Mehiläinen vie palvelut ja rahat

Anonyymi

Pian muuttuu tahti terveyskeskuksessa, kun ulkomaalaisten hallussa oleva pörssiyhtiö nyhtää eurot veroparatiiseihin. Maksajina me veronmaksajat. Palvelut tulevat huononemaan ja väki vähenemään. Onneksi pandat takoo rahaa tänne niin voidaan itsekin rikastua

6

312

Vastaukset

 • Jos nyt terveysyhtymän osakkeet on omassa omistuksessa onhan tilanne silti kestävä, osakkaiden omistushan on 49 %.
  Jos ei sitten aika tuuliajolla kaupunki taitaa olla...
  Omistuksella on arvonsa, jos se on oikeissa asioissa.

  • 49% ei määrää osakeyhtiön tekemisiä.


  • Anonyymi kirjoitti:

   49% ei määrää osakeyhtiön tekemisiä.

   Eipä niin, siinä mielessä omista omistuksista pitäisikin pitää kiinni.


 • Säästökuuri on jo iskenyt TK:hon.

 • Sotepalvelujen yksityistäminen Suomessa on melkein saman luokan juttu kuin Neuvostoliiton hajoamisen jälkeen tapahtunut valtion omaisuuden yksityistäminen tuolla itänaapurissa. Yhteinen omaisuus päätyi harvojen oligarkkien käsiin. Tuskin meillä on vaihtoehtoja. Pihlajalinnalle maksetaan könttäsumma ja tottakai he yrittävät pudottaa kustannuksia.

 • Kohta on tilanne se että ainut terveydenhuoltopalvelu jota saatte, on puhelinnumero robottivastaajalle, jolle voitte kertoa vaivanne. Ja robotti sitten suuressa viisaudessaan päättää, saatteko 3 viikon päähän puhelinajan terveydenhuoltoalan IHMISELLE. Ei siis lääkärille, vaan jollekin puhelinpäivystäjälle, joka sitten suuressa viisaudessaan päättää, saatteko 3 kuukauden kuluttua konsultoida puhelimitse LÄÄKÄRIÄ vaivojenne takia.
  Ja tästä kaikesta maksatte itsenne kipeiksi.

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.