P. Räsänen ei edusta minun kristillisyyttäni

Suomen_profeetta

Minä katsoin juuri viiden jälkeen ohjelman jossa Räsänen oli haastateltavana. Ensiksikin olo on kuin Liisa Ihmemaassa jos poliisin puheille joutuu sanomalla totuuden Jumalan Sanaa siteeraamalla. Tämähän on todellisuutta ollut aina muissa maissa. Jeesuksen nimen tähden menee henki, saa turpaan, raiskataan jne. Kuolleita on keskimäärin 300 000 joka vuosi. Nämä marttyyrit eivät ylitä uutiskynnystä. Raamattu sanoo, tämän maailman herra on perkele. Ihmiset ovat tietämättään hänen talutusnuorassaan. Lapset tekevät isänsä tekoja. Eipä ihme jos Jumalan lasten kuolema ei kiinnosta amnestyä tai muita. Toimittaja väitti uskon olevan henkilökohtainen asia, näin ei ole laita raamatun mukaan joka sanoo, suun tunnustuksella pelastutaan. Toimittaja viittasi myös 2000v wanhoihin kirjoituksiin että ei kai kukaan niitä enää usko ja noudata. Toimittaja ei ilmeisesti ole lukenut raamattua, sillä siellä sanotaan Jumalan olevan muuttumaton ja samaa mieltä mm. homoudesta aina. Homous oli Jumalalle kauhistus 5000v sitten 2000v sitten 500v sitten, 50v sitten, tänään ja huomenna. Mielestäni Räsänen edustaa nimikristittyjen jotakin äärikonservatiivilaitaa, ei minua joka olen uudestisyntynyt elävään toivoon. Räsänen puhuu asiaakin, mutta jättää loput eli koko totuuden kertomatta. Eli hän pelkää. Raamattu kehoittaa täyttymään alati Pyhällä Hengellä josta seuraa rohkeasti Jumalan Sanan puhuminen. Raamattu myös lupaa palauttaa kaiken joka Jeesuksen nimen tähden menee. Minultakin on mennyt Jeesuksesta puhuessa usea työpaikka. Mutta minä olen saanut paremman työn viikon sisään niinkuin raamattu lupasi. Jos työ menee alta sen tähden että on uskollinen Jumalalle, niin sitä ei tulisi peljätä. Raamattu myös sanoo, meille ei ole annettu pelkuruuden hengeä. Jos häpeää Jeesusta ja Hänen opetuksiaan, se kertoo vain epäuskosta. Eli uskoa ei ole joka vanhurskauttaisi, sillä teot puuttuvat ja silloin usko on kuollutta, sitä ei ole kuin mielikuvituksessa ja Jeesus sanoo ovella, en ole KOSKAAN sinua tuntenut. Paavali sanoo, onhan se hyvä kun Jeesuksen nimeä pidetään yllä, joskaan ei Pyhässä Hengessä. Eli kyllä Räsäsen puheet ovat tyhjää paremmat, kunpa hän uskaltaisi vain puhua suoraan. Hänellä kun on tilaisuuksia niin paljon. Uudestisyntyneet kristityt jotka uskaltavat puhua ilman suodattimia eivät pääse televisioon. Vihollinen pitää siitä huolen, oma lehmä ojassa. Tämä sama teatteri jatkuu aina siihen asti kun Jeesus pain tulee takaisin. Rivit vain harvenevat. Kaikki näyttää menevän aikataulussa ja raamatun mukaan. "He eivät lupuneet väkivallasta, perversioista ( pedofilia, huoruus, homous ) velhouksistaan ( huumeet ) ja sen tähden Jumala heidät hylkää. Tämän voi kiihtyvällä tahdilla nähdä ympäri maailmaa ihan omin silmin.

7

64

Vastaukset

 • Raamatun mukaan, pridekulkueessa oleva homo joka elää homosuhteessa, elää synnissä. Hän ei ole utelias kokeilija, tai ns. kristitty joka kompastuu ja tekee parrannusta. Tällainen ihminen on tietämättään sillä tiellä joka vie hänet helvettiin, joka on IKUINEN kadotus Jumalasta, siellä ei rakkautta ole. TÄMÄ TOTUUS JOS SAATAISIIN SANOTTUA TELEVISIOSSA KOKO SUOMEN KANSALLE NIIN OLISIN TYYTYVÄINEN. Minä ihmettelen miksi tätä ei saa sanoa. Kun jumalaton ei usko Jeesukseen niin mitäpä hän välittäisi helvetistä puhumisesta, satua sekin olisi tuolle ihmiselle. Sananvapaudesta puhutaan, antakaa kristittyjen puhua suu puhtaaksi ja ihmisten tehdä sen jälkeen vapaa valinta, kun heillä on aito tieto Jumalasta. Tähän päivään asti tätä absoluuttista totuutta Jeesuksesta ei ole tarjottu tässä maassa julkisesti. Mitä te pelkäätte? Eikö teidän keksimä sananvapaus sano, että kenenkään ennallata estämättä. Pelkäättekö te ihmisten menevän Jeesuksen luo jos he saavat tietää aidon totuuden. Onko se teiltä pois.

 • Raamatun idea on mm. saada yksilö, yhteisö, kansa muuttumaan Kristuksen kuvan kaltaisuuteen. Kun katsotaan tilastoja, huumeet, syrjäytyminen, masennus, lista on pitkä. On näytetty toteen, että vaikenemisen kulttuuri, nimikristillisyys ei aja raamatun hengen tarkoitusta. Jumalassa ei ole vika, ei raamatussa. Jumala on muuttumaton, kirkon oppi muuttuu sitä mukaan rahat loppuu. Jos kirkko, eduskunta ja media sanovat synnin olevan ok, niin hankala yksittäisen Jumalan miehen on olla vakuuttava. Kirkko ei vie ihmisiä taivaaseen, sillä se on raamatun mukaan täysin mahdotonta. Ei oppilas voi olla opettajaa suurempi sanoo Jumalan Sana. Jos kirkon papit ovat raamatun mukaan niitä jotka eivät ole menossa taivaaseen vaan estävät muiltakin menon sinne. Kirkko on huolissaan vain rahoistaan jolla pyörittää hyödytöntä uskontoa.

 • Huh, huh, eipä tohon nyt muuta voi sanoa

  • No olihan sitä siinäkin jo. Lyhyesti virsi kaunis?


 • Minä olen kirjoittanut raamatun perusteella, mitä siellä on ja mitä siellä ei ole. Saat olla erimieltä, mutta perustele raamatulla. Missä kohtaa tein väkivaltaa Jumalan Sanalle. Missä kohtaa sanoin väärin.

 • Kiitos Suomen profeetta hyvistä opetuksista. Mutta niiltä putoaa paljon painoarvo ylentäessäsi itsesi profeetaksi.

 • Pride-kulkueessa kaikki eivät olleet homoja. Siellä oli paljon heteroita, jotka pitivät tärkeänä Setan Pyrkimyksiä tasa-arvoiseen elämään. He kannattivat Setan arvokasta työtä.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. En ymmärrä holokaustin kieltäjiä?

  Aivan sama kuin kieltäisi ettei 2 maailmansotaa ole ollutkaan. Onko heillä pimeä alue tuolta osin vai onko se tahallista kieltämistä. Jos myöntäisi se
  Maailman menoa
  324
  2972