Kraatterimissi ja lehdet

Anonyymi

Kyllä saatiin hyvä tapahtuma ja kauniit missit, mutta miten tuo Järviseudun Sanomat aina putoaa kyytistä vaikka omalla paikkakunnalla tapahtuis. Järviseudun verkkouutisissa oli heti lauantaina voittajat ja Torstaissa hyvä juttu kanssa verkossa. Sanomissa ei mitään, mitä tuolla voittajatiedolla enää torstaina tekee kun kaikki on jo kerrottu. Ei hyvää päivää, minkälaiseksi sanomat on menny nykyjohdon aikana.

22

553

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ruotsissa missikilpailut ovat kuihtuneet paljon Suomea enemmän. Syynä pidetään voimakasta feminismiä ja sitä tukevaa vihervasemmistolaista kulttuuria.

      • Anonyymi

        Tapahtuispa sama Suomessakin. Naurettavaa touhua. Tämäkin maa on täynnä kauniita nuoria naisia, ja ihan kelpaavia missintehtäviin ilman tuota helv titteliäkin. Naurettavaa arvottaa vastikään teini-iän ohittaneita ulkonäköpaineiden kanssa kipuilevia nuoria ulkonäön perusteella.

        Jo pelkkä missi sana saa kylmät väreet kulkemaan selkäpiissä. Sen käytön saisi lopettaa ja mokomat kisat tosiaan kuivua kokoon. Hyi helvettiä.


    • Anonyymi

      Ei ole enää mikään paikallislehti, kun paikkakunnalla on isoja tapahtumia niin JS loistaa poissaolollaan (esim. lokakuun loiskeet, missikisat). Kyllä tilaajat kaikkoaa tällä menolla.

    • Anonyymi

      Facepuukin Lappajärvi sivulla myös hienoja kuvia missikisoista. Se onkin nykyään paras ja nopein tiedonvälittäjä. Laittakaa sinne uutiset, tapahtumat ja mainosten tiedotteet niin tieto kulkee ilmaseksi kaikille.

    • Anonyymi

      päätoimittajalla liian kiire nastojen allelaitossa. levittää haitallisia neuvoja,muka nastat alle heti kun on yöllä pakkasta, tässä muutama vuosi sitten oli pakkasta heinäkuussa,varmaan laitto nastat silloin alle.Tiet on kuin perunapeltoa näitten nastaneuroottikojen jäljiltä,pitäs turpansa kiinni.

    • Anonyymi

      aivan turha kisa. oisivat edes missin mitoissa.

    • Anonyymi

      Jälkijunassa joka tappauksessa js. Muissa medioissa jo uudet ajankohtaiset aiheet ja uutiset. Ei nykymaailmassa vanhaa ja kaluttua aihetta kukaan jaksa kiinnostua. Ollutta ja mennyttä niinkuin kohta koko js. Vuodenvaihde lähestyy kuin myös lehtitilausten lopettamiset.

    • Anonyymi

      Lehti muuttunut ALS sanomiksi, alajärvi, lehtimäki soini uutisineen, vaikkei täällä sitä tilata kun omiakin lehtiä ilmestyy. Mutta me muutamat tilaajat on muutettu tänne Lappajärveltä tai muita siteitä sinne päin ja siksi ootetaan nimenomaan Lappajärven uutisia, mutta aina vain turhaa toivetta nykyään.

    • Anonyymi

      Paljon on paikallstuntemusta karsittu lehdestä: kummatkin Lappajärveläiset Collander ja Ahvenniemi, lisäksi Vimpeliläinen Poikelin ja Evijärvinen Ahonen.

    • Anonyymi

      Elekää aina marisko,jos ei ole kunnassa uutisoitavaa niin miksi väkisin tehdä juttuja pelkän tasapuolisuuden takia.

    • Anonyymi

      Aivan kuin lopun eellä lehdessä ei enää yhtään kokenutta paikallislehden vaatimukset täyttävää toimittajaa ja sisältö sen mukaista! Kaipaan kunnallis ym elämästä taustoja kertovia uutisia eikä suoraan esityslistalta ja muuista lehdistä kopsattuja vanhoja. Ei ole tarkoitus moittia mutta harmittaa ja huolestuttaa ja tilauskin täytynee lopettaa vaikka aina vain odotaa.

    • Anonyymi

      Eilisessä paperilehdessä oli juttua missikisoista.

    • Anonyymi

      Kun oikein rypistää, niin seuraavat jutut on 7-päivää lehdessä.

    • Anonyymi

      Tietääkö joku onko Ahvenniemi tosiaan lähtenyt? Ainakaan pitkään aikaan ei ole näkynyt tekstejä häneltä. On tosi ammattitaitoinen ja huolellinen toimittaja. Löytää halutessaan hyviäkin hommia mutta lehdelle menetys jos näin on.

    • Anonyymi

      Missikisat ja turkistarhaus muualla pois muodista mutta Lappajärvellä eletään menneissä aikakausissa. Ei sillälailla kunta kehity. Nuorten tyttöjen missikisat lähentelee jo #mee toota.

    • Anonyymi

      Yksityis toimittajat syö lehden konkursiin.......

    • Anonyymi

      Turkistarhaus ja missikisat ovat todellakin poissa muodista. Jos valkataan kauniita --- missi tai lucia --- valitaan nuoria naisia joista pojat/miehet pääsevät uneksimaan seksiunelmiaan. Sairasta menoa -- nyt oli erikseen kehitysvammaisistakin. Tulkaa siellä lappajärvellekin jääneet nykyaikaan tai muuttakaa vähän isonpaan paikkaan opettelemaan nykaikaa.

    • Anonyymi

      No ei tämänpäiväisestäkään lehdestä lappajärveläisille iloa herunut. Ei jatkoon. Selostus itsepäisyyspäivästä ja pikkujuttu auton rassaamisesta josta saa enemmän tietoa facesta.. Kataja kirjoittaa enemmän lappajärven asioita.

    • Anonyymi

      Käykää kattomassa kun kettuja nahoitetaan tarhoilla ja lyödään nahkoja taanoille. Siellä ne todelliset missit löytyy. Virolaisia ja venäläisiä naisia. Aivan toista caliberiä kuin suomalaiset . Siellä alkaa alakerta väkisinkin mela turpoamaan , on meinaan sen verran kauniita naisia .

    • Anonyymi

      Oliko mielestänne Sanomien joululehti hyvä? Tuollako 2 vk pitäs pärjätä? Harkinnassa kun lasku tulee.

    • Anonyymi

      Kiitosta Ilkalle, on täyttänyt tyhjiötä tänäsyksynä, kun Lappajärveltä ei enään ole kunnon juttuja, Kataja näköjään on laitettu kirjoittamaan muustakin kuin omasta kunnanjohtajastaan, ollut esim Lappajärven velkabudjetista

      • Anonyymi

        Kataja on vähätöinen toimittaja. Kyllä pitäis paljo enempi syntyä juttua.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      105
      1766
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      81
      1377
    3. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      6
      1316
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      144
      1263
    5. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      92
      1250
    6. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      13
      1189
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      22
      1166
    8. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      611
      1128
    9. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      9
      1034
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      11
      964
    Aihe