Kaupungin vuokra-asunnot

Anonyymi

Kaupungin vuokra-asuntoihin ei heru remonttirahaa vaikka kova tarve olisi pintoja uudistaa. Pitää olla kyllä pahoin paikat rikki että käydään korjaamassa.
No mutta mitäs oman työntekijän vuokra-asunnolle tehdään. Etukäteen useampi viikko remontti tehty, ja viekä ihan viimeisen päälle.
Työntekijä nostaa hyvää palkaa ja asunto laitetaan viimeisen päälle... mitenkähän kysyiset edut oikein mahtaa saada...

3

230

Vastaukset

 • Rahat on menny clt tehtaalle ja Kepun juonittelukerholle.

 • Suurin osa kaupungin vuokra asunnoista lähes alkuperäisessä asussa,vanhat muoviset lattiamatot ja maalatut lastulevyt seinissä.vanhat muovimatot ovat terveydelle haitallisia mitkä tulisi aina vaihtaa laadukkaaseen laminaattiin tai vastaavaan,mutta kaupungin rahat taitavat mennä koripalloon ja pelaajien elättämiseen niin millä sitä olisi varaa asuntoja laittaa asuttavaan kuntoon,ei muutakuin rahat pois vaan köyhiltä ja toiseksi kaupungin asuntojen vuokrat on kohtuuttoman isoja kuntoon nähden,toki hyväkuntoisiakin muutamia on.esimerkiksi keskustien asunnot aivan järkyttäviä luukkuja,tehty valesokkelilla ja kaikissa vanhat materiaalit mitkä haisevat ja sairastuttavat ihmiset....

  • Näin saadaan hyvät katteet kaupungille kun kämppiä ei korjata mutta vuokrat kuitenkin taivaissa....miten ihmeessä Kauhajoella on niin korkea vuokrataso....karijoella ja usijoella saa parempitasoisia asuntoja jopa 30% halvemmalla kuin Kauhajoelta.


suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. En ymmärrä holokaustin kieltäjiä?

  Aivan sama kuin kieltäisi ettei 2 maailmansotaa ole ollutkaan. Onko heillä pimeä alue tuolta osin vai onko se tahallista kieltämistä. Jos myöntäisi se
  Maailman menoa
  331
  2996