Oikeus käyttää kannabista - Kansalaisaloite kannabiksen käytön rangaistavuuden poistamiseksi

Anonyymi

https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/4360 - Kansalaisaloite kannabiksen käytön rangaistavuuden poistamiseksi

Klikkaa, jos tahdot äänestää inhimillisemmän päihdepolitiikan puolesta 💚. Maassamme vainotaan ihmisiä jotka tahtovat päihtyä perinteisesti kannabiksella tai lääkitä sillä itseään. Perinteisesti, koska hamppu eli kannabis on maailman vanhin viljelyskasvi ja koska sitä on Suomessakin viljelty satojen vuosien ajan niin lääkkeeksi, viihteeksi, köydeksi, kankaaksi, ravinnoksi ja niin edelleen.

Yhdysvalloista YK:n avustuksella ympäri maailmaa levinnyt kieltolaki on kovaa vauhtia kaatumassa omaan mahdottomuutensa. Suomessakin ja yhdessä päätämme että kuinka pian! Tarvitsemme enää (23.10) vajaat 10000 allekirjoitusta jotta 50K on kasassa. Viedään tämä tällä kertaa maaliin asti! Allekirjoituksia kerätään 1.11 saakka.

Kannabiksen kasvattaminen ja käyttäminen viihteenä, rentoutumiseen, ja/tai lääkkeenä on jokaisen täysi-ikäisen oikeus ja lääkekäyttö tulisi sallia myös alaikäisille tietyissä tapauksissa. Ennen täysin järjenvastaista kieltolakia sitä käytettiin Suomessakin yleisesti niin hyötykasvina kuin myös päihteenä ja vielä 20 -luvulla apteekeista sai kannabistinktuuraa.

Vapautettu hamppu, kannabis on monenlaisen bisneksen voiton tavoittelun tiellä ja uhkaa vallitsevan systeemin rakenteita tajuntaamme muuttavan vaikutuksensa vuoksi. Kannabiksen kieltolain vuoksi myös hampunviljely on jäänyt hyvin vähälle huomiolle. Hamppu on ihmisen ystävä, ekologista elämäntapaa tukeva ihmeellisen monipuolinen, mahdottoman hyödyllinen, kaunis kasvi =)

Hampun ja pellavan suuret mahdollisuudet
http://www.clusterart.org/?p=4778

Kannabis on myös yksi maailman monipuolisimmista, tehokkaimmista ja turvallisimmista lääkkeistä todella moneen eri vaivaan. Virallinen lääkekannabis on kallista (KELA ei korvaa) ja reseptit kiven alla. Tuhannet ja tuhannet lääkekäyttäjät Suomessa saisivat elämäänsä kovasti kaipaamaansa helpotusta jos tämän aloitteen lakiehdotukset hyväksytään 💚.

Kannabis lääkitsee niin hyvin kuin lääkitsee, koska ihmisellä on kannabinoidireseptoreja ympäriinsä kehoa ja endokannabinoidijärjestelmä. Ihminen ja kannabis siis oikeasti sopii yhteen 💚. Silti, mielestäni ideaalissa tilanteessa sen käyttämiselle ei ole varsinaista tarvetta, mutta se voi osaltaan edesauttaa siihen tilaan pääsemistä.

https://nordicoil.fi/wiki/endokannabinoidijsrjestelms/

Jokatapauksessa kannabis on yksi vähähaittaisimmista päihteistä eikä valtiolla ole oikeasti mitään oikeutta rangaista ihmisiä sen käyttämisestä tai epäkaupallisesta kasvattamisesta. Kannabis on jo laillistettu useammassa sivistysvaltiossa tai se on tapahtumassa niissä pian.

Liitetään Suomikin tähän kasvavaan joukkoon, kerätään verotuloja laillistetusta ja varmasti hyvälaatuisesta, rikollisuudesta irroitetusta kannabiksesta. Annetaan ihmisten nauttia siitä ilman pelkoa seuraamuksista ja käyttää sitä rauhassa lääkkeenään jos sille on tarvetta. Laittomana kannabis aiheuttaa huomattavasti enemmän ongelmia kuin laillisena!

Itse aloitteessa ei oteta kantaa kannabiksen laillistettuun myyntiin vaan sillä ajetaan sitä ettei ketään rangaista sen käyttämisestä, pienten määrien hallussapidosta ja pienen viljelyksen ylläpidosta. Eiks tää ois ihan kohtuullista? 💚🙏 Arvostaisin ja kaikki asian takana seisovat arvostaisivat jos jakaisit tietoa kansalaisaloitteesta mm. somessa. KIITOS!!!

https://kk2020.fi/

https://www.facebook.com/Kieltolakikumoon2020/

13

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Meni jo läpi, kun on yli 50 000 allekirjoittajaa.

      Kohta päästään pössyttelemään anarkistisen laillisesti...

      • Anonyymi

        Mitäs anarkistista laillisessa pössyttelyssä on?


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Toivottavasti ei mene läpi. En halua että ympärillläni elelee tyhmistynyt ja veltto väki, joka ei saa mitään aikaiseksi.

      • Olishan se hienoa, mutta realismia kehiin. Pelkäänpä pahoin, että tässä nukkavierussa takapajulassamme se tapahtuu vasta 2030-luvulla.


    • On jo oma oikeus polttaa ihan missä vaan.
      Eipä kukaan ole narissut vaikka torilla ihmisten ilmoilla tuprutteleekin.
      Orjat tietty kulkee niin kuten valtio "isoveli" sanelee ja pelkää toimia kuten parhaaksi näkee rangaistuksen pelossa.
      Laillistaminen siis on yks lysti ....

      • Anonyymi

        Luxenburg


      • Anonyymi kirjoitti:

        Luxenburg

        Pohjois-K


      • Anonyymi

        Ei sulla ole mitään oikeutta myrkyttää muiden ihmisten hengitysilmaa. Tupakoitsijoista on jo ihan tarpeeksi harmia, ei siihen päälle tarvita enää muita pössyttelijöitä.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Ei sulla ole mitään oikeutta myrkyttää muiden ihmisten hengitysilmaa. Tupakoitsijoista on jo ihan tarpeeksi harmia, ei siihen päälle tarvita enää muita pössyttelijöitä.

        Sano tuo autokansalle


    • Anonyymi

      Toivottavasti päättäjät ymmärtää pitää sen laittomana jatkossakin. Laillistamisen haitat on suuremmat kuin hyödyt. Itse ehdotan lisää varoja huumeidenvastaiseen työhön. Olisi loistavaa saada tuhottua Suomesta kaikki kasvit ja siemenet, sekä pysäyttää törkytrafiikki Suomeen. Meillä on jo alkoholi ja tupakkaongelma. Emme tarvitse enää uutta kansantautia niiden rinnalle. Toivottavasti kukaan ei kehtaa alkaa hehkuttelemaan kannabiksen terveysvaikutuksia. LoL^^

    • Anonyymi

      Miksi puhutaan hoitomahdollisuuksista huumeiden käyttäjille jos ne
      aineet niin hyviä ovat. Hoitakoot ihan itse aineiden aiheuttamat terveys
      ongelmansa.

    • Anonyymi

      Samoin oikeus olla ilman ajooikeutta lopun ikää. Eu komission direktiivi määrää, että huumausaineita käyttävälle ei saa antaa IKINÄ ajokorttia. Ajokortin terveysvaatimukset löytyy netistä ja ihan Direktiivissä lukee näin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      61
      2592
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      327
      2411
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      94
      2136
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      57
      1817
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1733
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1704
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1573
    8. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      121
      1443
    9. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      60
      1427
    10. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      5
      1389
    Aihe