Tv7n tulevaisuus

Anonyymi

Tv7 n johtajisto koostuu Ojareksen avioparin lapsista joita Rami on eniten framilla. Ojares itse sai nayn TV kanavaan jotain hell srk gurulta. Ojareksen mukaan mummot lahjoittaa 20te vrk ssa tv7lle. Paljon suosittu ja ohjelma ja paljon kyseenalaistettuja ohjelmia. Ojares sanoi etta vain prosentti meista on Tv7n kriteereilla uskossa. Tv7 tietysti tarkoittaa omasta mielesta an raamatullista oikeaa kasitysta.

Mietin miten Tv7n tulevaisuus menee onhan johtaja joka ei nosta palkkaa syntynyt jo 77v sitten. Tai 78v. Siis kokenut pirteanoloinen mies josta monet tykkaa.

Meneeko tv7 sanassa suvussa.

10

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ojares voi toimi a viela 10v tv7 n johdosta.

    • Anonyymi

      Jokainenhan ansaitsee tavallaa, jotkut mummojen kustannuksella, rahankeräysten muodossa tehden televiisiotuotantoa uskonnon parissa, ja jotkut paiskivat raskasta työtä. Tietenkin oman osakeyhtiönsä tai mikä lie onkaan, ne jättävät lapsilleen, eikä jollekin ulkopuolisella taholle, niinhän monissa muissakin firmoissa toimitaan.

    • Anonyymi

      Eiköhän torontolaisuus piireillä ole rahaa pyörittää tv-kanavaa. Tarvittaessa liitetään osaksi jotain kansaenvälistä brändiä välittäen paikallistaohjelmaa. Niitähän sieltä etupäässä jo nyt lähetetään.

    • Anonyymi

      Kiitos Herralle tv7 kanavasta. Niistä mistä ei tykkää, ei tarvitse katsella. En minäkään oikein perustanut tämänpäiväisestä nuorten jumalanpalveluksesta, joka tuli sentään ylen kanavalta. Herra Ojares on tehnyt elämäntyönsä Helsingin Sanomain talouspäällikkönä. Joten teeveetyö on eläkepäivien ponnistus. Menestystä siihen.

      • >>> Niistä mistä ei tykkää, ei tarvitse katsella...

        Ihmiselle on ominaista pysytellä omalla mukavuusalueella, pehmeässä lämmössä moraalin untuvapeiton alla. Ihmiset kyllä huomaavat ja ymmärtävät arjen ristiriitaisuudet, mutta eivät halua puuttua tilanteeseen. Ainakaan siihen asti, kunnes ongelmat koskettavat heitä itseään.

        Tässä tapauksessa TV7, joka väittää olevansa kristillinen kanava, on usein sortunut levittämään vakavaa harhaoppia. Harhaoppi on verrattavissa hengelliseen murhaan, se vie ihmiset kauas totuudesta. Siksi kun sanotaan "ei ole pakko katsoa" se on samaa kuin seisoisi kadulla, missä tapahtuu väkivaltarikos, mutta kääntäisi pään poispäin, koska "ei ole pakko katsoa". Se on alhaista ja iljettävää.

        "Ensin ne tulivat..."


    • Anonyymi

      Täällä on kirjoitettu vuosi sitten ojaresten korkeista palkoista samalla kun muut työntekijät elävät köyhyysrajalla.

      nyt verotoimistosta näki että vaikka rami ojareksen palkan ympärillä oli bolemiikkiä niin silti hän nosti jälleen palkkaansa edellisestä vuodesta 6000 €, kuten jokaisena aiempana vuotena!! HÄPEÄ RAMI OJARES v2018 verotettava tulo 82 185 € joka oli ansiotuloa, tulovero: 12 086€ verot ja maksut yhteensä 29 118 €

      • Anonyymi

        Jos Rami on suvun tuleva mantteli perijä ja TV7 kulkee suvussa niin eikös tuleville johtajille makseta hyvin. 82000tekee kuukaudessa 7000e.


    • Anonyymi

      Luopumuksen pitää tulla, se on selvin sanoin kerrottu raamatussa. Eihän sitä koskaan tulisi, jos ei Herra anna asioitten mennä omalla painollaan metsähallituksen suuntaan.

      TV7 on vuosien aikana siistinyt ohjelmatarjontaansa. Yhdessä vaiheessa kanava suolsi ulkomaista eksytystä tolkuttomalla tahdilla, mutta monien uskovien puututtua siihen, sellainen ohjelmisto on vähentynyt. Nautitaan siis siltä osin kuin tarjonta vielä hyvää on.

      Varmasti luvassa on vielä vielä uusi paha aalto, koska kanavalla odotetaan jotain "megahypersuperherätystä", mikä kuulostaa vahvasti äärikarismaattiselta hapatukselta.

    • Anonyymi

      ..."Ojares itse sai nayn tv kanavaan jotain hell srk gurulta..."

      Ojares sai itseään koskevan näkyilmoituksen erittäin kyseenalaiselta ulkomailta tulleelta, eksyttäjänäkin pidetyltä Rodney Howard-Brownilta. -90 luvun lopulla 'baarimikoksikin' kutsutulta 'nauruherättäjältä'. Hänen julistustilaisuuksiin pääsi sisälle silloin ainoastaan esittäen maksetun kuitin!
      Rod on siis heitä, jotka julistavat Jeesusta (köyhille?) RAHASTA!
      Rakastakaa Totuutta & Rauhaa, Jeesus on Tie Totuus ja Elämä!

    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2122
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      47
      1674
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1501
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      32
      1486
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1441
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1425
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1407
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1341
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1260
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      6
      1229
    Aihe