Selviskö jollekin?

Anonyymi

Miksi Uimonen kaappasi pojat, nehän juuri sopi karin kanssa, että 2h päästä vaihto.

3

84

  Vastaukset

  • Kuvittelepa tämä tilanne: Uimonen saapuu korjaamolle. Karia eikä liioin kamoja näy mailla halmeilla vaan kaksi tenavaa hengaillee siellä kaljottelemassa.

   Ja mitä se Kari kuvitteli että ne perunajauhopussit auttaa!? Kai ne nyt aika äkkiä saa paikallistettua, missä kohtaa kokaketju on katkennu kun käyttäjiltä kuuluu kommentteja vaikkei minkäänlaista laaduntarkkailuakaan olisi.

  • Vaihtuko siinä muuten päivä välissä kun aamullahan ne Lasse ja Jiri etti Severiä ja Kari oli silloin just sillon siellä korjaamolla viemässä?

   Oiskohan sen aineen voinu vielä erotella öljystä? Esim liuttaa veteen, erotella se ja sitten kuivattaa? Koitin googlata, hitto tiiä millä FBI:n listalla sitä nyt on kun tollasilla sanoilla googlailee :D

   • Tai olisi edes ottanut sen kuivana säilyneen osuuden talteen ja jatkanut sitä sen verran, että paino täsmää. Tuskin siitä kastui kuitenkaan, kuin joku 10%. Koksu oli muutenkin jo jatkettua(puhdas kokaiinin on sellaisessa kovassa kimpaleessa, ei jauheena), niin tuota ei olisi ainakaan heti huomannut.


  SEISKA.FI

  • Stefan Therman paljastaa kohusuhteen taustat: Sofia Belórf ei ollut eroni syy!
  • Veneretkellä mystisesti kadonneen näyttelijä Naya Riveran etsinnät jatkuvat yhä - nyt kolutaan järviseudun vuokramökkejä
  • Näyttelijän kesäsuunnitelmat uusiksi! Uuden rakkauden löytänyt Janne Virtanen: Ylimääräistä lomaa!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Jyväskylän senioritalon palo sai alkunsa parvekekynttilästä

   Syyte tulossa huolimattomasta tulenkäsittelystä. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006569983.html
   Maailman menoa
   85
   3545