Aihe

nyt on doctor strangesta tulossa 2: osa

Anonyymi

Millaisen haluaisitte että siittä tulee?

7

<50

  Vastaukset

  • Ehdottomasti enemmän "siittämistä."

   Marvelin ensimmäinen R-rated niinkuin aikuiselokuva, jossa Stephen Strange kaataa demoneja, seireenejä ja succubuksia petiin rakkauden loitsuin ja viimeinen puolituntinen olisi ihan orgastista psykedeelistä silmäkarkkia.

   Pääosan esittäjä muuttaisi nimensä ja olisi pelkkä Benedick. Ei väliä olisiko Cumberbatch vai Wong. Myös heidän keskinäinen suhteensa voisi sisältää #siittämistäpuute.

   📼

   • Shuma-Gorath mukaan työntämään lonkeronsa joka paikkaan.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Shuma-Gorath mukaan työntämään lonkeronsa joka paikkaan.

    "Ouh, that's... uuuuh... strange."

    Saa nähdä mitä tästä tulee, kun eka osan käsikirjoittaja ja ohjaaja vaihtuivat jo kesken kaiken. Marvel on tosiaan Multiverse of Madness, koskaan ei tiedä mikä projekti tulee tiensä päähän ykskaks. Puolet Disney+ ja Hululle suunnitelluista tv-sarjoistakin on jo peruttu.

    📼


   • Kannatetaan Dr Strange voisi käyttää maagisia voimiaan naisten kaatamiseen.

    Itse ainakin nussisin kaikki kauneimmat naiset jos omaisin maagisia voimia. Jokainen jota haluaisi antaisi.


  • no, kaikki varmaan jo arvaa millainen leffasta tulee, esim tulevasta batma leffasta voi jo sanoa että siitä tulee superkehuttu ja ylistetty, ihan jo sen takia että batman ei siinä ole lihaksikas yms

   • Mä luulin trailerin perusteella itse asiassa, että kyseessä on The Crow -leffan remake, eikä Batman. Harmi vaan, jos ja kun Bat-leffoihin pitää aina vääntää samat konnat mukaan. Onneksi Jokeri puuttuu tästä versiosta ainakin tämän hetken tiedoilla.

    📼


  • Chadwick Bosemanin kuoleman takia ilmeisesti ainakaan Black Pantherin cameota on leffaan turha odottaa. Sam Raimi ohjaa, mutta tuskin leffassa paljonkaan on suoranaisia kauhuelementtejä.

   Marvel Zombies -leffa Raimin ohjaamana olisi ollut ehkä parempi idea?

   📼

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Takaisin ylös

  Luetuimmat keskustelut

  1. Erätauko: Suomalainen nettikeskustelu julkisuuden henkilöistä - unohtuuko empatia?

   Erätaukokeskustelu tiistaina 1.12.2020 klo 14-16., tervetuloa! Julkisuuteen tavalla tai toisella päätyneistä henkilöistä keskusteleminen netissä tunt
   Viihde ja kulttuuri
   49
   1722