Globalisaation hedelmää

Anonyymi

Väkivalta ja terrori leviävät koko maailmaan.

Kertomuksia rajusta etnisestä jengiväkivallasta Kuusamossa ja Helsingissä
Julkaistu 18.11.2019 10:17, 973 lukukertaa

Viranomaiset ja valtamedia vaikenevat kertomuksista, joiden mukaan etninen jengiväkivalta kantasuomalaisia vastaan lisääntyy. UMV-Lehdelle on toimitettu tietoa lähipäivinä kahdesta tapauksesta, Helsingistä ja Kuusamosta.

Oheinen äidin, ”Tanja S”, kauhistuttava kertomus poikansa kohtalosta on julkaistu hänen toimestaan facebookissa eilen 17. marraskuuta.

”Perjantaina 15.11.2019 alkuillasta Kannelmäessä poikamme hänen ystävänsä kanssa johdateltiin venäläis-suomalaisen koulun (Pelimannin koulu) pihalle luokkakaverinsa toimesta. Paikalle ilmestyi kahdeksan kommandopipoista somali- ja arabinuorta. Hänet raahattiin metsään, jossa häntä hakattiin ja potkittiin noin tunnin ajan.

Lyötiin kasvoihin, hakattiin ja potkittiin päähän, selkään ja muualle vartaloon. Välillä häntä kuljetettiin puukolla uhaten, mutta vastaantulijat eivät vaivautuneet soittamaan poliisia, vaikka ihmetellen katsoivat.

Välillä taas makasi maassa potkittavana. Puukko kurkulla pakotettiin nollaamaan puhelimensa ja nuolemaan kengänpohjaa… Kaikki vietiin, mitä taskuista löytyi. Hän sai myös valita oman hautapaikkansa metsän reunasta lisäksi sen, että kumpi silmä puhkaistaan. Onneksi joku tuli väliin, joten silmät säästyivät.

Ystävä oli jossain kohtaa päässyt karkuun. Uhkasivat tappaa jos hiiskuu kenellekään. Puukko kurkulla pakotettiin kertomaan myös kotiosoite.

Ajattelin, että jos joku vielä elää kuplassa, niin on aika herätä. Eletään siis turvallisessa Suomessa, Helsingissä, jossa tätä tapahtuu päivittäin. Onko tämä siis normaalia???

Sama porukka ryöstelee nuoria päivittäin. Edellisellä viikolla hänen ystävänsä oli yritetty ryöstää, mistä johtuen poikani oli tiedustellut asiasta mainitulta luokkakaveriltaan. Luokkakaveri sattuikin olemaan Maltsun poikia, kuten nää rotatkin… Osa henkilöistä on tiedossa, mutta lisätietoja kaivataan.”

Kuusamossa jengiväkivaltaa
UMV-Lehti selvittää parhaillaan viime viikolla tapahtunutta ulkomaalaisjengin suorittamaa nuoren pojan vakavaa pahoinpitelyä, joka johti pojan joutumisen sairaalahoitoon. Pojan oli hakannut tietojemme mukaan neljä nuorta maahanmuuttajaa. Toimitukseen otti yhteyttä tapausta lähellä oleva henkilö.

Lähetimme asiasta tiedotuspyynnön rikostilanteesta Kuusamon poliisille ja Ouluun, joka on vastuussa Kuusamon alueesta. Vaikka kerroimme tapauksen yksityiskohtia, poliisi ei ole vastannut mitään tiedusteluun, eikä vakavasta pahoinpitelystä ole kerrottu mitään mediassa eikä tiedotteissa.

Meillä on syytä uskoa, että Kuusamossa on liikkeellä maahanmuuttajataustainen jengi, joka tekee väkivaltaisia hyökkäyksiä kantasuomalaisia nuoria vastaan.

Otamme vastaan lukijoiden kertomuksia omakohtaisista kokemuksista ja tapahtumista, joista viranomaiset sekä valtamedia mieluummin vaikenevat.

Ottakaamme huomioon, että nyt näkemämme kammottava jengirikollisuuden tilanne Ruotsissa on pitkälti sen seurausta, että maan viranomaiset ja media ovat vaienneet todellisen tilanteen sekä uhkaavan kehityksen, joka on johtanut täydelliseen katastrofiin. Vaikeneminen ei ratkaise mitään, mutta pahentaa tilannetta entisestään.

Kaikki yhteydenotot käsitellään täydellä luottamuksella ainoastaan päätoimittajan toimesta: mvlehti1@protonmail.com

Toimittaja: Janus Putkonen, päätoimittaja
UMV-Lehti, 18.11.2019

1

<50

  Vastaukset

  • Mielenkiinnolla odotan seuraavia gallupeja, nyt ehkä saadaan Alma mediankin...

   Kahvipöytäkeskusteluista hyvin huomaan, miten ihmiset ovat heränneet. Minä olen asiasta tätä mieltä:

   Yllättävän hyvin metodi, jolla kaikki isanmaallinen ja matu-vastainen ajattelu arvotettiin sovitusti, EUn toimesta, vihapuheeksi ja rasismiksi, toimi.

   Olen alusta asti ajatellut omilla aivoillani. Olen nähnyt tämän läpi, miten maahantunkeutujat eivät todellakaan olleet hädänalaisia, miten salakuljetus- ja maahanmuuttobisnes rehottavat. Millainen uskonto islam todellisuudessa on. Olen ihmetelleyt feminismiä, miten sitä ei lainkaan kiinnosta naisen asema islamissa. Miten keskiluokkaista veronmaksajaa vedätetään. Kuinka vinoutuneesti vihervassari toimittajat hoitavat uutisoinnin jne jne.

   Tämä kaikki on pöyristyttävää, en olisi koskaan uskonut, että maailmassa mennään tällaiseen. Rahan ahneus on tapissaan. onneksi tunnelin päässä on valoa.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sedu Koskinen aikoo järjestää isot juhlat

   Näihin julkkiksiin ei näköjään päde mitkään lait tai korona tartu. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637821.html Kyllä esim. taviksen ylioppilas
   99
   5003
  2. Greta Thunberg kritisoi Suomen hallitusta

   ”Tämä on epäonnistuminen”. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006515088.html Thunberg on liittänyt mukaan perustamansa Fridays for Future -liikkeen
   Maailman menoa
   158
   4426
  3. Vapaavuorelle tuli kiire - Kaikki yleisötilaisuudet kielletään, mutta mites juottolat?

   Pelimies Vapaavuoren loppupeli Helsingin johdossa meni kimuraiseksi koronakriisin vuoksi. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637875.html "Vapaavuori
   Maailman menoa
   100
   3035
  4. Stefu kärähti taas amfetamiinista!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Eikö tuolle sekoilulle näy loppua? https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/b3a29a6e-ac7d-460f-bd45-23ee51898a72
   43
   2214