VASTAUS OLI KAIKILLA TÄMÄ eduskunnassa"

Anonyymi

Kun oli vaalit kaikilta puheen johtajilta kysyttin yksityisesti vuoronperään TV lähetyksessä tentissä>>> Pärjäisitkös 500e kk KAIKKI VASTAS EI MILLÄÄN<<


Eli repikää siitä vellihousut jos joku sanoo mä pärjäään hyvin sillä rahalla,,monilla on talaudessa vaikka mitä menoo autosta lähtien vaikka kuinka pihistäs,,sit sanotaa mä syön kaurapuuroo, voi vittu syö nyt ikäs kaurapuuroo,,menkää sinne eduskuntaa sanomaan syökää kaurapuuroooooooooo;

4

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Noin oli,
      ja toinen luvattu asia oli , että se pakko simputus aktiivi malli poistetaan !! Mutta ei ole poistunut aktiivi simputus malli, vaan on edelleen tänäänkin 21.10.2019 voimassa !! Ja jatkuu ja jatkuu.
      Ei rikkailla ole kiirettä, kun itselle korkea palkka juoksee !!

      • Anonyymi

        Hallitus on toiminut sen verran kiireesti aktiivimallin poistamisessa, että lainsäädännön arviointineuvostossa lakiesitystä moititaan:

        "Lakiluonnos lähetettiin lausuntokierrokselle kiireesti elokuussa, jotta laki ehtisi valmiiksi ennen vuodenvaihdetta. Sillä poistettaisiin aktiivimallin leikkuri."
        ---
        "Hallituksella on ollut niin kiire valmistella lakia ja päästä leikkurista eroon, että se ei ole ehtinyt odottaa vaikutusarvioita."
        ---
        "Vaikutusarvioiden odotteluun liittyy myös poliittinen kiista. Keskusta olisi halunnut odottaa, millaiset ovat leikkurin poistamisen vaikutusarviot. Sosiaali- ja terveysministeri Aino-Kaisa Pekosen salkkuun kuuluva laki kuitenkin lähti lausuntokierrokselle jo elokuussa."
        ----
        "– Tässä on ollut tiukka poliittinen ohjaus, koska mallin purkaminen tulee suoraan hallitusohjelmasta ja sen mukaan mennään. Siitä hallitus on pitänyt kiinni."
        https://yle.fi/uutiset/3-11012913

        Pitkäaikatyötön


    • Anonyymi

      Höhlä. Tietenkin vastasivat noin, vaikka tarpeen vaatiessa tulisivatkin 500e:lla toimeen. Päivän selvää.

      Ensinnäkin poliitikoilla on yleensä jo jokin ammatti, työhistoriaa, ansiosidonnainen päiväraha työttömyyden varalta, ja säästössä rahaa pahan päivän varalle. Heidän elämäänsä tulee harvemmin tilannetta, jossa pitäisi elää 500e:lla kk.

      Edellisestä johtuen poliitikoilla on usein myös paljon velkaa, mm. asunnosta. Sitä ei saa, ellei ole jonkinmoiset tulot. Ja kun velkaa on, ei voi kuvitellakaan tilannetta, jossa tulisi toimeen 500e:lla kk, kun pelkästään asuntolainan lyhennys on vähintään puolet enemmän.

      Politiikot ovat kansan valitsemia (eläköön demokratia) virkamiehiä, mutta ennenkaikkea tavallisia ihmisiä. Heissä on niitäkin, jotka eivät elä yhtään leveästi, ja ovat jo kyenneet tulemaan toimeen vähemmälläkin kuin toimeentulotuella (vrt. opintotuki, johon ei lisätä esim. lääkekustannuksia). Tai tulisivat edelleen 500e:lla toimeen. Mutta olisi poliittinen itsemurha sanoa, että tuolla rahalla tulisi toimeen. Monella äänestäjällä saattaisi herätä aggressioita moisesta pöyhkeilystä ja tulisi paha mieli. Poliitikoilta odotetaan valehtelua näissä asioissa.

    • Anonyymi

      sehän on selvää että ei kansanedustajat tule sanomaan suoraan että tulen toimeen hyvin 500 ekk...koska sillonhan kansankin pitäisi tulla<< Tässä maassa on ikäsä paapottu tätä samaa asiaa se ei koskaan tule muuttumaan kun että menemme lakkon 10vuodeksi tai aloitamme sodan,,Mutta me suomalaiset olemme tossu kansaa vikistään vaan;; Jos nyt luvattaisin palkaa työttömille 3000e kk vaikka risuja keräämään metsikkön,,KAIKKI JUOKSIS KILPAA SINNE niin se vaan olis mutta ei niin ei suorkeet palkat siksi tarvitaan sossu luukkuja<<<

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      68
      1763
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      163
      1441
    3. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      88
      1242
    4. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      120
      1214
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      48
      1126
    6. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      70
      889
    7. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      225
      852
    8. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      104
      845
    9. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      99
      785
    10. Mitä vastaat jos

      Kysyn maanantaina jutteluaikaa ihan arkipäivisistä asioista, rauhassa? Koska nimittäin aion 😍
      Ikävä
      36
      674
    Aihe