Onko aromaterapia syntiä?

Anonyymi

Tietääkö joku mktä/millaista on aromaterapia ja kuuluuko siihen esim. joitain pakanallisia uskomuksia?

9

<50

Vastaukset

 • Se on uskontoihin verrattavaa kusetusta, jonka tarkoitus on viedä tyhmiltä rahat.

  • Lähinnä mietin, onko syntiä ostaa shampoopullo, jossa lukee "Aromaterapia".


  • Wikipedian mukaan "Aromaterapia on eteeristen kasviöljyjen ja -uutteiden käyttöä sairauksien hoitoon sekä terveyden tukemiseen ja hyvinvoinnin ylläpitämiseen. Aromiterapia on luontaislääkintää, ja sitä käytetään etupäässä kokonaisvaltaisena hoitomuotona, ei vain yksittäisten vaivojen hoitoon. Aromaterapiaa käytetään myös joidenkin muiden hoitomuotojen tukihoitona." Yleensä aromaterapiaa käytetään hengitystiesairausten hoitoon, esimerkinsi astmaatikoille lääkärit ovat jopa ihan suositelleet aromaterapisia hoitoja kuten höyryhengitystä. Se on todella tehokasta kun mm. tarvitaan poistaa ylimääräistä limaa keuhkoita tai avata hengitystiehyet. Lisäksi aromit rentouttaa ja laskee stressitasoa joten siinä saa samalla edullista spahoitoa itsehoitona, tämäntakia itse myös juon usein aromaattista teetä.


 • Matt.13:12. 25:29. Mark.4:25 Sillä sille jolla on, annetaan; mutta siltä, jolla ei ole, otetaan pois sekin, mitä hänellä on. Luuk.8:18 Katsokaat siis, miten kuulette; sillä sille, jolla on, annetaan, mutta siltä, jolla ei ole, otetaan pois sekin, minkä hän luulee itsellään olevan. Luuk.19:26 Minä sanon teille: jokaiselle, jolla on, annetaan; mutta jolla ei ole, siltä otetaan pois sekin, mikä hänellä on.

 • Room.14:23 Biblia (1776) Mutta joka siitä epäilee ja kuitenkin syö, se on kadotettu; sillä hän ei syönyt uskossa, mutta kaikki, mitä ei uskossa ole, se on synti.

 • Toisilla on liiankin herkkä omatunto ja siksi epäilee vähän kaikkea helposti synnilliseksi...

 • bisneshumpuuki ja synti ovat eri asioita, koita nyt se tajuta.

 • Vieläkö joku polttaa Aromaa?
  Luulin että sätkien teko on jo loppunut.

 • Yrteistä yms. kasveista uutettujen aromaattisten öljyjen vaikutus terveyteen on ikivanhaa tietoa. Monet nykyiset lääkkeet perustuvat edelleen yrteistä ja kasveista uutettuihin aineksiin. Esim. sydänlääkkeenä käytetty Ukonhatusta saatava digitalis ja monet muut.

  Aromaattisia öljyjä käytetään sekä suoraan hengitettynä että parfyymeissä. Suurin osa tietää, että esim. piparminttu tai eucalyptus auttavat tukkoiseen nenään ja laventelin tuoksu rentouttaa. Ennen vanhaan puutarhoissa oli rauhoittumisnurkka, johon oli istutettu laventelia. Tiesittekö, että Madagaskarin vanilja maksaa yli 600 dollaria kilo, eli enemmän kuin hopea. Sitäkin käytetään sekä parfyymeissä että mausteena.

  Nykyajan ihminen on valitettavan vieraantunut luonnosta. Ja sellaista ajatteluakin voi esiintyä, että se mitä kemian teollisuus puskee on hyvää, mutta se mikä tulee luonnosta on pakanallista. Vaikka Jumala itse loi luonnon ja kemisti saattaa olla pakana.:)

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.