Yksityisen ihmisen ja kunnan taloudenpidon ero

Anonyymi

Kun tavallisen ihmisen kukkaron pohja paistaa tyhjyyttään, niin silloin on supistettava menoja, koska tuloja ei voi kasvattaa.

Kun Pirkkalan kunnan kukkaro on tyhjä, niin ei voida supistaa menoja, vaan lyödään kuntalaisten niskaan lisää verotaakkaa.

Luulin, että demarit olisivat ihmisen asialla, mutta ilmeisesti rahaa halutaan kerätä johonkin, jota meille ei kerrota.

1

<50

Vastaukset

 • Niinpä, mutta virkamiehet ja valtuutetut eivät käytä omia rahojaan. Ne käyttää verorahoja, niin silloin tehdään päätökset kateuteen tai omanedun tavoitteluun perustuen.

  Mielenkiintoista on, että esimerkiksi maankäyttö saan poliitikot pakkolunastamaan mitä tahansa millä hinnalla tahansa ja siksi veroja korotetaan.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Aamun kolari ja tienhoito

  Aamulla tapahtui kuolonkolari hiljaisten risteyksen kohdalla. Ajettiin juuri ennen kolaria Kuusamo-Suomusalmi väliä. Ehdittiin Suomussalmelle kun alk
  Suomussalmi
  48
  1324
 2. Oliko autokolarissa ollut...

  ... lapsia? Tämän aamusessa.
  Suomussalmi
  1
  670
 3. Sun katseessa on jotain mikä ei sovi sinne

  Sellaista surumielisyyttä. Vaikka muuten vaikutat olevan iloinen ja puhelias. Kerran aiemmin ajattelin, että se on voisi olla halveksuntaa mua kohtaan
  Ikävä
  31
  555
 4. Työssäkäyvien köyhyys

  oli uutisissa. Jopa 200 000 ihmistä saattaa ajoittain tarvita sosiaaliapua "pärjätäkseen palkallaan". Silppu- ja osa-aikatyöt eivät lyö leiville.
  Maailman menoa
  86
  474