Aihe

Onko Anna Ihalainen sairas nainen

Jotenkin hänen selittelynsä "vain verikokeesta" eivät olleet vakuuttavia. Ihmeen hyvin ymmärsi Severiä. Onko Anna kuolemansairas?!?!?

4

432

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Luultavasti sillä on joku syöpä yms. Ei ole viimeaikoina paljoa luonnollisia sairauksia näkynytkään... Olisikohan vaikka niin, että Benjamin saa hänet loppujen lopuksi, mutta menettää pian kuitenkin kun Anna kuolee. Olis niin perus Salkkareita.

  • Anonyymi

   Anna on ihanainen nainen eikä sillä varmana mitään vakavaa ole.

  • Anonyymi

   Panisin vaikka ois syöpä.

  • Anonyymi

   VAROITUS SPOILEREISTA! Itellä on cmore ja näin siis ens viikon jaksot etukäteen jo. Vikassa eli perjantain jaksossa näytetään kun Anna saapuu sairaalaan ja kertoo lääkärille huonovointisuudestaan. Lopussa näytetään kun Anna on sairaalassa ja Severi näkee sairaalahuoneessa Annan sängyllä istumassa ja Anna vetää peruukin pois.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Miksei työ kelpaa suomalaisille?

   Rakennus-, siivous-, ja hoiva-alakin täynnä ulkomaista työvoimaa ja kotimaiset vuosis kortistossa. Mistä moinen oikein johtuu. Ovatko korvaukset liia
   Maailman menoa
   422
   4956
  2. Talouselämä-julkaisu tykittää kovaa tekstiä Usan taloudesta

   "Joe Biden nousee velkaantuvan valejättiläisen johtoon – Yhdysvaltain budjettivajeet repeävät ja velkavuori kasvaa" https://www.talouselama.fi/uutis
   Maailman menoa
   103
   1845