys onkin hänen kohdallaan väärin. Hän on terve. Eikö hänellä olekaan diabetesta ja sydän -ja verisuonitautia?

    Kuulema "Jennakaan" ei voi tuoda hänelle ruokaa karanteeni määräyksen takia. Kyllä hän voisi tuoda, jos jättää ruuat oven ulkopuolelle. Mutta hän ei voi tuoda ruokaa koska HÄNTÄ EI OLE OLEMASSA 😂


   • Anonyymi kirjoitti:

    En usko, että esiintyy! Vasta eilen se ymmärsi kuuluvansa siihen pahimpaan riskiryhmään... Vaikka asiasta on jo tiedotettu usean päivän ajan...

    Tätä ennen hallituksen suositusohjeet ovat olleet ihan hölmöjä ja ylimitoitettuja. " Juliakin" kanssa ehdittiin sopia ettei lähdetä tähän hysteriaan mukaan. Nyt kun jouduttiin ottamaan valmiuslaki käyttöön niin hallitus on tosi hieno ja upea 😂

    Monissa maissa on jouduttu ottamaan kovemmat keinot käyttöön juuri sen takia, että ihmiset ovat olleet piitaamattomia suositusohjeiden suhteen.
    Nyt se syyttää Italiassa ja Espanjassa lomailleita ihmisiä koronasta muutenhan koronaa ei Suomessa olisikaan.. 🙄

    Ei, nyt tämä karanteeni määräys onkin hänen kohdallaan väärin. Hän on terve. Eikö hänellä olekaan diabetesta ja sydän -ja verisuonitautia?

    Kuulema "Jennakaan" ei voi tuoda hänelle ruokaa karanteeni määräyksen takia. Kyllä hän voisi tuoda, jos jättää ruuat oven ulkopuolelle. Mutta hän ei voi tuoda ruokaa koska HÄNTÄ EI OLE OLEMASSA 😂


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ei, nyt tämä karanteeni määräys onkin hänen kohdallaan väärin. Hän on terve. Eikö hänellä olekaan diabetesta ja sydän -ja verisuonitautia?

    Kuulema "Jennakaan" ei voi tuoda hänelle ruokaa karanteeni määräyksen takia. Kyllä hän voisi tuoda, jos jättää ruuat oven ulkopuolelle. Mutta hän ei voi tuoda ruokaa koska HÄNTÄ EI OLE OLEMASSA 😂

    Jos hän on avoliitossa, Siihen kuuluu myös tän zjennan äpär...mukula.
    Vanhuksen pitää hoitaa mukulaa, kun xenna on kaupassa töissä.

    Hahahaha


   • Anonyymi kirjoitti:

    Jos hän on avoliitossa, Siihen kuuluu myös tän zjennan äpär...mukula.
    Vanhuksen pitää hoitaa mukulaa, kun xenna on kaupassa töissä.

    Hahahaha

    Muistanko oikein hän lapsen toinen "huoltaja"?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Toi ukko on yksinkertainen. Katsokaa aivopierut hänen sivultaan. Miten ihminen voi olla noin tyhmä?
    Ja kyllä, hänen " 29 v. Avovaimonsa" tehtävä on hänestä huolehtia. Ihan kuten muissakin parisuhteissa puolison tehtävä on.
    Mutta, ei sossun pitäisi häntä ruokkia.
    Ja kyllä, hän on vanhus.

    Ihmisiä suositeltiin varastoimaan elintarvikkeita, että pärjää vähän aikaa ( ei hamstraamaan). Olis noudattanut suosituksia.
    Nyt sen mielestä työssäkäyvät pitäisi laittaa karanteeniin kun niillä niin paljon tartuntoja. Eiks se ymmärrä, että ne ovat työssäkäyviä ihmisiä, jotka tätä yhteiskuntaa pyörittää. Pitäisikö sairaanhoitajat, poliisit, palomiehet, kaupan ja apteekin työntekijät, ambulanssi henkilöstö jne. laittaa karanteeniin? Eikö ihminen ymmärrä, että karanteeni yli 70 vuotiailla on heidän hyväksi ja tässä ryhmässä kuolleisuus on korkea?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Toi ukko on yksinkertainen. Katsokaa aivopierut hänen sivultaan. Miten ihminen voi olla noin tyhmä?
    Ja kyllä, hänen " 29 v. Avovaimonsa" tehtävä on hänestä huolehtia. Ihan kuten muissakin parisuhteissa puolison tehtävä on.
    Mutta, ei sossun pitäisi häntä ruokkia.
    Ja kyllä, hän on vanhus.

    Joo, miksi sossun nyt pitäisi hänestä huolehtia. Olisi vain noudattanut " nyt niin ihan hallituksen" suosituksia. Ehkä suositukset meni ohi kun oli tämä tärkeä smurffiprojekti meneillään!


   • Anonyymi kirjoitti:

    Muistanko oikein hän lapsen toinen "huoltaja"?

    Niinhän se kehui , jotenka pennun hoito on ukon vastuulla.😅😅😅


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ihmisiä suositeltiin varastoimaan elintarvikkeita, että pärjää vähän aikaa ( ei hamstraamaan). Olis noudattanut suosituksia.
    Nyt sen mielestä työssäkäyvät pitäisi laittaa karanteeniin kun niillä niin paljon tartuntoja. Eiks se ymmärrä, että ne ovat työssäkäyviä ihmisiä, jotka tätä yhteiskuntaa pyörittää. Pitäisikö sairaanhoitajat, poliisit, palomiehet, kaupan ja apteekin työntekijät, ambulanssi henkilöstö jne. laittaa karanteeniin? Eikö ihminen ymmärrä, että karanteeni yli 70 vuotiailla on heidän hyväksi ja tässä ryhmässä kuolleisuus on korkea?

    Miten hänen nyt käy, kun lähinaiset ovat itse hysteerisessa karanteenissa 😅?
    Energiahoitaja kehuu olevansa avuton ja yhteiskunnan vähäosainen, jota kunta ei passaa ja juristi on saamassa miljoonia( liiroja?) Kuntayhtymästä. Nyt sitten kunta kurittaa oikeudenkäynneistä, jotka juristi on jo voittanut? Eikä heille kukaan roudaa ruokaa?
    No vielä olisi atari, kymmenet nuoret eksät, psykologi, rosa, krista, oikeusoppinut, miljonääri ja pappi?
    Toivotaan, että heille kaikille apua löytyy.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Miten hänen nyt käy, kun lähinaiset ovat itse hysteerisessa karanteenissa 😅?
    Energiahoitaja kehuu olevansa avuton ja yhteiskunnan vähäosainen, jota kunta ei passaa ja juristi on saamassa miljoonia( liiroja?) Kuntayhtymästä. Nyt sitten kunta kurittaa oikeudenkäynneistä, jotka juristi on jo voittanut? Eikä heille kukaan roudaa ruokaa?
    No vielä olisi atari, kymmenet nuoret eksät, psykologi, rosa, krista, oikeusoppinut, miljonääri ja pappi?
    Toivotaan, että heille kaikille apua löytyy.

    Nyt on "Julia" on hysteerinen ja pelottelee Ollia.
    13.3 päivityksessä eli viime perjantaina ",Julian" puheet olivat toisia. Vaikka terveydenhoito järjestelmä ( varsinkin tehohoito) valmistui koronavirukseen ja suositukset oli annettu riskiryhmille niin "Julia" oli yhtä pihalla kun ex-sulhasensa.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Nyt on "Julia" on hysteerinen ja pelottelee Ollia.
    13.3 päivityksessä eli viime perjantaina ",Julian" puheet olivat toisia. Vaikka terveydenhoito järjestelmä ( varsinkin tehohoito) valmistui koronavirukseen ja suositukset oli annettu riskiryhmille niin "Julia" oli yhtä pihalla kun ex-sulhasensa.

    Juuri samaa asiaa naurettiin. 😅😅😅 Juuliskan puheet muuttuvat tilanteesta toiseen.
    Vaikea varmaan luoda älykästä mielikuvitusolentoa, jollei oma älli riitä. 😅
    Ps. Miettikää jos tuollainen hoitaja olisi olemassa.😅


   • Anonyymi kirjoitti:

    Miten hänen nyt käy, kun lähinaiset ovat itse hysteerisessa karanteenissa 😅?
    Energiahoitaja kehuu olevansa avuton ja yhteiskunnan vähäosainen, jota kunta ei passaa ja juristi on saamassa miljoonia( liiroja?) Kuntayhtymästä. Nyt sitten kunta kurittaa oikeudenkäynneistä, jotka juristi on jo voittanut? Eikä heille kukaan roudaa ruokaa?
    No vielä olisi atari, kymmenet nuoret eksät, psykologi, rosa, krista, oikeusoppinut, miljonääri ja pappi?
    Toivotaan, että heille kaikille apua löytyy.

    Lähinaikkosilla on " perussairaus" 😅😅😅


   • Anonyymi kirjoitti:

    Nyt on "Julia" on hysteerinen ja pelottelee Ollia.
    13.3 päivityksessä eli viime perjantaina ",Julian" puheet olivat toisia. Vaikka terveydenhoito järjestelmä ( varsinkin tehohoito) valmistui koronavirukseen ja suositukset oli annettu riskiryhmille niin "Julia" oli yhtä pihalla kun ex-sulhasensa.

    Rosahan voi tulla ja miekalla ja sapeleilla kukistaa koronan.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Rosahan voi tulla ja miekalla ja sapeleilla kukistaa koronan.

    Minä unohdin Rosan 😂 No, sehän vie ruokaa vaikka leprapotilaille niin peloton ja tarpeeksi sekaisin. Aina valmis sotaan Kalajoen puolesta. Eiks se jotenkin näin mennyt?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Minä unohdin Rosan 😂 No, sehän vie ruokaa vaikka leprapotilaille niin peloton ja tarpeeksi sekaisin. Aina valmis sotaan Kalajoen puolesta. Eiks se jotenkin näin mennyt?

    Myös tämä 4 lapsen äiti, pappi voi auttaa. Nyt hän ei voi rajojen sulkeuduttua risteillä miesten kanssa, joten aikaa on tuoda paapalle soppaa, saippuaa ja sielunhoitoa . 😅😅😅


   • Anonyymi kirjoitti:

    Myös tämä 4 lapsen äiti, pappi voi auttaa. Nyt hän ei voi rajojen sulkeuduttua risteillä miesten kanssa, joten aikaa on tuoda paapalle soppaa, saippuaa ja sielunhoitoa . 😅😅😅

    Nauroin tänään vedet silmissä sitä viagran tripla reseptijuttua. On niin viriili että lääkärin on kirjoitteva sille tripla reseptejä seisokin saamiseksi. Noh...Köyhän ainoo huvitus on hyvä mielikuvitus..laulussakin aikoinaan laulettiin


   • Anonyymi kirjoitti:

    Nauroin tänään vedet silmissä sitä viagran tripla reseptijuttua. On niin viriili että lääkärin on kirjoitteva sille tripla reseptejä seisokin saamiseksi. Noh...Köyhän ainoo huvitus on hyvä mielikuvitus..laulussakin aikoinaan laulettiin

    Se on nolojen tilanteiden mies 😂. Siitä ihminen puhuu mistä puute!
    Noi päivitykset on vain niin noloja 🙈


   • Anonyymi kirjoitti:

    Nauroin tänään vedet silmissä sitä viagran tripla reseptijuttua. On niin viriili että lääkärin on kirjoitteva sille tripla reseptejä seisokin saamiseksi. Noh...Köyhän ainoo huvitus on hyvä mielikuvitus..laulussakin aikoinaan laulettiin

    Noi sen jutut on niin noloja 🙈 Siitä ihminen puhuu mistä puute! 😂


   • Anonyymi kirjoitti:

    Noi sen jutut on niin noloja 🙈 Siitä ihminen puhuu mistä puute! 😂

    Hohhoijakkaa, tuskin on kärkeä pystynyt kasteleen,ei ole lapsia ei mitään.
    Kyvyttömyyttä vain, siihenkö lyhyt liittokin kaatui?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Hohhoijakkaa, tuskin on kärkeä pystynyt kasteleen,ei ole lapsia ei mitään.
    Kyvyttömyyttä vain, siihenkö lyhyt liittokin kaatui?

    Hallitus antoi ennen valmiuslakia suositusohjeet etteivät ihmiset kokoontuisi ja jos on minkäänlaisia flunssan oireita pysytäisiin kotona. Näin suojeltaisiin myös heitä, jotka ovat heikommassa asemassa olevia ihmisiä. Myös terveydenhuoltoa ettei se kuormittuisi. Sauli Niinistö vetosi ihmisiin ja yhteiseen vastuu kantoon.

    Kalajoki kuitenkin valitteli flunssan oireita ja
    tästä huolimatta ja hallituksen suositusohjeista välittämättä hän piti Saharin kanssa, jonkun kurssin. Toisin sanoen Kalajoki ei piitannut suositusohjeista.

    Nyt hän höpöttää mummoista ja siitä, jos he eivät välitä näistä rajoituksista niin toiset voivat joutua kärsimään kauheat seuraukset. Onko tällä ihmisellä dementia kun se ei itse muista että hän ei nimenomaan ei välittänyt suosituksista? Päinvastoin höpötti miten kaikki on "hysteerisiä" ja hänen alter egonsa Julia kertoi myös, ettei mistään vakavasta ole kysymys ja he eivät lähde tähän hysteriaan mukaan.

    Luulisi ihmisen häpeävän ja ainakin oikea mies myöntäisi viime viikon typerät puheet ja teot.
    Tai ainakin sen, että oli pihalla koko korona tilanteesta. Hänenä en keskittyisi "mummoihin" ja heidän käytökseen vaan ihan omaan hölmöilyyn. Hänhän ei itse ymmärtänyt mm. miksi eläkeläisryhmien kokoontumiset ja ruokailut laitettiin tauolle. Hänen mielestään kiellot olivat ylimitotettuja.
    Kyllä minun tietämät mummot ovat ymmärtäneet tilanteen jo hyvissä ajoin ja ovat kuunnelleet hallituksen suositusohjeista. Vasta tällä viikolla kun valmiuslaki otettiin käyttöön heräsi Kalajoki tilanteeseen, jonka jo kaikki tiesi!
    Hänenä en olisi huolissani muista ihmisistä vaan siitä miten oma muisti ei ulotu edes viime viikolle!


   • Anonyymi kirjoitti:

    Hallitus antoi ennen valmiuslakia suositusohjeet etteivät ihmiset kokoontuisi ja jos on minkäänlaisia flunssan oireita pysytäisiin kotona. Näin suojeltaisiin myös heitä, jotka ovat heikommassa asemassa olevia ihmisiä. Myös terveydenhuoltoa ettei se kuormittuisi. Sauli Niinistö vetosi ihmisiin ja yhteiseen vastuu kantoon.

    Kalajoki kuitenkin valitteli flunssan oireita ja
    tästä huolimatta ja hallituksen suositusohjeista välittämättä hän piti Saharin kanssa, jonkun kurssin. Toisin sanoen Kalajoki ei piitannut suositusohjeista.

    Nyt hän höpöttää mummoista ja siitä, jos he eivät välitä näistä rajoituksista niin toiset voivat joutua kärsimään kauheat seuraukset. Onko tällä ihmisellä dementia kun se ei itse muista että hän ei nimenomaan ei välittänyt suosituksista? Päinvastoin höpötti miten kaikki on "hysteerisiä" ja hänen alter egonsa Julia kertoi myös, ettei mistään vakavasta ole kysymys ja he eivät lähde tähän hysteriaan mukaan.

    Luulisi ihmisen häpeävän ja ainakin oikea mies myöntäisi viime viikon typerät puheet ja teot.
    Tai ainakin sen, että oli pihalla koko korona tilanteesta. Hänenä en keskittyisi "mummoihin" ja heidän käytökseen vaan ihan omaan hölmöilyyn. Hänhän ei itse ymmärtänyt mm. miksi eläkeläisryhmien kokoontumiset ja ruokailut laitettiin tauolle. Hänen mielestään kiellot olivat ylimitotettuja.
    Kyllä minun tietämät mummot ovat ymmärtäneet tilanteen jo hyvissä ajoin ja ovat kuunnelleet hallituksen suositusohjeista. Vasta tällä viikolla kun valmiuslaki otettiin käyttöön heräsi Kalajoki tilanteeseen, jonka jo kaikki tiesi!
    Hänenä en olisi huolissani muista ihmisistä vaan siitä miten oma muisti ei ulotu edes viime viikolle!

    "Jenna" tekee työssään samoja havaintoja kun sulhasensa 😂


   • Anonyymi kirjoitti:

    Hallitus antoi ennen valmiuslakia suositusohjeet etteivät ihmiset kokoontuisi ja jos on minkäänlaisia flunssan oireita pysytäisiin kotona. Näin suojeltaisiin myös heitä, jotka ovat heikommassa asemassa olevia ihmisiä. Myös terveydenhuoltoa ettei se kuormittuisi. Sauli Niinistö vetosi ihmisiin ja yhteiseen vastuu kantoon.

    Kalajoki kuitenkin valitteli flunssan oireita ja
    tästä huolimatta ja hallituksen suositusohjeista välittämättä hän piti Saharin kanssa, jonkun kurssin. Toisin sanoen Kalajoki ei piitannut suositusohjeista.

    Nyt hän höpöttää mummoista ja siitä, jos he eivät välitä näistä rajoituksista niin toiset voivat joutua kärsimään kauheat seuraukset. Onko tällä ihmisellä dementia kun se ei itse muista että hän ei nimenomaan ei välittänyt suosituksista? Päinvastoin höpötti miten kaikki on "hysteerisiä" ja hänen alter egonsa Julia kertoi myös, ettei mistään vakavasta ole kysymys ja he eivät lähde tähän hysteriaan mukaan.

    Luulisi ihmisen häpeävän ja ainakin oikea mies myöntäisi viime viikon typerät puheet ja teot.
    Tai ainakin sen, että oli pihalla koko korona tilanteesta. Hänenä en keskittyisi "mummoihin" ja heidän käytökseen vaan ihan omaan hölmöilyyn. Hänhän ei itse ymmärtänyt mm. miksi eläkeläisryhmien kokoontumiset ja ruokailut laitettiin tauolle. Hänen mielestään kiellot olivat ylimitotettuja.
    Kyllä minun tietämät mummot ovat ymmärtäneet tilanteen jo hyvissä ajoin ja ovat kuunnelleet hallituksen suositusohjeista. Vasta tällä viikolla kun valmiuslaki otettiin käyttöön heräsi Kalajoki tilanteeseen, jonka jo kaikki tiesi!
    Hänenä en olisi huolissani muista ihmisistä vaan siitä miten oma muisti ei ulotu edes viime viikolle!

    Jumalasta seuraava on huippukunnossa. !Mitä nyt muutamasta kuolettavasta ja huonolla itsehoidolla olevasta perussairaudesta ja uni- rauhoittavalääke riippuvuudesta.
    Kursseja voi pitää, koska häneen ja kuninkaalliseen huippukurssittajaan, eikä mihinkään suuruusharhaan taudit iske.

    Isäni on samanikäinen, aktiivinen, urheilullinen ja TERVE. Hän noudattaa suosituksia eikä hauku naisia aamusta iltaan. Johtuu varmaan siitä, että isälläni oli hyvä äiti.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Jumalasta seuraava on huippukunnossa. !Mitä nyt muutamasta kuolettavasta ja huonolla itsehoidolla olevasta perussairaudesta ja uni- rauhoittavalääke riippuvuudesta.
    Kursseja voi pitää, koska häneen ja kuninkaalliseen huippukurssittajaan, eikä mihinkään suuruusharhaan taudit iske.

    Isäni on samanikäinen, aktiivinen, urheilullinen ja TERVE. Hän noudattaa suosituksia eikä hauku naisia aamusta iltaan. Johtuu varmaan siitä, että isälläni oli hyvä äiti.

    Niin hiukan ihmetyttää Kirkkonummen TK;n hoitajien kyky olla myös meedioita/ennustajia ja ottamatta korona testiä, antaa sydän operaation läpikäyneelle-diabetes-RR-tautiselle yli 70 vuotiaalle selkeästi jutuissaan syrjähtelevälle ukolle synninpäästön, tehdä vastoin lakia diagnoosin puhelimessa ja lähettää huippusuositun rakkauskurssin pitoon Helsingin keskustaan matkustaen julkisilla mennen ja tullen, eli mahdollisesti itse altistuen ja muut altistaen kaikille mahdollisille viruksille. ( huippusuosittu kurssi, jossa luotettavan todistajan mukaan oli vetäjät + kolme muuta joista yksi taisi olla joku paikan vahtimestari koska seisoskeli ovensuussa)
    Aika metkaa sakkia tuolla suunnalla asustaa ja on terveypuolella töissä ?
    Jos joku laittaa lapun oveen , jossa lukee asunnossa majailevan "kotivanki", voisi sellaisen eristää ihan kokonaan yhteiskunnasta suljetulle osastolle.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Niin hiukan ihmetyttää Kirkkonummen TK;n hoitajien kyky olla myös meedioita/ennustajia ja ottamatta korona testiä, antaa sydän operaation läpikäyneelle-diabetes-RR-tautiselle yli 70 vuotiaalle selkeästi jutuissaan syrjähtelevälle ukolle synninpäästön, tehdä vastoin lakia diagnoosin puhelimessa ja lähettää huippusuositun rakkauskurssin pitoon Helsingin keskustaan matkustaen julkisilla mennen ja tullen, eli mahdollisesti itse altistuen ja muut altistaen kaikille mahdollisille viruksille. ( huippusuosittu kurssi, jossa luotettavan todistajan mukaan oli vetäjät + kolme muuta joista yksi taisi olla joku paikan vahtimestari koska seisoskeli ovensuussa)
    Aika metkaa sakkia tuolla suunnalla asustaa ja on terveypuolella töissä ?
    Jos joku laittaa lapun oveen , jossa lukee asunnossa majailevan "kotivanki", voisi sellaisen eristää ihan kokonaan yhteiskunnasta suljetulle osastolle.

    Miksi huippukunnossa oleva ihminen menee suorilta jaloilta turvalleen? Jopa kaupunkihousut meni rikki ( tosin en tiedä, mitkä on kaupunkihousut) .
    Karaoke esityksessä olemus oli kumara, ja vaikka jaloissa näytti olevan nuorekkaat ( lasten ja vanhusten suosimat) Reima saappaat, tuntui tasapainossa olevan ongelmia!
    Hänen naiskuva on kieltämättä erikoinen. Nuoria naisia nussitaan ja vanhempia naisia haukutaan.
    Onko tuo oveen laitettu lappu, jonkinlainen hätähuuto? Minusta terve ihminen ei tuollaisia oveen laita!


   • Anonyymi kirjoitti:

    Miksi huippukunnossa oleva ihminen menee suorilta jaloilta turvalleen? Jopa kaupunkihousut meni rikki ( tosin en tiedä, mitkä on kaupunkihousut) .
    Karaoke esityksessä olemus oli kumara, ja vaikka jaloissa näytti olevan nuorekkaat ( lasten ja vanhusten suosimat) Reima saappaat, tuntui tasapainossa olevan ongelmia!
    Hänen naiskuva on kieltämättä erikoinen. Nuoria naisia nussitaan ja vanhempia naisia haukutaan.
    Onko tuo oveen laitettu lappu, jonkinlainen hätähuuto? Minusta terve ihminen ei tuollaisia oveen laita!

    Kysyin eräältä yli 70 vuotiaalta, mitkä mahtaa olla "kaupunkihousut"? No ne kuulemma maalaisilla on ne paremmat suorat 60-70 luvulla yleisesti käytetyt housut yleensä materiaaliltaan rypistymätöntä ja prässäysvapaata teryleeniä, joita käytetään kun ollaan kaupungilla tai kylillä. ( kopsasin tähän sanatarkasti tuon yli 70 vuotiaan tuttuni sanat) Juhlahousuja taas käytetään nimensä mukaisesti juhlissa, kesällä iloisimmissa juhlissa vaaleammat housut ja talvella tummat, ne käy hautajaisiinkin.
    Niin hänhän on aina "sopivasti" tilanteen mukaan joko hyvin, hyvin sairas tai hyvin , hyvin terve. Koska ukko raiska potee muutenkin puheistaan huolimatta suurta yksinäisyyttä, nyt olo lienee ihan katastrofaalinen, kun on pakko ihan kaikille ja kaikkialla kertoa olevansa "ikä karanteenissa". Jopa siinä määrin säälin ja sympatian kerjäystä että pitää laittaa, ulkooveensa lappu jotta jokainen rappukäytävässä kulkeva sen näkee ja säälii. Kai hän odottaa että joku soittaisi ovikelloa tai puhelimella ja kysyisi tarvitseeko vanhus jotakin ?
    Koirat on erittäin hyviä ihmistuntijoita, kaikki koiraihmiset sen tietää. Jos koira rähisee ja näyttää pelkäävän jotakin ihmistä, se kokee sellaisen ihmisen uhaksi ja ilmeisesti myös näkee sen olemassaolevan pahan tuossa ukossa. Koirat eivät erota värejä samaan tapaan kuin ihmiset, vaikka koira osaa erotella eri sinisen sävyjä se tuskin on moksiskaan vaikka jollain olisi sininen parta. Sen sijaan koira kyllä vaistoaa ja sen lisäksi koira haistaa pelon ja epäluotettavan ihmisen tietynlaisesta ominais hajusta/hienhajusta joka tuolla ukolla lienee melko voimakas heidän jutuistaan päätellen, jotka ovat samassa tilassa olleet lähellä. Tosin tuolla ukolla se hajusteyliherkkyyskin näyttää vaihtelevan sen mukaan, missä asennossa se minäkin aamuna nousi sängystään. Eli ei käytä dödöjä tai partavesiä tai sitten kuulemma läträä ihan mahdottomasti niillä.
    Jos pitäisi antaa palkinto suomen kovimmalle valehtelijalle ja epämääräisyyksien puhujalle, ukko saisi sen ylivoimaisena voittaja, joka vuosi.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kysyin eräältä yli 70 vuotiaalta, mitkä mahtaa olla "kaupunkihousut"? No ne kuulemma maalaisilla on ne paremmat suorat 60-70 luvulla yleisesti käytetyt housut yleensä materiaaliltaan rypistymätöntä ja prässäysvapaata teryleeniä, joita käytetään kun ollaan kaupungilla tai kylillä. ( kopsasin tähän sanatarkasti tuon yli 70 vuotiaan tuttuni sanat) Juhlahousuja taas käytetään nimensä mukaisesti juhlissa, kesällä iloisimmissa juhlissa vaaleammat housut ja talvella tummat, ne käy hautajaisiinkin.
    Niin hänhän on aina "sopivasti" tilanteen mukaan joko hyvin, hyvin sairas tai hyvin , hyvin terve. Koska ukko raiska potee muutenkin puheistaan huolimatta suurta yksinäisyyttä, nyt olo lienee ihan katastrofaalinen, kun on pakko ihan kaikille ja kaikkialla kertoa olevansa "ikä karanteenissa". Jopa siinä määrin säälin ja sympatian kerjäystä että pitää laittaa, ulkooveensa lappu jotta jokainen rappukäytävässä kulkeva sen näkee ja säälii. Kai hän odottaa että joku soittaisi ovikelloa tai puhelimella ja kysyisi tarvitseeko vanhus jotakin ?
    Koirat on erittäin hyviä ihmistuntijoita, kaikki koiraihmiset sen tietää. Jos koira rähisee ja näyttää pelkäävän jotakin ihmistä, se kokee sellaisen ihmisen uhaksi ja ilmeisesti myös näkee sen olemassaolevan pahan tuossa ukossa. Koirat eivät erota värejä samaan tapaan kuin ihmiset, vaikka koira osaa erotella eri sinisen sävyjä se tuskin on moksiskaan vaikka jollain olisi sininen parta. Sen sijaan koira kyllä vaistoaa ja sen lisäksi koira haistaa pelon ja epäluotettavan ihmisen tietynlaisesta ominais hajusta/hienhajusta joka tuolla ukolla lienee melko voimakas heidän jutuistaan päätellen, jotka ovat samassa tilassa olleet lähellä. Tosin tuolla ukolla se hajusteyliherkkyyskin näyttää vaihtelevan sen mukaan, missä asennossa se minäkin aamuna nousi sängystään. Eli ei käytä dödöjä tai partavesiä tai sitten kuulemma läträä ihan mahdottomasti niillä.
    Jos pitäisi antaa palkinto suomen kovimmalle valehtelijalle ja epämääräisyyksien puhujalle, ukko saisi sen ylivoimaisena voittaja, joka vuosi.

    Pienen hetken pystyi kuuntelemaan sen epämääräistä ulinaa jota hän laulamiseksi kutsuu.
    Harvoin kuulee noin lahjakasta henkilöä. Nimittäin niin lahjakkaasti menee ohi sävelkulun joka kerta ettei ole tosikaan LOL


   • Anonyymi kirjoitti:

    Pienen hetken pystyi kuuntelemaan sen epämääräistä ulinaa jota hän laulamiseksi kutsuu.
    Harvoin kuulee noin lahjakasta henkilöä. Nimittäin niin lahjakkaasti menee ohi sävelkulun joka kerta ettei ole tosikaan LOL

    Samaa mieltä! Kuvauskulmakin on mielenkiintoinen. En tiedä miksi omia sieraimia pitää kuvata!


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kysyin eräältä yli 70 vuotiaalta, mitkä mahtaa olla "kaupunkihousut"? No ne kuulemma maalaisilla on ne paremmat suorat 60-70 luvulla yleisesti käytetyt housut yleensä materiaaliltaan rypistymätöntä ja prässäysvapaata teryleeniä, joita käytetään kun ollaan kaupungilla tai kylillä. ( kopsasin tähän sanatarkasti tuon yli 70 vuotiaan tuttuni sanat) Juhlahousuja taas käytetään nimensä mukaisesti juhlissa, kesällä iloisimmissa juhlissa vaaleammat housut ja talvella tummat, ne käy hautajaisiinkin.
    Niin hänhän on aina "sopivasti" tilanteen mukaan joko hyvin, hyvin sairas tai hyvin , hyvin terve. Koska ukko raiska potee muutenkin puheistaan huolimatta suurta yksinäisyyttä, nyt olo lienee ihan katastrofaalinen, kun on pakko ihan kaikille ja kaikkialla kertoa olevansa "ikä karanteenissa". Jopa siinä määrin säälin ja sympatian kerjäystä että pitää laittaa, ulkooveensa lappu jotta jokainen rappukäytävässä kulkeva sen näkee ja säälii. Kai hän odottaa että joku soittaisi ovikelloa tai puhelimella ja kysyisi tarvitseeko vanhus jotakin ?
    Koirat on erittäin hyviä ihmistuntijoita, kaikki koiraihmiset sen tietää. Jos koira rähisee ja näyttää pelkäävän jotakin ihmistä, se kokee sellaisen ihmisen uhaksi ja ilmeisesti myös näkee sen olemassaolevan pahan tuossa ukossa. Koirat eivät erota värejä samaan tapaan kuin ihmiset, vaikka koira osaa erotella eri sinisen sävyjä se tuskin on moksiskaan vaikka jollain olisi sininen parta. Sen sijaan koira kyllä vaistoaa ja sen lisäksi koira haistaa pelon ja epäluotettavan ihmisen tietynlaisesta ominais hajusta/hienhajusta joka tuolla ukolla lienee melko voimakas heidän jutuistaan päätellen, jotka ovat samassa tilassa olleet lähellä. Tosin tuolla ukolla se hajusteyliherkkyyskin näyttää vaihtelevan sen mukaan, missä asennossa se minäkin aamuna nousi sängystään. Eli ei käytä dödöjä tai partavesiä tai sitten kuulemma läträä ihan mahdottomasti niillä.
    Jos pitäisi antaa palkinto suomen kovimmalle valehtelijalle ja epämääräisyyksien puhujalle, ukko saisi sen ylivoimaisena voittaja, joka vuosi.

    Kiitos tiedosta! Minä kun luulin, että kysymys on nuorison käyttämästä termistä. Onhan kysymyksessä kuitenkin nuori, terve ja aktiivinen henkilö (hänen sanoja, ei minun)
    Olet oikeassa, mitä kirjoitat.

    Hänen mukaansa naiset suhtautuvat koronaan hysteerisemmin kuin miehet. En kuitenkaan tunne ketään naista, nuorta/vanhaa, joka intoutuisi liimailemaan lappuja oveensa!


   • Anonyymi kirjoitti:

    Jumalasta seuraava on huippukunnossa. !Mitä nyt muutamasta kuolettavasta ja huonolla itsehoidolla olevasta perussairaudesta ja uni- rauhoittavalääke riippuvuudesta.
    Kursseja voi pitää, koska häneen ja kuninkaalliseen huippukurssittajaan, eikä mihinkään suuruusharhaan taudit iske.

    Isäni on samanikäinen, aktiivinen, urheilullinen ja TERVE. Hän noudattaa suosituksia eikä hauku naisia aamusta iltaan. Johtuu varmaan siitä, että isälläni oli hyvä äiti.

    Niin 2,5mg ( normiannos on kylläkin 7,5mg) Imovane tvs. ei kyllä yli kymmenen vuoden aikana enää nukuta ketään. Torelanssi kasvaa jo muutamassa kuukaudessa, eikä vastetta enää saa itse nukahtamisen helpottamiseen.
    Kysehän on bentsojohdannaisesta ja se bentso siinä koukuttaa, joten koukussa se on bentsoon . Ylipäätänsä Imovane, Stella, Zopitin, Zopinox...yms. samalla vaikuttavalla aineella olevat, eivät ole unilääkkeitä vaan nukahtamislääkityksiä LYHYTAIKAISEEN käyttöön.
    Aika vastuutonta on TK;n lääkäreiltäkään jatkaa vuosikymmeniä tätä lääkitystä. Ohjaisivat papan uniklinikalle opettelmaan keinoja nukahtamiseen, bentsovieroitukseen ja unen saannin osalta lääkkeettömään elämään. Varsinkin kun hänellä näyttää olevan aika runsasta alkonkin käyttöä samanaikaisesti sekä muita lääkityksiä joilla voi olla yhteisvaikutuksia.
    Vuosia jatkunut bentson rouhiminen on varmasti aika iso osasyy siihen muistin heikkenemiseen, ajatuksen katkoiluun ja unohteluun jotka näyttävät olevan tuon papan jokapäiväisiä juttuja. Oma lukunsa sitten on mielenterveydelliset horjumiset, jotka sivupersoonineen ovat olleet varmasti liki elämän olleita ja olevia juttuja.
    Tosin pitkällisen tutkimuksen mukaan, nuo nukahtamislääkkeet joissa bentsoa, aiheuttavat osalle käyttäjistä ja varsinkin iän lisääntyessä ja pitkäaikaisessa käytössä, hallusinaatioita , näkyjä joita voi luulla henkimaailman jutuiksi ( papan kertomukset oudoista näyistään yöllä tai varhaisina aamun tunteina ja/tai kirousten pelosta) , ikävää todeta mutta käytös, habitus ja kehonkieli/ilmeiden ajoittainen tyhjyys, syrjähtelevyys , hallitsematon käytös naurusta-itkuun-raivoon, kertovat omaa tarinaansa sille joka osaa merkkejä lukea.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Niin 2,5mg ( normiannos on kylläkin 7,5mg) Imovane tvs. ei kyllä yli kymmenen vuoden aikana enää nukuta ketään. Torelanssi kasvaa jo muutamassa kuukaudessa, eikä vastetta enää saa itse nukahtamisen helpottamiseen.
    Kysehän on bentsojohdannaisesta ja se bentso siinä koukuttaa, joten koukussa se on bentsoon . Ylipäätänsä Imovane, Stella, Zopitin, Zopinox...yms. samalla vaikuttavalla aineella olevat, eivät ole unilääkkeitä vaan nukahtamislääkityksiä LYHYTAIKAISEEN käyttöön.
    Aika vastuutonta on TK;n lääkäreiltäkään jatkaa vuosikymmeniä tätä lääkitystä. Ohjaisivat papan uniklinikalle opettelmaan keinoja nukahtamiseen, bentsovieroitukseen ja unen saannin osalta lääkkeettömään elämään. Varsinkin kun hänellä näyttää olevan aika runsasta alkonkin käyttöä samanaikaisesti sekä muita lääkityksiä joilla voi olla yhteisvaikutuksia.
    Vuosia jatkunut bentson rouhiminen on varmasti aika iso osasyy siihen muistin heikkenemiseen, ajatuksen katkoiluun ja unohteluun jotka näyttävät olevan tuon papan jokapäiväisiä juttuja. Oma lukunsa sitten on mielenterveydelliset horjumiset, jotka sivupersoonineen ovat olleet varmasti liki elämän olleita ja olevia juttuja.
    Tosin pitkällisen tutkimuksen mukaan, nuo nukahtamislääkkeet joissa bentsoa, aiheuttavat osalle käyttäjistä ja varsinkin iän lisääntyessä ja pitkäaikaisessa käytössä, hallusinaatioita , näkyjä joita voi luulla henkimaailman jutuiksi ( papan kertomukset oudoista näyistään yöllä tai varhaisina aamun tunteina ja/tai kirousten pelosta) , ikävää todeta mutta käytös, habitus ja kehonkieli/ilmeiden ajoittainen tyhjyys, syrjähtelevyys , hallitsematon käytös naurusta-itkuun-raivoon, kertovat omaa tarinaansa sille joka osaa merkkejä lukea.

    Onko fasen yhteisönormien mukaista, että sinileväparta uhkailee ihmisiä heidän sivullaan?
    Taas on kunniaa loukattu, mutta itse loukkaa julkaisemalla uhkauksiaan?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Onko fasen yhteisönormien mukaista, että sinileväparta uhkailee ihmisiä heidän sivullaan?
    Taas on kunniaa loukattu, mutta itse loukkaa julkaisemalla uhkauksiaan?

    Kunnian perään huutaa yleensä ne, joilla sitä ole!
    😊


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kunnian perään huutaa yleensä ne, joilla sitä ole!
    😊

    Mitä suomi 24 sääntöjen vastaista on jos kehoitetaan ilmoittamaan häirinnästä fasen ylläpitoon. Mikäli ei kestä oman touhun arvostelua on syytä pistää netti kiinni Olli.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Mitä suomi 24 sääntöjen vastaista on jos kehoitetaan ilmoittamaan häirinnästä fasen ylläpitoon. Mikäli ei kestä oman touhun arvostelua on syytä pistää netti kiinni Olli.

    Tarkoitin kommentilla vanhusta! Miksi rikosilmoituksia pitää tehdä ihan hölmöistä asioista. Eli jos joku väittää, että on alkoholisti ja se on näkyvillä muutaman tunnin niin onko se rikosilmoituksen arvoinen asia? Tosin väite voi kolahtaa sellaiseen, jolle alkoholi on ongelma!


  • Voi vittu Sinileväjoki että jaksat et kestä totuutta itsestäsi ja hämärä hommistasi heti itkemässä poistoja. mene metsään putoa kalliolta saat sen jälkeen taas sääliä ja palvelua voit nakittaa taas jonkun hyvätahtoisen kuskaamaan sinua autollaan ihan turhaan jonnekin.

   • Vanhukselle nauretaan yleisesti Kirkkonummella. Kirkkonummen kummajaiseksi vanhusta kutsutaan.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Vanhukselle nauretaan yleisesti Kirkkonummella. Kirkkonummen kummajaiseksi vanhusta kutsutaan.

    Luuleko se idiootti olevansa muka hauska niiden pääministerille suunnatuilla päivityksillään jossa jaksaa naukua siitä kuinka häntä ei saa sanoa vanhukseksi ei kohdella vanhana vaikka mitä muuta yli 70 vuotias on kun vanha ?? Virallinen eläikäkin sillä kestänyt jo tänä vuonna 7 vuotta, Se imbesilli ei vaan tajua miksi hänet ja ikätoverinsa on määrätty kartanteeniin. Pliis hallitus antakaa tuolle ukolle erityislupa liikkua ja mieluiten maksakaa sille matka vaikka Italiaan kukaan sitä ei kaipaamaan täällä jää.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Vanhukselle nauretaan yleisesti Kirkkonummella. Kirkkonummen kummajaiseksi vanhusta kutsutaan.

    Mitä ajattelee vanhuksen naapurit, kun määkii siellä kovaan ääneen väärällä nuotilla. On siitä naapureillla kestämistä. Kissa toivottavasti on jo kuuro.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Mitä ajattelee vanhuksen naapurit, kun määkii siellä kovaan ääneen väärällä nuotilla. On siitä naapureillla kestämistä. Kissa toivottavasti on jo kuuro.

    Toivelaulu: tässä tulee hirmuinen rölli. 😅😅😅


   • Anonyymi kirjoitti:

    Toivelaulu: tässä tulee hirmuinen rölli. 😅😅😅

    Täällä ei saa kirjoittaa mitään mikä on totta sellainen heti näköjään poistetaan. Ollila ei ollut mielikuvitus juliaa 2012 kuten facessa väittää. Oli varattu äiti ihminen ja sitä ennen se jonka kanssa mentiin kaulskoruilla kihloihin löytyy ukon kuvista. Joten lopeta jo valehtelisin Olli tai yritä edes muistaa mitä olet kertonut. 🤔🙄🤪


   • Anonyymi kirjoitti:

    Täällä ei saa kirjoittaa mitään mikä on totta sellainen heti näköjään poistetaan. Ollila ei ollut mielikuvitus juliaa 2012 kuten facessa väittää. Oli varattu äiti ihminen ja sitä ennen se jonka kanssa mentiin kaulskoruilla kihloihin löytyy ukon kuvista. Joten lopeta jo valehtelisin Olli tai yritä edes muistaa mitä olet kertonut. 🤔🙄🤪

    Ainahan sen näköjään pitää jonkun tai mieluiten useamman kanssa riidellä ja valehdella kuinka muka soitti poliisijohtajalle. Juu niin varmaan eiköhän ne poliisijohtajat oli näissä koronajutuissa ihan kiinni eikä nyt muutenkaan jonkun sekavan ukon soittoihin vastaile. Siellä se ukko riitelee Veikkolan ryhmässä..


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ainahan sen näköjään pitää jonkun tai mieluiten useamman kanssa riidellä ja valehdella kuinka muka soitti poliisijohtajalle. Juu niin varmaan eiköhän ne poliisijohtajat oli näissä koronajutuissa ihan kiinni eikä nyt muutenkaan jonkun sekavan ukon soittoihin vastaile. Siellä se ukko riitelee Veikkolan ryhmässä..

    Poliisijohtaja ei hänen soitteluunsa vastaa. Ihan valetta jälleen.

    Tota mä kummastelen, ettei enää kirjoita mitään blogia, vaikka itki ja parkui, ettei voi elää kirjoittamatta.
    Oliko sitten perää, ettei enää kirjoita ollenkaan, kun ei voi herjata ihmisiä.?
    Tuossa sen näkee, että löytyi rajat hänellekin.
    Toi laulaminen nyt varmaan menee suuruusharhan piikkiin.
    Vanhan ihmisen ääni yleensäkin on ruosteessa.
    Vaikka kiva, että pysyy jotensakin virkeänä.
    Kumma, ettei sukulaiset huomioi vanhuksia? Kyllä sukulaisuus edes vähän velvoittaa?
    Kenenkään ei ole hyvä olla yksin.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Poliisijohtaja ei hänen soitteluunsa vastaa. Ihan valetta jälleen.

    Tota mä kummastelen, ettei enää kirjoita mitään blogia, vaikka itki ja parkui, ettei voi elää kirjoittamatta.
    Oliko sitten perää, ettei enää kirjoita ollenkaan, kun ei voi herjata ihmisiä.?
    Tuossa sen näkee, että löytyi rajat hänellekin.
    Toi laulaminen nyt varmaan menee suuruusharhan piikkiin.
    Vanhan ihmisen ääni yleensäkin on ruosteessa.
    Vaikka kiva, että pysyy jotensakin virkeänä.
    Kumma, ettei sukulaiset huomioi vanhuksia? Kyllä sukulaisuus edes vähän velvoittaa?
    Kenenkään ei ole hyvä olla yksin.

    Jäi muuten taas yhdestä valheesta kiinni. Bloginhan piti aueta helmikuussa. Eikös väittänyt itse sulkeneen sen?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Jäi muuten taas yhdestä valheesta kiinni. Bloginhan piti aueta helmikuussa. Eikös väittänyt itse sulkeneen sen?

    Tämä.
    Ja Juuliska pitää inhottavaa blogia, johon lukijat " kutsutaan". Tällaista käytäntöä ei ole olemassakaan.
    Jos hän edes tajuaisi, mitä bloggaaminen on.
    Hän ei osaa kirjoittaa eikä tehdä blogeja, niin älköön sepustuksiaan sellaiseksi kutsuko.
    Blogistin on osattava kirjallisia taitoja ja jatkuvaa kehitystä.
    Pelkkä syrjäkylän kansakoulu ei sellaisia lahjoja, valitettavasti, anna.
    Toisaalta sellaiset kyvyt voisivat olla luontaisia, kuten esim. Paasilinnan veljeksillä tai Päätalolla.. Mutta ei, sellaiset lahjat ovat harvoilla ja valituilla.
    Elikä blogisti hän ei ole.
    Ei myöskään vlogisti.
    Hän on vanha ja oppimaton mies, joka kirjoittaa pilkkakirjoituksia itai kommentteja hmisistä. Kuvittelee, että niillä on jotakin arvoa. Niiden kirjallinen arvo on nolla.

    Tämä on mun mielipide. Mun blogiani lukee n. 14 000 ihmistä.


  • Ristiriitaista viestintää, mister Kalajoki ! Haukutte ihmiset jotka "lipeää" säännöistä ja itse kerrotte menevänne kapakkaan , ennen kuin ne suljetaan???
   Rikotte +70 vuotiaana hallituksen laatimia karanteeni sääntöjä jatkuvasti, pitäisikö ilmoittaa poliisille jotta saatte sanktion toimistanne ja lopetatte jatkuvan valituksenne siitä, kuinka teitä omien sanojenne mukaan "tervettä miestä" väkisin pidetään karanteenissa. Tervehän te ette ole, takana muutaman vuoden takaa sydänoperaatio, olemassa oleva diabetes tyyppiä 2. ja hyvin ilmemiesesti muitakin sairauksia ja jo pelkkä ikänne on korona virukseen sairastumisen kannalta ongelma. Se tarttuu herkemmin, se vie mahdollisesti ikäisenne ja kuntoisenne henkilön teholle. Kallis tehohoito jota olette saanut aiemminkin ja jonka hoidon jälkeen olette karkeasti laiminlyönyt saamanne jatkohoitoidolliset itsehoito ohjeet, joten miksi teihin pitäisi jatkuvasti tuhlata verorahoja kun ette pidä itsestänne huolta, ette noudata ohjeita ja elätte holtittomasti ? Presidentti Niinistön sanoin, "Valitus ja uhkarohkeudella urheilu, loppuu sairasvuoteella." kenties koronan sairastaminen opettaisi teitä edes hetkeksi kunnioittamaan sääntöjä ja ohjeita. Räkimisiin...

   • Mister Kalajoen hymy hyytyy pian.


   • ihmettelee, etteivät naapurit auta ?? 😂
    Miksiköhän?
    Kannattaisi varmaan pohtia sitä. Miksi eivät sukulaiset auta?
    Kyllä normaalioloissa sukulaiset auttavat vanhuksia. Itse ainakin autan, eikä tuota ongelmaa.
    Entä lähinaiset? Papit ja lukkarit, psykologit ja energiahoitajat? Avovaimo?

    Ihmetyttää tuo jatkuva nillitys, ettei kukaan auta.
    Kyllä ihmiset auttavat toisiaan, eikä tilanne parane ainakaan ilkeillä kommenteilla.

    Monetkin yksinäiset , perheettömät ja lapsettomat vanhukset huomioidaan yhteisössä. Jollei, kannattaa muuttaa omaa asennettaan muihin ihmisiin.

    Sitä niittää, mitä kylvää, sanotaan.


   • Anonyymi kirjoitti:

    ihmettelee, etteivät naapurit auta ?? 😂
    Miksiköhän?
    Kannattaisi varmaan pohtia sitä. Miksi eivät sukulaiset auta?
    Kyllä normaalioloissa sukulaiset auttavat vanhuksia. Itse ainakin autan, eikä tuota ongelmaa.
    Entä lähinaiset? Papit ja lukkarit, psykologit ja energiahoitajat? Avovaimo?

    Ihmetyttää tuo jatkuva nillitys, ettei kukaan auta.
    Kyllä ihmiset auttavat toisiaan, eikä tilanne parane ainakaan ilkeillä kommenteilla.

    Monetkin yksinäiset , perheettömät ja lapsettomat vanhukset huomioidaan yhteisössä. Jollei, kannattaa muuttaa omaa asennettaan muihin ihmisiin.

    Sitä niittää, mitä kylvää, sanotaan.

    Tänään hän facessa lupasi että sitten kun pandemia on ohi hän tekee naapureistaan ja kylänsä ihmisistä ilkeimmän päivityksen ikinä :-(
    Hän oikeasti todella epämiellyttävä ja ilkeä ja kateellisen katkera kaikille oleva persoona en ymmärrä miksi häntä kukaan viitsii enää tsempata ja hänen omakehuaan katsella. Ne laulut on ihan karseaa kuultavaa ja jutut kuin täysin aivottoman seniilin kynästä.
    MIKSI häntä pitäisi auttaa jos kerran omien sanojensa mukaan on loistokunnossa ja liikkuu muutenkin jatkuvasti kaupoilla yms. ???


   • Anonyymi kirjoitti:

    ihmettelee, etteivät naapurit auta ?? 😂
    Miksiköhän?
    Kannattaisi varmaan pohtia sitä. Miksi eivät sukulaiset auta?
    Kyllä normaalioloissa sukulaiset auttavat vanhuksia. Itse ainakin autan, eikä tuota ongelmaa.
    Entä lähinaiset? Papit ja lukkarit, psykologit ja energiahoitajat? Avovaimo?

    Ihmetyttää tuo jatkuva nillitys, ettei kukaan auta.
    Kyllä ihmiset auttavat toisiaan, eikä tilanne parane ainakaan ilkeillä kommenteilla.

    Monetkin yksinäiset , perheettömät ja lapsettomat vanhukset huomioidaan yhteisössä. Jollei, kannattaa muuttaa omaa asennettaan muihin ihmisiin.

    Sitä niittää, mitä kylvää, sanotaan.

    Kun naama on kuin vuoden kuivaama pottupelto ei kannata luulla itseensä
    50 vuotiaaksi. Pikemminkin käynti optikolla voisi auttaa😂😂😂
    Luulin nimittäin oikeasti häntä 85 vuotiaaksi.

    Olen huomannut, että näillä harhaisilla ihmisillä harha on suurin suhteesa omaan ulkonäköön. Tää vanhus nyt tietysti, sitten tuksu, joka luulee laihtuvansa.
    Ja henkisellä saralla yli 50 vuotias elämäntapatuomitsija, joka luulee olevansa kaunis.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kun naama on kuin vuoden kuivaama pottupelto ei kannata luulla itseensä
    50 vuotiaaksi. Pikemminkin käynti optikolla voisi auttaa😂😂😂
    Luulin nimittäin oikeasti häntä 85 vuotiaaksi.

    Olen huomannut, että näillä harhaisilla ihmisillä harha on suurin suhteesa omaan ulkonäköön. Tää vanhus nyt tietysti, sitten tuksu, joka luulee laihtuvansa.
    Ja henkisellä saralla yli 50 vuotias elämäntapatuomitsija, joka luulee olevansa kaunis.

    Tämä myös sielultaan ruma vanha ukko joka on syntynyt maalla peräkammarissa outoon perheeseen nimittelee ihmisiä maalaistolloksi. Ei ole stadilainen eihän tuo idiootti ole koskaan asunutkaan stadissa Kirkkonummet, veikkolat ja muut käpykylät jossa on asunut ei ole stadia nähnytkään.
    Sivistys ja tuo ukkoraiska eivät mahdu samaan lauseeseen.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Tämä myös sielultaan ruma vanha ukko joka on syntynyt maalla peräkammarissa outoon perheeseen nimittelee ihmisiä maalaistolloksi. Ei ole stadilainen eihän tuo idiootti ole koskaan asunutkaan stadissa Kirkkonummet, veikkolat ja muut käpykylät jossa on asunut ei ole stadia nähnytkään.
    Sivistys ja tuo ukkoraiska eivät mahdu samaan lauseeseen.

    Tässä vaiheessa on aivan selvää ettei teho-osaston Juliaa ole olemassakaan. On meinaa niin pihalla koronasta kuin "sulhanen"! Jos olisi oikeasti olemassa niin kirjoitukset papalla olisi hieman erilaisia. Eiköhän "Julia" olisi jo kertonut miksi karanteeni kannattaa ja mitä on vielä tulossa...

    Kaveri sai työkutsun sairaalaan ja kertoi mihin järjestelyihin on sairaaloissa alettu (ei kiva).
    Suomessa ei vielä ole saavutettu taudin huippua ja se kun koittaa niin alkaa papan kirjoitukset taas muuttumaan.
    Hän kritisoi Naistenpäivän konserttiin 8.3 osallistuneita ihmisiä unohtaen, että itse piti kurssia 13.3 Helsingissä valittaen flunssan oireita. Tuossa vaiheessa hallituksen ohjeet olivat selvät: ei joukkokokoontumisia, ei edes nuhaisena ulos..
    Ihmettelen, miten ihminen voi olla noin kypsymätön. Ei ymmärrä ettei karanteeni ole mikään rangaistus vaan sillä pyritään suojelemaan ihmisiä!


   • Anonyymi kirjoitti:

    Tämä myös sielultaan ruma vanha ukko joka on syntynyt maalla peräkammarissa outoon perheeseen nimittelee ihmisiä maalaistolloksi. Ei ole stadilainen eihän tuo idiootti ole koskaan asunutkaan stadissa Kirkkonummet, veikkolat ja muut käpykylät jossa on asunut ei ole stadia nähnytkään.
    Sivistys ja tuo ukkoraiska eivät mahdu samaan lauseeseen.

    Niin olen ymmärtänyt hänen sepustuksistaan. Lintallaan olevassa torpassa on isän hylkäämänä mummon hoivissa kasvanut. Siinä paskan ja lian keskellä kasvanut isoksi ja laiskaksi vötkäleeksi, joka ei ole edes koulutusta kyennyt hankkimaan. Saatika töitä tekemään.
    Nyt kuvittelee olevansa sivistynyt ja kaikki muut maalta. Kuvissaan mammonsa mökistä kyllä näkyi todellisuus.
    Luulee, ettei Kainuussa elä ihmisiä. Itse yhteiskunnan tuilla elää kanakopissa kattinsa kanssa.
    Lannanhaju seuraa häntä, missä maleksiikin.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Tässä vaiheessa on aivan selvää ettei teho-osaston Juliaa ole olemassakaan. On meinaa niin pihalla koronasta kuin "sulhanen"! Jos olisi oikeasti olemassa niin kirjoitukset papalla olisi hieman erilaisia. Eiköhän "Julia" olisi jo kertonut miksi karanteeni kannattaa ja mitä on vielä tulossa...

    Kaveri sai työkutsun sairaalaan ja kertoi mihin järjestelyihin on sairaaloissa alettu (ei kiva).
    Suomessa ei vielä ole saavutettu taudin huippua ja se kun koittaa niin alkaa papan kirjoitukset taas muuttumaan.
    Hän kritisoi Naistenpäivän konserttiin 8.3 osallistuneita ihmisiä unohtaen, että itse piti kurssia 13.3 Helsingissä valittaen flunssan oireita. Tuossa vaiheessa hallituksen ohjeet olivat selvät: ei joukkokokoontumisia, ei edes nuhaisena ulos..
    Ihmettelen, miten ihminen voi olla noin kypsymätön. Ei ymmärrä ettei karanteeni ole mikään rangaistus vaan sillä pyritään suojelemaan ihmisiä!

    Kuka on joskus uskonut tähän mielikuvitus olentoon?
    Samoin kuin nykyiseen avovaimoonsa?
    Ainoa oikea olento on tämä energiahoitaja, josta oli heti kuva fasessaan. Sohvalla .
    Kaikki muu on höpönlöpön. Paitsi tietysti sienestäjäkaverinsa lakinainen.
    Hahahahaa


   • Anonyymi kirjoitti:

    Tässä vaiheessa on aivan selvää ettei teho-osaston Juliaa ole olemassakaan. On meinaa niin pihalla koronasta kuin "sulhanen"! Jos olisi oikeasti olemassa niin kirjoitukset papalla olisi hieman erilaisia. Eiköhän "Julia" olisi jo kertonut miksi karanteeni kannattaa ja mitä on vielä tulossa...

    Kaveri sai työkutsun sairaalaan ja kertoi mihin järjestelyihin on sairaaloissa alettu (ei kiva).
    Suomessa ei vielä ole saavutettu taudin huippua ja se kun koittaa niin alkaa papan kirjoitukset taas muuttumaan.
    Hän kritisoi Naistenpäivän konserttiin 8.3 osallistuneita ihmisiä unohtaen, että itse piti kurssia 13.3 Helsingissä valittaen flunssan oireita. Tuossa vaiheessa hallituksen ohjeet olivat selvät: ei joukkokokoontumisia, ei edes nuhaisena ulos..
    Ihmettelen, miten ihminen voi olla noin kypsymätön. Ei ymmärrä ettei karanteeni ole mikään rangaistus vaan sillä pyritään suojelemaan ihmisiä!

    Maalaisuus ei ole häpeä, mutta metsäperäläisyys on, etenkin jos tyyppi on edelleen täysin dorka.
    Ihminen joka on aina ollut dorka, on sitä myös vanhana. Ihminen ei valitettavasti vanhetessaan viisaasti, vaan pysyy yhtä dorkana ja valitettavan usein vielä dorkempana kuin aikaisemmin.
    Kun ihminen on sysi dorka, hän vain on. Ja piste.
    Vaikka isänsä ei olisi lähtenyt ja jättänyt häntä, hän todennäköisesti on jo perinyt isänsä tyhmyyden. Äitinsä yksinkertaisuuden ja sukunsa syvän hölmöyden.
    Että tyhmä aikuinen on myös tyhmä vanhus.
    Siitä ei pääse mihinkään.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kuka on joskus uskonut tähän mielikuvitus olentoon?
    Samoin kuin nykyiseen avovaimoonsa?
    Ainoa oikea olento on tämä energiahoitaja, josta oli heti kuva fasessaan. Sohvalla .
    Kaikki muu on höpönlöpön. Paitsi tietysti sienestäjäkaverinsa lakinainen.
    Hahahahaa

    Meedio meidän
    Meedio meidän, joka olet karanteenissa.
    Pyhitetty olkoon sinun hulluutesi.
    Tulkoon sinun mielikuvituksesi.
    Tapahtukoon sinun kirouksesi,
    myös kirkkonummella niin kuin somessa.
    Anna meille tänä päivänä meidän jokapäiväinen naurumme.
    Ja anna meille meidän naurumme anteeksi,
    niin kuin mekin ikuisen karkoituksen annamme niille,
    jotka ovat meitä vainonneet.
    Äläkä saata meitä kiusaukseen,
    vaan päästä meidät tästä pahasta.
    Sillä sinun on hulluus ja kiusaus ja kunniatomuus iankaikkisesti. Aamen.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kuka on joskus uskonut tähän mielikuvitus olentoon?
    Samoin kuin nykyiseen avovaimoonsa?
    Ainoa oikea olento on tämä energiahoitaja, josta oli heti kuva fasessaan. Sohvalla .
    Kaikki muu on höpönlöpön. Paitsi tietysti sienestäjäkaverinsa lakinainen.
    Hahahahaa

    On kyllä epäreilu avokki kun ei auta häntä ;) Ja mites hänen lapsi kun Ollihan on hänen huoltaja ;) Lapsiparka elää ilman isä hahmoa. Ja en kyllä ymmärrä tuota kiukuttelua naapureitaan kohtaan. Miksi he häntä auttaisivat kun on heidätkin haukkunut netissä ym. Ja miksi heidän pitäisi auttaa kun itse kykenee alkossa ja kaupoissakin käymään? Jos ei itse pysty niin pyytäisi sitä naapurin miestä käymään kaupassa ja hän odottaisi vaikka autossa sen aikaa. Kyllä joillakin se elämä on vaan vaikeaa :)


   • Anonyymi kirjoitti:

    On kyllä epäreilu avokki kun ei auta häntä ;) Ja mites hänen lapsi kun Ollihan on hänen huoltaja ;) Lapsiparka elää ilman isä hahmoa. Ja en kyllä ymmärrä tuota kiukuttelua naapureitaan kohtaan. Miksi he häntä auttaisivat kun on heidätkin haukkunut netissä ym. Ja miksi heidän pitäisi auttaa kun itse kykenee alkossa ja kaupoissakin käymään? Jos ei itse pysty niin pyytäisi sitä naapurin miestä käymään kaupassa ja hän odottaisi vaikka autossa sen aikaa. Kyllä joillakin se elämä on vaan vaikeaa :)

    Niin eikös hänellä ollut traumapsykologisalla, jokunaispappi, krista, mallitehohoitosairaanhoitajaextremeurheilijajulia,hanurijenna ja eikös ekonomimiljönäärijaguaarinomistajapirita nopeasti hurahtaisi kaupassa nopealla autolla?


   • Anonyymi kirjoitti:

    On kyllä epäreilu avokki kun ei auta häntä ;) Ja mites hänen lapsi kun Ollihan on hänen huoltaja ;) Lapsiparka elää ilman isä hahmoa. Ja en kyllä ymmärrä tuota kiukuttelua naapureitaan kohtaan. Miksi he häntä auttaisivat kun on heidätkin haukkunut netissä ym. Ja miksi heidän pitäisi auttaa kun itse kykenee alkossa ja kaupoissakin käymään? Jos ei itse pysty niin pyytäisi sitä naapurin miestä käymään kaupassa ja hän odottaisi vaikka autossa sen aikaa. Kyllä joillakin se elämä on vaan vaikeaa :)

    Niin onhan sen "avokit" aina olleet aika outoja. En viitsi puhua siitä oikeasta elävästä tuhdimmasta tätösestä edellisestä hoidostaan joka sen jätti... Tulee nyt kuitenkin mieleen se kun kaatui metsässä silloin muutama vuosi sitten ja omien sanojensa mukaan jalka leikattiin polvi kiinni sääreen ??
    No anyway silloinkin oli ensin Jorvin sairaalassa sitten TK;n vuodeosastolla Kirkkonummella ja lopulta kotona jossa kerjäsi vieraalta naiselta kyydin katsomaan kuolevaa äitiään. Kuski on kaikille kertonut että ukko oli kuolevan äitinsä luona 15 min jep jep.
    Silloinkaan ei sairaalassa ei TK;ssa ei kotona käynyt silloinen sairaanhoitsu avokki auttamassa tai hoitamassa joka on kyllä aika erikoista käytöstä hoitsulta ?? Miksei juulia kyydinnyt kuolevaa anoppiaan katsomaan sulhoa ?
    Ja silloinkin kun se pumppu operoitiin kun sydänteholla muka työskentelevä juulia ( ei työskentele koska tunnen oikeassa elämässä pari sillä teholla työskenelevää eikä siellä moista tyyppiä ole koskaan nähty..) ei käynyt katsomassa ei avittamassa kotoutuksenkaan jälkeen kuten luulisi sydäntehonhoitsun huolehtivan avomiehestään ????
    Aika erikoisia on nämä avot voisihan hanurityttö tuoda ostokset oven taakse kuten muillekin karanteenissa oleville tehdään ?? Tosin en näe mitään tarvetta tuon auttamiselle muka antanut jonkun vieraan nuoren miehen halata itseään ?? What ?? Pimeä on pappa aivan sysipimeä tapaus.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Niin onhan sen "avokit" aina olleet aika outoja. En viitsi puhua siitä oikeasta elävästä tuhdimmasta tätösestä edellisestä hoidostaan joka sen jätti... Tulee nyt kuitenkin mieleen se kun kaatui metsässä silloin muutama vuosi sitten ja omien sanojensa mukaan jalka leikattiin polvi kiinni sääreen ??
    No anyway silloinkin oli ensin Jorvin sairaalassa sitten TK;n vuodeosastolla Kirkkonummella ja lopulta kotona jossa kerjäsi vieraalta naiselta kyydin katsomaan kuolevaa äitiään. Kuski on kaikille kertonut että ukko oli kuolevan äitinsä luona 15 min jep jep.
    Silloinkaan ei sairaalassa ei TK;ssa ei kotona käynyt silloinen sairaanhoitsu avokki auttamassa tai hoitamassa joka on kyllä aika erikoista käytöstä hoitsulta ?? Miksei juulia kyydinnyt kuolevaa anoppiaan katsomaan sulhoa ?
    Ja silloinkin kun se pumppu operoitiin kun sydänteholla muka työskentelevä juulia ( ei työskentele koska tunnen oikeassa elämässä pari sillä teholla työskenelevää eikä siellä moista tyyppiä ole koskaan nähty..) ei käynyt katsomassa ei avittamassa kotoutuksenkaan jälkeen kuten luulisi sydäntehonhoitsun huolehtivan avomiehestään ????
    Aika erikoisia on nämä avot voisihan hanurityttö tuoda ostokset oven taakse kuten muillekin karanteenissa oleville tehdään ?? Tosin en näe mitään tarvetta tuon auttamiselle muka antanut jonkun vieraan nuoren miehen halata itseään ?? What ?? Pimeä on pappa aivan sysipimeä tapaus.

    Vanha ihminen ei käsitä, ettei karanteeni ole ikärasismia tai rangaistus, vaan vanhuksen suoja.
    Vaikka olisikin suhteellisen terve ikäänsä nähden,vastustuskyky on heikompi kuin nuorten.
    Se on siis vanhuksen suoja ja kannattaa noudattaa. Vanhus ei parane niin hyvin kuin nuori ihminen ja tarvitsee koronan suhteen aina tehohoitoa.
    Tehohoitopaikkaa voi tarvita joku ihminen muusta syystä kuin koronan vuoksi, esim Italiassa paikan saa vain nuoret, jos joudutaan valitsemaan.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Vanha ihminen ei käsitä, ettei karanteeni ole ikärasismia tai rangaistus, vaan vanhuksen suoja.
    Vaikka olisikin suhteellisen terve ikäänsä nähden,vastustuskyky on heikompi kuin nuorten.
    Se on siis vanhuksen suoja ja kannattaa noudattaa. Vanhus ei parane niin hyvin kuin nuori ihminen ja tarvitsee koronan suhteen aina tehohoitoa.
    Tehohoitopaikkaa voi tarvita joku ihminen muusta syystä kuin koronan vuoksi, esim Italiassa paikan saa vain nuoret, jos joudutaan valitsemaan.

    Jos ihminen on yli 70 vuotias niin hänen elimistössä on sen ikäinen. Elimistö ei nuorene eikä sairaudet häviä vaikka värjäisi itsensä vaaleanpunaiseksi!


   • Anonyymi kirjoitti:

    Vanha ihminen ei käsitä, ettei karanteeni ole ikärasismia tai rangaistus, vaan vanhuksen suoja.
    Vaikka olisikin suhteellisen terve ikäänsä nähden,vastustuskyky on heikompi kuin nuorten.
    Se on siis vanhuksen suoja ja kannattaa noudattaa. Vanhus ei parane niin hyvin kuin nuori ihminen ja tarvitsee koronan suhteen aina tehohoitoa.
    Tehohoitopaikkaa voi tarvita joku ihminen muusta syystä kuin koronan vuoksi, esim Italiassa paikan saa vain nuoret, jos joudutaan valitsemaan.

    Itse olisin huolissani, jos minulla olisi kaikki nuo sairaudet, mitä papparaisella on!


  • Mielipuolipärkkele poistatti kun uskalsin sanoa sen parrasta ettei ole violetti ja ettei sininen pää tee siitä Jumalaista tai Jumalolentoa. vettuilakseen ihmiset sitä pöhlää kehuskelee kun se uskoo kaiken LOL
   En peru sanojani olen edelleen sitä mieltä ettei ole kaikki smurffit laaksossa tuollakaan jäpikällä. Kotiarestiin ja panta jalkaan niin yksi korona riski vähemmän vapaalla jalalla muita tartuttamasta.

   • Ajatelkaa aikoinaan miesten piti lähteä rintamalle. Ei tietoa milloin sota loppuu tai pääseekö edes hengissä kotiin.
    Nyt vain pyydetään pysymään kotona ja välttämään ihmiskontakteja. Voi kuitenkin käydä ulkona, tarvittaessa kaupassa, soitella ihmisille, katsoa telkkaa jne.
    Tästä huolimatta hallituksen ohjeistus tuntuu olevan ylivoimaista joillekin ihmisille. Jos sodan aikaan miehet/naiset olisivat olleet tällaisia itkupillejä, niin olisimme tällä hetkellä osa Venäjää! Toisaalta, nyt näkee ketkä oikeasti ovat isänmaallisia ja ketkä eivät!

    Onneksi suurin osa ihmisistä ymmärtää, että ohjeistukset ovat luotu suojelemaan meitä ja pyritään siihen, ettei meidän terveydenhoitojärjestelmä romahda. Nyt kun pitäisi puhaltaa yhteen hiileen niin ei ole kiva kuunnella näitä minäminäminä-ihmisiä!


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ajatelkaa aikoinaan miesten piti lähteä rintamalle. Ei tietoa milloin sota loppuu tai pääseekö edes hengissä kotiin.
    Nyt vain pyydetään pysymään kotona ja välttämään ihmiskontakteja. Voi kuitenkin käydä ulkona, tarvittaessa kaupassa, soitella ihmisille, katsoa telkkaa jne.
    Tästä huolimatta hallituksen ohjeistus tuntuu olevan ylivoimaista joillekin ihmisille. Jos sodan aikaan miehet/naiset olisivat olleet tällaisia itkupillejä, niin olisimme tällä hetkellä osa Venäjää! Toisaalta, nyt näkee ketkä oikeasti ovat isänmaallisia ja ketkä eivät!

    Onneksi suurin osa ihmisistä ymmärtää, että ohjeistukset ovat luotu suojelemaan meitä ja pyritään siihen, ettei meidän terveydenhoitojärjestelmä romahda. Nyt kun pitäisi puhaltaa yhteen hiileen niin ei ole kiva kuunnella näitä minäminäminä-ihmisiä!

    On se nuorekas!
    Voi, Esa Pakarinen ja kaupunkihousut sentään!


   • Anonyymi kirjoitti:

    On se nuorekas!
    Voi, Esa Pakarinen ja kaupunkihousut sentään!

    Täällä Helsingissä näkee vanhempia rouvia, joilla on siniseksi värjätyt hiukset! Aikoinaan TV:ssä esitetyssä Levyraadissa oli Pirkko Liinamaa ja hän myös tykkää värjätä hiukset siniseksi.


  • Tervehdys pappa. Ei täällä kukaan naisystäväsi käy itse käyt kyttäämässä. Mileipuolisia juttuja on vain itselläsi ja julkisesti facessa...

   • Vanhuksella ei ole ystäviä. Itse hän täälä käy kyttäämässä j ettei häntä ole heitetty roskiin. Huomaamattomuus sekä täydellinen välinpitämättömyys häntä pelottaa. Pieleen meni ennustus eteläisestä Suomesta. Hei paappa olen syntynyt ja elänyt elämääni Kokkolassa., joten revi siitä.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Vanhuksella ei ole ystäviä. Itse hän täälä käy kyttäämässä j ettei häntä ole heitetty roskiin. Huomaamattomuus sekä täydellinen välinpitämättömyys häntä pelottaa. Pieleen meni ennustus eteläisestä Suomesta. Hei paappa olen syntynyt ja elänyt elämääni Kokkolassa., joten revi siitä.

    Hei Naiset!
    Meedio tietää kertoa:
    "Olen huomannut että erityisesti naiset kateuttaan kokevat Sannan negatiiviseksi...."

    Minä en ole huomannut eikä kukaan muukaan! Miksi naiset olisivat kateellisia Sannalle? 😂

    Mutta sen olen huomannut, että juuri tuollaisia kommentteja kirjoittaa meedio naisista. Miksi meedio haukkuu naisia? Mistä moinen viha?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Hei Naiset!
    Meedio tietää kertoa:
    "Olen huomannut että erityisesti naiset kateuttaan kokevat Sannan negatiiviseksi...."

    Minä en ole huomannut eikä kukaan muukaan! Miksi naiset olisivat kateellisia Sannalle? 😂

    Mutta sen olen huomannut, että juuri tuollaisia kommentteja kirjoittaa meedio naisista. Miksi meedio haukkuu naisia? Mistä moinen viha?

    Minä olen huomannut, että kouluttamattomat vanhat miehet ovat kateellisia nuoremmille koulutetuille( väitöskirjan tehneille) miehille. Varsinkin kun heillä on kauniit hiukset, mitä ei ole maalipurkissa uitettu.

    Sanna Maria ei ole haukkunut ketkään muut paitsi, jotkut vanhat tollot, joiden jakeluun ei mene rajoitukset ( mutta se annetaan heille anteeksi, sillä monet kärsii dementiasta)


   • Anonyymi kirjoitti:

    Hei Naiset!
    Meedio tietää kertoa:
    "Olen huomannut että erityisesti naiset kateuttaan kokevat Sannan negatiiviseksi...."

    Minä en ole huomannut eikä kukaan muukaan! Miksi naiset olisivat kateellisia Sannalle? 😂

    Mutta sen olen huomannut, että juuri tuollaisia kommentteja kirjoittaa meedio naisista. Miksi meedio haukkuu naisia? Mistä moinen viha?

    Traumaattinen äiti/mummo suhde. Isän hylkäämä naisten kasvattama, ankara isoisä.
    Ainoa aviovaimo jätti muutaman avioliittovuoden jälkeen, nuoruuden rakastettu ajalta alastonmalli oli paljon pappaa vanhempi ja otti ja kuoli.
    Nuorempana vaan ei nuorena kuitenkaan oli omien tarinoittensa mukaan syytetty kotikylässään johonkin alaikäisiin tyttöihin liittyvästä jutusta.
    Ruma mies jolla kompleksisia suhteita naisiin ei ilmeisesti kelvannut niille joita itse himoitsi ja niin mieli kehitti nämä sivupersoonat juuliat jannat sannat minnapiritat jonka koulutuas muuten löyhästi viittaa tähän tukevaan tätiin joka sen jätti tekstarilla.
    Papan ennustukset ovat menneet kaiken osalta pieleen jo vuosia. Moraalitonta ottaa rahaa höpöttelyistä.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Minä olen huomannut, että kouluttamattomat vanhat miehet ovat kateellisia nuoremmille koulutetuille( väitöskirjan tehneille) miehille. Varsinkin kun heillä on kauniit hiukset, mitä ei ole maalipurkissa uitettu.

    Sanna Maria ei ole haukkunut ketkään muut paitsi, jotkut vanhat tollot, joiden jakeluun ei mene rajoitukset ( mutta se annetaan heille anteeksi, sillä monet kärsii dementiasta)

    Papalla on sairaanhoitajia ja ihania lähinaisia, eikö kukaan vippaa yhtä käsidesii? 😂
    Vanhus ja Meri. Pese kätesi meressä.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Papalla on sairaanhoitajia ja ihania lähinaisia, eikö kukaan vippaa yhtä käsidesii? 😂
    Vanhus ja Meri. Pese kätesi meressä.

    Noi päivitykset on koomisia! Haukutaan akateeminen, tutkija mies ( ihan hiuksia myöten) ja sen jälkeen iloitaan miten ollaan selviydytty netin huuhaa väritestistä! 😂


   • Anonyymi kirjoitti:

    Noi päivitykset on koomisia! Haukutaan akateeminen, tutkija mies ( ihan hiuksia myöten) ja sen jälkeen iloitaan miten ollaan selviydytty netin huuhaa väritestistä! 😂

    Kukahan mahtaisi olla se sekava naiskaveri jonka kanssa taas lässytetään yökaudet ja sekoillaan kimpassa ? :-D Ei ole vaikeaa arvata että kyse on hänestäjonkanimeäeisaasanoa sakon ja vankilan uhalla LOL
    Johan sen facessa naiskaverin siis oli outo päivitys johon oli tuksuaalinen ex-manageri tuon ukon nimen laittanut kun ovat taas kolmen kimpassa haukkuneet yhden espoolaisen. On se sairasta sakkia jokaikinen. Ja koska sejonkanimeäeisaasanoa omistaa omien juttujensa mukaan suoli24;sen ja käskyttää modet tämä tarina tulee poistumaan koska se on totta.
    Totta ei täällä saa puhua eikä mitään mitä ei sejonkanimeäeisaasanoa ei hyväksy.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kukahan mahtaisi olla se sekava naiskaveri jonka kanssa taas lässytetään yökaudet ja sekoillaan kimpassa ? :-D Ei ole vaikeaa arvata että kyse on hänestäjonkanimeäeisaasanoa sakon ja vankilan uhalla LOL
    Johan sen facessa naiskaverin siis oli outo päivitys johon oli tuksuaalinen ex-manageri tuon ukon nimen laittanut kun ovat taas kolmen kimpassa haukkuneet yhden espoolaisen. On se sairasta sakkia jokaikinen. Ja koska sejonkanimeäeisaasanoa omistaa omien juttujensa mukaan suoli24;sen ja käskyttää modet tämä tarina tulee poistumaan koska se on totta.
    Totta ei täällä saa puhua eikä mitään mitä ei sejonkanimeäeisaasanoa ei hyväksy.

    Meedio ennustaa että korona kuolemissa jäädään alle 83 henkilöön. Toivottavasti muistat pappa tämän ennustuksen, sillä tämä todistaa ettei sinulla ole mitään meedion lahjoja eikä mitään hajua koko koronasta.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kukahan mahtaisi olla se sekava naiskaveri jonka kanssa taas lässytetään yökaudet ja sekoillaan kimpassa ? :-D Ei ole vaikeaa arvata että kyse on hänestäjonkanimeäeisaasanoa sakon ja vankilan uhalla LOL
    Johan sen facessa naiskaverin siis oli outo päivitys johon oli tuksuaalinen ex-manageri tuon ukon nimen laittanut kun ovat taas kolmen kimpassa haukkuneet yhden espoolaisen. On se sairasta sakkia jokaikinen. Ja koska sejonkanimeäeisaasanoa omistaa omien juttujensa mukaan suoli24;sen ja käskyttää modet tämä tarina tulee poistumaan koska se on totta.
    Totta ei täällä saa puhua eikä mitään mitä ei sejonkanimeäeisaasanoa ei hyväksy.

    He ovat ansainneet toisensa! Heitä yhdistää kouluttamattomuus, sivistyksen puute, tyhmyys ja pohjaton ilkeys!


   • Anonyymi kirjoitti:

    He ovat ansainneet toisensa! Heitä yhdistää kouluttamattomuus, sivistyksen puute, tyhmyys ja pohjaton ilkeys!

    Molempien kohdalla menee vähän kauhunsekaiset kylmänväreet kun he facesivuillaan jotain videoita pukkaavat ja hymyilevät tosi oudosti kumpikin kameralle. pahuus suorastaan pomppaa kummastakin silmille. Hymyt eivät ulotu silmiin asti kummallakaan. Silmät molemmilla kuin kuolleella kalalla. *Tahaton yhteensattuma toisen nimen kanssa tuo vertaus..*tirsk*


   • Anonyymi kirjoitti:

    Meedio ennustaa että korona kuolemissa jäädään alle 83 henkilöön. Toivottavasti muistat pappa tämän ennustuksen, sillä tämä todistaa ettei sinulla ole mitään meedion lahjoja eikä mitään hajua koko koronasta.

    Hänellä ei ole muita lahjoja kun jatkuvan valittamisen ja vetteuilun lahja. Henkimaailman lähetti hän ei ole koskaan ollut paholaisen lähetti korkeintaan. "Hedelmistään puu tunnetaan" ...näinpä juurikin. :-/


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kukahan mahtaisi olla se sekava naiskaveri jonka kanssa taas lässytetään yökaudet ja sekoillaan kimpassa ? :-D Ei ole vaikeaa arvata että kyse on hänestäjonkanimeäeisaasanoa sakon ja vankilan uhalla LOL
    Johan sen facessa naiskaverin siis oli outo päivitys johon oli tuksuaalinen ex-manageri tuon ukon nimen laittanut kun ovat taas kolmen kimpassa haukkuneet yhden espoolaisen. On se sairasta sakkia jokaikinen. Ja koska sejonkanimeäeisaasanoa omistaa omien juttujensa mukaan suoli24;sen ja käskyttää modet tämä tarina tulee poistumaan koska se on totta.
    Totta ei täällä saa puhua eikä mitään mitä ei sejonkanimeäeisaasanoa ei hyväksy.

    Katselin papan face-kuvia. Yhdessä kuvassa, joku
    nainen istuu sohvalla. Naisen ilmeestä näkee, että hän on tosi onnellinen, raukea ja voipunut! Minä kun luulin, että meedion puheet naisista on pötyä!


   • Anonyymi kirjoitti:

    Katselin papan face-kuvia. Yhdessä kuvassa, joku
    nainen istuu sohvalla. Naisen ilmeestä näkee, että hän on tosi onnellinen, raukea ja voipunut! Minä kun luulin, että meedion puheet naisista on pötyä!

    Heh kuten hyvin tiedät kuvassa on hän jonkanimeäeisaasanoalainrikkomisenuhalla LOL


   • Anonyymi kirjoitti:

    Heh kuten hyvin tiedät kuvassa on hän jonkanimeäeisaasanoalainrikkomisenuhalla LOL

    Onko tämä sama kenen kanssa meedio oli jossain messuilla? Eikö ne viettänyt yönkin siellä yhdessä?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Onko tämä sama kenen kanssa meedio oli jossain messuilla? Eikö ne viettänyt yönkin siellä yhdessä?

    Jepulis, harrastavat seksiä ain tilaisuuden tullen. Siks raivonpuuskat jonkanimeäei saa sanoa, ei oo saanut kikkulii kun rajat on kiinni. Mustiskin on pääministerille pappa ku fanittaa sitä.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Jepulis, harrastavat seksiä ain tilaisuuden tullen. Siks raivonpuuskat jonkanimeäei saa sanoa, ei oo saanut kikkulii kun rajat on kiinni. Mustiskin on pääministerille pappa ku fanittaa sitä.

    Aika epätoivoista jos ei alle 50v nainen muuta saa kun yli seitsenkymppistä impotenttia sori vaan. Sellasessa tapauksessa eikö oma apu (lue oma käsi tai joku vekotin omassa kädessä) olisi silloin jo parempi ? Kuvottava ajatuskin tuon vanhuksen kanssa jos joutuisi jotakin intiimiä harrastamaan *yrjötys* :-(


   • Anonyymi kirjoitti:

    Aika epätoivoista jos ei alle 50v nainen muuta saa kun yli seitsenkymppistä impotenttia sori vaan. Sellasessa tapauksessa eikö oma apu (lue oma käsi tai joku vekotin omassa kädessä) olisi silloin jo parempi ? Kuvottava ajatuskin tuon vanhuksen kanssa jos joutuisi jotakin intiimiä harrastamaan *yrjötys* :-(

    On se rakkautta, eihän nyt kukaan kotiäiti valvo aamuyöhön puhelimessa kuunnellen papan jorinoita.


  • Minä totisesti toivon että pappa et yritä nyt kalastella itsellesi sääliä ja sympatiaa ilmoittamalla että olet korona epäilty !!!! :-( :-/
   Oireethan voi keksiä ja puhelimessa mikään hoitaja tai lääkäri pysty toteamaan onko oireet vai ei.
   Olet aiemmin useasti kalastanut sääliä niillä itsemurhajutuillasi siksi epäilen juttujasi nytkin. Ensin uhosit ettet kuulu riskiryhmään olet terve ja vetreä nyt sitten oletkin monisairas ja vanha ??
   Sinun häirskiydellsäi ei aiemminkaan ole ollut mitään rajaa miksi siis nytkään kukaan uskoisi. ja se yksi joka taivasteli sivuillasi kuinka sinulla kotona voi olla kun olet ollut eristyksissä koko ajan. No tälle aivottomalle voi kertoa ettei munkkikahveilla pitzeriassa kampaajalla ja kaljalla alkossa kaupassa yms. paikoissa jatkuva ravaaminen täytä erityksen määritteitä, pappa jälleen kerran sitä saat mitä tilaat.
   Ja tätäkään totuutta ei ole tarvis poistaa kestäkää totuus älkää valeita!

   • Pappa haluaa herättää huomiota tapansa mukaan. Koronan vuoksi on jäänyt syrjään Kertoo kurkun ja keuhkojen olevan todella kipeät ja kuitenkin laulaa samalla kuvaten itseään. Pappan jutut ovat keksittyjä. Ei jatkoon.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Pappa haluaa herättää huomiota tapansa mukaan. Koronan vuoksi on jäänyt syrjään Kertoo kurkun ja keuhkojen olevan todella kipeät ja kuitenkin laulaa samalla kuvaten itseään. Pappan jutut ovat keksittyjä. Ei jatkoon.

    Monetkin vanhukset joutuvat hysteriaan ja saavat ahdistuskohtauksia.
    Työllistävät turhaan terveydenhuoltoa. Vanhojen pitää pysyä kotona ja koettaa saada joku kuskaamaan ruoka oven taakse.
    Jollei toimi sääntöjen mukaan on turha vinkua!
    Läheisten ja sukulaisten pitää auttaa yksinäisiä vanhuksia!
    Hätääntyneet vanhukset pitävät puhelimet verrattuina, vaikka asiallisella asialla on työssäkäyviä ihmisiä!
    Jos on korona, niin se pitää potea. Se siitä.!
    Ei siinä auta rutista.


   • Mielikuvitus exät ja nyxät hoitavat papparaisen kaupoissa käynit. Vievät virtuaaliset kauppakassit paapan oven taakse.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Pappa haluaa herättää huomiota tapansa mukaan. Koronan vuoksi on jäänyt syrjään Kertoo kurkun ja keuhkojen olevan todella kipeät ja kuitenkin laulaa samalla kuvaten itseään. Pappan jutut ovat keksittyjä. Ei jatkoon.

    Pistää niin vihaksi tuon ukon touhut. Ihmisillä tänä päivänä todellisiakin ongelmia, sairauksia ja oikeaa hätää, äkkkinäisiä työpaikan menetyksiä koronan takia, velkoja joista ei selviä ja ulosottoviranomaiset riemuitsee uusista uhreistaan.
    Tuolla saatanan yhteiskunnan loisella joka hakee kaikkialta itselleen ilmaista ruokaa vaikka varaa olisi ostaa omilla rahoillaankin. Söisi sekin syöttöpossu vähemmän niin rahat riittäisi ja lopettaisi sen turhan autolla ajelunsa ja jalkautuisi voisi se kuntokin koheta ja jalkojen verenkierto, olisi vähemmän ongelmia niistäkin.
    Että joku kehtaa vuodesta toiseen valittaa ja valehdella ihan kaikesta. ja se typerä kanojen lauma joka sitä siellä säestää ja säälii , vaan eivät katso totuutta silmiin.
    Te jotka sille soitteteleete ja kannustatte tähän paskanläyhäämiseensä , menkääpä itseenne ja myöntäkää että on vaan niin kivaa läyhätä sen sekopään kanssa. Jos ei tuollaisia seniilejä valtio hoida sekin on typeryyttä.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Mielikuvitus exät ja nyxät hoitavat papparaisen kaupoissa käynit. Vievät virtuaaliset kauppakassit paapan oven taakse.

    29- vuotias AVOVAIMO, on kyllä tosi vetelä ja laiska ämmä , jollei huolehdi ukostaan?
    Työskentelee itse kaupassa, voi voi. Huonon vaimon on miesparka saanut?
    Yksin joutuu yksikseen yskiskelemään. Mistä noin heittiöitä naisia löytyykään?


   • Anonyymi kirjoitti:

    29- vuotias AVOVAIMO, on kyllä tosi vetelä ja laiska ämmä , jollei huolehdi ukostaan?
    Työskentelee itse kaupassa, voi voi. Huonon vaimon on miesparka saanut?
    Yksin joutuu yksikseen yskiskelemään. Mistä noin heittiöitä naisia löytyykään?

    Ja niin ne oireet katosivat heti kun olis saanut huomionsa facekavereiltaan ja päässyt näytteenottoon paistattelemaan. *vihaisuushymiö* :-(
    En viitsi sanoa mitä tuolle pitäisi terveydenhuollon oikeasti jo tehdä... :-X


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ja niin ne oireet katosivat heti kun olis saanut huomionsa facekavereiltaan ja päässyt näytteenottoon paistattelemaan. *vihaisuushymiö* :-(
    En viitsi sanoa mitä tuolle pitäisi terveydenhuollon oikeasti jo tehdä... :-X

    Pappa tuijottaa omaa napaansa. Hänellä ei ole yhtään kaveria joka hänen puolestaan kaupassa kävisi tai jeesaisi . Face kavereista suurin osa kääntäisi hänelle selkänsä mikäli huomaisivat vanhuksen jatkuvan valehtelun ja huomion kerjäämisen. Diakonia saisi lopettaa hänelle ruokakassien antamisen ja kieltää häntä osallistumasta vähävaraisille tarkoitettuun ruokailuun. Ei ole köyhä kun bensaan, risteilyihin, viinaan, retkiin löytyy aina rahaa.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Pappa tuijottaa omaa napaansa. Hänellä ei ole yhtään kaveria joka hänen puolestaan kaupassa kävisi tai jeesaisi . Face kavereista suurin osa kääntäisi hänelle selkänsä mikäli huomaisivat vanhuksen jatkuvan valehtelun ja huomion kerjäämisen. Diakonia saisi lopettaa hänelle ruokakassien antamisen ja kieltää häntä osallistumasta vähävaraisille tarkoitettuun ruokailuun. Ei ole köyhä kun bensaan, risteilyihin, viinaan, retkiin löytyy aina rahaa.

    Nyt tämä alaston shamaani, rummuttaja ja kirousten latelija on oikein kunnon uskovainen.
    Katselee kirkkomenoja.
    Ei edes muistoa käräjäsaleista ja todistuksista, ihmisten piinaamisista.
    Ei tuomioista eikä rikollisista häkesoitoista.
    Vanhuus tulee vastaan ja armahtaa.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Nyt tämä alaston shamaani, rummuttaja ja kirousten latelija on oikein kunnon uskovainen.
    Katselee kirkkomenoja.
    Ei edes muistoa käräjäsaleista ja todistuksista, ihmisten piinaamisista.
    Ei tuomioista eikä rikollisista häkesoitoista.
    Vanhuus tulee vastaan ja armahtaa.

    Ihanko tosissas olet, että uskot näiden kohdalla lain kouran auttavan? Kyllä se on KARMA korjannut satoaan muilla keinoilla eräidenkin kohdalla jo hyvän tovin.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ihanko tosissas olet, että uskot näiden kohdalla lain kouran auttavan? Kyllä se on KARMA korjannut satoaan muilla keinoilla eräidenkin kohdalla jo hyvän tovin.

    Ja kehen lie viittaat mutta katso se sama karma saatana iskee sinuunkin ...


   • Anonyymi kirjoitti:

    Nyt tämä alaston shamaani, rummuttaja ja kirousten latelija on oikein kunnon uskovainen.
    Katselee kirkkomenoja.
    Ei edes muistoa käräjäsaleista ja todistuksista, ihmisten piinaamisista.
    Ei tuomioista eikä rikollisista häkesoitoista.
    Vanhuus tulee vastaan ja armahtaa.

    Nyt YLE munasi tosi pahasti! YLE:n tulisi pyytää anteeksi kaikilta niiltä vanhuksilta , jotka eivät ymmärrä, että TV lähettää uusintoja.

    Suurin osa ihmisistä ymmärtää, että TV: ssä esitetään uusintoja mutta moni ei tätä edelleenkään ymmärrä. Monella yksinäisellä vanhukselle ei ole ketään nuorempaa tai hyväkuntoisempaa ihmistä selittämässä, ettei kaikki tv- ohjelmat ole suoria vaan monet ovat nauhoitettua.

    Monet vanhukset elävät menneisyydessä eivätkä enää ymmärrä tämän päivän maailmaa!

    Toivoisin, että varsinkin jumalanpalveluksia, joita yleensä seuraa erittäin iäkkäät ihmiset, niin heti alkuun laitettaisiin vuosi ja varmuuden vuoksi isoilla kirjaimilla UUSINTA! Näin vältyttäisiin mielipahalta ja jopa raivolta!


  • Hohhoijaa kun täällä ei se sananvapaus ja mielipiteen vapaus kyllä toteudu. Miksi ei saa ihmetellä miksi joku haluaa esitellä julkisesti itseään eri videoillaan ja kuvissaan alasti ? Verkkokalvoille piirtyi hänestä erittäin etova kuva, ei hoitamaton, ylipainoinen ja vanha karvainen kroppa ole mikään ilo silmille :-(
   Toinen kysymys eilisestä kännyvideostaan sieltä lintutornista, kysyikö hän luvan niiden lasten kuvaamiseen ja miksi hän halusi kuvata tuntemattomia lapsia ??? Epäilyttävää..
   Näitähän saa kysellä kun toinen kerran JULKISESTI asioitaan ja kuviaan esittelee.

   • Miehenä en olisi ylpeä niistä naistisseistä, jotka roikkuu mahan päällä.


   • Näky jonka kuva tarjosi jätti vastenmielisen inhon tunteen. Kyseinen mies ei pärjäisi missään vanhainkodissa eikä senioritalossa ruokottoman käytöksen vuoksi.


   • En päästäisi lasteni lähelle.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Miehenä en olisi ylpeä niistä naistisseistä, jotka roikkuu mahan päällä.

    Hän on niistä ylpeä, kun pukeutuu naiseksi ja punaiseen peruukkiin.?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Hän on niistä ylpeä, kun pukeutuu naiseksi ja punaiseen peruukkiin.?

    Sitä norsuhousu tanssia odotellessa :-D kaksi niistä sen "naiskavereista" näyttää hurahtaneen siihen TIKTOKKIIN ja varsinkin iahannenaisen nyky kaveri tuksaalinen ex manageri :-D


   • Anonyymi kirjoitti:

    Sitä norsuhousu tanssia odotellessa :-D kaksi niistä sen "naiskavereista" näyttää hurahtaneen siihen TIKTOKKIIN ja varsinkin iahannenaisen nyky kaveri tuksaalinen ex manageri :-D

    Koronaan on kuollut 74 henkilöä! Ei kuitenkaan kannata olla huolissaan , sillä tunnettu ja kokenut meedio tiesi kertoa huhtikuun alussa, että korona kuolemissa jäädään alle 83 henkilöön!

    Tässä keskusteluketjussa onkin asiasta maininta 2.4!


   • Anonyymi kirjoitti:

    Sitä norsuhousu tanssia odotellessa :-D kaksi niistä sen "naiskavereista" näyttää hurahtaneen siihen TIKTOKKIIN ja varsinkin iahannenaisen nyky kaveri tuksaalinen ex manageri :-D

    Kuinka tyhmä voi olla? Perheessäkin pitäisi lasten noudattaa turvaväliä. Revi jo levä parrastasi, näkee, ettet koskaan ole elänyt normaaliperheessä.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kuinka tyhmä voi olla? Perheessäkin pitäisi lasten noudattaa turvaväliä. Revi jo levä parrastasi, näkee, ettet koskaan ole elänyt normaaliperheessä.

    Tyhmä hän on. Hän näkee vaivaa muista ja katsoo ettei säännöt koske lainkaan häntä.
    Ohjeissa sanotaan selvästi Yli 70 vuotiaat velvoitetaan pysymään kotonaan karanteenia vastaavissa olosuhteissa. Vain välttämätön liikkuminen kaupassa, apteekissa ja terveysasemalla sallittu.
    Haukkuu maalla asuvia kateellisiksi Uudellamaalla asuvia kohtaan. " Joo,maalaisten kateus , kaunaisuus ja vainoharhojen kaltainen mahtavuus on tullut esille tämän kolmen viikon aikana.Se ei ole uusi ilmiö, ainakin40 vuotta sitä on esiintynyt.Vaikka Uusimaa elättää maalaissuomen.Helsingin kehyskuntineenn elämntyyliä karehditaan vaavista vaariin ,professorista puliukkoon Kateus ja perättömät puuheet esittävät vain maalaisuomenperättömät tiedotusta"
    Kalajoki uusmailaisena hankkii ruokansa vähävaraisille tarkoitettujen ruokakassien avulla . Osaako äijän kuvatus edes hävetä.


  • Olisi "kiva" jutella tämän palstan moden kanssa siitä, millä perusteella tekee poistot koska niissä ei ole mitään logiikkaa , sananvapaus täällä ei siis koske kaikkia vaikka saman asiasisällön kirjoittaisi kun joku muukin...

   • Ei päivää. siellä paapan facessa yks nainen joka kehuu sitä aina. Kun paappa on niin "enerkinen" ja ihana ja muta saibaa...oudosti hällä samat kirjoitusvirheet kun paapalla itelläänkin samalla paikkakunnallakin ?? Tää taitaa olla taasyksi paapan alterego :-D
    Ihan vaikka vinkkinä kannattaa kuitenkin opetella kirjoittamaan sanat oikein.

    Väärin > Enerkinen
    Oikein > Energinen

    LOL


  • O.T pappa kertoo että harha on muuttanut hyvinkäälle ! Varokaa hyvinkääläiset tuo on kävelevä katastrofi joka aiheuttaa pelkästään harmeja muille ihmisille. Sääliksi käy sen uudet naapurit kun nurkissa alkaa pyöriä rikolliset ja kolmoismurhaajat. Eikös harhalla ollut siitä entisestä porukasta joku silmätikku ja kiusattava hyvinkäällä ?

  • Totuutta ei voi paeta vaikka miten kipeää tekisi. Ylläpito voi vapaasti poistaa, mutta kuvakaappaukset ovat olemassa paapan ja TP keskustelusta paapan fasessa. Pelinne on läpinäkyvää.

   • Ei ehtinyt näkemään kun ne poistuivat sitten poistui paapan omakin töherrys. Siis väitätkö ettei harha asukkaan hyvinkäällä kuten paappa kertoo ? laita ihmeessä kuvakaappaukset tänne meidän muidenkin iloksi..


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ei ehtinyt näkemään kun ne poistuivat sitten poistui paapan omakin töherrys. Siis väitätkö ettei harha asukkaan hyvinkäällä kuten paappa kertoo ? laita ihmeessä kuvakaappaukset tänne meidän muidenkin iloksi..

    Harhan juonet Ollin kanssa, näitä löytyy.

    https://aijaa.com/Pr3Lfs

    Olkaa hyvä..


   • Anonyymi kirjoitti:

    Harhan juonet Ollin kanssa, näitä löytyy.

    https://aijaa.com/Pr3Lfs

    Olkaa hyvä..

    Yksityisten viestien julkaisu kertoo julkaisijan moraalista paljon.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Yksityisten viestien julkaisu kertoo julkaisijan moraalista paljon.

    Olli noita jakaa itse.
    Kertoo Harhastakin itse paljon. Vastailee ääninauhoin. Latasen ne YouTubeen ja ylilautaan.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Yksityisten viestien julkaisu kertoo julkaisijan moraalista paljon.

    Nuo viestit kertovat nimenomaan paapan mielenterveydestä paljon. Näitä naisten suuhun kusemisia ja raiskaamisjuttuja niin että "pää hakkaa seinään" on vuosien varrella ollut monia. Kuinka ne paapan fanittajat eivät näitä tajua. On oikeasti sairaita juttuja. Vetää muka käteen ja samaan hengenvetoon kertoo ettei edes viagra saa kovettumaan ???
    Jatkuvasti seläntakana mollaa ja nolaa muita ihmisiä. Nyt on sitten se kiihkoinen pelko taas sanaut vallan kun se kuvitelmien narkkari vantaalta Rosa nosti päätään jutuissa. Aina on joku muka tulossa kostaan paapan puolesta mitäkin. Vantaalla ei tuommoista narkkia ole olemassakaan...satunpa tietämään siellä narkit tuntee toisensa ja tuon jo tietäisi kaikki outoa kun kukaan ei tiedä...??????


   • Anonyymi kirjoitti:

    Olli noita jakaa itse.
    Kertoo Harhastakin itse paljon. Vastailee ääninauhoin. Latasen ne YouTubeen ja ylilautaan.

    Linkit kiitos !


   • Anonyymi kirjoitti:

    Nuo viestit kertovat nimenomaan paapan mielenterveydestä paljon. Näitä naisten suuhun kusemisia ja raiskaamisjuttuja niin että "pää hakkaa seinään" on vuosien varrella ollut monia. Kuinka ne paapan fanittajat eivät näitä tajua. On oikeasti sairaita juttuja. Vetää muka käteen ja samaan hengenvetoon kertoo ettei edes viagra saa kovettumaan ???
    Jatkuvasti seläntakana mollaa ja nolaa muita ihmisiä. Nyt on sitten se kiihkoinen pelko taas sanaut vallan kun se kuvitelmien narkkari vantaalta Rosa nosti päätään jutuissa. Aina on joku muka tulossa kostaan paapan puolesta mitäkin. Vantaalla ei tuommoista narkkia ole olemassakaan...satunpa tietämään siellä narkit tuntee toisensa ja tuon jo tietäisi kaikki outoa kun kukaan ei tiedä...??????

    Onko Fasan yhteisönormien mukaista kirjoittaa itsemurha ajatuksista?
    Jos avovaimo on olemassa, hänen pitää reagoida käytännön toimin tuollaisiin ajatuksiin?
    Jos fasessa kirjoittaa ajatelleensa vahingoittaa itseään, pitää siihen puuttua!


   • Anonyymi kirjoitti:

    Onko Fasan yhteisönormien mukaista kirjoittaa itsemurha ajatuksista?
    Jos avovaimo on olemassa, hänen pitää reagoida käytännön toimin tuollaisiin ajatuksiin?
    Jos fasessa kirjoittaa ajatelleensa vahingoittaa itseään, pitää siihen puuttua!

    Kalajoen huomiohuoraamista. Itsemurhaan päätynyt tekee sen eikä huutele siitä fasen etusivulla. Kalajoki pystyy halutessaan fasessa estämään riitakumppaninsa ja lopettamaan heistä viestittelyn. Riidat loppuisivat kerralla. Samoin huomio. Kalajoki on jo menettänyt kannatusta fasekavereiden joukossa valehtelun ja ristiin puhumisen vuoksi. Huomion menettäminen on hänelle kamalinta mitä hän tietää.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kalajoen huomiohuoraamista. Itsemurhaan päätynyt tekee sen eikä huutele siitä fasen etusivulla. Kalajoki pystyy halutessaan fasessa estämään riitakumppaninsa ja lopettamaan heistä viestittelyn. Riidat loppuisivat kerralla. Samoin huomio. Kalajoki on jo menettänyt kannatusta fasekavereiden joukossa valehtelun ja ristiin puhumisen vuoksi. Huomion menettäminen on hänelle kamalinta mitä hän tietää.

    Mikä toi turvaeväs hänellä on?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Onko Fasan yhteisönormien mukaista kirjoittaa itsemurha ajatuksista?
    Jos avovaimo on olemassa, hänen pitää reagoida käytännön toimin tuollaisiin ajatuksiin?
    Jos fasessa kirjoittaa ajatelleensa vahingoittaa itseään, pitää siihen puuttua!

    Näitä itsetuhoisia kirjoitteluita on hänellä ollut myös vuosien mittaan paljon. Hän vetää välittömästi tuon "säälikääminuateenitsemurhanmuuten" kortin esiin kun tajuaa jossakin kiistassa jääneensä alakynteen. Maailman suurin raukkis leikkii jälleen vakavalla asialla. Hakee pelkkää huomiohutsu huomiota . Sinne vaan Kirkkonummen sos-ja terveystoimeen huoli ilmoitus ja kopio noista itsari uhoistaan. Onhan senkin saamattoman kyläpahasen kunnallisen toimen lopulta pakko tehdä muutakin kun lähettää pari sossua lässyttämään sen kotiin. Kokenut poliisikin tuolta paikasta sanoi että mister K on niin hyvä puhumaan että meinasi hetkeksi hänkin mennä retkuun vaan ei mennyt.
    Sontaa puhumalla se sai ne kaksi sossuakin uskomaan ettei tarvitse mielenterveyshoitoa vaikka tarviikin !


   • Anonyymi kirjoitti:

    Näitä itsetuhoisia kirjoitteluita on hänellä ollut myös vuosien mittaan paljon. Hän vetää välittömästi tuon "säälikääminuateenitsemurhanmuuten" kortin esiin kun tajuaa jossakin kiistassa jääneensä alakynteen. Maailman suurin raukkis leikkii jälleen vakavalla asialla. Hakee pelkkää huomiohutsu huomiota . Sinne vaan Kirkkonummen sos-ja terveystoimeen huoli ilmoitus ja kopio noista itsari uhoistaan. Onhan senkin saamattoman kyläpahasen kunnallisen toimen lopulta pakko tehdä muutakin kun lähettää pari sossua lässyttämään sen kotiin. Kokenut poliisikin tuolta paikasta sanoi että mister K on niin hyvä puhumaan että meinasi hetkeksi hänkin mennä retkuun vaan ei mennyt.
    Sontaa puhumalla se sai ne kaksi sossuakin uskomaan ettei tarvitse mielenterveyshoitoa vaikka tarviikin !

    Sananvapautta rajoitetaan poistattamalla viestejä. Pappa haluaa itsestään puhuttavan. Hän voisi selvittää miksi vaatii poistoja. Syy paapan vaatimuksiin on tajuttavaa Totuus omasta itsestä ei tunnu mukavalta.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Sananvapautta rajoitetaan poistattamalla viestejä. Pappa haluaa itsestään puhuttavan. Hän voisi selvittää miksi vaatii poistoja. Syy paapan vaatimuksiin on tajuttavaa Totuus omasta itsestä ei tunnu mukavalta.

    Sen aika kuluu edelleen vanhojen köyhien asialla riitapukarien kanssa, kuinkas muutenkaan. bestikset vaihtuu lennossa ja sen myötä vihanaiset. En ole yllättynyt, kukaan näistä ei vaan ymmärrä että sitä pääsee vähemmälläkin kun lopettaa jonninjoutavien pellejen kuuntelemisen ja keskittyy -> itseensä <-. Kuka sano mitä teki ja missä.. ketä kiinnostaa muuta kun ihmistä, jonka elämä on täysin netissä.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Sen aika kuluu edelleen vanhojen köyhien asialla riitapukarien kanssa, kuinkas muutenkaan. bestikset vaihtuu lennossa ja sen myötä vihanaiset. En ole yllättynyt, kukaan näistä ei vaan ymmärrä että sitä pääsee vähemmälläkin kun lopettaa jonninjoutavien pellejen kuuntelemisen ja keskittyy -> itseensä <-. Kuka sano mitä teki ja missä.. ketä kiinnostaa muuta kun ihmistä, jonka elämä on täysin netissä.

    No eipä taida niitä viha-rakkausnaisia olla kuin ne samat neljä kun oli alunperin ja jokainen niistä vanhimmasta nuorimpaan on kaikki olleet lääpällään kolmoismurhaajaan..köyhissä kirjoittelu moni muukin ja tuskin heitä enää kiinnostaa bnoiden samojen hourupäiden tarinat joissa ei tunnu mitään uutta tapahtuvan. Vuodesta toiseen samoja syytöksiä kehää kiertäen..


   • Anonyymi kirjoitti:

    No eipä taida niitä viha-rakkausnaisia olla kuin ne samat neljä kun oli alunperin ja jokainen niistä vanhimmasta nuorimpaan on kaikki olleet lääpällään kolmoismurhaajaan..köyhissä kirjoittelu moni muukin ja tuskin heitä enää kiinnostaa bnoiden samojen hourupäiden tarinat joissa ei tunnu mitään uutta tapahtuvan. Vuodesta toiseen samoja syytöksiä kehää kiertäen..

    Pitää perustaa anonyymit Kalajoki riippuvaisuus. tuki. Ry


   • Anonyymi kirjoitti:

    No eipä taida niitä viha-rakkausnaisia olla kuin ne samat neljä kun oli alunperin ja jokainen niistä vanhimmasta nuorimpaan on kaikki olleet lääpällään kolmoismurhaajaan..köyhissä kirjoittelu moni muukin ja tuskin heitä enää kiinnostaa bnoiden samojen hourupäiden tarinat joissa ei tunnu mitään uutta tapahtuvan. Vuodesta toiseen samoja syytöksiä kehää kiertäen..

    Pitää perustaa anonyymit Kalajoki riippuvaisuus. tuki. Ry


   • Anonyymi kirjoitti:

    No eipä taida niitä viha-rakkausnaisia olla kuin ne samat neljä kun oli alunperin ja jokainen niistä vanhimmasta nuorimpaan on kaikki olleet lääpällään kolmoismurhaajaan..köyhissä kirjoittelu moni muukin ja tuskin heitä enää kiinnostaa bnoiden samojen hourupäiden tarinat joissa ei tunnu mitään uutta tapahtuvan. Vuodesta toiseen samoja syytöksiä kehää kiertäen..

    Pitää perustaa anonyymit Kalajoki riippuvaisuus. tuki. Ry


  • Miksi hän nolaa itsensä jatkuvasti. Hän ei osaa laulaa. Hänellä ei ole laulunääntä. Mikä vimma hänellä on kuvata itseään ilman vaatteita. En tajua.

   • Ukko sekoaa täysin kuukauden kuluessa.


   • Toisinaan vanhukset alkavat paljastelemaan , kun dementoituvat. Neurologiset rappeutumat voivat näkyä harhaisuutena ja epämiellyttävinä ja ympäristöä häiritsevänä köytöksenä.
    En tunne tätä vanhusta, mutta yleisesti näin on.
    Katsoin hänen fasestaan ja ihmettelen, ettei kukaan hänen perheestään huolehdi hänestä?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Toisinaan vanhukset alkavat paljastelemaan , kun dementoituvat. Neurologiset rappeutumat voivat näkyä harhaisuutena ja epämiellyttävinä ja ympäristöä häiritsevänä köytöksenä.
    En tunne tätä vanhusta, mutta yleisesti näin on.
    Katsoin hänen fasestaan ja ihmettelen, ettei kukaan hänen perheestään huolehdi hänestä?

    Hänen pivityksestään näkyy juuri edellinen asia. Soitetaan ambulanssi ja vaikka todetaan, ettei ole hätää, seuraavana päivänä somatisointi ja luulotauti jatkuu?
    Avunsaanti on kissan varassa?

    Minkälainen hoito Kirkkonummella oikein on?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Hänen pivityksestään näkyy juuri edellinen asia. Soitetaan ambulanssi ja vaikka todetaan, ettei ole hätää, seuraavana päivänä somatisointi ja luulotauti jatkuu?
    Avunsaanti on kissan varassa?

    Minkälainen hoito Kirkkonummella oikein on?

    Vanhus on liikaa lukenut ja kuunnellut uutisia koronasta. Vanhus on yksinäinen ja hänen huomionhakuisuudella ei ole rajoja. Google löysi määritelmän.
    " A. Täyttää persoonallisuushäiriön (F60) yleiset kriteerit.
    B.Neljä seuraavista:
    (1) suurieleinen, teatraalinen esiintyminen tai liioitteleva tunteiden ilmaiseminen
    (2) alttius vaikutteille (yksilö on herkästi muiden johdateltavissa tai antaa olosuhteiden vaikuttaa päätöksiinsä)
    (3) pinnallinen ja epävakaa tunne-elämä
    (4) jatkuva sellaisen toiminnan ja jännityksen etsintä, missä henkilö on huomion keskipisteenä
    (5) epäasianmukainen viettelevyys joko ulkonäön tai käytöksen tasolla
    (6) liiallinen huoli omasta ulkoisesta viehätysvoimasta


  • Nyt ukkeli juoksee tiheesti testeissä. Ryntää ilman sääntöjä terveysasemalle, eikä ymmärrä sinnehän pitää varata aika.
   Korona puolelta se hankkii itselleen sen taatusti.
   Montako testiä hänelle tullaan tekemään, veikkaan 4 ja kun on oikea hätä ke ei ota enää.

   • Ihan vaan yleisenä huomiona !
    Jos ihminen on oikeasti sairaana ja kurjassa kunnossa, ei varmasti jaksa kiipeillä kallioilla ja iloisesti kuvailla reppuaan tai kotona heti naamaansa... Oikeasti sairaat makaa sängyissään tai sohvillaan potemassa.


   • Nyt hänellä on hysteria ja luulotauti. Ambulanssi tilataan ja vaikka todetaan, ett on kunnossa,ryntää sääntöjen vastaisesti suoraan tk n. Huh huh. Sitten laukkaa ympäriinsä, ryyppää ja hoilaa renkutuksiaan. Ja taas lääkäriin...
    Jo nuo videot kertovat hänen henkisestä tilasta.

    Kirkkonummen sostoimen pitäisi arvioida hänen selviytymistä henkisesti.
    Nyt on todettu, että vanhukset eivät kestä yksinoloa ja tietoa koronasta.
    Päät hajoo.
    Toivotaan, että saa apua, onhan toi niinkuin olisi heitteillä?
    Kuinka moni vanhus on samassa tilanteessa?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Nyt hänellä on hysteria ja luulotauti. Ambulanssi tilataan ja vaikka todetaan, ett on kunnossa,ryntää sääntöjen vastaisesti suoraan tk n. Huh huh. Sitten laukkaa ympäriinsä, ryyppää ja hoilaa renkutuksiaan. Ja taas lääkäriin...
    Jo nuo videot kertovat hänen henkisestä tilasta.

    Kirkkonummen sostoimen pitäisi arvioida hänen selviytymistä henkisesti.
    Nyt on todettu, että vanhukset eivät kestä yksinoloa ja tietoa koronasta.
    Päät hajoo.
    Toivotaan, että saa apua, onhan toi niinkuin olisi heitteillä?
    Kuinka moni vanhus on samassa tilanteessa?

    Mikäli papparainen on huolissaan omasta terveydentilastaan ja kuvittelee hänellä olevan konoriaan viittaavia oireita niin ehdoton karanteeni siihen asti että uudet testit ovat tehty ja tulokset saatu. Nyt hän toimii itsekkäästi eikä välitä montako muuta ehkä ennättäisi tartuttaa. EI kovin sairas ole jos tuolla pystyy pitkin mäkiä ja mannuja kulkea. Hän on vastenmielisen ihminen jonka tiedän.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Mikäli papparainen on huolissaan omasta terveydentilastaan ja kuvittelee hänellä olevan konoriaan viittaavia oireita niin ehdoton karanteeni siihen asti että uudet testit ovat tehty ja tulokset saatu. Nyt hän toimii itsekkäästi eikä välitä montako muuta ehkä ennättäisi tartuttaa. EI kovin sairas ole jos tuolla pystyy pitkin mäkiä ja mannuja kulkea. Hän on vastenmielisen ihminen jonka tiedän.

    Erittäin vastenmielinen tapaus. Todellisuuden taju hukassa. Ehkä ne huomaa parin kuukauden päästä terveyden huollossa ja määrää sen pakkohoitoon.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Erittäin vastenmielinen tapaus. Todellisuuden taju hukassa. Ehkä ne huomaa parin kuukauden päästä terveyden huollossa ja määrää sen pakkohoitoon.

    Taas laukannut testiin. Ne testaa sitä, että se rauhoittuisi. Kunnalle tulee halvemmaksi nää kotona olevat vanhukset.
    Todellisuudentaju ollut jo pitkään vaihtelevaa?
    Mihin rikokseen hän tälläkertaa on syyllistynyt?
    Eiks hän vasta viimevuoden lopussa napannut tuomioita?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Taas laukannut testiin. Ne testaa sitä, että se rauhoittuisi. Kunnalle tulee halvemmaksi nää kotona olevat vanhukset.
    Todellisuudentaju ollut jo pitkään vaihtelevaa?
    Mihin rikokseen hän tälläkertaa on syyllistynyt?
    Eiks hän vasta viimevuoden lopussa napannut tuomioita?

    Suusta otettu testi on epäluotettava. Nenästä otettu on parempi.
    Kuinkahan monta kertaa hän ehtii testeihin ja tilailee ambulanssia, ennenkuin toinen aalto on ohi?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Suusta otettu testi on epäluotettava. Nenästä otettu on parempi.
    Kuinkahan monta kertaa hän ehtii testeihin ja tilailee ambulanssia, ennenkuin toinen aalto on ohi?

    Hän on kuitenkin on paremmassa kunnossa kun moni 50- vuotias ja henkisestikin 30-vuotias.
    Ja silti juostaan lääkärillä....🤔
    Tosin olen huomannut, että monelle vanhalle miehelle on iskenyt korona-hysteria. Naiset puolestaan ottaa tilanteen rauhallisesti tervettä järkeä käyttäen.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Hän on kuitenkin on paremmassa kunnossa kun moni 50- vuotias ja henkisestikin 30-vuotias.
    Ja silti juostaan lääkärillä....🤔
    Tosin olen huomannut, että monelle vanhalle miehelle on iskenyt korona-hysteria. Naiset puolestaan ottaa tilanteen rauhallisesti tervettä järkeä käyttäen.

    Taas solvaa facessaan asianomistajaa vaikka itse valitti tuomiostaan hoviin.

    Hovissa nousee tuomio, siellä ei paappa saa ikä-alea..


  • Aika surullinen tuo uusin livevideo ja äärimmäisen huonoa tangon tulkintaa, suorastaan tangon raiskausta ! :-(
   Surullista on katsoa vanhaa kännistä ihmistä "hauska keltainen vappuhattuhius" päässä, jutellen mukamas kuvan ulkopuolella olevalle naiselle.
   Kuinka tyhminä hän ihmisiä pitää ? Ainoa joka noita juttuja uskoo ja tykkää näyttää olevan se yksi erityisaktiivinen vanhempi nainen samalta paikkakunnalta...
   Jos oikeasti olisi joku nainen , olisi siitä tuhat kuvaa kuten on ollut oikeista muistakin satunnaisista naisystävistään. pelkkä käsikin kuvassa tai videolla riittäisi todistamaan sen että paikalla on oikea elävä todellinen henkilö. Kädestä tuskin ketää voi tunnistaa.
   Mutta olematonta ei voi kuvata. Surullista tuommoinen hölmöily vaan korostaa sitä kuinka yksinäinen ihminen hän on.
   Kukaan todellinen 3v lapsen äiti ei riskeeraisi itsensä ja lapsen terveyttä hillumalla vanhan sairaan ihmisen kanssa. Miten se lapsikaan voi sukulaisilla olla kun ei kukaan saisi nyt olla lähieteisyydellä kenenkään sellaisen kanssa jonka kanssa ei elä jokapäiväistä elämäänsä ?
   Tuon ikäistä lasta olisi vaikeaa hoitaa koskematta, sylittämättä ja pesemättä. HALOO ONKS VALOO PAAPPA ???

   • Hyvät todenperäiset havainnot teit. Paapalla ei ole valoa. Yksikään paapan ikäinen ei kommentoi kuin teini. Jennit Juliat ja mitä heitä nyt olikaan ovat pappan mielikuvituksen luomia hahmoja. Yksikään äiti ei päästäisi keskustelun kohteena olevaa lapsensa lähelle.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Hyvät todenperäiset havainnot teit. Paapalla ei ole valoa. Yksikään paapan ikäinen ei kommentoi kuin teini. Jennit Juliat ja mitä heitä nyt olikaan ovat pappan mielikuvituksen luomia hahmoja. Yksikään äiti ei päästäisi keskustelun kohteena olevaa lapsensa lähelle.

    Joo sekavaa on tarinontinsa. Jos se äiti oli ollut 4 vuorokautta ilman nesteytystä ja ravintoa, ei tarvitse olla lääkäri tai hoitaja tajutakseen sitä että, noutaja istuu jo sängyn laidalla, Selittää nyt omaa huonoa omaatuntoaan sillä ettei muka arvannat , vaikka on meedio ja selvännäkijä ? Olisi kysynyt hoitsuilta missä mennään jos kerran oli oikein tarjottu sänkypaikkaa jotta voi jäädä äitinsä luokse se jo kertoo paljon. On se joka kuskasi kertonut pitkin kylää kuinka poika oli siellä äitinsä tykönä vajaat puoli tuntia. Pitkän matkan oli toinen hyvää hyvyyttään ajanut ja itse sai maksaa bensatkin.
    Ja nyt on lähihoitaja kironnut hänet, joka omien sanojensa mukaan ei kirouksiin usko, mutta on vuosien varrella kironnut vuoronperään ihmisiä vauvasta vaariin ja mummoon ??
    Aina noita ammatteja ja nimiä ja paikkakuntia hänen pitää mainita, ihan kiusaamismielessä ja ilkeyttään. Paska ukko !


   • Anonyymi kirjoitti:

    Joo sekavaa on tarinontinsa. Jos se äiti oli ollut 4 vuorokautta ilman nesteytystä ja ravintoa, ei tarvitse olla lääkäri tai hoitaja tajutakseen sitä että, noutaja istuu jo sängyn laidalla, Selittää nyt omaa huonoa omaatuntoaan sillä ettei muka arvannat , vaikka on meedio ja selvännäkijä ? Olisi kysynyt hoitsuilta missä mennään jos kerran oli oikein tarjottu sänkypaikkaa jotta voi jäädä äitinsä luokse se jo kertoo paljon. On se joka kuskasi kertonut pitkin kylää kuinka poika oli siellä äitinsä tykönä vajaat puoli tuntia. Pitkän matkan oli toinen hyvää hyvyyttään ajanut ja itse sai maksaa bensatkin.
    Ja nyt on lähihoitaja kironnut hänet, joka omien sanojensa mukaan ei kirouksiin usko, mutta on vuosien varrella kironnut vuoronperään ihmisiä vauvasta vaariin ja mummoon ??
    Aina noita ammatteja ja nimiä ja paikkakuntia hänen pitää mainita, ihan kiusaamismielessä ja ilkeyttään. Paska ukko !

    Jaa, ja taas pikkutytöt moikkailee ja hänet tunnistaa, mikä on täyttä potaskaa. Mutta kertoo hänen fantasioistaan.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Jaa, ja taas pikkutytöt moikkailee ja hänet tunnistaa, mikä on täyttä potaskaa. Mutta kertoo hänen fantasioistaan.

    Jatkuvasti uutisoidaan pedofiliasta . Ei mielikuvituselämää elävä paappa voi olla tiedostamatta miltä hänen päivityksensä näyttävät muiden silmissä.. Eivät pikkulapset seuraile hänen päivityksiään . Tietääkö kirkkonummi ryhmissä jäseninä olevat vanhuksen satuilusta. Pitäisikö ilmoittaa ?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Jatkuvasti uutisoidaan pedofiliasta . Ei mielikuvituselämää elävä paappa voi olla tiedostamatta miltä hänen päivityksensä näyttävät muiden silmissä.. Eivät pikkulapset seuraile hänen päivityksiään . Tietääkö kirkkonummi ryhmissä jäseninä olevat vanhuksen satuilusta. Pitäisikö ilmoittaa ?

    Jos pappa nyt yrität siellä toisaalla julkisesti jälleen kerjätä itsellesi raha abensaan tai kuskia kotitanhuvillesi käyntiin ihan asiallinet neuvot sinulle.

    JÄTÄ NE TURHAT JA JATKUVAT AJELUSI AUTOLLASI PÄIVITTÄIN , NIIN VOIT SÄÄSTÄÄ BENSAA SIIHEN PIDEMPÄÄN REISSUUN.

    ÄLÄ LAITA JATKUVASTI RAHOJASI TURHIIN MENOIHIN , ALKOHOLIIN, LEHTIIN, RAHAPELEIHIN. YMS.

    OPETTELE TEKEMÄÄN KUUKAUSITTAINEN BUDJETTI KUTEN MUTKIN ELÄKELÄISET TEKEE !
    - Tulot -- miinus
    Menot > ensin pakolliset, eli asuminen,sähkö, ravinto, lääkkeet, hygienia

    KUMMASTI HEILLÄ SINUN ELÄKETTÄSI PIENEMMILLÄ TULOILLA ON VARAA TEHDÄ VAIKKA MITÄ, HE TOSIN EIVÄT JATKUVASTI LÄTRÄÄ VIINAN KANSSA JA SYÖ KALLIITA EINEKSIÄ.

    Miten voi olla että yli 70 vuotias ihminen ei vieläkään osaa suhteuttaa tulojaan menoihinsa, vaan on toistuvasti valittamassa ettei ole rahaa, kuitenkin esitellen myös usein eri hankintojaan joista voisi kyllä supistaa helposti turhat pois. Myy meedio niitä kehumiasi kalliita aarteitasi, mieti mitä et koskaan käytä jotka lojuu jossain kaapissa tai laatikossa , myy ne nettikirppareilla ja hanki sillä rahaa !
    Yritä edes, raivaa sitä pientä kämppääsi jossa on ihan tolkuttomasti tavaraa, huomaat kuinka luopumalla isoista huonekaluistasi ja järjestelemällä muut järkevästi (myös sillä sotkuisella parvekkeellasi) saat tilaa. Kun kuolo korjaa romusi joutuvat kaatopaikalle, sukulaisillesi siitäkin tulee vain turhaa riesaa.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Jatkuvasti uutisoidaan pedofiliasta . Ei mielikuvituselämää elävä paappa voi olla tiedostamatta miltä hänen päivityksensä näyttävät muiden silmissä.. Eivät pikkulapset seuraile hänen päivityksiään . Tietääkö kirkkonummi ryhmissä jäseninä olevat vanhuksen satuilusta. Pitäisikö ilmoittaa ?

    Hän on tiktokissa 😁 siellä muitten teinien seassa. Kertoo fasessaan.Näyttää olevan muitakin mutseja.

    Yksi on jo vaikeuksissa ja huutaa, ettei ole uhannut ketään!


   • Anonyymi kirjoitti:

    Hän on tiktokissa 😁 siellä muitten teinien seassa. Kertoo fasessaan.Näyttää olevan muitakin mutseja.

    Yksi on jo vaikeuksissa ja huutaa, ettei ole uhannut ketään!

    Realiteetit ovat jääneet taka- alalle.?
    Näytin hänen videotaan 19 v. Tytölleni ja kysyin, hakeutuisiko hän tämän seuraan. Tyttö nauroi vuolaasti ja pohdimme, että minkälainen parikymppinen jahtaisi vanhusta?
    Ei kukaan, päättelimme nauraen.
    Mielikuvitus on ihan ok, mutta jos ihminen itse uskoo satujaan huolestuttaa. Että todellisuus hämärtyy noin kovin.
    Tiedän, että vanhukset voivat elää mielikuvitusmaailmassa, ihan kuin lapsetkin. Se on jonkinlainen puolustusmekanismi, jos pelkää vanhuutta ja kuolemaa.
    Eräskin yli 70 v mummo, alkoi kuvitella seurustelevansa uutistenlukijoitten kanssa. Kun hänelle sanoi, ettei se ole totta hän raivostui ja haukkui ihmisiä.
    Vanhoilla miehillä usein korostuu vanhuudessa oma menetetty miehisyys, jos sellaista on edes ollut.?
    Ne, joilla on ollut on lapsia ja lapsenlapsia ja usein myös elämänkumppani vierellään.
    Pysyvät realiteeteista, kun on oikeita ihmisiä ympärillä.?


  • Kyllä on säälittäviä sepustuksia tuolla vanhalla miehellä.
   Kuka 17v tyttö lähtisi ventovieraan vanhan ukon kanssa ajelulle ?
   Kuka 17v tyttö muka vaapaa-aikanaan notkuu Tokmannin kukkapuolella ja siellä tulee tyrkyttämään seuraansa ventovieraalle vanhalle luontaantyöntävän näköiselle miehelle ?
   Vastaus ylläoleviin kysymyksiin on hyvin yksiselitteinen EI KUKAAN !
   Pappa valittaa rahapulaa , silti aina on rahaa kaljaan ja bensaan ja muuhin turhaan.
   Yksin ajelee maakunnassa ja mielikuvituksissaan vierellä kulkee aina joku huomattavasti nuorempi tyttö tai nainen, silti kukaan muu ei sellaista siinä näe?
   Kerrankin muutamia vuosia sitten kehuskeli mallijuulian kanssa olevansa menossa kiipeilemään, parkkipaikalla hänet nähtiin YKSIN, sama juttu kaikkialla muuallakin , yksin ei mukana ketään vaikka itse toisia tarinoita kertoo.
   Olisi varmaan hyvä Kirkkonummella varoittaa vanhempia tästä lapsista haaveilevasta vanhasta miehestä tai soittaa poliisille.
   Videossa eilen kun kertoi alkavansa meikkaamaan kun pitää pysyä komeana ja haluttavana..heh..paraskaan plastiikkakirurgi ei voisi häntä siinä auttaa, haluttava hän on yhtä paljon kun vanha ja haiseva lattia luuttu.

  • Kuvat on julkaistu fasessa. Sitä saa mitä tilaa.

   • Ae että, parikymppinen pimu haahuilee vieraan yli 70 vuotiaan vanhuksen kanssa pitkin maita ja mantuja? Höpö höpö. Eikait nää fase kaverinaan tuollaista soopaa usko. Nythän ei saa edes omaa vanhaa sukulaista käydä livenä tapaamassa.
    On paksut jutut.


   • Mitkä kuvat ? Kenen facessa ?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ae että, parikymppinen pimu haahuilee vieraan yli 70 vuotiaan vanhuksen kanssa pitkin maita ja mantuja? Höpö höpö. Eikait nää fase kaverinaan tuollaista soopaa usko. Nythän ei saa edes omaa vanhaa sukulaista käydä livenä tapaamassa.
    On paksut jutut.

    Jutut jatkuu. Pappa saa mielikuvitus puheluita, joissa hänelle huudetaan hänen fase höpö päivityksistä.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Jutut jatkuu. Pappa saa mielikuvitus puheluita, joissa hänelle huudetaan hänen fase höpö päivityksistä.

    Pappa kirjoittaa ettei äitienpäivä ole aviomiestä, poikaystävän jne. juhla koska naiset eivät ole heidän äitejä.
    Meillä se on perhe juhla! Mieheni arvostaa ja kunnioittaa minua siitä, että olen kantanut, synnyttänyt ja kasvattanut nämä hänen rakastamansa lapset maailmaan.
    Meillä myös isänpäivä on perhejuhla. Minulla ei olisi näitä ihania lapsia ilman häntä ja hän on erittäin hyvä isä lapsillemme. Miksi siis en olisi huomioimatta miestäni isänpäivänä?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Pappa kirjoittaa ettei äitienpäivä ole aviomiestä, poikaystävän jne. juhla koska naiset eivät ole heidän äitejä.
    Meillä se on perhe juhla! Mieheni arvostaa ja kunnioittaa minua siitä, että olen kantanut, synnyttänyt ja kasvattanut nämä hänen rakastamansa lapset maailmaan.
    Meillä myös isänpäivä on perhejuhla. Minulla ei olisi näitä ihania lapsia ilman häntä ja hän on erittäin hyvä isä lapsillemme. Miksi siis en olisi huomioimatta miestäni isänpäivänä?

    Meillä samoin. Pappa ei ole köyhä ei kipeä leuhkiessaan omista reissuista. Karsimalla huviajeluita kaljanostoja kuppiloista riittäisi bensa äitienpäivä käynnille hautausmaalle.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Meillä samoin. Pappa ei ole köyhä ei kipeä leuhkiessaan omista reissuista. Karsimalla huviajeluita kaljanostoja kuppiloista riittäisi bensa äitienpäivä käynnille hautausmaalle.

    Jos olisi ihmisten tavoille oppinut edes osaksi niin ei niin hovin päätös pelottaisi paappaa..


   • Anonyymi kirjoitti:

    Meillä samoin. Pappa ei ole köyhä ei kipeä leuhkiessaan omista reissuista. Karsimalla huviajeluita kaljanostoja kuppiloista riittäisi bensa äitienpäivä käynnille hautausmaalle.

    Ei muistanut kukin ja kakuin avovaimoaan ? Eikös hän oo sen mukulan rinnakkais huoltaja?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ei muistanut kukin ja kakuin avovaimoaan ? Eikös hän oo sen mukulan rinnakkais huoltaja?

    Niinpä! 😂Eikös hänellä mukain ollut yhteishuoltajuus!

    Täytyy sanoa, että hänen face on ehtymätön hauskuuden aihe. Joka päivä naiset osoittavat valtavaa kiinnostusta. Aina naiset ehdotamassa hänelle jotain ( tietysti hyvin nuoret naiset)! Ihmettelen, ettei tämä ihailu näy kuitenkaan facessa 🤔


   • Anonyymi kirjoitti:

    Meillä samoin. Pappa ei ole köyhä ei kipeä leuhkiessaan omista reissuista. Karsimalla huviajeluita kaljanostoja kuppiloista riittäisi bensa äitienpäivä käynnille hautausmaalle.

    Kaveri luki pappan päivityksen ja sanoi että kannattaa laittaa kyselyn verottalle. Vuosia hän on myynyt ennustuksia ja järjestänyt omien puheidensa mukaan maksullisia tilaisuuksia.


  • Olli Kalajoki oli loistava tieto että pitämäsi blogi suljettiin. Se oli törkeä. Kirjoituksesi kertovat sinun olevan katkera yksinäinen ihminen. Yritin ymmärtää. Pian huomasin sinun jatkavan riitaa yksin ja epätoivoisesti yritit saada manipuloimalla riitasi osapuolet reagoimaan ja kääntyvän toisiaan vastaan. Omien kertomuksiesi mukaan teit turhia lastensuojeluimoituksia ja rikosilmoituksia. Jälleen teet niin fase päivityksessä. Etkö osaa tai pysty toimimaan toisella tapaa ? Mietinnän alla on monellako väärennetyllä profiililla kannustat itseäsi fasessa. Sinä todella kuvittelet että sinua karehditaan, että sinusta ollaan mustasukkaisia. Miksi kukaan kadehtisi ihmistä, joka asuu vuokralla pienessä asunnossa kissan kanssa. Ihmistä jolla ei ole ystäviä, ei läheisiä ei muuta kuin mielikuvitus hahmoja. Ihmistä josta voi tehdä googlella haun ja huomata että olet rähjännyt netissä vuosia.

   • Fasessa valehtelee, että itse lopetti hullun jorinat blogin. Höpöhöpö, valhetta valhetta.
    Blogi lopetettiin! Jotta ei napsi enempää tuomioita haukkumisista.
    Eikö hän aikonut " avata" horinansa helmikuussa?
    Että Höpsistä kukkuu.


  • Ylläpitäjä miksi poistetaan? Näyttelijän nimi on julkinen. Typerälle tiedoksi. Roolihahmo on Artturi Sakari Reinikainen ja näyttelijä oli Tenho Sauren. Vaikka typerys asuukin maalaispitäjässä samoin kun fanittajansa opettele kirjoittamaan oikein energinen geellä ja fiksu äffällä ei vedellä. Siniparta poliisille tehty ilmoitus että houkuttelet lapsia kyytiisi.

   • Sosulle ilmoituksia näistä pikkutyttö päivityksistä. :
    Poliisi ja la su selvittää onko tällaista lasta heitteillä, joka vonkaa vieraan vanhuksen mukaan. ( hyvät tunnistetiedot on vanhuksen fasessa, pysäkkejä ja koululuokkaa myöten)
    Ilmoja vanhuksen nimellä myös kouluille kaikille ysiluokille!


   • Anonyymi kirjoitti:

    Sosulle ilmoituksia näistä pikkutyttö päivityksistä. :
    Poliisi ja la su selvittää onko tällaista lasta heitteillä, joka vonkaa vieraan vanhuksen mukaan. ( hyvät tunnistetiedot on vanhuksen fasessa, pysäkkejä ja koululuokkaa myöten)
    Ilmoja vanhuksen nimellä myös kouluille kaikille ysiluokille!

    Miksi vanhus pelkää, ettei lapsen isä hyväksyisi hänen ja lapsen ajelua? Jos se on hänen mielestään niin normaalia, että ventovieras vanhus ja pikkutyttö keskustelevat ja harrastavat keskenään? Miksei se olisi normaalia myös pikkutytön isän mielestä?

    On sitten kysymys todellisesta lapsesta tai vanhuksen fantasiasta, tilanne ei ole normaali.

    Voidaan ajatella, että tyttö hortoilee ja on heitteillä.
    Vanhus on kuukauden sisällä käynyt kaksi kertaa koronatestissä ja soitellut itselleen lansseja. Vieraan vanhuksen kanssa kaveeraaminen ei ole suotavaa, onhan vanhus yli 70 v.
    Jopa sukulaisten vierailut vanhusten luona on rajoitettu.

    Mikäli asia on vanhuksen fantasia ei sekään ole normaalia.
    Kaikilla ihmisillä on velvollisuus suojella lapsia ja nuoria!


   • Anonyymi kirjoitti:

    Miksi vanhus pelkää, ettei lapsen isä hyväksyisi hänen ja lapsen ajelua? Jos se on hänen mielestään niin normaalia, että ventovieras vanhus ja pikkutyttö keskustelevat ja harrastavat keskenään? Miksei se olisi normaalia myös pikkutytön isän mielestä?

    On sitten kysymys todellisesta lapsesta tai vanhuksen fantasiasta, tilanne ei ole normaali.

    Voidaan ajatella, että tyttö hortoilee ja on heitteillä.
    Vanhus on kuukauden sisällä käynyt kaksi kertaa koronatestissä ja soitellut itselleen lansseja. Vieraan vanhuksen kanssa kaveeraaminen ei ole suotavaa, onhan vanhus yli 70 v.
    Jopa sukulaisten vierailut vanhusten luona on rajoitettu.

    Mikäli asia on vanhuksen fantasia ei sekään ole normaalia.
    Kaikilla ihmisillä on velvollisuus suojella lapsia ja nuoria!

    Pappan jutut tuntuvat vanhan kertaukselta. Hänen laittamat kuvat pitäisi tutkia. Pappassa ei mikään muu ole totta kuin hänen suuruusharha ja huomion hakuisuus.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Pappan jutut tuntuvat vanhan kertaukselta. Hänen laittamat kuvat pitäisi tutkia. Pappassa ei mikään muu ole totta kuin hänen suuruusharha ja huomion hakuisuus.

    Uusin aluevaltaus on tiktok, omalla nimellään esiintyy lapsille ja teineille.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Miksi vanhus pelkää, ettei lapsen isä hyväksyisi hänen ja lapsen ajelua? Jos se on hänen mielestään niin normaalia, että ventovieras vanhus ja pikkutyttö keskustelevat ja harrastavat keskenään? Miksei se olisi normaalia myös pikkutytön isän mielestä?

    On sitten kysymys todellisesta lapsesta tai vanhuksen fantasiasta, tilanne ei ole normaali.

    Voidaan ajatella, että tyttö hortoilee ja on heitteillä.
    Vanhus on kuukauden sisällä käynyt kaksi kertaa koronatestissä ja soitellut itselleen lansseja. Vieraan vanhuksen kanssa kaveeraaminen ei ole suotavaa, onhan vanhus yli 70 v.
    Jopa sukulaisten vierailut vanhusten luona on rajoitettu.

    Mikäli asia on vanhuksen fantasia ei sekään ole normaalia.
    Kaikilla ihmisillä on velvollisuus suojella lapsia ja nuoria!

    Tämä palsta on lähinnä vitsi. Yli tunnollinen yp joka poistelee kaiken yhden tai kahden ihmisen käskystä. Sananvapaus tai demokratia ei ainkaan toteudu, oikeastaa tämä sensurointi on rikos, jos kohde josta puhutaan itse julkisesti nimilläkin solvaa ihmisiä. Sitäpaitsi on ihan itse julistautunut julkkikseksi, joten häntä saa arvostella ja kritisoida keksityistä katjajuuliaminnapirittapappijenna hahmoistaan huolimatta !

    Totuutta täällä ei ainakaan saa sanoa eikä sananvapaus tässä kohtaa todellakaan toteudu. Totuushan ei silti pala tulessakaan kuten sanotaan, vaikka heikkohermoiset eivät näy totuutta kestävän. Kuitenkin papparaisen olisi syytä lopettaa se lässytys siitä etteikö covid 19 ole vaarallinen ja tappava tauti. Lehdet kirjoittavat faktoja ...virus on vaarallinen jos ikää yli 60, korkea verenpaine, tai diabetes... Silti jaksaa papparainen vinkua kuinka on väärin eristäminen ja kuinka on hyvässä kunnossa. No ei ole, jos loiva hiekkamäki alkaa pelottaa eikä pääse alas. Kuinka pääsi ylös jos ei alas pääse ? Omituisia juttuja alaikäisistä joita kyyditsee. Miksiköhän näihin aika sairaisiin juttuihinsa ei viranomaiset puutu, puheista on aika lyhyt matka tekoihin, sen pitäisi poliisienkin tietää !

    Ketjusta on poistettu 57 sääntöjenvastaista viestiä. Noista suurin osa ei ollut sääntöjen vastaisia, vaan muutaman ihmisen päätöntä vallankäyttöä !


   • Anonyymi kirjoitti:

    Tämä palsta on lähinnä vitsi. Yli tunnollinen yp joka poistelee kaiken yhden tai kahden ihmisen käskystä. Sananvapaus tai demokratia ei ainkaan toteudu, oikeastaa tämä sensurointi on rikos, jos kohde josta puhutaan itse julkisesti nimilläkin solvaa ihmisiä. Sitäpaitsi on ihan itse julistautunut julkkikseksi, joten häntä saa arvostella ja kritisoida keksityistä katjajuuliaminnapirittapappijenna hahmoistaan huolimatta !

    Totuutta täällä ei ainakaan saa sanoa eikä sananvapaus tässä kohtaa todellakaan toteudu. Totuushan ei silti pala tulessakaan kuten sanotaan, vaikka heikkohermoiset eivät näy totuutta kestävän. Kuitenkin papparaisen olisi syytä lopettaa se lässytys siitä etteikö covid 19 ole vaarallinen ja tappava tauti. Lehdet kirjoittavat faktoja ...virus on vaarallinen jos ikää yli 60, korkea verenpaine, tai diabetes... Silti jaksaa papparainen vinkua kuinka on väärin eristäminen ja kuinka on hyvässä kunnossa. No ei ole, jos loiva hiekkamäki alkaa pelottaa eikä pääse alas. Kuinka pääsi ylös jos ei alas pääse ? Omituisia juttuja alaikäisistä joita kyyditsee. Miksiköhän näihin aika sairaisiin juttuihinsa ei viranomaiset puutu, puheista on aika lyhyt matka tekoihin, sen pitäisi poliisienkin tietää !

    Ketjusta on poistettu 57 sääntöjenvastaista viestiä. Noista suurin osa ei ollut sääntöjen vastaisia, vaan muutaman ihmisen päätöntä vallankäyttöä !

    Surullista luettavaa on vanhuksen päivitykset. Hän leuhkii ostoillaan alkosta kuvan kanssa. Eivät edes keskenkasvuiset teinit ole yhtä älyttömiä. Ristiriidassa ovat hänen jutut. Jonottaa ilmaista ruokaa ja kuitenkin rahaa riittää viinaan ja bensaan. Millä tasolla hän oikeasti on henkisesti.


  • Vanhukselle tiedoksi. Kirkkonummi ryhmien ylläpitäjille lähtee kysely viestinnästä jossa kehut nappaavasi alaikäisen kyytiin ilman hänen vanhempien tietoa. Samoin kouluihin ja yksi kysymyksistä on pitääkö olla huolissaan..

  • Tämä palsta on lähinnä vitsi. Yli tunnollinen yp joka poistelee kaiken yhden tai kahden ihmisen käskystä. Sananvapaus tai demokratia ei ainkaan toteudu, oikeastaa tämä sensurointi on rikos, jos kohde josta puhutaan itse julkisesti nimilläkin solvaa ihmisiä. Sitäpaitsi on ihan itse julistautunut julkkikseksi, joten häntä saa arvostella ja kritisoida keksityistä katjajuuliaminnapirittapappijenna hahmoistaan huolimatta !

   Totuutta täällä ei ainakaan saa sanoa eikä sananvapaus tässä kohtaa todellakaan toteudu. Totuushan ei silti pala tulessakaan kuten sanotaan, vaikka heikkohermoiset eivät näy totuutta kestävän. Kuitenkin papparaisen olisi syytä lopettaa se lässytys siitä etteikö covid 19 ole vaarallinen ja tappava tauti. Lehdet kirjoittavat faktoja ...virus on vaarallinen jos ikää yli 60, korkea verenpaine, tai diabetes... Silti jaksaa papparainen vinkua kuinka on väärin eristäminen ja kuinka on hyvässä kunnossa. No ei ole, jos loiva hiekkamäki alkaa pelottaa eikä pääse alas. Kuinka pääsi ylös jos ei alas pääse ? Omituisia juttuja alaikäisistä joita kyyditsee. Miksiköhän näihin aika sairaisiin juttuihinsa ei viranomaiset puutu, puheista on aika lyhyt matka tekoihin, sen pitäisi poliisienkin tietää !

   • Hyvä tiktok!😁


   • Lehdessä oli, että yli 90 % koronaan kuolleista sairasti jotain pitkäaikaissairautta. Yleisimpiä olivat sydänsairaudet ja diabetes.

    Kukaan teho-osastolla oleva ei vähättele koronaan tai sanoisi riskiryhmään kuuluvalle, että kysymys on "hysteriasta"!
    Kyllähän kypsä ihminen ymmärtää asian ja pystyy hyväksymään realiteetit mutta onko ikääntyminen joillekin niin kova paikka, että pyritään kieltämään sairastumisen riski?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Hyvä tiktok!😁

    Olli Kaljoki. Sinulta on poistettu blogi tuottamasi sisällön takia. Nyt kerrot että sinulta on poistettu TikTok. Annan sinulle ilmaisen neuvon. Katso peiliin. Näet sieltä syyllisen palvelun poistoon. Ei siihen pysty kymmenen Paulaa ei sata Maritaa eikä edes Matti Meikäläinen. Sovelluksiin palveluihin joita käytetään on tehty säännöt. Sääntöjä noudattamalla palvelut pysyy.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Olli Kaljoki. Sinulta on poistettu blogi tuottamasi sisällön takia. Nyt kerrot että sinulta on poistettu TikTok. Annan sinulle ilmaisen neuvon. Katso peiliin. Näet sieltä syyllisen palvelun poistoon. Ei siihen pysty kymmenen Paulaa ei sata Maritaa eikä edes Matti Meikäläinen. Sovelluksiin palveluihin joita käytetään on tehty säännöt. Sääntöjä noudattamalla palvelut pysyy.

    Kuka näkee lasten ja nuorten tanssiesitykset irstaina? 😬


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kuka näkee lasten ja nuorten tanssiesitykset irstaina? 😬

    Tämä!
    Sairas mieli.
    Juu ja syy on paulanmaritan ja koko kiinan valtion!
    Miettikää, mikä dorka. Ja kuinka dorkia noi kannustajat ovat?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Tämä!
    Sairas mieli.
    Juu ja syy on paulanmaritan ja koko kiinan valtion!
    Miettikää, mikä dorka. Ja kuinka dorkia noi kannustajat ovat?

    Tiktokissa on hyvä valvonta! Siksi mielisairaat raakataan nopeesti pois!


  • Miksi Kalajoki poistatat viestejä. Sinä alkon ostostesi kuvan someen latasit. Poistatat täältä kummastelun miksi käytät hyväksesi vähävaraisille tarkoitettua ruokaa, kun rahasi riittävär alkoholiin sekä bensaan huviautoilua varten. Alan hermostua sinuun ja meinaan kysäistä diakoniasta miksi tukevat sinua. Tiedoksesi Kalajoki asun Kirkkonummella. En ole ainoa jota tekemisesi puhuttavat.

   • Seurakunta tukee ruokkimalla juoppoja. Rahaa jää viinaan ja tyhjänpäiväisyyksiin, kun ei tarvitse ostaa ruokaa. Monet nuoretkin käyttävät sitä keinoa ja oppivat huonoille tavoille.
    Ei ole yhteiskunnallisesti oikein, että esim juopot vanhukset kuormittavat terveydenhuoltoa.
    Tosin, jollei ole ikinä työtä tehnyt, ei työeläke ole karttunut.pelkällä kansaneläkkeellä ei varmasti jää ylimääräistä. Sen ymmärrän, että sellaiset lokit tarvitsevat ilmaiseksi ylijäämä ruokaa.
    He ovat tavallaan biokomposteja. Kauppiaalle on edullisempaa, että ruoka menee köyhille kuin että joutuisi sen hävittämisestä maksamaan.
    Elävät kompostit ovat siksi tärkeitä.

    Ruokajonoissa on kyllä ihan myös terveitä ja raittiita ihmisiäkin. Esim. Yksinhuoltajaperheet, työttömät jne.

    Suomessa ei juoponkaan tarvitse nähdä nälkää, suomi on niin hyvä maa.


  • Kalajoelle tiedoksi. Kirkkonummella on reagoitu vältteeseen, jossa kehut ajeluista alaikäisen tytön kanssa ja kerrot etteivät tytön vanhemmat tiedä retkistänne mitään. Mikäli jutuissasi on perää nuori tunnistetaan ja nuoren vanhemmille menee tieto. Kalajoki sinun kannattaisi suitsia mielikuvitusta. Valheilla on lyhyet rumat jäljet. Kannattaisi Kalajoki sisäistää että huomionhakuisuudella on hintansa!

   • 100% luotettava havainto ja tieto..kun hän kehui olleensa Hvitträskissä sen olemattoman Jennansa kanssa. Hänet nähtiin siellä kyllä, mutta ihan yksin. Oli kuulemma huomiota herättänyt näky vaaleansiniseni partoineen ja epäsiistin oilemuksensa kanssa. Joten miksi pitää aina jatkaa valehtelua kaikesta vaikka jää siitä jatkuvasti kiinni. Se sen korealainen autokin oli sen omissa puheissa aika pitkään hulppea saksalainen merkki ja isekelmätähden omistuksessa vaikka se oli alusta asti rekisteröity sen omiin nimiin.


   • Anonyymi kirjoitti:

    100% luotettava havainto ja tieto..kun hän kehui olleensa Hvitträskissä sen olemattoman Jennansa kanssa. Hänet nähtiin siellä kyllä, mutta ihan yksin. Oli kuulemma huomiota herättänyt näky vaaleansiniseni partoineen ja epäsiistin oilemuksensa kanssa. Joten miksi pitää aina jatkaa valehtelua kaikesta vaikka jää siitä jatkuvasti kiinni. Se sen korealainen autokin oli sen omissa puheissa aika pitkään hulppea saksalainen merkki ja isekelmätähden omistuksessa vaikka se oli alusta asti rekisteröity sen omiin nimiin.

    Vanhus ei tajua ettei kannata valehdella. Ei yksinäisyys ole häpeä.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Vanhus ei tajua ettei kannata valehdella. Ei yksinäisyys ole häpeä.

    Sosiaalinen media on monelle sellainen paikka, missä ei uskalleta kertoa todellisista tunteista ja elämästä. Halutaan esittää sellaista elämää mitä ei itse asiassa ole olemassakaan.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Sosiaalinen media on monelle sellainen paikka, missä ei uskalleta kertoa todellisista tunteista ja elämästä. Halutaan esittää sellaista elämää mitä ei itse asiassa ole olemassakaan.

    Vanha, katkeroitunut mies. Jolla jäi aikoinaan kaikki nk. "normaali elämä" kokematta.
    Hänelle sen tosi asian tunnustaminen, ettei ole satoja, tuhansia ystäviä jotka auttaa, soittelee ja tsemppaa olemassakaan, on vain ne väsyneet muutmat facekaverit joista osa on feikkejä, joko vanhan miehen itsensä tai jonkun pöljän tuttunsa tekaisemia. Kaikilla sen tiedetyillä "kavereilla" niillä riitelevillä naisilla, ja yhdellä miehellä joita tuntuu kovasti kaipaavan, on kymmeniä feikkiprofiileja ja lisää kai tehtaillaan jos nyt ei päivittäin ainakin viikottain.

    Kuinka voitaisi edes olettaa että ihminen, joka valehtelee kaikesta elämäänsä liittyvästä, keksinyt vuosia, vuosikymmeniä hurjia valheita tuntemattomistakin ihmisistä, voisi myöntää keksineensä kaiken.
    Olisi kyllä mielenkiintoista nähdä, mitä tapahtuisi jos hän aidosti ja rehellisesti tunnustaisi kaiken sen mistä on valehdellut, mitä on keksinyt. Hänen omakin olonsa sen myötä voisi helpottua. Ei olisi jatkuvia fyysisiä juttuja joilla hakee huomiota, voisi pääästä takaisin jollain tasolla paranormaali ihmisten kerhoihin, yhdistyksiin ja juttuihin, voisi jopa löytää ihan aitoja ystäviä lopulta, jos unohtaisi keksityt ystävät, nuoret ja vanhat, ei kaveeraisi rikollisten kanssa tai oikeastaan niiden kanssa jotka fanittaa rikollisia. Hakisi itselleen aidosti ja rehellisesti henkistä tukea ja apua.

    Mutta eihän ihmeitä tapahdu, sillä ihme olisi, jos tuo vanha mies löytäisi takaisin ihmisyyden tielle ennen menehtymistään.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Vanha, katkeroitunut mies. Jolla jäi aikoinaan kaikki nk. "normaali elämä" kokematta.
    Hänelle sen tosi asian tunnustaminen, ettei ole satoja, tuhansia ystäviä jotka auttaa, soittelee ja tsemppaa olemassakaan, on vain ne väsyneet muutmat facekaverit joista osa on feikkejä, joko vanhan miehen itsensä tai jonkun pöljän tuttunsa tekaisemia. Kaikilla sen tiedetyillä "kavereilla" niillä riitelevillä naisilla, ja yhdellä miehellä joita tuntuu kovasti kaipaavan, on kymmeniä feikkiprofiileja ja lisää kai tehtaillaan jos nyt ei päivittäin ainakin viikottain.

    Kuinka voitaisi edes olettaa että ihminen, joka valehtelee kaikesta elämäänsä liittyvästä, keksinyt vuosia, vuosikymmeniä hurjia valheita tuntemattomistakin ihmisistä, voisi myöntää keksineensä kaiken.
    Olisi kyllä mielenkiintoista nähdä, mitä tapahtuisi jos hän aidosti ja rehellisesti tunnustaisi kaiken sen mistä on valehdellut, mitä on keksinyt. Hänen omakin olonsa sen myötä voisi helpottua. Ei olisi jatkuvia fyysisiä juttuja joilla hakee huomiota, voisi pääästä takaisin jollain tasolla paranormaali ihmisten kerhoihin, yhdistyksiin ja juttuihin, voisi jopa löytää ihan aitoja ystäviä lopulta, jos unohtaisi keksityt ystävät, nuoret ja vanhat, ei kaveeraisi rikollisten kanssa tai oikeastaan niiden kanssa jotka fanittaa rikollisia. Hakisi itselleen aidosti ja rehellisesti henkistä tukea ja apua.

    Mutta eihän ihmeitä tapahdu, sillä ihme olisi, jos tuo vanha mies löytäisi takaisin ihmisyyden tielle ennen menehtymistään.

    Peseekö vanhus koskaan silmälasejaan.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Vanha, katkeroitunut mies. Jolla jäi aikoinaan kaikki nk. "normaali elämä" kokematta.
    Hänelle sen tosi asian tunnustaminen, ettei ole satoja, tuhansia ystäviä jotka auttaa, soittelee ja tsemppaa olemassakaan, on vain ne väsyneet muutmat facekaverit joista osa on feikkejä, joko vanhan miehen itsensä tai jonkun pöljän tuttunsa tekaisemia. Kaikilla sen tiedetyillä "kavereilla" niillä riitelevillä naisilla, ja yhdellä miehellä joita tuntuu kovasti kaipaavan, on kymmeniä feikkiprofiileja ja lisää kai tehtaillaan jos nyt ei päivittäin ainakin viikottain.

    Kuinka voitaisi edes olettaa että ihminen, joka valehtelee kaikesta elämäänsä liittyvästä, keksinyt vuosia, vuosikymmeniä hurjia valheita tuntemattomistakin ihmisistä, voisi myöntää keksineensä kaiken.
    Olisi kyllä mielenkiintoista nähdä, mitä tapahtuisi jos hän aidosti ja rehellisesti tunnustaisi kaiken sen mistä on valehdellut, mitä on keksinyt. Hänen omakin olonsa sen myötä voisi helpottua. Ei olisi jatkuvia fyysisiä juttuja joilla hakee huomiota, voisi pääästä takaisin jollain tasolla paranormaali ihmisten kerhoihin, yhdistyksiin ja juttuihin, voisi jopa löytää ihan aitoja ystäviä lopulta, jos unohtaisi keksityt ystävät, nuoret ja vanhat, ei kaveeraisi rikollisten kanssa tai oikeastaan niiden kanssa jotka fanittaa rikollisia. Hakisi itselleen aidosti ja rehellisesti henkistä tukea ja apua.

    Mutta eihän ihmeitä tapahdu, sillä ihme olisi, jos tuo vanha mies löytäisi takaisin ihmisyyden tielle ennen menehtymistään.