1978 Galactica ja globalistit

Anonyymi

Mielenkiintoista miten yleinen käsitys hyvästä ja pahasta tekee täyskäännöksen 40 vuodessa valtavirtatelevisioviihteessä. Katsoin tässä dvd paketista äsken yhden jakson (baltarin pako) jossa Kolonnian johtaja Adama ja Itäliittouman johtaja keskustelee luonnon laeista. Itäliittouman porukka on jaksossa vankeudessa nationalistien tuhoamisesta, ja heidän johtaja perustelee sitä luonnon laiksi, jossa kaikki elolliset jakautuu saaliiksi ja salistajiksi, voittajiksi ja häviäjiksi. Sitten jaksossa on myös toinen ulottuvuus jossa "Neuvosto" on syrjäyttänyt tilapäisesti vallasta Adaman, ja ei salli minkäänlaista sotilaallista asennetta vankeja kohtaan (jotka ovat jaksossa Baltar, robotti - cylonien johtaja, Itäliittouman johtaja miehistöineen ja aavikkomiehet jotka ovat murhasta tuomittuna) ja uhkaa viedä oikeuteen perämiehen jos edes ilmaantuu vankien siirron aikana laskeutumisalueelle.
Sitten meillä on tässä ajassa 2019 valtavirtamediaviihde/ valtavirtapolitiikka menossa jossa Nationalistit ovat median ja Eliitin vihollisia...

Ei tarvitse ihmetellä miksi Suomen televisiokanavilla ei ole ainoatakaan kertaa näytetty näitä jaksoja uusintana, eikä takuulla tulla näyttämäänkään. Liikaa EU vastaista politiikkaa.
Globalistit ovat Galactican katsojille tämän ajan itäliittouma, ja Nationalistit edustavat sitä hyvää joka yrittää selviytyä huolimatta vihollisista.

1

<50

Vastaukset

 • Huomattu. Galacticaa pitäisi ehtiä kaupoista. Onneksi on koko uuden sarjan viimeinen tuotantokausi dvdnä. Jännä päätös.

  Mitä tulee tähän muuhun globaaliin politiikkaan, B5 on kyllä paras sarja. Kertoo kaiken maailmasta ja propagandasta hyvinkin paljon.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Aamun kolari ja tienhoito

  Aamulla tapahtui kuolonkolari hiljaisten risteyksen kohdalla. Ajettiin juuri ennen kolaria Kuusamo-Suomusalmi väliä. Ehdittiin Suomussalmelle kun alk
  Suomussalmi
  49
  1363
 2. Oliko autokolarissa ollut...

  ... lapsia? Tämän aamusessa.
  Suomussalmi
  1
  682
 3. Sun katseessa on jotain mikä ei sovi sinne

  Sellaista surumielisyyttä. Vaikka muuten vaikutat olevan iloinen ja puhelias. Kerran aiemmin ajattelin, että se on voisi olla halveksuntaa mua kohtaan
  Ikävä
  35
  578
 4. Työssäkäyvien köyhyys

  oli uutisissa. Jopa 200 000 ihmistä saattaa ajoittain tarvita sosiaaliapua "pärjätäkseen palkallaan". Silppu- ja osa-aikatyöt eivät lyö leiville.
  Maailman menoa
  92
  520