Autot pudottaa hintansa ainakin Leasing autot

Anonyymi

Yksi suosituimmista hinta 24 000 3 vuotta ja takuuhyvitus 13 000 aikas kallista sanoisin eli ajan hyvillä mielellä vanhalla

6

83

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Leasing on tehty kädettömille. Kun et osaa mitään niin rahalla selviää.

   • Anonyymi

    Aika vähissä on asiat joita voi itse autolle tehdä nykyään, toinen tarina jos olet harrastaja ja omaat tarvittavat ohjelmistot, jotta pääset kiinni auton elektroniikkaan. Eihän sitä saa takajarrujakaan huollettua, jos et saa sähköistä käsijarrua ajamaan mäntiä huoltoasentoon, tähän tarvitaan sopiva ohjelmisto/laite.
    Harva yksityisleasing autoilija mitään hyvityshintaa enää tuijottaa autoissa, ne vuokrataan kuukausimaksulla. Kuukausimaksu on se mitä kannattaa tuijottaa. Kun lasket pyöreesti sen 10% arvonalennuksen vuodessa, huollot, renkaat ja vakuutukset, jaat sen esim. 36kk ja vertaat leasingmaksuun, saat selville todellisen kustannuksen. Tuon erotuksen maksat siitä ettet ole sitonut pääomaa autoon ja sen riskit ovat nolla.
    Otetaan vaikka 36kk esimerkki suositusta autosta, Skoda Octaviasta, malli 1.5TSI DSG, hinta n. 27000€.

    Arvonalennus 10% vuosi: 7317€ (tod.näk. enemmän)
    Huollot: 2x 500€: 1000€ (arvio)
    Vakuutukset: 3x 700€: 2100€
    Renkaat: 1200€

    Kaikki yhteensä 323€/kk. Eli nämä menee kuskilta joka tapauksessa vaikka omistaisi auton. Leasing hinnan ja tuon erotus on käytännössä se oikea vuokra. Jos auton ostaisi osamaksulla pitäisi laina lyhentyä 203€/kk jotta pelkästään auton arvonlaskun saisi kuoletettua, korot tietenkin lisäävät vielä kk-kustannuksia.

    Mutta yhtä kaikki, auton omistaminen on kuitenkin halvempaa kuin leasing, kyse on siitä miten kukin talouttaan suunnittelee ja kuinka helpolla haluaa päästä.


  • Anonyymi

   Kyllä ne pudottaa hintaansa muutkin. Esim MB uutena 60 t€ ja 6 vuoden päästä vain 24 t€ eli pudotusta 36 t€ = 6000 €/vuosi = 500 /kk. Ei käy taviksen kukkarolle.
   Käytetyn ostajalle jää osamaksujen jälkeen vielä satoja euroja/kk johonkin muuhun.

  • Anonyymi

   Kovin tekevät autoleasing-yhtiöiden mainososastolla töitä saadakseen vuokrausvaihtoehdon NÄYTTÄMÄÄN edulliselta.

   Sitähän se ei voi oikeasti olla, koska tulee yksi uusi voittoa tavoitteleva välikerros käyttäjän ja autoliikkeen väliin.

  • Anonyymi

   Kalliita kilometrejä. Tuon lisäkulun kun muuttaa kulutukseksi niin se on 20L / 100km uusien autojen kulutus. Eli naurattaa kun aikuiset ihmiset kertoo kulutuksia ja harmittelee kun ei kulutusmittari näytä 5 litraa. Samalla lappavat vähintään 300-500eur joka kuukausi auton maksuun vuosia sen 5000-10000eur kertamaksun lisäksi. Käyttävät öljyhuollossa joka maksaa 200-400eur

   Minulla on autossa kiinni tasan 3000eur, 2008 vw ja viimeisin katsastus kuukaisi sitten kuopion w katsastuksella ilman mitään huomautuksia.

   tilasin tänään varaosaliikkeestä jarrupalat eteen ja taakse, suodattimet 40eur. Halvimmat 10 eur palat on parhaalla hinta laadulla. Toimii yhtä hyvin kuin useita kertoja kalliimmat.

   Merkkihuollon jarrupalojen vaihto on satoja euroja ylihintainen, siellä ei kannata vaihtaa eikä tehdä muutakaan huoltoa.

  • Anonyymi

   Ite ajoin 28 vuotta ilman ainoatakaan Huoltoa renkaat ei tarvi olla kalleimmat kaikilla ajelee ainakin6-7 vuotta satsi, jarrupalat helppo homma samaten öljynvaihto ja suodattimet valohoitoa auto ei tarvinnut ja kun ei uusi auto niin mitäs sitä ylivakuuttaakkaan eli vain pakollinen , no nyt uudempi auto ajellu 3 vuotta pari öljynvaihtoa ei marmoritiskikäyntejä , toki autoiluun saa tuhlattua jos joka huollossa ravaa ja aina ostaa uudet merkkirenkaat ja täyskaskot silti se pudottaa hintansa teki sille mitä tahansa.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Tollanen supernainen oot...

   Kunnon pakkaus, ja sitten asut jonkun idiootin kanssa jossain korvessa. Oliko sulla siinä joku ajatuskin kun siihen ru
   Ikävä
   116
   1572
  2. Kaipaan keskustelua kanssasi nainen

   Siinä oli niin hyvä olla.
   Ikävä
   59
   1153
  3. Jos sinua kiinnostaa nainen

   tai olet miettinyt, niin ei minulla ole ollut ketään. Olen viettänyt hiljaista ja yksinäistä elämää. En ole "käynyt nais
   Ikävä
   47
   1000
  4. Tekisin sitä nyt

   Kanssasi jos voisin mutta pitää tehdä yksin
   Ikävä
   104
   947
  5. Sevenissä kuva "Aboriginaalista"

   Mutta eihän vaan ole Pikkuruisen salainen serkku - yhtä omituinen hymy päällä....
   Kotimaiset julkkisjuorut
   193
   840
  6. Ihana tumma

   Kaunotar nainen, oletko täällä? Tiedät että olet kauneinta maailmassa ja niin tiedän minäkin. Mitenkäs Juhannus?
   Ikävä
   36
   838
  7. Mitäpä sitä valehtelemaan nainen

   Kyl oisin toivonut että juhannus oltas vietetty yhdessä. Ehkä jopa oltaisiin rakssteltu yöttömänä yönä. Mutta ei, vain y
   Ikävä
   30
   763
  8. En kuulu tänäkään vuonna

   juhannukseesi. Ei sellaista juhannusta taida tullakaan. Eikä joulua..
   Ikävä
   40
   741
  9. Ei me saada tätä ikinä toimimaan

   Näytin herkimmän puoleni. Suuttumukseni ja turhautumisen. Luotin, että tutustuminen ei kaatuisi siihen. Luotin, että pys
   Ikävä
   31
   722
  10. Muistat varmaan tämänkin nainen

   miten kutsuin sinua ihanaksi, enkä väärässä ollutkaan. Mulle tuli aina hauskoja juttuja mieleen, joita sitten kerroin. J
   Ikävä
   27
   676
  Aihe