Ritavuori valtuuston seminaariissa

Anonyymi

Valtuusto pitää seminaarin Tampereella 28.-29.10.19. Nyt on hyvä aika vaatia valtuutettuja ottamaan Ritavuoren maakauppa valtuuston omaan käsittelyyn.

11

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kateus on mahtava voimavara!

      • Anonyymi

        Ei sulla pitääsi olla peliättävää jos kauppa käsitellähän asiallisesti.


    • Anonyymi

      Näinhän lapuan arvopohja nostettiin ja kertaheitolla, suraavista kaupoista saakin sitten kunnollista korvausta kaupungilta jopas vähän niinkuin täppiä vielä päälle ja korvausmaita kaksinverroin, kun myy niin eikun maat vain lisääntyvät.
      -onkos tämä nk. jo sitä negatiivista korkoa mitä maksellaan
      Lapualla on uusi aika koittanut.

    • Anonyymi

      Hetki hetkestä tähänpäivään harppien -läsnäolon vaima:

      Itsetarkkailu tuo elämääsi automaattisesti lisää läsnäoloa. Heti huomatessasi, ettet ole läsnä, olet läsnä. Milloin tahansa pystyt tarkkailemaan mieltäsi, et ole enää sen ansassa. Uusi tekijä on tullut mukaan, jotakin mieleen kuulumatonta: läsnä oleva silminnäkijä.

      Tarkkaillessasi mieltä vedät tietoisuutesi pois mielen muodoista. Tietoisuudesta tulee silloin todistaja tai tarkkailija. Tämän seurauksena tarkkailija, muotojen tuolla puolen oleva puhdas tietoisuus, voimistuu, ja mielen muodostelmat heikkenevät.

      Läsnä oleva hetki on kaikki mitä on. Ikuinen nykyhetki on se tila, jossa koko elämäsi ilmenee, ainoa asia, joka säilyy muuttumattomana. Elämä on nyt. Ei ole ollut aikaa, jolloin elämäsi ei olisi ollut nyt, eikä tule koskaan olemaankaan. Vain läsnä oleva hetki voi johdattaa sinut mielen ahtaiden rajojen tuolle puolen. Se on ainoa hetki, jonka avulla voit päästä rajoja ja muotoja vailla olevaan Olemisen maailmaan.

      Zenin ytimenä on läsnä olevan hetken veitsenterällä kulkeminen. On siis oltava niin kertakaikkisen täydellisesti läsnä, ettei yksikään ongelma, ei mikään kärsimys, ei mikään, mikä ei ole sisin olemuksesi, voi pesiytyä sinuun.

      Kun hyväksyt täydellisesti sen mikä on — mikä on ainoa mielekäs tapa elää — elämässäsi ei ole enää mitään 'hyvää' tai 'pahaa'. On vain korkeampi hyvä.

      Maailmassa oleva paha ja kärsimys pakottavat ihmiset viime kädessä oivaltamaan, keitä he ovat nimen ja muodon tuolla puolen. Siten siis se, minkä rajoittuneesta näkökulmastamme näemme pahana, on itse asiassa sitä hyvää, jolla ei ole vastakohtaa.

      Taolaisuudessa on käsite wu wei, jonka voisi ilmaista sanoilla ’tekemätön tekeminen’ tai ’hiljaa istuminen tekemättä mitään’. Sitä pidetään yhtenä voimakkaimmista teoista ja arvokkaimmista hyveistä.

      Pysyttele juurtuneena sisimpääsi. Huomaa, miten se muuttaa tietoisuutesi tilaa ja työskentelysi laatua.

      Älä huolehdi tekojesi hedelmistä. Keskity itse tekemiseen. Hedelmät tulevat ajallaan.

      Pidä yllä tiedostamista ja ole tuo tiedostaminen.

      Tunne tyyneys sisäisen Olemisesi syvyyksissä. Pidä ovi avoinna. On täysin mahdollista olla tietoinen Ilmentymättömästä koko elämän ajan. Koet sen syvänä rauhan tunteena jossakin taustalla: tyyneytenä, joka ei jätä sinua milloinkaan, tapahtuipa sitten mitä tahansa.

      Todellinen pelastus tarkoittaa, että ihminen tuntee itsensä sen ajattoman ja muotoa vailla olevan Elämän erottamattomaksi osaksi, josta kaikki olemassa oleva on peräisin.

      Sinut täyttää suuri hiljaisuus, käsittämätön rauhan tuntu. Ja siinä rauhassa kuplii valtava ilo. Ja siihen iloon sisältyy rakkaus. Ja kaikkein sisimpänä on pyhä, mittaamaton, nimeämätön.

    • Anonyymi

      Jäämme jännityksellä odottamaan säilyykö Ritavuoren maat ostoslistalla Tampereen talousseminaarin jälkeen. Jos säilyy, joudutaan muita säästöjä tiukentamaan, koska Lapua kaupungin talous on torellisissa vaikeuksissa.

    • Anonyymi

      Eiköhän Tampereelta tulla kotia järkevien päätösten kanssa. Kuralla oleva kaupungin talous pakottaa realisoimaan maanhankinnan hinnan normaalitasolle!

    • Anonyymi

      Jos maakauppa tosiaan aiotaan tehdä 3 vuotta sitten suunniteltuun hintaan, täytyy määräraha huomioida varauksena ensi vuoden budjettiin. Taitaa muutenkin veroprosentin ostamiseksi olla kovetut paineet.

      • Anonyymi

        Ei siihen mitään määrärahaa enää varata, niinkauvan kun se on kierroksella, se määräraha täs kaiken keskiös onkin. Se kauppa vainpurkaantuu, ei siinä sen ihmeelisempää tuu.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei siihen mitään määrärahaa enää varata, niinkauvan kun se on kierroksella, se määräraha täs kaiken keskiös onkin. Se kauppa vainpurkaantuu, ei siinä sen ihmeelisempää tuu.

        Vihapuhe ja valittajien maalittaminen on ollu sen verran kovaa, että täs voi tapahtua vielä mitä vain. Selevinä tietysti olisi, jos ei tapahtuisi sen kummempaa kummenmpaa kuin kaupan peruuntuminen, jota epäilen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vihapuhe ja valittajien maalittaminen on ollu sen verran kovaa, että täs voi tapahtua vielä mitä vain. Selevinä tietysti olisi, jos ei tapahtuisi sen kummempaa kummenmpaa kuin kaupan peruuntuminen, jota epäilen.

        Koskahan päästään rakentamaan?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Koskahan päästään rakentamaan?

        Heti kun hinta on kohdallaan!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5450
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3497
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1622
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      198
      1564
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1076
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1038
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      897
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      836
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      799
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      798
    Aihe