Tarkat listaukset

Anonyymi

Mauno Mattilan puheissa on kuvauksia Jumalan rangaistuksista kun teemme syntitekoja.

Aaron Almquistin syntilista on tiukempi kuin Mattilan. Kalevalakoru upotettiin multaan. Kuvallinen muki rikotaan. Halkiota ei saa olla takissa. Kuolleen lapsenlapsen kuvaa ei saa olla olemassa. Kuolleita ei saa muistella. Kuvia raamatullisista kohteista ei saa. Kukkia ei saa tuoda haudalle. Haudalla ei saa vierailla. Kirkkoon ei saa tuoda arkkua. Kaverikorttia ei saa postittaa, muitakaan juhlia ei saa olla. Monet ohjeet on ok osa ihmeenkummia.

10

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ei sisälly minin syntilistaan. Ainoastaan kalevakoru ei minua korista!

    • Almqvisthan fanittaa täysillä sitä kenialaista poppamies Owuoria, joten ei ole ihme, että on raukka mennyt sekaisin.

    • Anonyymi

      Lue 4 Evankeliumia, Kuuntele, Usko ja Tottele parhaasi mukaan kaikkea mitä JEESUS Sanoi ollaksesi Kristitty = Jeesuksen Kristuksen opetuslapsi! mm:

      "Niin ei myös teistä yksikään, joka ei luovu kaikesta, mitä hänellä on, voi olla minun opetuslapseni. Luukas 14:33.

      "Myykää, mitä teillä on, ja antakaa almuja; hankkikaa itsellenne kulumattomat kukkarot, loppumaton aarre taivaisiin, mihin ei varas ulotu ja missä koi ei turmele. Luukas 12:33.

      "Ei kukaan voi palvella kahta herraa; sillä hän on joko tätä vihaava ja toista rakastava, taikka tähän liittyvä ja toista halveksiva. Ette voi palvella Jumalaa ja mammonaa. Matteus 6:24. *jotkut käännökset käyttävät sanaa "rahaa" "mammonan" kohdalla.

      "Ja hän sanoi heille: "Menkää kaikkeen maailmaan ja saarnatkaa evankeliumia kaikille luoduille. Markus 16:15.

      Kenenkään ei tarvitse eikä pidä työskennellä rahan tai katoavaisen ruuan eteen, vaan Jumalalle. Jumala huolehtii jokaisen tarpeista, jotka Hänelle työskentelee. Tällä tavalla voimme myös selvitä pedon merkki ja suuren ahdistuksen ajat. Tätä kutsutaan "Elää Uskosta".

      ÄLÄ koskaan ota Pedon Merkkiä! Lue Ilmestyskirja 13 ja varmuuden vuoksi Ilmestyskirja 22

      Dokumentti aiheeseen liittyen, Englanniksi: https://www.youtube.com/watch?v=B_foDpYGVJc

      Kaikki ilmaisia ja erittäin hyödyllisiä resursseja: truthseeking.co.uk / katso ainakin "freesources" ja "articles".

      Youtube soittolista, Jeesuksen Opetuksiin liittyen: https://www.youtube.com/playlist?list=PLSWJU8S4WD3gulrFr5tELMJUP7n_2H3mS

      Miten saada voitto seksuaalisesta synnistä: https://www.youtube.com/watch?v=1c-Km32ZpEQ

      Teot Armo Harmonia 3 osainen soittolista: https://www.youtube.com/playlist?list=PLSWJU8S4WD3jM6iESK-IKSBkNwhtWudKY

      Pyydän että jaat tätä jokaiselle mahdollisesti kiinnostuneelle jokapuolella, Kiitos! Rakkautta ja Rauhaa

      JUMALA Todella RAKASTAA meitä ja Tahtoo Pelastaa meidät kaikki! Jos kukaan kuulee tämän, pyydän, vastaa Jumalan Kutsuun Jeesuksen Opetuksissa. <3

    • Anonyymi

      Saako edes pieraista?

      • Anonyymi

        Ei kuule saa muuten kuin hiljaa ja taiten sisäänpäin. Se on ekologista ja ei tule päästöjä. Toivottaa vihervasuri!


    • Rauhan tervehdys.

      Aloittajan otsikko on oikea, mutta itse aloitus on väärin. Puheissani on tarkat listat viitteenä vain Raamatun jakeista sekä käytetyistä lähteistä.

      En myöskään poista videoitani pian puheen jälkeen, vaan ne ovat arkistona. Tätä vastoin esimerkiksi River Helsinki poistaa YouTube kanavalta puheet parin viikon kuluttua tapahtumasta.

      "Te, jotka olette uudestisyntyneet, ette katoavasta, vaan katoamattomasta siemenestä, Jumalan elävän ja pysyvän sanan kautta." - 1. Pietari 1:23

      On hyvin kuvaavaa, että River Helsinki poistaa vanhat kokoustaltioinnit, sillä eihän niissä ole mitään elävää eikä pysyvää, joka jäisi kasvamaan kuin siemen kuulijan sydämeen, vaan ne ovat ajallisia, juurettomia puheita, jotka tuotti vain hetkellistä hengellistä hekumaa.

      "Sillä houkka puhuu houkan lailla, ja hänen sydämensä hankkii turmiota, ja niin hän harjoittaa riettautta ja puhuu eksyttäväisesti Herrasta, jättää tyhjäksi nälkäisen sielun ja janoavaisen juomaa vaille." - Jesaja 32:6

      Nuo tuollaiset jättää kuulijan tyhjäksi, koska he puhuu kyllä Herrasta Jeesuksesta, mutta harhaanjohtavasti ja silloin ei se jano poistu, vaan on jatkuvasti ammennettava tyhjästä kaikista tyhjällä astialla tyhjää.

      "Älköön sellainen ihminen luulko Herralta mitään saavansa, kaksimielinen mies, epävakainen kaikilla teillään." - Jaakob 1:7-8

      Joskus taas on niin, että kaivo voi olla hyvä, mutta se ämpäri johon vettä pitäisi ammentaa, on jo täynnä kaikenlaista saastaa ja syntiä, jolloin sillä astialla ei saa mitään.

      Tällaiselle virvoitusta kaipaavalle, mutta yhtä aikaa väärää täynnä olevalle, Jumalan sana antaa seuraavan hyvän neuvon. Tämä tepsii.

      "Tehkää siis parannus ja kääntykää, että teidän syntinne pyyhittäisiin pois, että virvoituksen ajat tulisivat Herran kasvoista ja hän lähettäisi hänet, joka on teille edeltämäärätty, Kristuksen Jeesuksen." - Apostolien teot 3:19-20

      Siunauksin, MM.

    • Anonyymi

      Raamatussa on syntiluetteloita useitakin. Nykyuskovat valikoivat syntejä. Useat mm Päivi Räsänen muistaa vain homouden jota toitottaa joka välissä uhkaillen. Kristillinen puolue on leimatunut vain homopuolueeksi. Sen sijaan vuosikymmeniä sitten avioero ja uudelleennaiminen olivat järkkysyntejä muttei niitä kukaan enää paheksu mitenkään vaan pastorikin voi erota jopa 4 kertaa. En tietenkään tarkoita että pitäisi jäädä väkivaltaiseen tai pettävään suhteeseen. Hyvä kuitenkin että insestistä saa rangaistuksen, ennen ei.

      Mauno Mattila ei ottanut kantaa Owyorin antamiin syntilistoihin missä koko ajan pitää kytätä teenkö väärin. Katsoin, niin todella kuolleiden valokuvagt kielletty. Aloin oikein inhota sukulaiskuvia ;).

      • Raamattu antaa kuvan synnistä ja synnillisyyys on paljon muuta kuin lista yksittäisiä tekoja. Synti on ylpeyttä, kapinaa Jumalan ja Sanan mitätöimistä. Hedelminä se näkyy myös yksittäisinä tekoina, puheina, asenteina . Aloitus on synnin ilmentymä!


      • Anonyymi
        salopuu kirjoitti:

        Raamattu antaa kuvan synnistä ja synnillisyyys on paljon muuta kuin lista yksittäisiä tekoja. Synti on ylpeyttä, kapinaa Jumalan ja Sanan mitätöimistä. Hedelminä se näkyy myös yksittäisinä tekoina, puheina, asenteina . Aloitus on synnin ilmentymä!

        Ennen opetettiin Jumalasta erottava Asia on synti. Nyt synti on eniten homous uudestisyntyneiden joukossa. Vain homoudesta puhutaan. Avioerot ja uudet liitot ovat niin tavallisia ovat OK.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ennen opetettiin Jumalasta erottava Asia on synti. Nyt synti on eniten homous uudestisyntyneiden joukossa. Vain homoudesta puhutaan. Avioerot ja uudet liitot ovat niin tavallisia ovat OK.

        Miten samasta Raamatusta ja suoralla kontaktilla Jumalaan tulee niin eri ohjeistus. Nettipuhujilla Mattila, Petri Paavola., Petri Kuusela on eri ohjeita. Kukin sanoo olevansa oikeassa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1585
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      15
      1414
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1331
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      31
      1315
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      33
      1258
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      15
      1198
    7. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1116
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      8
      1116
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1094
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1082
    Aihe