Miehen raivokohtaukset ja haukkuminen

Anonyymi

Olen seurustellut reilun vuoden miehen kanssa, joka oli aluksi todella tunteellinen ja ihana. Nyt hän on kuitenkin alkanut saada outoja raivokohtsuksia. Hän on hyvin työorientoitunut, ja saattaa esim.suuttua aivan hulluna siitä että ehdotan jotain viikonloppureissua tms. Haukkuu minua sitten kermannuolijaksi ja nirppanokaksi yms. Olen tällä hetkellä opiskelujen vuoksi muutaman kuukauden ulkomailla, asia oli sovittu ja miehelle ok. Nyt hän kuitenkin syyllistää miksi en tee töitä ja huvittelen vain joutavaa. Mies on saanut raivokohtauksia myös lastensa kanssa, jotka hänelläedellisestä suhteesta. Haukkunut lapsia myös kermannuolijoiksi kun olivat kysyneet mm.synttärilahjasta isältään, joka nyt on mielestäni ihan normaalia. Mies paasasi tästäkin minulle tuohtuneena varmaan ainakin tunnin. En tiedä enää mitä uskallan sanoa, ettei mies ala haukkua, syytellä ja raivota. Onkohan hänellä jokin persoonallisuushäiriö vai mikä on voinut muuttaa hänen käytöksensä tuollaiseksi? Hän usein myös korostaa, että haluaa kunnollisen naisen jota voi arvostaa, ja siinä samalla lyttää minut täysin ala-arvoiseksi-ei lainkaan hänen tasoaan olevaksi. Kun tuo hulluuskohtaus menee ohi, käyttäytyy taas normaalisti... Olen alkanut miettiä onko minussa yodella jotain vikaa vai mikä oikeinon?

115

6690

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Mun ex- vaimo lyttäsi minut haukkui arvosteli, vähätteli, sai ihme kohtauksia.
      Itsekin aloin uskoa että, minussa oli oikeasti jotain vikaa.
      Syy selvisi... Kävi tekemässä huorin, itse.

      • Anonyymi

        Ha Haa. ITSEKRITIIKKIÄ EI KESTÄ KUIN TOSI MIEHES.HI HII. HÄHÄÄ. ONNEKSI OLKOON. LUUSERI, HÄVISIT.


    • Anonyymi

      Jonkin sortin persoonallisuushäiriöltä vaikuttaa.
      Diagnosointi jääkööt ammattihenkilön asiaksi, mutta selväähän on että missään tapauksessa normaalia käytöstä tuo ei ole.
      Persoonallisuushäiriöitä voidaan hoitaa, mutta jos henkilö itse ei tunnista häiriötään eikä ole motivoitunut hoitaa ei voi.

      • Anonyymi

        Persoonallisuushäiriöitä on erittäin hankala hoitaa, mutta toisaalta ne ovat harvinaisia.

        Eiköhän kyseessä ole melko tavallinen kusipää.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Persoonallisuushäiriöitä on erittäin hankala hoitaa, mutta toisaalta ne ovat harvinaisia.

        Eiköhän kyseessä ole melko tavallinen kusipää.

        Kannattaa heivata tuollainen "hellu" mahdollisimman pian raittia mittaamaan. Oma elämä menee psykopaatin takia pilalle.
        Toimi pian, nopeasti, se on tosi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kannattaa heivata tuollainen "hellu" mahdollisimman pian raittia mittaamaan. Oma elämä menee psykopaatin takia pilalle.
        Toimi pian, nopeasti, se on tosi.

        Olen samaa mieltä...heivaa matkoihinsa


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kannattaa heivata tuollainen "hellu" mahdollisimman pian raittia mittaamaan. Oma elämä menee psykopaatin takia pilalle.
        Toimi pian, nopeasti, se on tosi.

        Oot ihana oikeassa jos vaihdostasi puhut


    • Anonyymi

      Ei todellakaan kuulosta normaalilta. Mulla on sulle yksi neuvo. Jätä se. Ennenkuin se on totaalisesti lytännyt sun itsekunnioituksesi. Tuostahan kärsii lapsesikin!

      • Anonyymi

        Samaa mieltä, lähde kun vielä ehdit..


      • Anonyymi

        Kyllä tuo oikealta ratkaisulta näin kaukaa katsottuna minunkin mielestä - miten voisi elämä tasaantua tuosta...aika epätodennäköiseltä vaikuttaisi.
        Eihän siitä mitään tule, että naisen pitää olla "varpaillaan" suhteessa. Tämän miehenä sanoisin.


      • Anonyymi

        Ei ole ap:n lapset kyseessä vaan miehen lapset edellisestä liitosta.


    • Anonyymi

      Pihi rapu.

      Kaikki ravut ei ole tollasia.

      • Anonyymi

        Kauris kyseessä...

        Ap


      • Anonyymi

        Kylläpä ne ravut melkein on tuollaisia. Huono itsetunto/omatunto, epävarmuus, saa usei käyttäytymään noin.
        Elin 20 vuotta tuollaisen kanssa liitossa. Lopun ikääni joudun käymään terapiassa,. Henkinen sellkäranka viimein katkesi, olin fyysisesti ja henkisesti aivan loppu.
        Kyseessä voisi olla narsistinen luonnehäiriö.
        Juokse ja lujaa.....


    • Anonyymi

      Kuulostaa narsistisilta piirteiltä. Tietysti näin pienellä kuvauksella on vaikeaa sanoa onko kyseessä narsismi vai ihan yleinen kusipäisyys ja sinänsä ihan sama.

      Huutaminen ja raivoaminen saatika sitten nimittely ei pitäisi kuulua parisuhteessa riitelyyn. Ne ovat keinoja, jolla narsisti manipuloi läheisiään.

      Ehdottaisin, että nyt kun saat ulkomailla etäisyyttä, niin lopetat suhteen.

      Sääli lapsia.

      • Anonyymi

        Aivan samaa mieltä, Lue kirjoja narsisista ja heidän manipuloimisesta. Silloin ymmärrät, että Sinussa ei ole vikaa. Rohkeutta sinulle!


    • Anonyymi

      Sellainen ihmistyyppi joka saa helposti seuraa ympärilleen ja on kaikinpuolin miellyttävä, kiinnostava ja menestyy työelämässä ja muutenkin, mutta tuo persoonallisuushäiriö sitten tulee esiin määräilevänä käytöksenä jos ei hänen mukaansa ja puheittensa olla. Sitten tulee esiin tuolainen käytös ajanoloon kun tulee kiistaa jostain asiasta tai ongelmia muutenkin elämässä.

      • Anonyymi

        Selkeästi häiriintynyt tyyppi. Äkkiä kenkää!


    • Anonyymi

      Jätä se terveisin isäsi

    • Anonyymi

      Sano hänelle asiasta hillitysti ja asiallisesti kerro tunteista ja kysy tuntisiko hän olonsa hyväksi jos sinä käyttäytyisit samalla tavalla ja hänestä tuntuisi yhtä kurjalta. JA TÄMÄ VASTA SITTEN KUN OLET VALMIS ITSE LOPETTAMAAN SUHTEEN JOS HÄN SANOO : KYLLÄ TAI ALKAA RÄYHÄÄMÄÄN jos näin käy kävele ulos suhteesta järjestä yhteyksien katkaisu asuntoasiat jne jo ennen ettei tarvitse olla tekemisissä kuin korkeintaan 10 sekunttia vastauksen jälkeen simppeliä. Hän on aikuinen ihminen jonka tulee seistä sanojensa ja tekojensa takana ja oppia virheistään tyhmyys ei ole puolustus. P.S. ja pliis älä ole yksi näistä "vielä yksi ja vielä yksi mahdollisuus ja vielä se vihoviimeinen mahdollisuus ja on ymmärrettävä ja kun hänellä on sitä ja tätä ja ei hän todellisuudessa tarkoita ja mun on uhrauduttava koska mä tarvitsen mun päivittäisen draamani"-diivoja se on yksi kaunispäivä kun sanat muuttuvat teoiksi ja nyrkki heiluu jos käy hyvin jos huonosti niin jotain kättä pidempää. T:Mies78

    • Anonyymi

      Vain tyypillinen työnarkomaani joka on aivopeseytynyt että vain olemalla parempi muita voi maailmassa pärjätä ,ei muuten. Ja muuten joutuu syrjityksi ja luuseriksi ja työnnetään katuojaan kuolemaan. Suomessa 2,5 miljoonasta työläisestä noin 1,5 miljoonaa kärsii tuosta perfektionisti syndroomasta ja he tietenkin yrittää vaatia myös kaikilta muilta samaa mitä vaativat itseltään..

      Mutta johtaa lopulta aina syndroomasta kärsivän romahdukseen. Verenpaineet alkaa piiputtaa,tulee metabolista oireilua,mielenterveys krakaa yhä enemmän ja enemmän ja sitten lopullinen romahdus.
      Ainoastaan että yksilö itse tajuaa että liika on liikaa myös vaatimusten saralla,estää hänen tuhonsa,lopulta käy aina niin että ylivaativat yksilöt jää yksin ja sieltä nouseminen on jo äärirankkaa kun huomaavat hulluutensa.

      • Anonyymi

        Edellisen kanssa jonkin verran samaa mieltä. Oma miheneni oli sietämätön kusipää edellisessä työpaikassa ollessaan. En osannut tehdä mitään oikein. Perfektionisti siis hän. Työpaikan vaihdos lopetti hillittömät raivarit. toki perusluonne on vieläkin se sama, räjähdysherkkä.


    • Anonyymi

      Ihan tavallinen "menestyvä" mies, joita naiset yleensä hakee.

      Seuraava vaihe elämässäsi on yksinhuoltajuus tai turvakoti.

      Mies taas hommaa seuraavan ja sama kuvio toistuu.

      Jos muutat miesmakuasi, päädyt juoppoon nahjukseen.

      Joko uskot, että Jumala kirosi naiset?

      • Anonyymi

        Onneksi en usko satuolentoihin. Paska mies on puhtaasti vain paska mies. Oma elämä kuntoon ja napanuorat/ turhat suhteet kuoppaan vaan. Kun pärjää itse elämässä eteenpäin, nahjukset yms riehujat jää kuin tatti tantereeseen.


    • Anonyymi

      Moi. Vaikuttaa siltä, että hänen ex on käyttänyt häntä hyväkseen rahallisesti. Kenties ollut vain rahan takia hänen kanssa eli ajattelee että kenties sinäkin....

    • Anonyymi

      LAITA HYVÄ IHMINEN KIERTOON.Ei ole kenenkään tuollaiseen kohteluun alistua.

    • Anonyymi

      Se on selvästi huumeveikko, sinulta salaa käyttää aineita, kun vaikutus loppuu saa raivokohtauksia, se on ihan selvä asia, vie se pakkohoitoon kun ei se ite ymmärrä, kantsii häipyä saman katon alta ennen kuin tapahtuu vakavampaa, on se henkikulta sen verran arvokas

    • Anonyymi

      Anonyymi Tänään 13:39 on aivan oikeassa. Lähde suhteesta, kun nyt ulkomailla olosi takia suhteeseen joka tapauksessa tulee sauma.

      Aikuisen ihmisen ei kannata pilata elämäänsä olemalla toisen haukuttavana tai toisen hoitajana. Ilmeistä on, ettei mies itse halua tiedostaa tilaansa, koska omat lapsetkin saavat siipeensä.

      Jollei elämä muuta ole opettanut, on se ihan kouriintuntuvasti näyttänyt, ettei koskaan kannata omaa elämäänsä pilata siksi, että toinen osapuoli on hullu ja/tai alkoholisti ja/tai narsisti ja/tai häiriökäyttäytyjä.

      Parempi yksin kuin toisen maalitauluna ja hoitajana.

    • Anonyymi

      Juokse jo karkuun ja nopeasti.

    • Anonyymi

      JUOKSE POIS NIIN ÄKKIÄ KUIN VOIT JA OLET VIELÄ HENGISSÄ JA MIELELTÄSI TERVEENÄ.

    • Anonyymi

      Jätä narkkari omiin oloihinsa, selvä huumeenkäyttäjä, pelasta ittes ja nosta kytkintä, ittes olo on sit paljo kivempaa, juokse pois kun vielä pystyt juoksee , jotku jää makaan sitte mullan alle ku ei enää pääse juoksee pois

      • Anonyymi

        Nuo ovat varoitus merkkejä tulevasta..Lopeta suhde etänä, muuten se gildaa sinut satavarmasti.Mielipuoli jolla on peli- huume tai muu ongelma..Kerro päätöksestäsi kun olet miehestä kaukana..Ihan tosi..etkö lue lehtiä? Nyt raivokohtauksia, myöhemmin väkivaltaa.Usko jo nainen!!


      • Anonyymi

        Tietämättömien vanhusten ininää. ”Huumeveikko ihan varmasti”. Hah tiesittekö, että ekstaasin ja kannabiksen käyttäjät ovat rauhallisempia kuin perus suomalaiset juopot. Tai selväpäisiäkin rauhallisempia. Kannattaa kuunnella hippejä, ei vanhan koulun luusereita, jotka ovat aivopesty huumeiden osalta.


    • Anonyymi

      Juokse ja lujaa, ennenkuin on myöhäistä.
      Luonnehäiriöinen mies ja aina tulee pahenemaan tuo käytös, voi muuttua vaaralliseksi myös fyysisesti. Henkisesti on jo vaaraksi teille

    • Anonyymi

      Vai kenties joku sairaus/vitamiinien puute. Ihminen tarvii tietyt vistkut jotta on hyvä olla.

      • Anonyymi

        Höpsis. Multitabsillako raivokohtaukset parannetaan?


    • Anonyymi

      No kysytkin vielä onkohan miehelläni persoonallisuus häiriö!! Se voi mennä pahaksi jos kerrot jättäväsi mutta jätä se ei tollasta tarvii kuunnella tosin miksi et kysy häneltä mikä on ongelma

    • Anonyymi

      Olet aikuinen ja vapaa lähtemään pois. Sen sijaan sääliksi käy hänen lapsiaan.

      • Anonyymi

        Aloittaja ei ole vastuussa miehen lapsista,
        kannattaisi pelastaa ensin itsensä. Vaikuttaa erittäin sairaalta suhteelta.
        Lasten kohtelusta voi ottaa yhteyttä heidän äitiinsä, tehdä lastensuojeluilmoituksen, hätätilassa soittaa sosiaalipäivystykseen/ hätäkeskukseen.


    • Anonyymi

      Kun ei sitten taas ole semmoinen omistushaluinen, että saa raivarin jättämisestä. Se kun tietenkin on viesti miehelle, että hän on nyt lempattuna huonompi kuin joku muu - sietämätöntä...

    • Anonyymi

      Jätä se.

    • Anonyymi

      Tuosta suhteesta pitää poistua heti.

    • Anonyymi

      Kuulostaa aivan samanlaiselta käytökseltä kuin minun aivan ensimmäisen poikaystävän, joka sai kanssa tuommosia mystisiä raivokohtauksia niin suosittelen ottamaan jalat alle ja juoksemaan kovaa eri suuntaan kuin se ihminen, jos yhtään rakastat ja kunnioitat ltseäsi.

      Sen sinun miehen käytös ei tule tuosta paremmaksi muuttumaan kamalammaksi vain kokoajan ja sanon tämän sinulle kokemuksen syvällä rintaäänellä.

      • Anonyymi

        Kuulostaa narsistiselta, ex:llä oli samanlaista käytöstä aikoinaan,eikä se siitä parane, vaikka välillä hyvittelee tekojaan ja lupailee vaikka mitä. Pahenee vain ajan myötä. Pakene vielä kun voit.


    • Anonyymi

      kuulostaa kilpirauhasen vajaatoiminnalta. Lääkitys auttaa

      • Anonyymi

        Voi, voi, kukas lääkäri se siellä??? Kilpirauhasen vajaatoiminta aiheuttaa liiallista hitautta ja rauhalisuutta. Mulla nääs on se, ja lääkkeet auttaa vaan siihen, ettei tukka irtoo päästä! Miehestä sanoisin sen verran, että varmaan entinen on jättänyt samasta syystä. Pakkoko on olla niin perkeleen menestyvä, ettei mikään tavallinen kelpaa? Arvot erit? Käske himmata! Kaikki ihmiset eivät sovi yhteen, luultavasti on sinutkin valinnut samojen piirteiden takia kun exänsä, hän on riippuvainen siitä, että saa tuntea itsensä paremmaksi, kun toinen on mielestään 'huonompi'. Tasaveroisen kanssa tuolla tyypillä tulisi paska housuun.


    • Anonyymi

      Lähde. Ota yhteys lasten äitiin ja varoita miehen mielentilasta. Se ei tuosta parane, ja lapset ovat hänen armoillaan pahimmassakin tapauksessa.

    • Anonyymi

      ei sinussa tai hänessä ole vikaa, vaan ette varmaan kuulu yhteen sillä avioliitto on kuolemaan asti, kerran elämässä periaatteessa.

    • Anonyymi

      pakottaako töihin, vaatiko tuloksia

    • Anonyymi

      jos töistä kyse, niin pitää muuttaa miehen töissä jotakin

      tai karjua takaisin, että ei ole sun vika, niin että mies tajuaa

      siis puolustaa puolensa ja tiedottaa, mikä on sun rajaaluesi
      jos karjuminen on keinosi...

      • Anonyymi

        persoonallisuushäiriö - joku juttuko kesken edellisen naisen kaa?

        onko sulla ja miehelläsi lapsia?
        jos ei, niin ehkä mies pettyi, että ei oo lapsia
        ehkä et osaa hoitaa miehen lapsia tarpeeksi hyvin

        meis saattoi odottaa sulta yhteisiä lapsia

        miksi et tahdo?

        miehen lasten takia?


        olen pohtinut, että miksi naiset sotkeutuvat eronneisiin miehiin?

        toiset antavat ilman tunnontuskia ja toisilla on ongelmia....

        ja miksi miehellä on lapsia, eikä sen vaimolla

        kun miehellä on lapset, niin mies taitaa olla kovaa sorttia
        jotakin urheilullista, sotilaallista, poliisikaltaista...
        ehkä miehen isä oli aika tulinen
        ja tulisuus on irti nyt suhteessa, ehkäpä siksi, että miehen isä ei ollut hänkään kuvioissa
        miehen ollessaan lapsi...
        mies on oppinut miten olla pehmeä alkuun, mutta sitten jyrää oman mielipiteensä alle
        eli mies kasvaa tulisesti suhteen sisällä
        ja se haittaa puolisoa

        joku vesimies sieltä tuulee sivulla


    • Anonyymi

      Kyseessä voi olla epävakaa persoonallisuushäiriö. Voisin kirjoittaa pitkästi miten sinun kannattaa lukea asiasta ja selvittää asiaa enemmän, mutta neuvoni on, että juokse ja nyt heti. Jos koet olevasi jo loukussa ja lähteminen suhteesta tuntuu erittäin vaikealta, lue aiempi lause uudestaan.

      • Anonyymi

        Hyvin todennäköistä,
        kannattaa todella miettiä, haluaako jäädä suhteeseen.


    • Anonyymi

      Kun on patologia kyseessä niin se on asia erikseen.
      Aika vakaasti naiset viittavat samaan aiheeseen.

      Munkin eron aikoihin, minä olin äxälle yhtä hullupää, jota pitää saman tien hakata ja viedä vankilaan.
      Nainen halusi kostoa.

      Ehkä mies sai uuden naisensa jotenkin kiikkiin, että naisella ei ole pakotietä.
      Mies tahtoi lasta, mutta nainen jäi jumiin, eikä tiedä ulospääsyä.
      Ei se aukottomuus auttanutkaan.
      Kaikki joskus ei mee suunnitelmien mukaan.

    • Ei ole pakko seurustella raivoavan väkivaltaisen miehen kanssa. Voit kyllä ihan itse päättää millaista elämää haluat elää. Haluatko kunnella raivoavaa miestä loppuelämäsi vai haluatko vaikka kiltin rauhallisen fiksun miehen joka osaakin puhua rauhallisesti ja asiallisesti. Niin vaikea päätös, osaatko tehdä päätöksiä elämässä itsesi vuoksi?

      • Anonyymi

        ihanko totta. vittu mitä ääliöitä.


    • Anonyymi

      selvä se, että huono suhde lannistaa kaikin puolin

      mutta mua kiinnostaa ratkaisun löytäminen
      eikä vaihtoehtojen tuhoaminen

      • Anonyymi

        Niin, musta tuntuu että mies on erittäin epävarma itsestään ja yrittää toisaalta peittää huonoa itsetuntoaan raivoamalla ja nostamalla itsensä muiden yläpuolelle. Mutta onko liian pitkä ja vaikea tie lähteä aukomaan miehen itsetunto-ongelmia ja sitä, että hän pääsisi lopullisesti yli eksästään? Nythän mopo keulii ja pahasti, kun mies yrittää raivoamisella ja toisen alistamisella ja haukkumisella saada oman arvonsa kohoamaan.


    • Anonyymi

      Mitäs ihmeellistä tuossa nyt sitten on jos keskittyy töihinsä ja pinna palaa sitten kun ehdotuksena tuhlailu. Kysyppä naisena viikonloppureissua että sinä maksat...tuo se ongelma on. Miehenkö aina pitäs maksaa niin toistenpäin että ukkeli jättää siipeilijä naisen.

    • Anonyymi

      JÄTÄ hänet. Toi tilanne tulee pahentumaan.

      Hanki ennen sitä sinulle joku paikka missä voit asua ja muuta kauas.

    • Anonyymi

      Tähän kuten kaikkiin parisuhdeongelmiin on hyvin yksinkertainen ratkaisu:

      jätä se ukko.

      Samoin miehille, jos ei akan kanssa tule toimeen:

      jätä se akka.

      On ihmiset todella noin typeriä että pitää maailman yksinkertaisinta asiaa oikein nettien foorumeilla kysellä?

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Luulit kun tapasitte "hyvä mies vapaana"
      Ainoastaan hylkiöt ovat vapailla markkinoilla.
      Eronneet sata kertaa.
      Jokainen paskakasa osaa teeskennellä pari vuotta.

      • Anonyymi

        Tuo on vähän surullinen ajatus, että vain hylkiöt on vapaana. Jos siis kunnon miehen haluaa löytää niin vain varatuista löytyy.


      • Anonyymi

        Lesket saattaa olla vielä hirveempiä..koko ajan vertaamassa edelliseen kun se oli niin hyvä jne..Sillon kun mun mies opiskeli, minä kävin töissä ja maksoin kaiken, kun minä opiskelin mies kävi töissä ja maksoi kaiken. viikonloppumatkoja ei tehdä, koska miehen 'harrastus', lue, toinen työ, on muusikko. Hirveitä riitoja joka ikisestä ylimääräsestä keikasta, jota ei ole sovittu etukäteen! Lähtee kyllä viikonloppumatkalle, jos minä maksan. Että näinkin päin. Ja miks, jos naimisissa ollaan, niin rahat ovat jotenkin erit? Eri asia, jos ukko käy maksullisissa salaa tai akka ostelee minkkiturkkeja ilman lupaa jne jne. Miehelläsi on varmaan hirveen paha olla kun täytyy tuolla tavalla räyhätä. Sinä et toki ole hänen psykiatrinsa, mutta voisit kysyä, mikä häntä helpottaisi. Erokaan ei aina ole se ratkaisu, se on liiankin helppoa. Jos ei sana kuulu, niin pakko kai siitä on lähtee..


    • Anonyymi

      " Juokse karkuun" nyt kun vielä voit,Älä sitoudu tuohon suhteeseen yhtään enempää!
      Tilanne tuskin paranee ajan kanssa, ts. miehesi ei muutu. Jos kuitenkin jatkat seurustelua, toivon olevani väärässä. Kaikkea hyvää sinulle ja voimia ! T: (kokemuksessa löytyy)

    • Anonyymi

      Aloitta, se mies on narsisti. Pakene. Itse olen seksisuhteessa jo yli 4v narsistin / bipon kanssa. Vahtii minun watsup profiilikuvan ja ajan milloin olen paikalla. Piilotan välillä kellon siitä. Haukkuu kaiken mistä minä pidän. Olen oppinut pitämään pääni ns kylmänä. Käyn vain panolla ja lähen kotiin. Tuo mies on niin etova elostelija. Seksiä haluan häneltä,en voisi muuta kuvitella. Skesissä hän on hyvä.

    • Anonyymi

      Olin 30 vuotta tuontapaisen miehen vaimo, kunnes pitkän yrittämisen jälkeen erosin huh, mikä helpotus. Ihan raitis, mutta työnarkomaani, haukkuu aikuisia lapsiaan vielä vanhanakin kun näkee, minua ei voi enää. Turhaa kärsimystä oli koko perheelle, kumma juttu et kerkesi kesken työkiireiden käydä vieraissa. Pääsinkin lopulta eroon, kun paljastui vuosien salainen suhde, jossa eli jo naisen suvunkin kanssa täyttä elämää, omaa perhettä muka ei ollut? Naiset joskus liian sinisilmäisiä ja haluavat uskoa kaiken.

    • Anonyymi

      Laps parat. Ne ei pääse isästään. Onko lapsilla rauhallinen tolkun oma äiti? Tietääkö äiti miehen raivareista?

      Raivareiden mahdollinen syy: juoppo, narsisti, pettäjä, hankala muuten vaan, kesken eräinen sielu, hermot menny, narkki, kuvittelee olevansa....herra tai narri. Miksi sillä pitää olla exää, nyxää, työtä, lapsia ja kaikkea jos hermo ei kestä ja riitä?
      ”Uusi nainen ratkaisee hänen ongelmat...” jeeeepppsss

      Olikohan se syy edellisten suhteiden kariutumiseen...

      Sorry to say, mut en jäis kuuntelemaan. Katselin yhtä tuollaista ja paljastui juopoksi.
      Paloin ihan turhaan itse loppuun. Jos hän oppi siitä jotain, harmittaa että sen läksyyn tarvittiin minun voimat.

      Sulla on yhden ihmisen voimat ja energiaa vain tietyn määrän.
      Mut harmittaa lasten vuoksi.

      ”kermannuolija ja nirppanokka” - kuulostaa riittävyysongelmalta.
      Jos se on alkanut hänellä jo lapsena....
      taidan olla liian vanha, mutta en edes yrittäisi.

      Jos arki on noin raivokasta, miten hän kestää improvisoidun loman?
      Jos ei kestä edes keskustella lomaideoista. Jos hän on jo tiukilla,
      älä ehdota mitään egyptinmatkaa jne.
      Mut mistä voit tietää hänen kestävyystason...et mistään.

      Etäisyys...

      • Anonyymi

        Lasten äiti ei tiedä nykytilaa, mutta ilmeisesti aiemminkin on ollut pinna kireällä silloin kun olivat vielä yhdessä. En ole väleissä häneen, ja olen toivonut että lapset kertoisivat niin minun ei tarvitse puuttua.

        Mies on raitis, ei käytä alkoholia eikä varmasti mitään muitakaan aineita.

        Sitä hän jaksaa aina hokea, miten haluaa kunnollisen naisen jota pystyy arvostamaan. Minua ei kuulemma pysty, mutta on kuitenkin halukas olemaan minun kanssa ja on niin rakastava, kun hulluuskohtaus menee ohi. Raivotessaan sitten sanoo, että enkö tajua etten ole tarpeeksi hyvä hänelle eikä hän aio ruveta tekemään asioita mitä minä haluaisin, ei esim.suostunut tuomaan kotiavainta 20km päästä työpaikaltaan kun jäin vahingossa ulos ja olisi ihan hyvin pystynyt sen tuomaan. Sanoi, että hyppyytän häntä, ja hän ei siihen suostu - kävele hakemaan, aja taksilla tai ole ulkona, oli miehen vastaus. Odotin yli 4 tuntia...
        Seuraavalla hetkellä hän voikin jo suunnitella sitten taas yhteistä tulevaisuutta... jotenkin vain mielessäni on myös se hänen rakastava puolensa niin voimakkaasti, etten osaa lähteä. Tosin jatkuvien törkeyksien myötä olen yrittänyt ottaa vähän etäisyyttä. Ja olen itse ihan menestyvä, perhekeskeinen ja raitis nainen.

        Ap


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lasten äiti ei tiedä nykytilaa, mutta ilmeisesti aiemminkin on ollut pinna kireällä silloin kun olivat vielä yhdessä. En ole väleissä häneen, ja olen toivonut että lapset kertoisivat niin minun ei tarvitse puuttua.

        Mies on raitis, ei käytä alkoholia eikä varmasti mitään muitakaan aineita.

        Sitä hän jaksaa aina hokea, miten haluaa kunnollisen naisen jota pystyy arvostamaan. Minua ei kuulemma pysty, mutta on kuitenkin halukas olemaan minun kanssa ja on niin rakastava, kun hulluuskohtaus menee ohi. Raivotessaan sitten sanoo, että enkö tajua etten ole tarpeeksi hyvä hänelle eikä hän aio ruveta tekemään asioita mitä minä haluaisin, ei esim.suostunut tuomaan kotiavainta 20km päästä työpaikaltaan kun jäin vahingossa ulos ja olisi ihan hyvin pystynyt sen tuomaan. Sanoi, että hyppyytän häntä, ja hän ei siihen suostu - kävele hakemaan, aja taksilla tai ole ulkona, oli miehen vastaus. Odotin yli 4 tuntia...
        Seuraavalla hetkellä hän voikin jo suunnitella sitten taas yhteistä tulevaisuutta... jotenkin vain mielessäni on myös se hänen rakastava puolensa niin voimakkaasti, etten osaa lähteä. Tosin jatkuvien törkeyksien myötä olen yrittänyt ottaa vähän etäisyyttä. Ja olen itse ihan menestyvä, perhekeskeinen ja raitis nainen.

        Ap

        Eiiiiii, nyt soi hälytyskellot ja kovaa.
        Kuulostaa exältä, toisella hetkellä olen lammenpohjan mutaa ja toisella hetkellä hänelle .... jotain.

        Älä jää siihen. Tajuat sen kun nouset kuraojasta,
        se ylösnouseminenkin kylmää hetken mutta kiität vielä itseäsi.

        Pois, etäänny hitaasti tai nopeasti, mutta lähde. Hän todella tarkoittaa sitä, ettet ole hänelle riittävä. Hän todella jättää sinut yksin ulos vaikka pakkaseen, eikä anna anteeksi unohtamisia...

        POIS - pelasta itsesi. Vika EI ole sinussa.

        Jos sinulla on vielä jotain kiintymystä, niin narsisti osaa hurmata. Niin - verho toimii. Niin sinullakin saattaa olla väärä malli välittämisestä. Hän on asiansa ilmoittanut. Pelasta itsesi.

        Sano vaikka että annat hänelle mahdollisuuden löytää täydellisen.
        Sinun EI tarvitse olla täydellinen.
        Olet ok sellaisena kuin olet ja
        rakkaasi hyväksyköön sinut sellaisena kuin olet.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eiiiiii, nyt soi hälytyskellot ja kovaa.
        Kuulostaa exältä, toisella hetkellä olen lammenpohjan mutaa ja toisella hetkellä hänelle .... jotain.

        Älä jää siihen. Tajuat sen kun nouset kuraojasta,
        se ylösnouseminenkin kylmää hetken mutta kiität vielä itseäsi.

        Pois, etäänny hitaasti tai nopeasti, mutta lähde. Hän todella tarkoittaa sitä, ettet ole hänelle riittävä. Hän todella jättää sinut yksin ulos vaikka pakkaseen, eikä anna anteeksi unohtamisia...

        POIS - pelasta itsesi. Vika EI ole sinussa.

        Jos sinulla on vielä jotain kiintymystä, niin narsisti osaa hurmata. Niin - verho toimii. Niin sinullakin saattaa olla väärä malli välittämisestä. Hän on asiansa ilmoittanut. Pelasta itsesi.

        Sano vaikka että annat hänelle mahdollisuuden löytää täydellisen.
        Sinun EI tarvitse olla täydellinen.
        Olet ok sellaisena kuin olet ja
        rakkaasi hyväksyköön sinut sellaisena kuin olet.

        Onko ehdottomuus ja vainoharhaisuus myös osa narsismia? Esim.jos vahingossa olen ne avaimet unohtanut, niin hän tavallaan niinkuin pilkkaa minua että olisin tehnyt sen tahallani yrittääkseni hyppyyttää häntä ja toteaa, että etpäs onnistu. En vaan voi ymmärtää tuota ajatusmaailmaamistä tuollainen kumpuaa??

        Ap


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onko ehdottomuus ja vainoharhaisuus myös osa narsismia? Esim.jos vahingossa olen ne avaimet unohtanut, niin hän tavallaan niinkuin pilkkaa minua että olisin tehnyt sen tahallani yrittääkseni hyppyyttää häntä ja toteaa, että etpäs onnistu. En vaan voi ymmärtää tuota ajatusmaailmaamistä tuollainen kumpuaa??

        Ap

        Ja samoin lapset, jos vaikka kysyvät uusia vaatteita tms. , mies raivostuu silmittömästi että kuvittelevatko lapset hänen olevan joku hyväntekeväisyyslaitos.

        Ap


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onko ehdottomuus ja vainoharhaisuus myös osa narsismia? Esim.jos vahingossa olen ne avaimet unohtanut, niin hän tavallaan niinkuin pilkkaa minua että olisin tehnyt sen tahallani yrittääkseni hyppyyttää häntä ja toteaa, että etpäs onnistu. En vaan voi ymmärtää tuota ajatusmaailmaamistä tuollainen kumpuaa??

        Ap

        No ni, nyt on läsnä kaikki tunnusmerkit,
        Tunnusmerkit:
        - hän ei koskaan luota sinuun,
        - välissä on aina epäluottamus
        - välissä on aina vainoharhaisuus
        - hän saa sinut tuntemaan itsesi syylliseksi...epäilet jo nyt?
        - se on aina kilpailuasetelma, etkä voi koskaan voittaa, etkä varsinkaan sisäpiiriläsenä
        - hän kilpailee mistä tahansa
        - siksi et ole riittävä
        - et ikinä yllä sinne, älä edes yritä, se peli on luotu loputtomaksi
        - oikea narsku voittaa/ kilpailee myös lastensa kanssa ja myös voittaa ne
        - hän käyttää kaikki heikkoutesi hyväkseen ja kiertää siinä mielellään ruuvia
        - jos heittäytyy pahaksi, hän levittää mielellään asiasi pitkin....
        - älä edes sairastu hänen lähellään
        - ei armoa varsinkaan lähesille
        - miellyttävämpi ulkopuolisille
        - kulissiperhe
        - hän ei koskaan ns. parane, ei ole mitään hoitoa
        - oikean narskun oireet vain pahenevat vanhemmiten
        - se kyltymätön vihan osoittaminen on mykistävää
        - sun avaimien unohtaminen oli tyyppiesimerkki
        - oikea narsku opettaa toiselle ainoastaan riittämättömyyttä
        - ja sinä alat vähitellen uskoa siihen
        - se hetki kun huomaat että kaikkea elämää hallitsee hänen raivareiden odottelu, se tasapainoilu on kuin eläisi loputtomalla miinakentällä.
        - ja sinä saat lähteissä muistoksi posttrauman tai burn outin

        - niin se viehätys, se on ihmeellinen taika, eron huomaa kuin homekodista poistuessa.
        - ei, aitoa narskua ei voi parantaa

        - hänen kanssa pärjää, kun ei näytä tunteita,
        - et asetu tai osoita asettuvasi häntä alemmalle tasolle
        - kommunikointi hänen kansaan on lyhyttä, ehdotonta, ei epäröintiä


        On valitettavasti kokemusta muutamasta
        Jos hän on aito N, edes ikä ei muuta eikä paranna luonnetta eikä käytöstä
        Jos jatkat hänen toivomalla linjalla, jossa alistut lisää, ja hän käyttää tilan sumeilematta hyväkseen. SE EI OLE RAKKAUTTA.

        Mitä voit: ota etäisyyttä, time out, suojaa itsesi, etäältä näet tilanteen paremmin.

        Jos tilanne on oikeasti tämä, valitse itsesi. Ellei tämän elämän läksysi ole kokea millaista on loputon perheväkivalta ja toisen vihan kohtaaminen. Oikea narsku - se vihan määrä on loputon.

        Lue aiheesta, verkossa on luentoja aiheesta. Millainen N on lapsilleen, vanhempina, puolisolle.

        Mieti sitä näin: olisitko sinä jättänyt hänet ulos neljäksi tunniksi? Miten olisit toiminut? Vienyt avaimet vai olisitko osoittanut myötätuntoa ja pyytänyt odottamaan?

        Joo aikuisten pitää osata tehdä kompromisseja, tekeekö hän? Vai vain sinä?

        Puhuminen hänen raivokohtauksista...jos olet rohkea, kerro miltä se tuntuu.
        Se kohta on mulle tuntematon alue. Mikään ei toiminut.

        Sinä voit lähteä, lapset ei.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No ni, nyt on läsnä kaikki tunnusmerkit,
        Tunnusmerkit:
        - hän ei koskaan luota sinuun,
        - välissä on aina epäluottamus
        - välissä on aina vainoharhaisuus
        - hän saa sinut tuntemaan itsesi syylliseksi...epäilet jo nyt?
        - se on aina kilpailuasetelma, etkä voi koskaan voittaa, etkä varsinkaan sisäpiiriläsenä
        - hän kilpailee mistä tahansa
        - siksi et ole riittävä
        - et ikinä yllä sinne, älä edes yritä, se peli on luotu loputtomaksi
        - oikea narsku voittaa/ kilpailee myös lastensa kanssa ja myös voittaa ne
        - hän käyttää kaikki heikkoutesi hyväkseen ja kiertää siinä mielellään ruuvia
        - jos heittäytyy pahaksi, hän levittää mielellään asiasi pitkin....
        - älä edes sairastu hänen lähellään
        - ei armoa varsinkaan lähesille
        - miellyttävämpi ulkopuolisille
        - kulissiperhe
        - hän ei koskaan ns. parane, ei ole mitään hoitoa
        - oikean narskun oireet vain pahenevat vanhemmiten
        - se kyltymätön vihan osoittaminen on mykistävää
        - sun avaimien unohtaminen oli tyyppiesimerkki
        - oikea narsku opettaa toiselle ainoastaan riittämättömyyttä
        - ja sinä alat vähitellen uskoa siihen
        - se hetki kun huomaat että kaikkea elämää hallitsee hänen raivareiden odottelu, se tasapainoilu on kuin eläisi loputtomalla miinakentällä.
        - ja sinä saat lähteissä muistoksi posttrauman tai burn outin

        - niin se viehätys, se on ihmeellinen taika, eron huomaa kuin homekodista poistuessa.
        - ei, aitoa narskua ei voi parantaa

        - hänen kanssa pärjää, kun ei näytä tunteita,
        - et asetu tai osoita asettuvasi häntä alemmalle tasolle
        - kommunikointi hänen kansaan on lyhyttä, ehdotonta, ei epäröintiä


        On valitettavasti kokemusta muutamasta
        Jos hän on aito N, edes ikä ei muuta eikä paranna luonnetta eikä käytöstä
        Jos jatkat hänen toivomalla linjalla, jossa alistut lisää, ja hän käyttää tilan sumeilematta hyväkseen. SE EI OLE RAKKAUTTA.

        Mitä voit: ota etäisyyttä, time out, suojaa itsesi, etäältä näet tilanteen paremmin.

        Jos tilanne on oikeasti tämä, valitse itsesi. Ellei tämän elämän läksysi ole kokea millaista on loputon perheväkivalta ja toisen vihan kohtaaminen. Oikea narsku - se vihan määrä on loputon.

        Lue aiheesta, verkossa on luentoja aiheesta. Millainen N on lapsilleen, vanhempina, puolisolle.

        Mieti sitä näin: olisitko sinä jättänyt hänet ulos neljäksi tunniksi? Miten olisit toiminut? Vienyt avaimet vai olisitko osoittanut myötätuntoa ja pyytänyt odottamaan?

        Joo aikuisten pitää osata tehdä kompromisseja, tekeekö hän? Vai vain sinä?

        Puhuminen hänen raivokohtauksista...jos olet rohkea, kerro miltä se tuntuu.
        Se kohta on mulle tuntematon alue. Mikään ei toiminut.

        Sinä voit lähteä, lapset ei.

        Kiitos syvällisestä vastauksesta. Jotenkin nuo kuvauksesi sopivat pelottavan hyvin hänen käytökseensä ja avaavat silmiäni ajattelemaan häntä ja käytöstään eri tavoin. Että hänen mielensä on sairas.
        Häikäilemättömyys - hän ottaa kaiken minkä vaan saa, mutta ei kiitosta tai vastavuoroisuutta. Vaikka tekisin mitä, aina vastassa lopulta sama mitätöinti ja vainoharhaisuus. Asioiden vatkaaminen suuntaan ja toiseen - esim.lupaa jotain hyvällä hetkellä, ja kun myöhemmin palaan tähän hänen lupaukseensa, oli se sitten vaikka ihan tavallinen arkinen asia, alkaa syytökset että yritän käyttää häntä hyväksi. Tai jos on sovittu, että olen jonsin päivänä kotona, teen kotitöitä ym.koko päivän, siitä huolimatta on illalla vastassa pahantuulinen mies, joka valittaa että kuvittelenko tosiaan että vain hän joutuu tienaamaan.
        Kommunikointi tosiaan useimmiten onnistuu parhaiten jos se on lyhyttä ja ehdotonta, koska hän on usein ehdoton. Ei myötätuntoa. Itse olisin todellakin vienyt avaimet hänelle. En olisi voinut jättää viemättä ja seisottaa toista ulkona. Eikä hän olisi sietänyt sellaista käytöstä toiselta.
        Mieleeni nousi myös se, että hän toistuvasti minulta kysyy ja pohdiskelee - miksi kukaan ei arvosta häntä. Ja tuo ei todellakaan ulkopuolisen silmin ole totta!

        En tiedä mikä hänessä hurmaa, ehkä se voimakas läsnäolon tunne minkä hän osaa toisinaan antaa. On niin vahvasti läsnä ja "rakastaa"....


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kiitos syvällisestä vastauksesta. Jotenkin nuo kuvauksesi sopivat pelottavan hyvin hänen käytökseensä ja avaavat silmiäni ajattelemaan häntä ja käytöstään eri tavoin. Että hänen mielensä on sairas.
        Häikäilemättömyys - hän ottaa kaiken minkä vaan saa, mutta ei kiitosta tai vastavuoroisuutta. Vaikka tekisin mitä, aina vastassa lopulta sama mitätöinti ja vainoharhaisuus. Asioiden vatkaaminen suuntaan ja toiseen - esim.lupaa jotain hyvällä hetkellä, ja kun myöhemmin palaan tähän hänen lupaukseensa, oli se sitten vaikka ihan tavallinen arkinen asia, alkaa syytökset että yritän käyttää häntä hyväksi. Tai jos on sovittu, että olen jonsin päivänä kotona, teen kotitöitä ym.koko päivän, siitä huolimatta on illalla vastassa pahantuulinen mies, joka valittaa että kuvittelenko tosiaan että vain hän joutuu tienaamaan.
        Kommunikointi tosiaan useimmiten onnistuu parhaiten jos se on lyhyttä ja ehdotonta, koska hän on usein ehdoton. Ei myötätuntoa. Itse olisin todellakin vienyt avaimet hänelle. En olisi voinut jättää viemättä ja seisottaa toista ulkona. Eikä hän olisi sietänyt sellaista käytöstä toiselta.
        Mieleeni nousi myös se, että hän toistuvasti minulta kysyy ja pohdiskelee - miksi kukaan ei arvosta häntä. Ja tuo ei todellakaan ulkopuolisen silmin ole totta!

        En tiedä mikä hänessä hurmaa, ehkä se voimakas läsnäolon tunne minkä hän osaa toisinaan antaa. On niin vahvasti läsnä ja "rakastaa"....

        Ap siis täällä kirjoittelee


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kiitos syvällisestä vastauksesta. Jotenkin nuo kuvauksesi sopivat pelottavan hyvin hänen käytökseensä ja avaavat silmiäni ajattelemaan häntä ja käytöstään eri tavoin. Että hänen mielensä on sairas.
        Häikäilemättömyys - hän ottaa kaiken minkä vaan saa, mutta ei kiitosta tai vastavuoroisuutta. Vaikka tekisin mitä, aina vastassa lopulta sama mitätöinti ja vainoharhaisuus. Asioiden vatkaaminen suuntaan ja toiseen - esim.lupaa jotain hyvällä hetkellä, ja kun myöhemmin palaan tähän hänen lupaukseensa, oli se sitten vaikka ihan tavallinen arkinen asia, alkaa syytökset että yritän käyttää häntä hyväksi. Tai jos on sovittu, että olen jonsin päivänä kotona, teen kotitöitä ym.koko päivän, siitä huolimatta on illalla vastassa pahantuulinen mies, joka valittaa että kuvittelenko tosiaan että vain hän joutuu tienaamaan.
        Kommunikointi tosiaan useimmiten onnistuu parhaiten jos se on lyhyttä ja ehdotonta, koska hän on usein ehdoton. Ei myötätuntoa. Itse olisin todellakin vienyt avaimet hänelle. En olisi voinut jättää viemättä ja seisottaa toista ulkona. Eikä hän olisi sietänyt sellaista käytöstä toiselta.
        Mieleeni nousi myös se, että hän toistuvasti minulta kysyy ja pohdiskelee - miksi kukaan ei arvosta häntä. Ja tuo ei todellakaan ulkopuolisen silmin ole totta!

        En tiedä mikä hänessä hurmaa, ehkä se voimakas läsnäolon tunne minkä hän osaa toisinaan antaa. On niin vahvasti läsnä ja "rakastaa"....

        Pahoittelut jos kysyn.....oliko sun lapsuudenkodissa
        vanhempien käytöksessä jotain samanlaista,
        jatkuvaa riiputtamista, mikään ei riitä, jatkuvaa kirittämistä,
        suuuuuuria juttuja joita vain hän pystyy?

        Ja siitä muodostui sinulle kuva tai malli siitä, millaista on välittäminen, ihmissuhde tai rakastaminen?
        Aika moni valitsee sellaisen tiedostamatta, tuttuudesta.
        Oletko itse tekevä, suorittaja, vaadit itseltäsi paljon, ns. kymppi?

        Narsistin suurus on tyhjä kuori, jossa on valtavat loimottavat kuoret. Se hämää.
        Toiset valitsee narsistin itse vaistonvaraisesti.
        Jotkut narsistit tunnistaa toisissa toisen narsistin jäljet ja se tarraa niihin.
        Vaikea kuvailla.... ajattele palapelin paloja.... narsisti ja siihen sopiva pala.

        Tunnistin tuon itsessäni vasta aikuisena kun ties kuinka mones narsisti hakeutui seuraan tekemään itseään tykö. Nyt tunnistan sellaisen ja vielä nopeammin sen vastauksesta.

        Ja vielä oletko tekevä, suorittaja, ns. kymppi?
        Se on yksi johon narsisti tarraa.

        Tsempit sinne


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pahoittelut jos kysyn.....oliko sun lapsuudenkodissa
        vanhempien käytöksessä jotain samanlaista,
        jatkuvaa riiputtamista, mikään ei riitä, jatkuvaa kirittämistä,
        suuuuuuria juttuja joita vain hän pystyy?

        Ja siitä muodostui sinulle kuva tai malli siitä, millaista on välittäminen, ihmissuhde tai rakastaminen?
        Aika moni valitsee sellaisen tiedostamatta, tuttuudesta.
        Oletko itse tekevä, suorittaja, vaadit itseltäsi paljon, ns. kymppi?

        Narsistin suurus on tyhjä kuori, jossa on valtavat loimottavat kuoret. Se hämää.
        Toiset valitsee narsistin itse vaistonvaraisesti.
        Jotkut narsistit tunnistaa toisissa toisen narsistin jäljet ja se tarraa niihin.
        Vaikea kuvailla.... ajattele palapelin paloja.... narsisti ja siihen sopiva pala.

        Tunnistin tuon itsessäni vasta aikuisena kun ties kuinka mones narsisti hakeutui seuraan tekemään itseään tykö. Nyt tunnistan sellaisen ja vielä nopeammin sen vastauksesta.

        Ja vielä oletko tekevä, suorittaja, ns. kymppi?
        Se on yksi johon narsisti tarraa.

        Tsempit sinne

        Lapsuudenkodin toimintamalli oli pitkälti "sanelupolitiikkaa". Olin kiltti lapsi, joka teki mitä vanhemmat toivoo, omia mielipiteitä ei ollut. Ne ja itsenäistä päätöksentekoa olen opetellut vasta aikuisena.
        Tunteita ei myöskään lapsuudenkodissa näytetty. Mutta itse hyvin vahvasti läheisyyttä ja rakkautta kaipaan, jota tämä nykyinen mieheni osaa antaa. Se on kai se koukku, mikä hänessä viehättää.
        Olen ihan hyvin menestyvä, en sanoisi olevani mikään 10 ihminen tai voimakas perfektionisti, mutta koko ajan yritän työskennellä sen eteen että elämä olisi hyvin ja jaksan ahkerasti kyllä puurtaa. Elämän suurien kysymysten edessä sen sijaan kaipaisin lähesten tukea, mikä juontaa jo lapsuudestani asti. Mieheni on ollut minua toisinaan kovasti tukemassa ja kertonut miten nauttii kun saa auttaa, kun taas välillä lytännyt täysin ja kertonut haluavansa itsenäisen ja vahvan naisen...

        Ap


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lapsuudenkodin toimintamalli oli pitkälti "sanelupolitiikkaa". Olin kiltti lapsi, joka teki mitä vanhemmat toivoo, omia mielipiteitä ei ollut. Ne ja itsenäistä päätöksentekoa olen opetellut vasta aikuisena.
        Tunteita ei myöskään lapsuudenkodissa näytetty. Mutta itse hyvin vahvasti läheisyyttä ja rakkautta kaipaan, jota tämä nykyinen mieheni osaa antaa. Se on kai se koukku, mikä hänessä viehättää.
        Olen ihan hyvin menestyvä, en sanoisi olevani mikään 10 ihminen tai voimakas perfektionisti, mutta koko ajan yritän työskennellä sen eteen että elämä olisi hyvin ja jaksan ahkerasti kyllä puurtaa. Elämän suurien kysymysten edessä sen sijaan kaipaisin lähesten tukea, mikä juontaa jo lapsuudestani asti. Mieheni on ollut minua toisinaan kovasti tukemassa ja kertonut miten nauttii kun saa auttaa, kun taas välillä lytännyt täysin ja kertonut haluavansa itsenäisen ja vahvan naisen...

        Ap

        Vanhempien sanelupolitiikka on karhunpalvelus.
        Se olisi pitänyt olla sinun tilaisuus ja aikaa opetella tekemään omia päätöksiä.
        Yrityksen ja erehdyksen kautta.

        Kuulostaa siltä, että toistat sitä samaa kaavaa.
        Et ole ensimmäinen.
        Miehen äärimmäinen kaksinaamaisuus tuhoaa sinua.
        Toisaalla tulee pehmeää tukea ja toisaalta tulee alistamista ja raippaa.
        Hän hallitsee pelolla.

        Huomaatko nyt ne kohdat itsessäsi, joihin hän tarttui? Sinun tunnollisuus, sinun alistuva luonne...olit oppinut sen jo kotona, sopeuduit siihen vaistonvaraisesti.

        Sinusta tulee vahva vasta kun sinun annetaan olla, tai otat sen oikeuden.

        Kuulostat fiksulta, tekee pahaa, että joudut kuuntelemaan riittämättömyysluentoja ja
        hän kaivelee vanhoja ja kiusaa niillä.

        Jos olisit lapseni, pyytäisin sinua lähtemään siitä.
        Jos olisit ystäväni, en kehtaisi sanoa, että se ääliö tuhoaa sinua pala palalta.

        Toivon todella, että kohtaat joskus jonkun johon voit luottaa, joka luottaa sinuun, eikä jätä sinua ulos odottamaan. Niitä on vähän. Kasvata itsellesi vahvat jalat, luota itseesi, usko, että olet rakastettava sellaisena kuin olet. Ansaitset parempaa. Älä pelkää olla yksin, et ole yksin.
        Eikä hänellä ole mitään oikeutta, edes auttamisen varjolla kohdella sinua noin.

        Suhde narsistin kannssa perustuu hyötyyn. Hän pyytää ja saa sinulta jotain.
        Narsisti valitsee näyttävän puolison, jotta hän itse näyttäisi hyvältä muiden silmissä. Muut valisevat puolison, joka tuntuu hyvältä.

        Onko sinulla paikkaa mihin mennä jos lähdet?
        Laita korvan taa...


    • Anonyymi

      Vuosi on suhteellisen lyhyt aika tutustua ihmiseen, jonka kanssa halua elää. Mikäli jo tässä vaiheessa on tällainen meininki, mitä sitten tulevaisuudessa? Taitaa olla alkusoittoa!! Ota asia puheeksi ja kerro napakasti mielipiteesi. Huomaat varmasti reagoinnista, mitä mieltä hän on. Kerrot hänelle vaihtoehdot ja mikäli ne ei miellytä, laita lusikat jakoon. Ei sinun tarvitse sietää tuollaista käytöstä. Kukaan ei omista toista ihmisitä. Laita asiat tärkeysjärjestykseen ja ajattele itseäsi ja tulevaisuutta.

      • Anonyymi

        Juttelu puolison kanssa olisi varmaan paikallaan. Lapsilta voi koettaa kysyä, onko heidän isänsä aikaisemmin käyttäytynyt kuvatulla tavalla. Kannattaa pysyä keskusteluissa rauhallisesti asialinjalla, ei tunteitten tasolla.

        Tässä viestiketjussa mainittuja persoonallisuushäiriöitä on vaikka minkälaisia. Ennen kuin mitään diagnoosia alkaa värkkäämään, kannattaisi yrittää ottaa selvää puolisolta itseltään, onko puolison elämässä jokin muuttunut viime aikoina, esim. työssä. Myös fyysinen sairaus saattaa aiheuttaa yllättäviä tunteenpurkauksia.

        Koit kesttä!


    • Anonyymi

      Lähde ennen kuin olet niin syvällä, että lähteminen on vaikeampaa. Omasta kokemuksesta voin kertoa, että hyvin samankaltainen ihminen oli tuhota minut lähes kokonaan - ihminen ei muutu, mutta voi muuttaa.

    • Anonyymi

      Ongelmatapaus eli ihmistyyppiä, jonka kanssa ei voi elää. Pakene kun vielä voit. Narsisti, mielenterveysongelmainen tai käyttää huumeita. Jotain pillereidennapsimista ei välttämättä edes huomaa läheinen.

    • Anonyymi

      Miehen ei tarvitse omata mitään sairautta, on ehkä stressiä ja purkaa sen tällä tavalla, ei ehkä muuten osaa. Kukapa meistä ei joskus purkautuisi väärin ja typerästi.
      Neuvo: Ala myöntää, no kai mä sitten on kerman nuolija, joo. Ja mistä vaan sitten syyttää, niin toimi samoin, no on se ehkä typerää toivoa huvittelua mutta minkäs itselleni voin, toivon silti. Mutta jos sua ei huvita niin voinko mennä yksin.
      Minä toimin aikanaan näin 30 vuotisessa liitossamme, eli vein aina mieheltä hampaat moittimiseen myöntämällä, en silti todellisuudessa muuttanut mieltäni. Hän lempimoitteensa minulle oli ääliö, aloin käyttää sitä itsekin, Heippa kulta, ääliö lähtee nyt kauppaan. Tässä vain yksi tapa selviytyä ja muista kuten vanhassa laulussa Eemeli: Ei haukku kai milloinkaan haavaa tee ja trumpetin puhallusta päälle. Kovettumista sinulle.

      • Anonyymi

        Ei ole hyvä olla kenelläkään, jos haukkumisesta tulee tapa.


    • Anonyymi

      Juokse karkuun kun vielä voit, käytös ei tule koskaan loppumaan..

    • Mulla sama tilanne jo 7 vuotta ja nyt laitoin poikki joka viikko tuollasia kohtauksia, ja mut haukutaan pahemmin.

    • Anonyymi

      Kannattaa lukea kirja, Naamiona terve mieli.
      Tunnistat kirjasta varmaan miehesi ja ymmärrät ettei suhteella ole tulevaisuutta.

    • Ette vaan vetäis jotain mömmöjä..

    • Anonyymi

      Mitä ihmeellistä siinä on, että "todella tunteellinen" saa myös raivokohtauksia?
      Kuuluu ns. taudin kuvaan.

    • Anonyymi

      Olet todennäköisesti suhteessa neurottisen sykopaatin kanssa -- Alkuunsa tosi miellyttäviä , mutta kun saavat valtaansa helvetti alkaa . Aina vaatii tottelevaisuutta mutta mikään ei riitä !

      • Anonyymi

        Lähde vielä kun voit. Onneksi paljasti oikean luonteensa ennen kuin olette naimissa ja sinä raskaana eli kiikissä. Tunnen ihmistyypin ja kokemuksesta sanon, että nyt heti sairaasta suhteesta eroon!


    • Anonyymi

      Näyttäs tuo rahan tulo olevan ainoa tärkeä asia ja sen pihistely. Veikkaan että on salaa pelannut rahat ja kenties ahdingossa siitä että kohta paljastuu kaikille mitä mennyt tekemään. Voi toki olla jotain muuta mikä vie rahaa kuten humehet jne...

      • Anonyymi

        En jaksa lukea koko ketjua. Kuinka ensimmäinen vaimo pääsi karkuun, kuoliko vai kuinka? Jos on aito narsisti, kuten epäilen, niin et tule pääsemään irti mitenkään, olet hänen pelissään napulana koko loppuikäsi. Tietenkin sinä sairastut jo nuorena, mutta peli jatkuu vaikka olisit miten huonossa kunnossa hyvänsä.

        Olet hotkaissut myrkkysyötin, se on sinun kohtalosi. Et pääse eroon.


    • Anonyymi

      Työnarkomaani narsisti sinulla koukussa. Häippäse suhteesta, kun vielä voit.

    • Anonyymi

      Haha,toivottavast se hakkaa sut pian..

    • Anonyymi

      Alkuun mielisteli. Olen joskus kohdannut työelämässä tällaisen tyypin. Nuori mies joka tuli suhteilla töihin. Nepotismia.Alkuun leikki mukavaa tyyppiä Sai kummallisia raivokohtauksia, kun olimme kahden. Pelkäsin häntä, kun hän nosti vielä puntteja, että jos hän käy vielä käsiksi. Itse olin vain hiljaa. Itse asiassa minua oli neuvottu olemaan vaiti. Joskus työelämä on sellaista. On kiusaamista, raivoamista, juonittelua, provosoinnin yrittämistä. Kuppikuntia.
      Sitten vielä tällaisisilla miehillä on niitä naisia. Sitkun tulee arki vastaan niin totuus paljastuu naisille. Kannattaa jättää ilman muuta tällainen mies.

    • Anonyymi

      lihavuus syynä että ukko huutaa

      • Anonyymi

        Kokeile kimppaseksiä jonkun kivan porukan kanssa
        Siinä unohtuu parisuhde hetkeksi ja ajatukset selkiytyy.


    • Anonyymi

      Tuosta ei hyvä heilu.Jos henkesi on sinulle kallis poista kyseinen ihminen elämästäsi.Tuollainen käytös ei ole hyväksyttävää ja olet ehdottomastio ansainnut parempaa.Henkisestä väkivallasta ei ole pitkä matka fyysiseen.Tilanne tuskin tuosta paranee ja kai sinäkin haluat nauttia elämästä etkä elää jatkuvassa pelossa.
      Toivotan onnea mitä ikinä sitten päätätkään tehdä.

    • Anonyymi

      Kerro miten olet asian ratkaissut, Olet nyt saanut liudan mielipiteitä. Luotatko kokemuksen voimaan. Moni on ollut samanlaisessa asemassa.
      Vai oletko sitä mieltä, että sinun rakkautesi muuttaa miehen?
      Vuosikymmenet sitten naistenlehdet vakuuttivat, että vaimon rakkaus parantaa miehen alkoholisminkin.
      Nainen on helposti manipuloitavissa. Hän haluaa uskoa.
      Pystytkö suojelemaan miehen lapsia? He tulevat olemaan kohteena, jos lähdet.

    • Anonyymi

      Tulee mieleen narsisti.

    • Anonyymi

      Koske olette olleet vasta vuoden yhdessä niin jätä se vai joko olette kerinneet naimisiin, mitä tuota nyt jauhamaan kerta hän on sellainen ja ettekä selvästikään pysty selvittämään sitä asiaa ja se ei siitä tule muuttumaan.

    • Anonyymi

      On ilmiselvää että miehellä on iso ongelma hallita raivonpuuskiaan.
      "Mies on iiiiihana silloin kun ei hakkaa!" on valtavan huono syy jatkaa yhteistä taivalta.
      On vain ajan kysymys milloin tuo verbaalinen pahoinpitely muuttuu fyysiseksi. Silloin sinulla on mahdollisuus poistua. Muiden avulla. Jalat edellä. Liinan alla.
      Onko tuo mitä sinä odotat?

      Sinulla on loistava tilaisuus poistua hänen kuvioistaan täydellisesti. Lopeta nyt ulkomailla ollessasi kaikki yhteydenpito häneen. Sinulla on tärkeimmät tavarat nyt jo hallussasi: passi, pankkikortit ja lentolippusi - ja oma itsesi!
      Ilmoita miehelle että kaikki tavarasi joita saattaa olla hänen asunnossaan, hän voi heittää roskiin. Et tarvitse mitään niistä. Roinaa aina voi hankkia lisää!

      Hän tulee rukoilemaan, lupaamaan, muuttuvansa paremmaksi, hankkivansa kuun taivaalta sinulle jne. jne. jne saadakseen sinut taas kidutettavakseen.

      On täydellisesti ja 100% oma valintasi jatkatko hänen kanssaan tietäessäsi nyt jo varsin hyvin mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Jos jatkat, ole hyvä, älä tule enää tänne valittamaan!

    • Anonyymi

      Se on narsisti! Ota jalat alle ja juokse!

    • Anonyymi

      Selkeesti "RIKOLLINEN". Valtion turvallisuuspalvelun narkkarit asialla ... lääkitty pihalle.
      Näitä on sitten muuten muutama MILJOONA Euroopassakin.

      T: 17 vuotta tämän valtion murhattavana ollut ... siis selkeesti RIKOLLINEN

      Hyödytöntäää menoaaaaa!!!! Lal-lal-laaaaa. Ne on ihan kännissä kuin KÄET, kaiket yöt vaan kukkuuvat ja pitäävät muut hereillä, mielellään meneevät muniin toisten pesiin ja tuhoaavat niiden perheet.

      Ne kato osaa "ELÄÄ", kunnes sitten joskus HERÄÄVÄT.

    • Anonyymi

      Jätä se mies!

    • Anonyymi

      Kannattaa äkkiä pakata laukut ja lähtee

    • Anonyymi

      Älä ainakaan ala uskomaan että olet huono ym.tuon perusteella jonka kerroit.syy löytyy miehestäs jonka mieliala heittää volttia. hänellä on joku henkilökohtainen pulma ja hän purkaa sen sinuun. Minusta pitäis jotenkin saada selville mistä oireet johtuu töistä ,kavereista.mutta ei sun ole pakko pitkään kärsiä vaan ottaa puheeksi kannattaako teidän jatkaa. Terv jahu 60v m.jkl.

      • Anonyymi

        Voiko/uskaltaako narsistille ehdottaa hoitoon hakeutumista? Mies kaivaa myös toistuvasti samoja vanhoja sanomisiani tai tekemisiäni millä lyttää ja syyllistää minua uudelleen ja uudelleen.

        Toisaalta toivoisin, että mies saisi apua, jos tuo hänen käytöksensä ja sen takana olevat ongelmat on jotenkin selvitettävissä. Toisaalta pelottaa, että hän yrittää kostaa minulle jotenkin ja hankaloittaa elämääni jatkossa jos lähden, hän on sen kerran ohi mennen sanonutkin... en tosin silloin osannut vielä sjatella asian vakavuutta.

        Ap


    • Anonyymi

      Tuollaiset väkivaltaiset miehet on usein hakanneet naisensa kuoliaaksi. Oletko seuraava. Eroa vielä tänään niin voi henki säilyä. Lue uutisia niin näet että naisia kuolee kun naiset väkivaltainen mies hermostuu lopullisesti. Omapa on elämäsi mutta sulle on annettu neuvot että sellaisen kanssa ei kannata seurustella. Itse annoin neuvon exälleni 20 vuotta sitten mutta se ei neuvoja kuunnellut ja huonosti kävi.

    • Anonyymi

      Naiset on liian tyhmiä uskomaan että mitään pahaa tapahtuisi. Ei naisilla ole rohkeutta vaatia kunnioitusta ja hyvää käytöstä omalta mieheltään.

    • Anonyymi

      Jätä kun vielä voit!

    • Anonyymi

      Lie kerma-allergia...

    • Anonyymi

      Hei, miehesi on narsisti. Lähde kulkemaan omaa tietäsi.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      189
      7566
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      42
      4362
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      26
      2145
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      19
      2069
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      27
      1899
    6. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      37
      1708
    7. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1706
    8. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      22
      1649
    9. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      17
      1613
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      39
      1438
    Aihe