Samat ihmiset samat teot eri nimikkeet

Anonyymi

Onko kukaan muu huomannut, että pommi-isku lähi-idässä tai kaukoidässä on terroriteko mutta Köpenhaminassa se on jengisotaa.

Samat ihmiset ja samat toimintatavat mutta teon nimi muuttuu sijainnin takia. Miksi ihmeessä???

Vastuullinen valtamedia ei halua kansalaisten tietävän, että heidän kotiseudulleen on tullut terrrorisodan harrastajia. Toki kansainvälisiä uutisia seuraavat ihmiset ovat sen huomanneet. Mutta valtaosa kansasta joka vain elää arkeaan ei saa sitä valtamedian mielestä tietää. Muutenhan syntyy paniikki . Ja se on valtaapitävien mielestä suurin vaara ikinä. Koska PANIIKKI vaikuttaa KAUPANTEKOON. Se häiritsee eliitin rikastumista miljoonatuloja.

1

<50

Vastaukset

 • Uskookohan eliitti muinaisten faaraoiden tavoin että saavat miljoonansa tuonpuoleiseen elämään? Valitettavasti kyllä murhaajat joutuvat ikuiseen tulijärveen.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. 47
  1083
 2. Ota vielä kerran yhteyttä

  Ole kiltti. Koko ajan mietin miten voisin sanoa sulle että rakastan sua ja haluan sut ja meidät. Kun saisin siihen selvän merkin sulta niin en epäröi.
  Ikävä
  89
  839
 3. Samu Huberille myös syyte huumerikoksesta

  Pääseekö Samu samaan selliin Sohvi-bimbon kanssa?
  20
  407
 4. Vieläkin on taikaa...

  Juuri sinussa. Hyvä mieli tulee kun saan sinua aina nähdä. En tiedä miksi? Sinussa vain on jotain maagista. Mietin tässä tarkistettuani yhden jutun,
  Ikävä
  63
  403