Selviskö jollekin?

Anonyymi

Miksi Uimonen kaappasi pojat, nehän juuri sopi karin kanssa, että 2h päästä vaihto.

3

74

Vastaukset

  • Kuvittelepa tämä tilanne: Uimonen saapuu korjaamolle. Karia eikä liioin kamoja näy mailla halmeilla vaan kaksi tenavaa hengaillee siellä kaljottelemassa.

    Ja mitä se Kari kuvitteli että ne perunajauhopussit auttaa!? Kai ne nyt aika äkkiä saa paikallistettua, missä kohtaa kokaketju on katkennu kun käyttäjiltä kuuluu kommentteja vaikkei minkäänlaista laaduntarkkailuakaan olisi.

  • Vaihtuko siinä muuten päivä välissä kun aamullahan ne Lasse ja Jiri etti Severiä ja Kari oli silloin just sillon siellä korjaamolla viemässä?

    Oiskohan sen aineen voinu vielä erotella öljystä? Esim liuttaa veteen, erotella se ja sitten kuivattaa? Koitin googlata, hitto tiiä millä FBI:n listalla sitä nyt on kun tollasilla sanoilla googlailee :D

    • Tai olisi edes ottanut sen kuivana säilyneen osuuden talteen ja jatkanut sitä sen verran, että paino täsmää. Tuskin siitä kastui kuitenkaan, kuin joku 10%. Koksu oli muutenkin jo jatkettua(puhdas kokaiinin on sellaisessa kovassa kimpaleessa, ei jauheena), niin tuota ei olisi ainakaan heti huomannut.


Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.