Ohisalo yrittää vaientaa kovenevan keskustelun.

Anonyymi

Sisäministeri Ohisalo teki eilettäin uuden räikeän avauksen sananvapauttamme vastaan. Hän haluaa lopettaa maalituksen. Suomessa mm haittamaahanmuuttokeskustelu on koventunut, - ja aivan syystä. Maahantulijoiden tehtailemat brutaalit ja vakavat rikokset ovat muutamassa vuodessa kohonneet sietämättömän korkealle tasolle. Samalla heidän työllistymisasteensa on todella heikko. Kyseenalaista ainesta ja nettosaajina pääsääntöisesti. Ja jottei mene käsitteet sekaisin, niin maahantulijoilla tarkoitan yksinomaan ns pakolaisstatusta hyväksikäyttäviä elintasosurffareita afrikan eri kolkista, kuin arabimaistakin. Oikean- joskin nykyään vuosittain varsin vähäisen, maahanmuuton kaikkine tarvittavine asiakirjoineen ja prosesseineen kyllä hyväksyn, kuten valtaosa suomalaisista. Mutta asiaan...

Nyt Ohisalo ilmeisesti haluaa politiikoille jonkinlaista immuniteettia koventuvaa yhteiskunnallista keskustelua ja omien vastuuttomien puheiden- ja toimiensa mukanaan tuomaa leimautumista vastaan. Tätä ei missään tapauksessa pidä suoda poliitikoille ja niille virkamiehille, jotka toimivat kansamme oikeustajua vastaan, pykälä ja sääntöviidakkoon piiloutuen. Ohisalon omat toimet sisäministerinä antavat hänelle tällä hetkellä ykkösprioriteetin maalitetuksi joutumisessa. Hän toimii suoraan suomalaisuutta ja sen perinteistä arvopohjaa vastaan – törkeästi! Toistuvia omavaltaisia irtiottoja haittamaahanmuutossa, huumeiden puoltamista – kaikkein ylimpänä poliisiviranomaisena, suoraan omia virkamiehiään (poliisia) ja koko yhteiskuntajärjestystämme vastaan. Nyt viimeisimpänä maalituksen alasajo, oikeammin: - kiusallisen keskustelun vaimentaminen. Itse lähtisin jopa kyseenalaistamaan hänen suomalaisuutensa ja kykyä toimia ministerinä. Kyllä eniten eripuraa ja sekasortoa kylvävien tulee kestää reipas maalitus ja kirjoittelu. Ellei pää kestä, niin aina voi ottaa tilit ja etsiä uusia töitä.

103

591

Vastaukset

 • Mainittu henkilö itse maalittaa suomalaisia, puheissaan suorastaan tervaa suomalaisia.

  • Josko tutkisi asiia onko maalitettu toiminut poliisina tuomarina ihmisoikeuksien mukaisesti.
   Jos sukupuolirasimia ilmenee pistäisi viralta sitä mukaa. SYYTTÄ EI KETÄÄN MAALITETA.
   TEKIJÄLLÄ YLEENSÄ TURVATUN VIRKA-ASEMANSA TURVIN VUOSIKYMMENTEN RASTINEN TOIMINTAMALLI.


 • Mikäli "maalitus" ei sovi poliitikoille, journalisteille ja joillekin nimeltämainitsemattomille uusiosuomalaisille, niin ehdotan maiseman vaihtamista ... mahdollisimman kauas suomesta ja suomalaisesta arvomaailmasta.

  • Maalitukseen on aina jokin syy, eikä se yleensä ole kevyt, eli maalitetuksi joutunut henkilö on tehnyt muiden mielestä jotakin niin todella typerää tai pitkäkestoista epäasiallisuutta, että hän on joutunut edustamaansa sidosryhmää suuremman ryhmän maalitetuksi. esim. Husu vs. kantasuomalaiset, Ohisalo vs suuri osa originaali suomen kansasta, Sipilä vs Suomen kansa, Orpo vs suomen kansan turvallisuus. Jessika Aro joutui maalitetuksi, koska hän kirjoitti aiheesta, jossa räjähdyspiste oli erittäin alhainen. Henk.koht en voi sietää Bäckmania Putinia, enkä liioin myös Janitskinia, mutta sen verran objektiivisuutta minusta löytyy, etten jaa säälipisteitä Jessika Arolle. Blondi tyllerö tiesi tasan varmasti mistä oli kirjoittamassa, ja tiesi myös sen, ettei kaikkialta kiitosta heruisi, mutta otti silti riskin oman uransa edun nimissä. Sitä sai mitä tilasi.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Maalitukseen on aina jokin syy, eikä se yleensä ole kevyt, eli maalitetuksi joutunut henkilö on tehnyt muiden mielestä jotakin niin todella typerää tai pitkäkestoista epäasiallisuutta, että hän on joutunut edustamaansa sidosryhmää suuremman ryhmän maalitetuksi. esim. Husu vs. kantasuomalaiset, Ohisalo vs suuri osa originaali suomen kansasta, Sipilä vs Suomen kansa, Orpo vs suomen kansan turvallisuus. Jessika Aro joutui maalitetuksi, koska hän kirjoitti aiheesta, jossa räjähdyspiste oli erittäin alhainen. Henk.koht en voi sietää Bäckmania Putinia, enkä liioin myös Janitskinia, mutta sen verran objektiivisuutta minusta löytyy, etten jaa säälipisteitä Jessika Arolle. Blondi tyllerö tiesi tasan varmasti mistä oli kirjoittamassa, ja tiesi myös sen, ettei kaikkialta kiitosta heruisi, mutta otti silti riskin oman uransa edun nimissä. Sitä sai mitä tilasi.

   Eikös tuolla Jessikalla ollut varsin rajuja huumesekoiluja elämänsä aikana. Eikä ihan pelkkää omakäyttöä, eli piti myös kaverinsa aineissa ja syöksyssä. Kuka tietää paljonko hänen narkki-addiktionsa on vaikuttanut sensaatiokirjansa sisältöön. Hallusinaatioita, demoneita, silkkaa kuvitelmaa...kuka tämän todella tietää?
   Venäjä ja Putin on yhtä kuin aina ja ikuisesti valehteleva, kiero Putin ja Bäckman on entinen dosentti - nykyinen desantti, - alhainen sellainen, - mutta Jessika on vain sensaatiohakuinen, kenties yhä narkki pikkuperuna. Jessikaa painetaan nyt isosti, mutta mitä sitten. Lähti omaehtoisesti leikkimään tulella, ja sormet + puolikroppaa paloivat.


 • Ohisalo on samanlainen luokaton kitisevä vihervassaripelle, kuin Touko Aaltokin oli. Näillä on ilmeisesti jokin geenivirhe aiheuttamassa harjoittamaansa suomivastaista toimintaansa. Ohisalo on pahin mahdollinen sisäministeri suomalaista arvomaailmaa ja yhteiskuntaamme ajatellen. Hän on valmis muuttamaan suomen koko maailman sosiaalitoimistoksi. Hän haluaa vaientaa sananvapauden ja muuttaa se itselle ja vihervassareille sopivaksi. Suomen ja Suomalaisten sisäinen turvallisuus on heikentynyt koko ajan Ohisalon kaudella, josko se ei ollut edes välttävä Orpon ja Mykkäsenkään jälkeen.

  • Kasvisyöjiä ja niiden jälkeisiä.


  • "Ohisalo on valmis muuttamaan suomen koko maailman sosiaalitoimistoksi. Hän haluaa vaientaa sananvapauden ja muuttaa se itselle ja vihervassareille sopivaksi."

   Juuri noin. Ohisalon idiotismi on jo ihmetyttänyt pidemmän aikaa. Tuollainen tunari pitäisi välittömästi poistaa tehtävistä.

   Ohisalo puhuu pelkkää puutaheinää kun kysytään suoraan kysymykseen suoraa vastausta.
   Ärsyttävä tyyppi, ja yksinkertainen kuin mikä.


 • Maahanmuuttajien rikollisuutta lakaistaan suvakkien toimesta piiloon minkä ehditään. Nyt on keksitty että rikollisuuden esille tuominen on maalittamista, mikä on laissa kiellettävä.

  Ohisalon kaltaiset imbesillisuvakit pitävät kansaa niin tyhmmänä, ettei se tajua kyseessä olevan uusi keino estää matujen rikoksista ja rikollisuuden suosijioista puhuminen.

 • Aika omituista, että poliittisesti valittu syyttäjä päättää siitä, mikä on rangaistavaa puhetta jopa vuosikymmente jälkeen. Sisäministeri taas puhuu jostain maalittamisesta twitterissä. Mikä tämä twitteri on, onko se jotain, mikä on pakollinen jokaiselle suomalaiselle vai kenties oma valinta.

  • Semmoista se on ollut aiemminkin kommunimissa ja Vihreet, Vasurit ja osa SDP:stäkin edustavat nykypäivän kommunismia.


 • No maalituksen kohteeksi, ei joudu tekemällä tolkun järkeviä päätöksiä noiden
  " Unelma höttö päätösten "sijaan. Että silleen.

  • Juuri näin! Hyvin sanottu. Respect!


 • Tähän on tultu, kun vastuullisiin virkoihin valitaan vastuuttomia ja kyvyttömiä henkilöitä jopa ihan ministeritasolla asti.

 • Ohisalo on jo todistanut omatoimisesti olevansa sangen kelpo kohde pitkäaikaiselle maalitukselle. Sitä saa mitä tilaa.

  • Mitä tuo köyhyystutkija tekee ? Tutkiiko se sitä miten saisi kansan vielä köyhemmäksi ?


 • Suomeksi sanottuna haluaa että häntä itseäänkään ei saisi arvostella. Hauska nähdä miten lähelle P-Koreaa päästään tämän hallituksen aikana.

 • Maalittaminen on aivan höperöä puuhaa, ei sellaista saa hyväksyä.
  Sellainen haittaa maalitetun elämää kaikin tavoin. Työn tekemistä ja jopa mielenterveyttä.
  Tällaisia asioita on käsitelty käräjillä ja on langetettu tuomioita.
  Typerää touhua sellainen on. Täysjärkinen ei harrasta sellaista.

  • Joo. Persut voisi tehdä kantelun maalittamisesta. Eniten suomessa maalitettu ryhmä.


  • Maalittaminen ei ainakaan vielä ole kriminalisoitua, joten ei kun pitkä päätyyn ja perään! Tekee Ohisalolle aivan hyvää, jos häntä maalitetaan kaikkien toilailujensa seurauksena, ja hänen itse harrastamansa maalittamisen myötä. Väkevää ryöpytystä tuo tarvitsee.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Joo. Persut voisi tehdä kantelun maalittamisesta. Eniten suomessa maalitettu ryhmä.

   No nyt osuit just asian ytimeen hyvä ! Että silleen.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Maalittaminen ei ainakaan vielä ole kriminalisoitua, joten ei kun pitkä päätyyn ja perään! Tekee Ohisalolle aivan hyvää, jos häntä maalitetaan kaikkien toilailujensa seurauksena, ja hänen itse harrastamansa maalittamisen myötä. Väkevää ryöpytystä tuo tarvitsee.

   Saihan pari henkilöä maalittamisesta tuomiotkin ja korvausvelvollisuudet.
   Ei pidä uskoa, että sananvapauden nimissä voitaisiin tehdä mitä tahansa.


 • Ohisalon pyynnöstä: - Lisää maalitusta hänelle itselleen. Lujasti! Oppii tätsy miltä tuntuu olla otsikoissa ja somen myllytettävänä. Raakaa mutta terveellistä koulutusta!

 • Eipä sitten ota mitään kantaa kristittyihin kohdistuvasta vihapuheesta.

  • No entäs se 85 vuotiaan mummon raiskaus ei mitään kommenttia. Arvot ovat jakamattomat noilla raiskaajien puolustajilla. Että silleen.


 • Ohisalon maalituskielteisyys on hyvin valikoivaa. Vihervasemmisto saa vapaasti maalittaa ärioikeistoa, ja tässä tapauksessa PS luokitellaan virheellisesti äärioikeistoksi. Ohisalo on itse maalittanut aivan satasella poliittisia vastustajiaan. Kierrätykseen koko ämmä.

  • Ohisalo sanoi myös tunnistavansa kaikki natsit, ovat siis ilmeisesti omia tuttuja.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Ohisalo sanoi myös tunnistavansa kaikki natsit, ovat siis ilmeisesti omia tuttuja.

   Ilmankos, kun vihreillähän on alunperin saksan natsien neuvonantajat. Siitä on dokumentoitu kuvakin olemassa.


  • Se on sitä kun luulee, että on muiden yläpuolella. On niin sanotusti "parempi" ihminen.


 • Heppatyttö.

 • Miten paljon esim yle ja iltalehti on maalittanu vaikkapa trumppia tai halla-ahoa viimevuodet?

 • Oman osansa sai myös Marjaana Toiviainen. Hän harrasti epäasiallista ja suoranaisesti lain vastaista toimintaa Migriä, Poliisia ja yhteiskuntaamme kohtaan. Joutui maalitetuksi, uhriutui, sai ehkä jotakin säälipisteitä (Stubb), mutta ennen kaikkea: Poistui ryöpytyksen jälkeen julkisuudesta ja häiritsemästä aggressiivisesti yhteiskuntamme toimintaa. Maalitus on toimiva keino saada kieroutunut yksilö ruotuun...tai tehdä tuollaisen sairaan kieroutuman jatkuessa yhä edelleen hänen elämästään elävä helvetti. Se on jälleen kerran ns valintakysymys. Maalittaminen todella toimii.

  • Maalittaminen on rikollista toimintaa.


 • Maalitus on eräs parhaimmista keinoista ravistaa päättjiä. Voisi jopa sanoa, että se on hieno mahdollisuus, joka on mahdollistunut kaikille maeille ja vieläpä aivan ilmaiseksi. Maalitusta tulee käyttää ehdottomasti kaikkia niitä poliitikkoja vastaan, jotka sotkevat kansallista arvomaailmaamme suohon. Sääli on sairautta, joka jatkuessaan vain pahentaa pienen kansakuntamme tilaa. Suomalainen: Maalita - vie menstyksen mahdollisuudet marionettipoliitikoilta!

 • Mitä YLE:n ohjelmatoiminta on ollut perussuomalaisia kohtaan muuta kuin maalittamista viimeiset 10 vuotta? Ihan sama mistä paskasta YLE:n ohjelmissa on puhuttu, on vedetty vertauksia perssuomalaisiin mukaan, vaikka asialla ei olisi mitään tekemistä puolueen kanssa.

  • Näinhän se on. Yle on oikein organisoitunut PS:n maalittamiseen. Nyt varsinkin kun Merja Ylä-Anttila on palkintovirka pääjohtajana ja suvakki-rönkä ykkösuutisankkurinaan - niin ikään Ylä-Anttilan ex.alainen maikkari-pöllölaaksosta. Maalitus, tai vastamaalitus ovat hyviä nykykeinoja ajaa joku alas,. Vihervassareihin se toimii ihan noiden itseaiheuttamana. Maria Ohisalo on vain ja ainoastaan suomeen ja suomalaisuuteen kyvytön vihervassari.


 • Ohisalo voi ilmoittautua työttömäksi työnhakijaksi mol.fi sivun kautta jos kokee työnsä liian raskaaksi.

  • Ohisalo tulee maalittaa ns "itse omaa eroaan ministerin virasta pyytäväksi". Tee Ohisalon elämästä täysi h-vetti ja aja tuo vihervassari täysin romutettavaksi ja sivuraiteelle. Tiedätte hyvät kantasuomalaiset kanssaeläjäni, jotta tämä ei ole mahdoton urakka, mutta tarjuaa työtä meille kaikille ja runsaasti sittenkin. Laitetaan tuo kyvytön ja petturimainen maailmanhalaaja-akka poistoon - Suomen kansan nimissä!


  • Anonyymi kirjoitti:

   Ohisalo tulee maalittaa ns "itse omaa eroaan ministerin virasta pyytäväksi". Tee Ohisalon elämästä täysi h-vetti ja aja tuo vihervassari täysin romutettavaksi ja sivuraiteelle. Tiedätte hyvät kantasuomalaiset kanssaeläjäni, jotta tämä ei ole mahdoton urakka, mutta tarjuaa työtä meille kaikille ja runsaasti sittenkin. Laitetaan tuo kyvytön ja petturimainen maailmanhalaaja-akka poistoon - Suomen kansan nimissä!

   Kyllä oot köyhä persu. Eikö hävetä yhtään kirjoittaa tuommoista soopaa. Ai niin, eihän sinun äly riitä siihen.


 • Vihreitä ei pitäisi ottaa mukaan hallitukseen.

 • Kun ministerit keskittyvät tekemään virassaan päivä päivältä törkeämpiä rikoksia, niin he tarvitsevat diktatuurin lakeja ollakseen suojassa arvostelulta.

  Mikäli vallankäyttäjiä ei saa enää edes arvostella, on jo aika poistaa kyseiset vallankäyttäjät. Vaikka ikkunan kautta.

  • Erinomainen aspekti. Minä olen jo useamman kerran ollut valmis sytyttämään "tulos tai ulos" - roviota, jossa vääriin päätöksiin syyllistyneet ministerit kärvennettäisiin elävällä tulella, live tv-lähetyksessä. Minun mielestäni kuolemantuomion tulisi ensisijaisesti koskettaa poliitikkojamme.


  • Rikoksista pitää nostaa kanne. Toimi itse ensin, puskista huutelu on noloa.


 • Hutisalo on näköjään hakenut oppinsa Pohjois-Koreasta. Jos tomii kansan mielipidettä vastaan joutuu kestämään maalituksia Touko ei kestänyt pönttö sekosi

  • Anonyymi kirjoitti:

   This message has been removed by Utopia.

   Nimenomaan näin. Kun blondeista-blondein-ohisalo pelottelee mediassa maalittamisen kriminalisoimisella, niin silloin tulee käynnistää systemaattisen raaka ja pitkäkestoinen maalittaminen juuri häntä vastaan. Laitetaan vihermisu ruotuun oikein kantapään kautta....hyvvvvää tekee. Painetaan ihan pohjaan asti!


 • Rinteen hallitus puolueineen on pyrkimässä samanlaiseen poliittiseen kontrolliin kuin Pohjoiskorea tai DDR.
  Kaikki arvostelu hallintoa tai hallinnon henkilöitä / päätöksiä vastaan on kielletty.
  Kohta varmaan tännekin palautetaan kuolemantuomiot vääristä mielipiteistä.

  • no se ei kaukana oo tätä menoa.


  • Täysi vihannes Rinne jättää avoimen toimivallan hallituksessansa sen ministereille. Siksi tällaisten poliittisten äpärien, kuten Ohisalo julkisesiintyminen on yleensä mahdollista. Jos hallitusta johtaisi todellinen Suomalainen MIES, niin Ohisalolle olisi tilit laskettu jo aikaa sitten ja hän jäähdyttelisi mamukireetä pesäänsä rivihyödyttömyytenä sirkus arkadiassa. Mutta koska täysin kyvytön ja johtamistaidoton Antti Rinne on yhä edelleen ja valitettavasti ns "pääministerinä", radikaaliviherpelle Maria Ohisalo jatkaa sisäministerinä tuossa koplassa poliittista perseenrevittelyään. ... "...aukko on auki kuin laivassa ruuma..."


  • Ensin puhutaan ja luvataan mitä tahansa mutta kyvyttömänä ei saada mitään aikaan. Mitä muuta voi tehdä kuin yrittää tukahduttaa arvostelu ja kansan viha.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Täysi vihannes Rinne jättää avoimen toimivallan hallituksessansa sen ministereille. Siksi tällaisten poliittisten äpärien, kuten Ohisalo julkisesiintyminen on yleensä mahdollista. Jos hallitusta johtaisi todellinen Suomalainen MIES, niin Ohisalolle olisi tilit laskettu jo aikaa sitten ja hän jäähdyttelisi mamukireetä pesäänsä rivihyödyttömyytenä sirkus arkadiassa. Mutta koska täysin kyvytön ja johtamistaidoton Antti Rinne on yhä edelleen ja valitettavasti ns "pääministerinä", radikaaliviherpelle Maria Ohisalo jatkaa sisäministerinä tuossa koplassa poliittista perseenrevittelyään. ... "...aukko on auki kuin laivassa ruuma..."

   Nykyään suomea, sen kansaa ja hallitusta voi näemmä painaa estoitta, täysillä ja hallitsemattomasti myös kakkoseen.... P-läpilandian tunnusmerkit täyttyvät!


 • Hyvät naiset ja herrat: - Tänä päivänä ja myös tulevaisuudessa Suomen Maalitusvahtina:... Maria Ohisalo! Laittakaa sen reppu soimaan!

  • Ohisalon tyhjä pää-perse pärisee tasatahdissa jonkun hyödyttömän musulin kanssa. Ohisalo naaraa näitä kestoelätettäviä suomeen ja ...ironista kyllä: sen oma ukko yrittää pitää samaan aikaan perhetaloutta kunnossa. = Akka jakaa rasvaisaa peräänsä maailmalla ja aviomies ja lapset huutavat leipää...mutta äiskä ei halua, ehdi....


 • Sisäasianministeri Maria Ohisaloa ei tule nyt päästää helpolla. Hän on omalla henkilöitymällään asettunut todella jyrkästi Suomalaista sananvapautta vastaan, hakemalla joillekin poliitikoille ja journalisteille, sekä yhteiskunnallisille vaikuttajille immuniteettisuojaa, "muka maalittamista vastaan". Koko käsite on sangen epäselvä ja aivan tolkuttoman yksipuolinen, sillä juuri ministeri Ohisalo on eräs keskeisimmistä suomalaisista maalittajista PS:n suuntaan. Ohisalo käyttää nyt tarkoitushakuisesti ja erittäin vilpillisesti ministeriasemaansa väärin, juurikin Perussuomalaisia vastaan. Ohisalo tulee itsessään laittaa tutkintaan.

  • Kenen A Rinne sanoi olevan mieleltään sairaan?


 • Avaa hieman enemmän? Edellisessä kirjoituksessa ei Rinteestä mainittu sanaakaan. Mutta silti kyvytön suvakkihan tuo on kuitennii.

 • Maalaisjärkeä käyttäen: - Kyllä Maria Ohisalon elämästä saa tehdä ihan täyttä helvettiä, sillä sitä samaa tuo "päättävä yksilö" tarjoilee meille kantasuomalaisille 24/7. Maria jakaa suomalaista sosiaalitukea estoitta elintasoaetsiville ulkomaisille kyvyttömille murjaaneille = kymmenet jopa sadat suomalaiset/matu, menettävät oman oikeutetun tukiosuutensa joko leikkauksina tai täydellisinä eliminoimisina. Maria Ohisalo puukottaa raadollisesti sinuakain selkään - Kantasuomalainen!

 • Olisko tää vihapuhetta jos mää loiheisin lausuman viikon verran putkeen ohisaloisteltuani ( pössyteltyäni ), että tää meidän uus sisäministeri on ääniä päästävä katastrofi?
  Sellainen tunne tulee tuossa nousukiidon hetkellä, että mitä enempi tuo ääntä päästää sen syvemmälle suohon se vajoaa.

 • Eikö sisäministerillä ole sisäministerin töitä kun pitää aukoa päätään asioihin joista ei kuitenkaan mitään ymmärrä? Vaikuttaa simmottelle vapaamatkustajien hyysärille koko täti-immeinen. Oikein huono valinta ministeriksi, häpeäksi jopa vihreille.

 • On, on, on ja sitten niin Helevetillinen narttu tuo Ohisalo. Jakelee maalimalla ja eu:ssa suomalaista hyvinvointia ihan, kuin olisi tämän itse tehnyt. Ollut yliopisto-tutkijaplanttuna vastiikkeetomasti vuosia. Kupannut siis suomalaista hyvinvointia ilman tuloksia. Eli täysin hyödytön vihervassarinarttu kertakaikkiaan. Kenties juuri tuolla radikalisoitunut täysin järjettömään ja rajattomaan maailmanhalaukseen ja päättänyt kostaa kantasuomalaisille veronmaksajille, eli yhteiskuntamme todellisille tukipylväille, oman mielenkieroutumansa muodostamat koloniaaliset vääryydet, - joihin Suomella ei ole mitään osaa eikä edes arpaa. Tällainen kiero suvakki meillä on sisäministerinä. Eikö laiteta tuo täysin turha ja vahingollinen akka kierrätykseen....

  • Ei mihinkään kierrätykseen tuota huolita loppusijoitukseen ainoastaan.


 • Maria Ohisalo = Suomalaisen yhteiskunnan ja sen arvomaailman syyöpäkikkare & - pökäle. Ohisalon maailmankatsomus merkitsee syöpää suomelle ja etenkin kantasuomalaisille.

 • Niin siis: - Ohisalohan pyrkii todistetusti tuhoamaan suomen?

 • Mitähän tavaraa sen Ohisalon ukon öljytynnyreissä kuljetetaan?
  Istuuhan huumepoliisin entinen päälikkökin linnassa

 • Ulkoisesti frigidin oloinen narkomaani, siis ulkoisesti. Jäätävä kylmä ja tunteeton katse.

 • Ohisalo ei tuomitse huumeita

  t: Huumeisiin kuolleen nuoren äiti

 • Ohisalo ei näytä tietävän, että äänestäjät ovat hänen työnantajiaan...

  Hoplaax

  • Etkös sinä ole persukusipäitten työnantaja.


 • Ja toivoisin, et ensimmäinen joka tekee tutkintapyynnön ton mahdollisesti tulevan Maalituslain perusteella olis toi Ilja Janitskin! :P :D

  PS: Koska näköjään nykyään *kööööh* oikeusvaltio Suomen lainsäädäntöön näyttäis kuuluvan myös ns. takautuva lainkäyttö! Kts: Päivi Räsänen.

 • Eipä kohta tiedä mitä edellisessä elämässä on tehnyt.Mutta syyttäjä laitos ehkä kaivaa esiinja vie oikeuteen . Huraa Suomi

 • Vieläkö ohivuodolla sama ukko vai joko tuli järkiinsä ja heivasi muijan?

 • Laitetaan suut kiinni kaikki hyvin Suomessa ei mitään matu ongelmia ruotsin tiellä

 • Ohisalo / vihreät haluaa lahjoittaa laittomille turvapaikan hakijoille vuosittai 3,5miljardia ja kehitysapuun vielä 1 miljardin.
  Suomalaisille eläkeläisille, vähäosaisille ja apua tarvitseville tuota summaa ei vihreät halua antaa. Eli aikana jolloin ei ollut laittomia maahanmuuttajia viimeaikisissa määrin nuo 3,5 miljardia eivät silloinkaan päätyneet suomalaisille? Jostain kumman syystä tuo raha löytyi heti kun laittomia maahanmuuttajia alkoi tulemaan.

  • No tuo oli se totuus miten järjettömiin tarkoituksiin rahaa löytyy, mutta ei oman maan kansalaisten hoitoon, koulutukseen ja teiden kunnostukseen.


  • Anonyymi kirjoitti:

   No tuo oli se totuus miten järjettömiin tarkoituksiin rahaa löytyy, mutta ei oman maan kansalaisten hoitoon, koulutukseen ja teiden kunnostukseen.

   Ei sitä rahaa mistään löydy. Se on velkarahaa, jonka vihreät jättävät kylmästi tulevien sukupolvien maksettavaksi.


 • Isänmaalliset öyhöttäjät pitääkin vaijentaa, Ohisalo on oikeassa tässä asiassa. Sananvapaus pois EU:ta ja maahanmuuttoa vastustavilta isänmaallisilta vaikka väkisin. Lehdistö on jo pitkään sulkenut palstansa isänmaallisilta, samoin Facebook potkii kansallismieliset ulos ja suurin osa kaikista vapaaehtoisjärjestöistä myös.

  • Psykiatrillesi on soitettu. Tietokoneen käyttöaikasi loppui juuri ja on aika käydä iltalääkkeiden kanssa nukkumaan.


 • Ohisalo on jo todistanut olevansa täysi sooloartisti, - ei suinkaan tiimipelaaja. Maahanmuutto irtiotot ensin ja nyt vielä huumausaineet. Voi pyhä yksinkertaisuus. Kaikkea se veronmaksajien tarjoama leipä elättääkin. Kannabisavautuminen oli mainio todiste siitä, kuinka maamme kaikkein ylin poliisitoimesta vastaava henkilö kävelee tietoisesti ja ylimielisesti jyräten poliisijohtomme yli ko asiassa. Laittoi koko poliisijohtomme omiksi marioneteikseen...tai sitä hän ainakin yritti. Poliisin kielteinen kanta kannabiksen vapauttamiseen on ollut selvää jo vuosia. Toteamus että "Suomessa on nyt pahin mahdollinen hallitus" - lunastaa päivä päivältä itseään niin todeksi. Oikeasti järkyttävää toimintaa.

  • Kun kerran vihervasemmisto on todettu kehittyneen DDR-terrorismista, se tulisi ilmeisesti rinnastaa muihin terrorismikirjainyhdistelmiin kuten ISIS. Nyt vain addressia tai aloitetta väsäämään, että saadaan kyseinen kapina-tuholiike laissa kiellettyä, kuten vaikkapa SISU, jonka kieltämistä ajettiin suu vaahdossa, oikein pontevasti juuri viherhöperöiden taholta. Olisi se hienoa nähdä kun tuon radikalliliikkeen johtajaa, eli ylintä poliisiviranomaistamme, sisäministeri Maria Ohisaloa retuutettaisiin raudoissa volkkarin peräboxiin. Voisi tehdä tuolle akalle ihan hyvää.


 • Lukijan kynästä: ”Eliitti, käsissänne on verta”

  En tiedä miten tätä asiaa alkaisin edes lähestymään, mutta nyt on tultu tilanteeseen että ”pinnan alla” kuohuu niin paljon että kohta ihmisillä yksinkertaisesti tulee mitta täyteen tätä touhua täällä, niin yrittäjillä kuin duunareillakin.

  Hyvä ”eliitti”!
  Olette kääntäneet törkeästi selkänne omalle kansallenne!
  Ette näe, ettekä halua edes nähdä kuinka tiukoille ihmiset vedätte! Ymmärrättekö, että lypsätte vieläkin kuollutta, kuivaa lehmän nahkaa, koska unohditte että sitä pitäisi myös ruokkia?
  Sensijaan pidätte itse valheellisen ”sädekehänne” syytämällä meidän selkänahoista keräämänne rahat kaikkialle muualle paitsi sinne mihin ne kuuluisi, Hävetkää!! Tulkaa alas norsunluutornistanne ja katsokaa kerrankin oikeasti mitä olette tehneet

  • Suomen oikeuslaitos maalittaa nyt Päivi Räsästä ja muita todellisia kristittyjä. Kirkon johtajat ovat hiljaa kuin oli kirkko Saksassa 1930 luvun lopulla. Presidenttikin on kuin pisu sukassa.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Suomen oikeuslaitos maalittaa nyt Päivi Räsästä ja muita todellisia kristittyjä. Kirkon johtajat ovat hiljaa kuin oli kirkko Saksassa 1930 luvun lopulla. Presidenttikin on kuin pisu sukassa.

   Niin tosiaan miksi päiville ei löydy tukea kirkon johdolta. Ainoastaan tavallisen tallaajan tuki löytyy


  • Anonyymi kirjoitti:

   Suomen oikeuslaitos maalittaa nyt Päivi Räsästä ja muita todellisia kristittyjä. Kirkon johtajat ovat hiljaa kuin oli kirkko Saksassa 1930 luvun lopulla. Presidenttikin on kuin pisu sukassa.

   Kirkon homottavat piispat eivät uskalla tulla esiin, koska ovat häpäiseet toimillaan kristinuskon ja isänmaamme. Myös presidentin linnasta on alkanut kuulua puheita, jotka ovat isänmaamme ja kansamme vastaisia. Niinistöhän on höynäytetty suvakkimatuttajien, metoo-porukoiden ja gretathunbergien kelkkaan. Uskomatonta! Tulee mieleen typeryys tai dementia.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Kirkon homottavat piispat eivät uskalla tulla esiin, koska ovat häpäiseet toimillaan kristinuskon ja isänmaamme. Myös presidentin linnasta on alkanut kuulua puheita, jotka ovat isänmaamme ja kansamme vastaisia. Niinistöhän on höynäytetty suvakkimatuttajien, metoo-porukoiden ja gretathunbergien kelkkaan. Uskomatonta! Tulee mieleen typeryys tai dementia.

   Kirkko siis jättää yksitäisen Suomalaisen jäsenensä eikä puolusta millään tavalla. Mutta puolustaa islamin uskoisia matuja on aikoihin eletty


 • Hallitus ei siis aio puuttua persujen maalittamiseen tosimielipiteistä, eilen se kuultiin

  • Kun persujen kannatus ylittää jo ensi keväänä 30 %, niin eiköhän nuo puheet äärioikeistosta ja populismista ala vaieta.


 • Ohisalo ja rinne katkerina. Kumpikaan ei voi enää vaatia ISIS akkoja aivopestyine kakaroineen suomeen. Myöskään paperittomien etuja turha ajaa. Kannatus jo niin alhaalla kummallakin puolueella.

  Heidän kätensä ovat sidotut ja hyvä niin.

 • Tämän henkilön ei ikinä pitäisi olla sisäministerinä. Järjettömiä lausuntoja järjettömyyksien perään. Mitä hän ja kaltaisensa haluavat nuorillemme syöttää? Aivopesua, humpuukia, luonnollisten asioiden mitätöimistä, huuhaata tilalle. Kaikkea tätä, kunhan heidän itsensä ei tarvitse tätä suitsutusta todesta ottaa vaan se on tarkoitettu 'muille', tolloille, jotka eivät osaa omilla aivoillaan ajatella tai ei niinkään tolloille, vaan herkille nuorille, joilla ei elämän kokemusta paljoa ole.

 • Ohisalo sisäministerinä on todella vaarallinen ja tuhovoimainen akka, joka elää täysin omien ideologioidensa mukaan. Valtion turvallisuus ei kuulu niihin. Vain täysidiootti voi hehkuttaa 100 000 - 150 000 matun/pakolaisen sijoittamisen tarpeellisuutta ja sen onnistumista, kun edes alle 40 000 ei onnistunut ja noiden jo tulleiden rikostilastot vain jatkavat kasvuaan.
  Ohisalo tulee laittamaan sooloiluillaan ja jatkuvalla toilailullaan vielä ison nipun suomalaisia jatkuvan uhan alle ja saa omilla myötävaikuttamisillaan suomesta lähes ruotsin kaltaisen kaaosvaltion. Mikään nykyisen kehityksen mukanaan tuoma turvallisuusnäkökulma ei näytä missään kohdin positiiviselta, jos nykymeno jatkuu. Meillä on vain menetettävää Ohisalo-Rinne yhdistelmän ollessa vallassa. Rinteen mainitsin siitä syystä, ettei hän kykene johtamaan hallitusta jämäkästi. Kyseessä on ns sooloartistien päiväkerho ja tulokset ovat jo sen mukaiset.

  • Ohisalo on tytön hupakko, joka elää omassa lapsenomaisessa kuplassaan. Barbinuket sopisivat sille paremmin kuin elämän reaaliteettien kanssa kamppailu.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Ohisalo on tytön hupakko, joka elää omassa lapsenomaisessa kuplassaan. Barbinuket sopisivat sille paremmin kuin elämän reaaliteettien kanssa kamppailu.

   En olisi pätkääkään huolestunut Ohisalon edesottamuksista, ellei tuo olisi valtioneuvoston jäsen - vieläpä sen sisäministerinä. Tuohon pestiin kuuluu juuri kaikkein tärkein yhteiskunnan sisäisen turvallisuuden ylläpito ja edesauttaminen omilla ministeritoimillaan. Nythän tuo toimii juuri Suomea ja suomalaisia vastaan. Mikäli Ohisalon suunnitelmat ja sitoumukset EU:n suuntaan toteutuvat, alkaa suomessa todella jäätävät ajat. Kirjaimellisesti lähestymme jättiharppauksen nyky-ruotsia, mitä turvallisuuteemme tulee. Antti Rinne tuskin tulee pysäyttämään, tai edes hillitsemään ministeri Ohisalon toimintaa, sillä myös Rinne on ilmaissut yltiöpositiivisen kantansa "siirtolaisuuden" tarpeellisuudesta. Haittamaahanmuutto tulee ilmeisesti jatkumaan estoitta, ja tämä ei millään muotoa paranna Suomen turvallisuutta, eikä myöskään taloutta. Molemmat painuvat reippaasti miinukselle.


 • Minkä vuoksi Suomessa aina valikoituu sisäministeriksi 100% imbesilli? Orpo-Risikko-Mykkänen-Ohisalo. Onko se niin, jotta sopivin saa paikan - ei pätevin, tai edes muuten ammattitaitoinen? Mikä saatanallinen kirous meillä on niskassamme?

  • No se että kansa ei osaa vaatia oikeilla keinoilla noita epäkelpoja ministereitä erotettavaksi.
   Ottakaa oppi ulkomailta sielle se osataan ja ministerit eroaa. Että silleen.


  • Anonyymi kirjoitti:

   No se että kansa ei osaa vaatia oikeilla keinoilla noita epäkelpoja ministereitä erotettavaksi.
   Ottakaa oppi ulkomailta sielle se osataan ja ministerit eroaa. Että silleen.

   eikö tuossa asiassa se glopaali malli kelpaa


  • Kun lukee näitä kirjoituksia, niin kyllä niistä paistaa tyhmyys läpi. Jos ääliöpersuista pitäisi valita sisäministeri, niin ei noista kukaan ole älykäs.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Kun lukee näitä kirjoituksia, niin kyllä niistä paistaa tyhmyys läpi. Jos ääliöpersuista pitäisi valita sisäministeri, niin ei noista kukaan ole älykäs.

   Voiko nykyistä sisäministeriä sanoa älykkääksi??????????????????


  • Anonyymi kirjoitti:

   Voiko nykyistä sisäministeriä sanoa älykkääksi??????????????????

   Juu...ei todellakaan voi. Ideologiansa sekoittama vassari agentti, joka on verhoutunut vihreään maalmanhalaukseen satasella. Todellinen anti-sisäministeri, kaikki perkeleet taustoinaan.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Voiko nykyistä sisäministeriä sanoa älykkääksi??????????????????

   Ohisalon älynväläys " Eihän pieni määrä huumetta omaan käyttöön voi olla rangaistavaa " .


 • Se laura varmaan on kehottanut mustamaalittamaan Ohisaloa?
  Vai onko aloitus sittenkin sarkasmia?

 • Ohisalon ei kannata enää olla ollenkaan huolissaan maalituksesta. Alkaa vaan ennemin pakkamaan jo laukkuaa, Ens viikolla tulee muutto ministeriöstä! :)

 • Sytyttäisi kannabis sätkän ja rauhottuisi. Ei tämän rääväsuun sanomisilla ole mitään painoarvoa.

 • Ohisalolle verbaalista raippaa....tuo jäätävä vihermisu kaikkine edesottamuksineen oikein kerjää sitä. Annetaan suoraan isin kädestä ja tuplana. Oppii viherkommari talon tavoille. Piiska on muodossa jos toisessakin tehokas koulutusväline. Laitetaan Maria kuurille.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

SEISKA.FI

 • Taloyhtiön hienoin asunto! Tällainen on VilleGallen luksuskoti pahamaineisen vankilan naapurissa – kuvat!
 • Jätti tylysti ex-vaimonsa! Toni Nieminen iski seitsemän lapsen yh-äidin – paparazzikuvat Seiskassa!
 • Katri Kulmuni tekee rahaa politiikalla – ministerin kuukausipalkkio peittoaa vanhat vuosiansiot!

Ketjusta on poistettu 14 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Mistä Trumpia syytetään?

  Kertokaas nyt tällaiselle politiikasta tietämättömälle se. Onko se tehnyt Ukrainan presidentin kanssa jonkun salaisen sopimuksen missä Ukraina tuhotaa
  Maailman menoa
  57
  405