Intin käyneet ovat loispummeja

Anonyymi

Intti maksaa 20 tonniin per henki. Lisäksi tuottamat on työ ei tuota mitään. Verotuloja valtio menettää 6kk tai vuoden eli karkeasti 10 ehkä 20 tuhatta euroa. Oisko joku 50 tonnia per alokas kun maksaa yhteiskunnalle. Tästä Lois pommintaa, ilman mitään hyötyä aspekstia.

18

92

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Yhteiskuntaa rakentavat ja ylläpitävät osallistuvat lain mukaan vuorollaan myös varuspalvelukseen puolustusvoimissa joka on rauhantilan jatkumisen tae. Yhteiskunnassa on myös sivareja, totaaleja, Jammusetiä ja muita loispummeja jotka eivät demokraattisesti tehtyjä sääntöjä halua noudattaa.

      • Kyllä yhteiskuntaa rakennetaan sillä että maksetaan veroa eikä osallistuta kaikenlaisiin asioihin, joille on olemassa vaihtoehto mutta Suomi ei niistä vaihtoehdoista piittaa joita on otettu käyttöön muissa euroopan maissa luopumalla asevelvollsiuudesta. Suomalainen varmaan kuvittelee ettei niissä maissa ole armeijaa ollenkaan joissa on luovuttu asevelvollisuudesta. Se on hieman outoa tämä "talvisodan henki" suomalaisille ettei mikään sodankäyntikään ole muuttunut niistä ajoista eikä kukaan ole kehittänyt uudempia menetelmiä. Sitä kuvitellaan yhä Suomessa että sitä on jokaisella kivääri ja yhä vaarallisin on konekivääri. :) Pitkämatka ohjuksista ei ole kukaan kuullut, joilla saadaan aikaiseksi sellaisen loven Suomen infraan ettei mikään tuttu ja turvallinen laite enää toimi...se on vähän kuin masturbointi ilman käsiä. Ehkä oli surkea vertaus, mutta sitähän asevelvollisuudella koitetaan tehdä ja vaarantaa suomalaisten elämä.
        Ei suomalaiset poikkeusoloista välitä tämän koronankaan aikana eikä kyl välittäisi sodankaan aikana. Sitä ajateltaisi silloinkin että kaikkialla oleminen on Suomessa turvallista, eikä pommeja Suomeen tulisi kun ollaan liittoutumattomia. Mikä sen saakeli estää!?


    • Anonyymi

      Armeija, puolustusvoimat ja sodat ovat vain loispummien keksintö. Esim. Yhdysvallat meni Syyriaan vain ja ainoastaan saadakseen öljyvarat hallintaan.

      Yhdysvaltojen velka on teiljoonissa ja amerikkalaiset kuluttavat koko maapallon resursseja pelkästään oman harhaisen yhteiskunnan ylläpitämiseen.

      Varusmieskoulutusta tarvitaan vain koska halutaan ylläpitää loispummien asettamaa pakkotulotusjörjestelmää. Ilman näitä loispummeja ihmiset olisivat töissä eikä sotia olisi.

      • Anonyymi

        Järjestäyneet ihmiset muodostavat erilaisia yhteiskuntia ja tekevät päätöksiä erilaisin tavoin. Meillä on sukujen, puolueiden tai vahvimman diktatuureja, on sekasortoisia rahan ylläpitämiä yhteisöjä jne. mutta meillä on myös esim. Suomessa demokraattinen, tasa-arvoinen yhteiskuntarakenne jossa vaalien kautta teemme itse omat lakimme ja muut sääntömme joiden mukaan yhteisesti tässä maassa elämme. Olemme itse keskenämme sopineet armeijapalveluksen kuulumisesta yleisiin velvotteisiin siinä kuin verojen maksamisenkin.

        Kuten tuossa aikaisemmin mainittiin niin yhteiskunnassa on kuitenkin aina olemassa niitä jotka eivät halua yhteisiä päätöksiä noudattaa vaan toimivat kuten haluavat, on varkaita, murhaajia, totaaleja, Jammusetiä, sivareita, veronkiertäjiä ja muita loisia. On myös haihattelijoita jotka kuvittelevat tulipalojen loppuvan kun palokunnat lopetaan, tappelujen ja murhien loppuvan kun poliisitoiminta lakkautetaan, koulukiusaamisen loppuvan kun siitä puhuminen lopetaan, sotien loppuvan kun armeijat lopetetaan. On myös niitä jotka puhuvat armeijan lopettamisesta vain siksi, että eivät itse kykene sitä suorittamaan koska ovat kykenemättömiä yhteistyöhön muiden kanssa ja liian laiskoja esim. heräämään aamuisin. Tuota omaa surkeutta ja vajavaisuutta pyritään sitten piiloon milloin minkäkin tekosyyn taakse.


    • Anonyymi

      Feministit ja vasemmistohan sinne inttiin miehet pakottavat. Syytä siis heitä. Asevelvollisuushan on kommunismia.

      • Asevelvollisuus ei ole kommunismia vaan täyttä fasismia. Sitä Suomessa on historiassa välittömästi sisällissodan jälkeen toitottanut suojeluskuntaan kuuluvat fasistiset johtajat, joista tosin Mannerheim oli vähemmän ääntä pitävä oikeistolainen. Asevelvollisuus Suomeen tuli Venäjän vallan aikana 1900-luvun alussa. Sitä ennen Suomi on pärjännyt ilman armeijaa. Oli Suomella tietty armeija, mutta Ruotsin vallan aikana sotilasupseerit olivat armeija ammattikunta, johon ei ollut ilman kenenkään toisen upseerin suositusta mitään asiaa käydä sitä armeijaa. Miten mahdettiin silloin miesyhteisö pärjätä kunnei ollut armeijaan mikään pakko mennä tai hoitaa näitä nykyisin persujen peräänkuuluttaneita "asevelvollisuuksia"? Tuliko armeija sit Suomeenkin vain sen vuoksi kun miehet eivät keksineet enää mitään muuta tekemistä?!
        Itte keksin ainakin 100-1000 hommaa nuorelle miehelle tai naiselle, mitä muuta kansalaistaitoa tai tekemistä nuorelle miehelle tai naiselle voisi keksiä kuin armeijaan meneminen. Kumpiakin tarvitaan myöskin täällä kotirintamalla eli aseettomissa hommissa silloin kun muut siihen aseen käsittelemiseen pystyvät (väitän että se on silloin muuta kuin ampumaradalla ammuskelua ja ihmisten tappamiseen on vielä pitkä tie siitä) sotivat jossakin toisaalla tai aseettomien rinnalla.
        Sitä ei armeijan käyneet ymmärrä ajatella koskaan kun armeijaa käyvät ihan vain tavan tai perinteen vuoksi, pystyykö ampumaan ja tappamaan ihmisen? Jokainen pystyy ampumaan varmaankin ampumaradan tauluun. En usko ihmisiä kuitenkaan miksikään sadisteiksi tai muuksi että jokainen armeijan käyneistä omaa tuon tappamisen ideologian edes sen vuoksi että joku olisi vihollinen. Täytyy olla aika tunnekylmä!?


    • Anonyymi

      Aloittajan mielestä hän tulee sen ajan yhteiskunnalle halvemmaksi asumistukineen ja toimeentulotukineen.

    • Anonyymi

      Perustoimeentulotuki onkin melko pientä vielä aktiimallit lakkautettua, kun valtio säästää.

    • Anonyymi

      En ole käynnyt inttiä, mutta hinttiä olen käynnyt ja tosi uutterasti!

    • Anonyymi

      Jos Koronna virus rantautuu Suomeen laajalti että joudutaan eristämään kaikki tiheään asutut alueet, kummatko sinne lähetetään: sivarit vai intin käyneet?

      Sivarina varjelisin lisääntymiskykyäni, jotta solttusukupolven hävittyä olisi mitä lisäännyttää.

      • Mitä Puolustusvoimat auttaa koronavirukseen? Onko puolustusvoimilla valmiuksia siihen? Ratkaisu ei ole se että tapetaan koronaviruksen levittäjät ja siihen sairastuneet? Se on liian helppo ratkaisuksi.


      • ateisti1982 kirjoitti:

        Mitä Puolustusvoimat auttaa koronavirukseen? Onko puolustusvoimilla valmiuksia siihen? Ratkaisu ei ole se että tapetaan koronaviruksen levittäjät ja siihen sairastuneet? Se on liian helppo ratkaisuksi.

        ..tai pikemminkin fasistimielisten ja väkivaltajanoisten ratkaisu


      • Anonyymi
        ateisti1982 kirjoitti:

        ..tai pikemminkin fasistimielisten ja väkivaltajanoisten ratkaisu

        Ateismi - toivottomuuden ja tarkoituksettomuuden evankeliumi....kaikkea hyvää Sinulle kuitenkin..


      • Anonyymi kirjoitti:

        Ateismi - toivottomuuden ja tarkoituksettomuuden evankeliumi....kaikkea hyvää Sinulle kuitenkin..

        Vaikuttaisi kumminkin siltä että uskovien evankeliumit on jo luettu, sillä uskonnot on heikkenemään päin Suomessa ja muissakin pohjoismaissa. Se ei tarkoita sitä, että joku islam olisi tulossa tilalle, kun uskovat kuvittelee ja pelkäävät että ihmiset valitsee sitten jonkun muun uskonnon tilalle, jos kristinuskosta joku luopuu. Miksi ei uskonnottomuus ole uskovista koskaan tällöin mikään vaihtoehto!? Uskonnottomuudesta puuttuu toki kuoltua taivasparatiisi tai ne 7 neitsyttä, joten se ei siksi houkuta?! :D Paljastan jota uskovat eivät tunnu ymmärtävän, että sellaiset puuttuu silti ihmisen kuoltua vaikka kuinka uskoisi mihin tahansa niistä tuhansista ihmisen keksimistä jumalista!


    • Anonyymi

      Paljonko alottajan elättäminen maksaa yhteiskunnalle vuodessa?

      • Intin on kallista käydä yhteiskunnalle asevelvollisuutena ja jokaisen varusmiehen lopullinen hyötysuhde on täysin mitätön. Jokaisen intin käyneen ei tarvitse mennä varusmiespalveluksensa jälkeen edes kertausharjoituksiin joka on laskettu mm. sivareiden siviilipalvelusaikaan. Se ei tuo ainakaan lisää mitään turvallisuuden tunnetta, että varusmiespalveluksessa hankittu varusmiesten kunto rapistuu heti sen jälkeen.
        Varusmiehillä ei ole edes mitään pakollista fyysisen kunnon seurantaa armeijan jälkeen vaan ne ovat pelkkiä suosituksia että jatkossa armeijan käynyt mies panostaa edes hivenen liikuntaan. Sveitsillä ja Norjalla taitaa olla että armeijan käyneet joutuvat kuntotesteihin tietyin väliajoin (?) ja ovat jossakin määrin koko ajan valmiudessa. Ei sitä fyysistä kuntoa paranneta ainakaan kaljatuopin ääressä, kuten monet suomalaiset miehet koittavat.

        Suomalaisille varusmiehille koulutus pitäisi olla vähintään sama kuin norjalaisille erikoisjoukoille (naisille). Suomihan joutuisi tällä hetkellä puolustamaan maata yksin ja se vaatii maan koskemattomuutta puolustavilta äärimmäisen hyvää fyysistä kuntoa, kun taas Norja on Nato-jäsen ja Sveitsi on täysin Nato-jäsenmaiden keskellä ja he saavat apua välittömästi sotatoimiinsa muista Nato-jäsenmaista. Ei NATO pelkästään mistään USA:sta enää tule kuten suomalaiset uskovat!


    • Anonyymi

      Intti ja hintti sopivat huonosti yhteen eikä niistä mielenvikaisista sipsuttajista olisi sodassa kuin haittaa.

      • Anonyymi

        Älä nyt viitsi omiasi selitellä, taidat olla juurikin tuota inttihintti porukkaa.
        Intti vetää hinttejä puoleensa, missä muualla voisi olla kosketuksissa yhtä tehokkaasti nuorten miesten kanssa. Koskee varusmiehiä ja upseereita, hinttareiden paratiisi, jatkuvasti tapauksia tulee julkisuuteen, vaikka nekin ovat vain jäävuoren huippu homostelusta.
        https://yle.fi/uutiset/3-11328742


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      16
      1429
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1285
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1192
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1072
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1026
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1015
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      1003
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      989
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      981
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    Aihe