Takaisin kotiin !

Anonyymi

Terve !

Sinne pohjolan kaukaiseen kotimaan huvijärven rannoille.
Täällä kanaalin paratiisisaaren (Jersey) päässä alkaa olla pikkuhiljaa eläköitymien noin aktiivisijoittamisen kuumasta ja hektisestä arjesta pikkuhiljaa lähellä.

Olenkin ajatellut muuttaa takaisin sinne kotimaan konnuille, mistä tuli aikanaan amiksen jälkeen maailman rahoitusmarkkinoiden keskuksiin, lontooseen, new yorkiin ja frankfutiiinkin töihin lähdettyä, ja vuosien aikana siirryttyä.
Siinä sitten pätäkän (massin) itselle, muille töitä tehdessä kerryttyä siirryin tänne paratiisisaarelle itsenäiseksi sijoittajaksi, omia (masseja) maailman pörseissä ja sijoitusmarkkinoilla sijoittellen ja lihoitellen.

Kotikonttorista omassa pienessä 745 neliön kartanossa olen vuosia vielä kermakakkuni päälle mansikoita ja nonparelleja keräillen, elikkäs (massia) verovappaasti sijoitellen kartuttaen. Yötäpäivää atk- koneella istuskellut. Mitään pelejä pelailla ja muita turhia vetelyjä ei ole kylläkään kerinnyt.

Nyt tosissaan sinne kotikulmille olisi suunnitelma palata elävän elämän eläkepäiviä viettelemään, hieman seesteisempään tahtiin. Olen tosissaan sieltä pohjanmaan ameriikasta, Pietarsaaresta lähtöisin. Mutta jospa nyt katselisi ehtoolla oikean järvenrantaan laskevaa aurinkoa...
Noin mitään hiljaiseloa ei tosin ole maailmanmiehellä suunnitelmissa, vaan ihan aktiivista kanssakäymistä ja verkostoitumista paikallisten alkuasukkaiden ja varsin kin morsianten kera.
Olenkin suunnitellut ostavani oman puuseen sieltä järven rannalta. Rossipohja saisi siinä olla ja noin tuhannen neliön tontilla piisaisi. Alkaisin sitä siinä sitten asuen pikkuhiljaa remontoimaan ja viksaamaan. Maalailla punaiseksi ja valokuitukaapelin vedättää, noin atk-konetta varten. Sillä kyllähän sitä varmaankin eläkkeelläkin tulisi hieman sijoitteluja tehtyä, ihan virkistykseksi ja kopan virkeänä pitämiseksi. Pätäkkää (massia) nyt on jo ihan tarpeeksi täällä paratiisisaaren pankissa, virkeitä ja vauhdikkaita eläkepäiviä varten varatunna.

Siellä on kuulemma viritelty sitä huvijärven tanssipaviljonkia uuteen tanssin rytmiin ja hytkeeseen. että ihan miespuolisista kavaljeereista, naisille olisi pulaa ja tarvetta ?
Noh ! Täältä on tulossa kohtuullisen vilkkaita diskovuosia nuorena viettänyt kuulalakerilanne, etten itse sanoisi. Varmaan tästä joku kaunis nuorehko morsio opettaa ja kouluttaa hurmaavan tangotanssien kavaljeerin itselleen ?

Nähtään siellä huvijärvellä !

0

101

  Vastaukset

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Greta Thunberg kritisoi Suomen hallitusta

    ”Tämä on epäonnistuminen”. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006515088.html Thunberg on liittänyt mukaan perustamansa Fridays for Future -liikkeen
    Maailman menoa
    193
    6749
   2. Sedu Koskinen aikoo järjestää isot juhlat

    Näihin julkkiksiin ei näköjään päde mitkään lait tai korona tartu. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637821.html Kyllä esim. taviksen ylioppilas
    Kotimaiset julkkisjuorut
    108
    5214
   3. Stefu kärähti taas amfetamiinista!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Eikö tuolle sekoilulle näy loppua? https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/b3a29a6e-ac7d-460f-bd45-23ee51898a72
    Kotimaiset julkkisjuorut
    55
    3785
   4. Vapaavuorelle tuli kiire - Kaikki yleisötilaisuudet kielletään, mutta mites juottolat?

    Pelimies Vapaavuoren loppupeli Helsingin johdossa meni kimuraiseksi koronakriisin vuoksi. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637875.html "Vapaavuori
    Maailman menoa
    101
    3110