Sidonnaisuuksista

Viestissä /1/ joku tyyppi vihjailee näkemistään nimimerkkini @stuxnet "sidonnaisuuksista tuulivoimaan", ja siitäkös ns. "ylläpito" on riemuissaan. Juttuhan on ollut esillä vuosikausia, enkä nyt löytänyt aiempia kommenttejani tuohon, koska ns. "ylläpito" poistelti niitä innokkaana.

Tehtäköön tässä nyt kaikille kerralla selväksi. että minulla ei ole mitään sidonnaisuuksia mihinkään energiantuotantoalan toimijaan.

Parasta koko tuossa paskanjauhantaviestissä /1/ onkin se, että ns. "ylläpidon" oma sidonnaisuus ydinvoiman kannatukseen paljastui sen avulla, koska siitä juolahti mieleeni etsiä ns. "ylläpidon" omia sidonnaisuuksia. Allerin sidonnaisuus ydinvoimaan voi hyvinkin selittää ylläpidon harjoittaman ydinvoimastaisten viestien terrorismia muistuttavat poistot 10 vuoden ajan.

Allerin toimitusjohtaja 2019:

"Kun Helsinki sulkee hiilivoimaloita, voidaan korvaavaa energiaa tuottaa ydinvoimalla."
"En vastusta ydinvoimaa"

Jarno Alastalo, eduskuntavaalit 2019
https://vaalikone.yle.fi/eduskuntavaali2019/1/ehdokkaat/2283?lang=fi-FI

- luopuu Aller Median toimitusjohtajuudesta:
https://www.aller.fi/

Ei ole sattumaa, että Sääntömafian harjoittamaa ydinvoimavastaiseten viestien poistot alkoivat myös n. 10 vuotta sitten.

Suomi24-sivuston toimitusjohtajana oli kansanedustajaehdokas, joka ei vastustanut ydinvoimaa - siis kannatti ydinvoimaa, vaikka oli kykenemäötön sanomaan sitä suoraan. Tuon tietäen on helppo ymmärtää se, miksi ydinvoimasttaisten viestien selittämättömät, mihinkään sääntöihin perustuttumattoma poistot alkoi noin 10 vuotta sitten. En ole niiden poistojen ainoa uhri.

Tiedoksi @Aller @Suomi24

/1/ https://keskustelu.suomi24.fi/t/15037880/sidonnaisuuksista

____________
Lukijat: ottakaa kopio tästä viestistä ja levittäkää sitä parhaaksi katsomallanne tavalla.
.

7

52

  Vastaukset

  • " En ole niiden poistojen ainoa uhri."

   jep, jep, ja ketä muut uhrit ovat?

   • Anonyymejä?


   • Aku Ankka, Rosvo Roope, joulupukki, hessu, iines ankka ym. satuhahmot.


  • Aller möi Suomi24:n toiselle yritykselle, jonka englanninkielistä nimeä en kirjoita tähän näkyviin. Omistajuus siirtyy vuodenvaihteessa eli 1.1.2020 Aller ei enää ole mukana kuviossa.

   https://aller.fi/suomi24-keskustelualusta-vaihtaa-omistajaa/

   Kun S24 on myyty on spämmerin turha vedota S24:n sidonnaisuuksiin Allerin kautta perusteeksi oman asiattoman häiriköintinsä jatkumiselle.

  • Hyvä että aloituksessa vihdoin kerroit ettei sitoumuksia mihinkään energiatuotantomuotoon sinulla ole. Alalla toimiville ilmoituksesi ei ollut yllätys, koska viestisi ovat yleensä todellisuuden vastaisia, niinkuin nykyisin asia ilmaistaan. Lyhytkin käytännön kokemus sähköntuotantoon toisi esiin todenpohjaisia viestejä omine kokemuksineen. Jätä nyt aloituksesi palstalle jotta kaikki näkevät aiheen ja lopeta muutoin asiasta jankuttelu sikseen. Viestihän ei liity lainkaan palstan aiheeseen, mutta jankutukseen kyllästyneet tunnustuksen kyllä ymmärtävät. Kiitos rehellisyydestäsi, toivottaa nimim. vihreä valhe etoo. Tulevaisuudessa toivottavasti jatketaan todellisuuspohjalla.

   • Kiitos huomiosta. Kyllä noihin sidonnaisuuskopioihin onkin jo kyllästytty.


   • Harvinainen tunnustus häneltä.


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mielipiteitä amk pääsykokeesta?

   Itselle englanti ja eettiset taidot oli vaikeimpia... Jäikö teillä paljon vastaamatta kysymyksiin? Minulla joka osiossa jäi johonkin vastaamatta.
   Pääsykokeet
   196
   7587
  2. Kulmuni saavutti puolueen luottamuksen

   Juuri kun Kulmuni on saavuttanut täyden luottamuksen Keskustapuoleen todellisilta johtajilta hän ilmoittaa 5 minuutin kuluttua erostaan ministerin pes
   Suomen Keskusta
   273
   6067
  3. 70
   1325
  4. Terroristien kanssa yhteistyötä?

   Tekikö suomen viranomaiset yhteistyötä terroristien kanssa? Auttoiko Isis naiset pakoon? https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006530615.html
   Maailman menoa
   26
   1248
  5. Kirjaimelle, kerro se

   Kirjaimelle! Mitä haluaisit sanoa yhdelle kirjaimelle? A, B, C, D, E, F, G, H, I, J, K, L, M, N, O, P. Q, R, S, T, U, V, W, X, Y, Z, Å, Ä, Ö? Kirjoit
   Ikävä
   98
   921