Sukupuolenkorjaus

Anonyymi

Tietääkö Olli mikä on kirkon kanta jos entinen nainen sukupuolenkorjausleikkauksen jälkeen liittyy miehenä kirkkoon niin asetetaanko hänet pappeuteen?
Entä toisinpäin, jos pappeudenhaltija (mies) korjauttaa luomisessa tapahtuneen virheen ja vaihtaa sukupuoltaan naiseksi niin menettääkö hän pappeutensa?

http://trasek.fi/perustietoa/sukupuolenkorjaus/

samar1n

8

<50

  Vastaukset

  • En tiedä. Varmaan sukupuolenkorjauksiin suhtaudutaan nihkeästi. Jos on syntynyt hermafrodiitiksi niin kai olisi parasta elää hermafrodiittina, tai sitten itse valita sukupuolensa.

   Jumala tuollaisilla luoduilla ja mieltymyksillä kai koettelee suvaitsevaisuuttamme ja panee kirkot ja yksilöt vaikeisiin koetustilanteisiin.

   Meillä on se jatkuvan ilmoituksen oppi tässä helppona ja oikeana ratkaisuna ongelmatilanteisiin. Mustat pääsivät tasa- arvoisiksi toimituksissa ilmoituksen mukaan 1978. Maailmallisten mielestä se oli liian aikaisin tai liian myöhään, tai se olisi pitänyt olla aina tai sitä ei pitäisi olla nytkään.

   Ilmoituksen mukaan se on näin. Jokainen voi itse rukoilla ja kysyä menikö asia oikein ja kuinka oikein tai väärin se meni.

   Ihan hyvin se meni minun mielestä. Jumala päätti eikä ihmiset. Profeetta sai ilmoituksen ja asia selvisi. Sama se on sukupuolen vaihdossa. Voimme luottaa päätöksiin. Maailmalla on omat käsityksensä, kirkolla omat.

   • "Meillä on se jatkuvan ilmoituksen oppi tässä helppona ja oikeana ratkaisuna ongelmatilanteisiin."

    Tätä juuri peräsinkin, onko saatu modernia ilmoitusta asian tiimoilta?

    samar1n


   • Anonyymi kirjoitti:

    "Meillä on se jatkuvan ilmoituksen oppi tässä helppona ja oikeana ratkaisuna ongelmatilanteisiin."

    Tätä juuri peräsinkin, onko saatu modernia ilmoitusta asian tiimoilta?

    samar1n

    En tiedä mitä ovat sanoneet. Jonkinlaista ilmoitusta on apostolien sanat. Harvemmin niitä tarvii kaanoniin laittaa, kun ne asiat ovat jo siellä, eikä sinne joka asiasta tarvitse kaikkea laittaa. Esimerkiksi sukupuolen vaihdosta.


  • Ns. sukupuolikorjauksen tehnyttä henkilöä ei kastetta kirkkoon ja jos on jäsen, niin itsensä mieheksi muutanutta naista ei aseteta pappeutten. Sama pätee toidin päin.

   kielteinen asenne sukupulivaihtokseen on kaksi syytä:
   1) Olimme aikaisemmassa asemassa henkinä joko miehiä tai naisia ja kehomme sukupuoli on asama kuin henkemme.
   Kuoleman jälkeen henkimaailmassa ja ylösnousemuksessa olemme samaa sukupuolta kuin olimme ennen syntymistä henkinä ja lapsena.

   2) Kehomme/ruumimme on henkemme temppeli eli pyhä asuinsija, jota ei sovi turmella. Joudumme viimeisenä tuomiopäivänä vastaamaan siitä, miten olemme kuolevaisuudessa kohdelleet kehoamme, eikä sen peukalointi johda hyvään.

   • Entä intersukupuoliset?

    samar1n


  • Jos laiva haaksirikkoutuu autiolle saarelle ja kaikki miehet kuolevat ja naiset jäävät eloon, saavatko naiset haudata ja siunata miehiä? Onko parempi jättää ruumiit mätänemään ja syöttää eläimille, kuin että naiset suorittaisivat vainajien siunauksen?

   • Mormonit eivät siunaa vainajia.
    Hauta siunataan ruumiin leposijaksi. Vaikka tämäkin on pappeustoimitus, ei sillä ole mitään virkaa mormoniteologiassa; haudan siunaus tai siunaamattomuus ei vaikuta millään tasolla vainajan pelastukseen.

    samar1n


  • Sukupuolta ei voi vaihtaa eli mormonien ei tarvitse ottaa asiaan kantaa. Jos mies poistattaa sukuelimensä, hän on edelleen mies mutta kastroitu.

   Ev.lut.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mies pimittää rahankäyttöään

   Sain selville, että mieheni on jo kuukausia käyttänyt isoja summia rahaa tietämättäni harrastuksiinsa. Samaan aikaan hän on kertonut, ettei hänellä ty
   Parisuhde
   98
   5938
  2. Niko Ranta-Aho kaulailee illallisella Bandidos pomon kanssa Espanjassa

   Noniiiin. Niko pääs oottaa vankilatuomiota vapaalle. Läks Espanjaan. Nyt laitto kuvaa, kaulailee bandidos rikollisjärjestön pomon kanssa ja 2 muun kar
   Kotimaiset julkkisjuorut
   84
   1211