Liukuesteet kenkiin yli 75-vuotiaille

Anonyymi

Kaupunki aikoo hankkia liukuesteet kenkiin yli 75-vuotiaille. Mitenkähän ihmiset saataisiin vielä käyttämäänkin niitä? Tarkeää olisi, että niillä voisi mennä kauppaan tai sitten niiden pitäisi olla niin helposti laitettavia ja poisotettavia, ettei sellaisia olekaan. Miten rangaistaan papparaista, joka on hakenut ilmaiset liukuesteet ja kaatuu kauppareissullaan, kun tuo tärkeä varuste on kotana hyvässä tallessa?

7

200

Vastaukset

 • Parantaako tämä Zoon taloudellista tulosta?
  Ja ennen kaikkea paraneeko kaupungin päättävän eliitin taloudellinen tilanne tämän johdosta?

  Jos ei, niin unohda.

  • Nämä ovat eliittiliukuesteet. Tarkoitettu eliittimummoille ja eliittipapoille.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Nämä ovat eliittiliukuesteet. Tarkoitettu eliittimummoille ja eliittipapoille.

   Ei sitten juolahtanut mieleesi, että tässä voisi olla kysymys ihan asiallisesta asiasta. Että jos hankitaan liukuesteet, hankitaan sellaiset, joita ihmiset myös käyttävät. Muuten on pelkkää rahantuhtausta.

   Rahantuhlaukseksi se menee joka tapauksessa, Ihmiset hakevat, kun ilmaiseksi saavat, mutta eivät käytä, jos niillä ei voi menna esim. kauppoihin


 • Joko sitä eliittipummien saunaa on alettu rakentaa???

 • Alavus antaa uimaliput ilmaisena ikä ihmisille . Koko vuoden saamme uida,

 • Raps raps.Onko ajateltu moniko yli 75 v pystyy näitä venyviä härpäkkeitä kenkiinsä laittamaan? Kun ne sitten pitäisi ottaa kauppaan mennessä pois..On muuten liukkaat kivilattialla,jos ei muista /saa otettua pois .Mennään ojasta allikkoon.Panostettaisiin kunnon hiekoituksiin kulkureiteillä ja kauppojen/virastojen pihoissa.

  • "Panostettaisiin kunnon hiekoituksiin kulkureiteillä ja kauppojen/virastojen pihoissa."

   Kulkuväylistä puheen ollen, eikö ole aika kumma, että kumpaankaan markettiin ei ole osoitettu kulkuväylää jalan tuleville vaan pihassa pitää kulkea lähteviä ja tulevia autoja väistellen.


Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.