Miten mahtaa käydä ihmiselle

Anonyymi

joka kiusaa Jumalan valittua? Veikkaanpa ettei kovin hyvin käy... Ateistit voivat itselleen uskotella mitä tahansa mutta hekin pelkäävät pahinta ja se ei ole ateistista!!!

Jumala ja Jeesus olkoot sinun turvanasi Päivi Räsänen!

19

58

Vastaukset

 • Ihmettelen myös tuota Päivi Räsäsen kiusaamista?

  Onko jotain entistä, henkilökohtaista?

  Nettiä perkkaamalla voi mennä valtakunnansyyttäjällä ikuisuus, jos 15 vuotta sitten tapahtuneet ovat nyt esillä.

 • Saako arvata?
  Kuolee?
  Kuten kuolee sekin, joka ei ole ikinä kiusannu yhtään ketään.

  Ja tossa nyt ei o edes mitään pelkäämistä (paitsi teillä ussuilla. Joilla on pelko perseessä että joutuuko sinne helvettiin vai ei) vaan toi on ihan silkka fakta. Kaikki elollinen tässä mailmassa kuolee. Ja loppupeleissä kuolee sit kaikki elotonkin. Ce la vie.

  Ja soot ny ymmärtäny jotain väärin, jos sä kuvittelet et me ateistit USKOTAAN johonkin?! Kun asia on juuri päinvastoin. Me EI uskota johonkin. Yleensä ainakaan mihinkään yliluonnollisiin asioihin.

  • Kaikki uskovat johonkin. Itsensä pettämistä väittää jotain muuta. Joistakin tosin on hienompaa kertoilla, etteivät piittaa mistään mitään. Mutta kun tosi tulee eteen, kummasti alkaa heilläkin ajatus juosta.

   Energia ei mihinkään katoa, muoto tosin vaihtuu. Kuolemaa ei ole ja henkimaailma on tosiasia. Toki saa kiistää, muttei se mitään hyödytä. Henkimaailman vaikutusta sekin, jos ihminen saadaan uskomaan, että kuolemanjälkeinen tyhjyys koittaisi. Sieltä verhon takaa tuollainen loistoideakin on lähtöisin, vaikka ihminen ihan vakavissaan kuvittelee keksineensä tuonkin itse.


 • Mahtaaklo käydä niin, että Jumala pudottaa kuuman kiven valtakunnansyyttäjä Raija Toiviaisen päähän?

  Jos olis tavallinen kylmä kivi päähän, niin vois jäädä vielä henkiin. Mutta kun kuuma kivi tulee, se on henki poissa laakista.

 • Vain oikeuden pitää tässäkin casessa tapahtuvan.

 • Pahuus on oma lajinsa. Se on ennustettu ennen säitä.

 • Se on hyvä että Räsäsen hyvin kirjoitettu kirjoitus käydään läpi, luulin että asia olisi ollut useammalle ilmiselvää tekstiä.

 • Profeettoja ei enää tarvita. Maailma on valmis. Niin ne sanoo.

  • Itseensä luottaminen näyttäisi vahvistuvan, mitä enemmän tiedettä korostetaan. Tiede ja talous ovat nykyajan parivaljakko, jotka ruokkivat toinen toistaan. Aineellisuuden kerrotaan perineen voiton ja hengellisyyden jääneen tappiolle.


 • Onko meillä maassamme enää sananvaputta?
  --------------
  Tästä saadaan oikeustapaus.

 • Niin, kun maailma yrittää myydä mielensä pahoitttelijoita.

 • Nää uskovien jutut nyt on aina tämmöisiä.

  Itse uskon taas kohta joulupukkeihin, niitähän vilisee pian taas siellä sun täällä. Nekin on uskottavampia kuin jumalat ja jeesukset joita ei voi nähdä oikeasti koskaan missään ,mutta punanuttuja pian taas voi, vaikka kaikki tietääkin että todellista joulupukkiakaan ei ole olemassa.

  Uskovien uskomukset ja aivojen tuotokset vaan menee hurjemmiksi ja hurjemmiksi vuosi vuodelta,mihinhän vielä meneekään,joskushan satuihin uskomisiinkin tulee lakipiste mitä ei voi ylittää tai koko asialta on totaalipohja pois ja todellinen hulluus alkaa.

  • Kenelle yrität todistella? Alku se on tuokin.


 • Uskis ottaaa nyt rikan omasta silmästä.
  Aikamoista uhittelua,
  ei räsänenkään ole mikään syytön osapuoli.

  Kuin myös

  Noudatatte sääntöjänne milloin itselle sopii.

  Ette puolusta raiskattua kristittyä, ette tämän eu sisällisodan uhrikiksi jotuneita
  suomalaisia naisia tai lapsia, työttömien armeijaa, ette koditonta köyhää,
  mutta uhkailette niitä jotka arvostelee räsäsen käytöstä.

  Miksi ette ole aiemmin olleet puolustamassa sananvapautta Suomessa?
  Olitteko marssimassa ”ei natseja minnekään” juuri kun paikallinen oli puukotettu tai raiskattu? NE uhrit olivat yhtä tärkeitä, Mitä nää ”marssit” tarkoittaa?

  EIKÖ MEIDÄN PITÄISI OLLA ENEMMÄN YHTÄ
  TOISTEMME PUOLTA?!

  Puolustitteko Tynkkystä hänen kirjoittelusta? Hän puolusti meitä kaikkia.

 • Homosairaat hyppivät Jumalan silmille.

  • Onneksi eivät pysty lisäänny


 • ..kirkon pitäisi taas seurata yhteiskunnan kehitystä. Homoilu nyt vaan on sallittua, vaikka kuinka" pahaa tekisi". "Nainen vaietkoon seurakunnassa" oli vielä äsken, nyt on jo sakastissa ollut kuumia hetkiä piispoillakin nais-pappien kanssa!
  Kirkon sallittava avioliitot kaikille eläväisille, kun kerran laki sallii.
  Räsänen on joutunut silmätikuksi turhaan, kirkko syypää koko konfliktiin. Räsäsellä taas ,on oltava oikeus puhua ja sanoa omia mielipiteitään asioista. Homojen "normaali" elämä sallittava ja myös homovastaiset mielipiteet sallittava. Onhan kummallista, että ei saa sanoa asioista mielipiteitään. Vielä on pappeja, jotka puhuvat siitä, että naisten ei pitäisi olla pappeja. Mitä sitten? se on vain jonkun ihmisen mielipide tai ei vain ,vaan ,se on asia mistä hän haluaa puhua-se on demokratiassa sallittava...

 • Luulin, että tarkoitit Israelia, joka on Jumalan valittu kansa. Ei Raamatussa sanota että Räsänen olisi Jumalan valittu.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.