Taas yksi kaatui kovempien tieltä

Anonyymi

"Lempäälässä Ideaparkin lähistöllä toiminut autoliike on hakenut konkurssiin – yrityksellä lähes puolen miljoonan euron velat" - Aamulehti kirjoittaa..

Parhaat autokaupat jyräävät, heikot kaatuu.

Tässä sen näkee, miten jotkut liikkeet saavat toiset kaatumaan.

12

113

Vastaukset

 • Alempana tästä liikkeeestä keskustelua. Alusta alkaen tämä liike ihan järjetön.

 • Niin, onko nyt kateilla itsellä parempi elo, juot myrkkyä ja toivot että kohtellasi tulee vatsa kipeäksi, tätä et kade ymmärrä koskaan, sori.

  • Pitää miettiä vähän paremmin autoliikkeen bisnes idea. Ei myyntitili tai santun autoilla tienaa. Ja kuka on kateelllinen kenellekkin. Nykyään perus metalli mies tienaa vuodessa enempi kuin moni autoliike tuottaa. Näin se vain on. Moni ns. Automyyjä ei pysty edes yrityksestään nostaa palkkaa kun ajat ovat hiukan kehnot.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Pitää miettiä vähän paremmin autoliikkeen bisnes idea. Ei myyntitili tai santun autoilla tienaa. Ja kuka on kateelllinen kenellekkin. Nykyään perus metalli mies tienaa vuodessa enempi kuin moni autoliike tuottaa. Näin se vain on. Moni ns. Automyyjä ei pysty edes yrityksestään nostaa palkkaa kun ajat ovat hiukan kehnot.

   Heh heh. Kyllä se metallimiehen vuositili tulee muutamalla autolla kauppiaalle. Ja santun autoilla myös viimeiset 15v tilejä tehty . Kova, kovempi, kovin


  • Anonyymi kirjoitti:

   Heh heh. Kyllä se metallimiehen vuositili tulee muutamalla autolla kauppiaalle. Ja santun autoilla myös viimeiset 15v tilejä tehty . Kova, kovempi, kovin

   Myyt sitten kalliita autoja.


 • Eikä , ole ensimmäinen suuruuden hullaattuma liike joka kiikkuu kannattavuuden ääri rajoilla. Kun , tavalliselta tallaajalta on viety ostovoima , niin liikkeiden ovet aukeilee entistä harvemmin. Se alkaa pikkuhiljaa näkyä kakessa kaupan käynnissä. On pakko miettiä tarkemmin mihin roposensa käyttää.

 • Ei kukaan voi pärjätä, kun yhdellä loistoliikkeellä on yli 17000 facebooktykkääjää siis miettikää!

 • On ihan outoa, että joku yritys menee konkkaan ja varsinkin pieni autoliike. Ei ole koskaan mennyt yhtään autoliikettä ja liekkö mitään yritystä konkurssiin?

 • Käytettyjen autojen kauppias Kamuxin liikevaihto kasvoi kolmannella neljänneksellä lähes kolmanneksen viime vuoden vastaavasta ajasta. Vahvan kasvun ansiosta myös tulos parani selvästi.

  KAMUX JYRÄÄ, HEIKOT KAATUU!

  Autoalalla on nähty lentotähtiä pitkän aikaa, mutta kestotähtiä on vain muutama.

  Tälläkin palstalla parjattu Kamux näyttää jälleen kerran miten autokaupan alalla pärjää kun osaa vetää oikeasta narusta.

  Onneksi minä olen ikään kuin osa tätä menestystä, sillä olen ostanut autoni juuri Kamuxilta enkä ole lähtenyt näiden "halpoja ja hyviä" autoja myyvien liikkeiden mukaan.

  • Niin ja kamuksilla pelaa jälkimarkkinointi sekä virhevastuu täydellisesti. Jos tulee ongelmia oston jälkeen niin kamux hoitaa asiat hienosti. Saka myös.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Niin ja kamuksilla pelaa jälkimarkkinointi sekä virhevastuu täydellisesti. Jos tulee ongelmia oston jälkeen niin kamux hoitaa asiat hienosti. Saka myös.

   Emävale. Koitappa ostaa ja reklamoi niin tulet tietämään kuinka hyvin toimii.


 • Pienet kaatuu kuluttajansuojaan. Purkukaupat ja järjettömät korvauksethan ne kaataa. Isot liikkeet on laitettu pystyyn silloin, kun auton ostajat ovat olleet vielä järjissään ja ymmärtäneet mitä ostavat ja saaneet silloin jo kerättyä varallisuutta. Purkukaupat ym. korvaukset syövät voiton, ja ei se yritys tappiolla pyöri kovin kauaa.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.