Ruotsista tulevasta työeläkkeestä

Anonyymi

Kyllä vähän ketuttaa tuo Ruotsista Suomeen maksettava työeläke! No, kivahan se on, että sieltä tulee vähän lisuketta Suomen eläkkeeseen, kun tuli aikoinaan asuttua pari vuosikymmentä Svenskeissä, nykyään asun siis taas Suomessa. Mutta... se Ruotsista Suomen tilille tuleva työeläke PIENENEE kuukausi kuukaudelta, kuin pyy maailmanlopun edessä. Johtuen kai siitä, että Ruotsin kruunun kurssiarvo laskee. Mutta laskeeko se noin helkutisti, joka kuukausi!? Eli MINKÄHÄN KURSSIN MUKAAN PANKIT LASKEVAT RUOTSISTA TULEVAT ELÄKKEET EUROIKSI? Varmaan huonoimman mahdollisen, säästöähän se on pienikin säästö köyhän eläkkeensaajan rahoista. - Ja toinen juttu: Ruotsi laittaa eläkkeet Suomeen aamulla , mutta Suomen tilillä ne näkyvät vasta noin klo 18 Suomen aikaa, siis virka-ajan jälkeen - Suomen pankeille sekin edullista, kun saavat eläkerahoja koko päivän pidätettyä itsellään korkoa kasvamassa. Laittakaapa ne Ruotsista tulevat eläkkeet jo päivällä köyhien eläkeläisten tileille, älkääkä pihdatko niitä itsellänne! Ja pitäkää kurssi samana ainakin vuoden verran, tai laskekaa eläkkeille kunnon kurssi!

1

<50

Vastaukset

 • Korko pankeille on lähinnä negatiivinen, joten eivät ne mitään tuottoa muutaman tunnin tilillä makaavista rahoistasi saa.

  Kruunu on kieltämättä laskenut Euroa vastaan pari viime vuotta. Jos muutos on sinulle merkittävä, miksipä et hedgaisi saataviesi valuuttariskiä? Markkina on valuuttajohdannaisia pullollaan.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Työssäkäyvien köyhyys

  oli uutisissa. Jopa 200 000 ihmistä saattaa ajoittain tarvita sosiaaliapua "pärjätäkseen palkallaan". Silppu- ja osa-aikatyöt eivät lyö leiville.
  Maailman menoa
  200
  4314
 2. Eerikäisen postaukset

  Onko oikeesti kivaa Vikkelle kun isukki postaa kokoaika someen siitä kuvii.😑 Ei saa ees kaverinsa kanssa rauhassa leikkii ettei Esko oo laittamas "ma
  30
  1583
 3. Tulipolttaaa...

  Liehuletti poltti viimeyönä parakkinsa,eikö pitäisi viiä suletulle.
  Haapavesi
  28
  523
 4. Autogallup

  Millainen on kaivattusi auto. Väri ja merkki?
  Ikävä
  69
  479